182273
  • Istencsászár
  • Marki
  • BaliBoy
    Ok. Én szóltam. Majd kiderül ki a jobb.
  • Kit--Kat
    Nem, ez RÓma mellett van.
  • G_ArchAngel #44236
    ez a Ferrari tesztpályája, ugye? itt Kimi még soha nem vezetett - vagy Sauberes időkben talán?
  • Kit--Kat
    nagyon fura:)
  • Istencsászár
    Massa akkor lesz majd nagyon tehetséges, ha képes lesz arra hogy normálisan előzzön főleg egy lassú kocsit aki képes blokkolni körökön át ( magyarán nem löki ki a pályáról, nem megy neki stb.. ). Nem töri össze az autót és egyenletes teljesítményt nyújt. Ha ezek megvannak akkor jöhet a köv. lépcső a csapatársat szorongatni.

A mai napon nedves aszfalton mentek, inter gumikkal, nemhiszem hogy kopott lett volna 1iké is:D, és a körszámokat nézve nemis a hosszú etapokra gyurtak...

Egy kis szösszenet Kimi a pályán Video
  • Amse
    én Kimit sokkal nagyobb tehetségnek tartom, de szerintem sem jelent semmit ez a teszt...
  • BaliBoy
    Nem gondoljátok, hogy egy kicsit túl vizionáljátok a dolgokat? Két időeredményből én nem vonok le túlságosan messzemenő következtetéseket. Mi van ha Massa autója tele volt benyával vagy rongyosra kopott gumikkal volt kinn? Akkor már egyből nem fest olyan jól Raikönen időeredménye. Én semmi képpen nem írom le Massát. Sztem nagyon tehetséges. Majd a futamok alatt meglátjuk melyikük lesz a jobb.
  • Djemba
    Raikkonen ma még csak az autót ismerte meg megnézte mit tud és kész a végén megnézte Massa idejét és azt mondta majd holnp elverem a tavalyi géppel rendesen.amúgy még hozzá kell egy msik géphez szokni Kimi megszokta a McLAREN vezetési stílust itt más lesz.De elsőre jó Kimitől csak így tovább
  • a.carkey
    Mondjuk Alonso sem volt rossz elsőre a Mekivel.
  • MrTressy
    Az biztos :))
  • Count Adyn
    Nos akkor Massa szarban lesz:DDD
  • Istencsászár
    Ez nem kérdés, idei...
  • Count Adyn
    A kérdés az hogy tavalyi gép tavalyi gumi vagy tavalyi gép idei gumi, mert ha a második akkor az elég alázós:D
  • DJ BP
    F1-esek nem kispályások, bárki bármit mond (oválpálya drukkerek)
  • MrTressy
    Nem semmi tök ismeretlen géppel kapásból az elsö alkalommal asszem le a kalappal....
  • Istencsászár
  • G_ArchAngel #44222
    mondjuk, lehet a tavalyi verda a jobb:)
  • Istencsászár
    Ez eddig sem volt vitás h ki a jobb:)
  • G_ArchAngel #44220
    ha 4 tizedre megközelítette 1 próbálkozásra a tavalyi géppel, kevesebb kör alatt Massat, akkor a brazíl jobb, ha lemond az álmairól...:)
  • allock #44219
    a tehetség megmutatkozik :]

ha megy még pár kört talán Massat is elveri
    képek nincsennek? :D
  • Istencsászár
    Tod a Ferkás szerződés után pár héttel már Kimi ivászatán lovagolt h ne hozzon rájuk szégyent azzal h kokira issza magát... ennek fényében mi a baj Ron politikájával?
  • Istencsászár
    Kimi Raikkonen Vallelunga-ban próbálhatta ki először új munkaadója versenyautóját. A finn pilóta a tavalyi világbajnokságon ezüstérmet szerzett 248 F1-es konstrukciót vihette pályára, és összesen 18 kört megtéve 1:19,521-es időt futott leggyorsabb körében.

A Ferrari másik versenyzője, Felipe Massa is pályára gördült Vallelunga-ban. A brazil pilóta az idei évre épített F2007-es autót tesztelte. Legjobb ideje 1:19,102 volt. Massa 36 kört teljesített.
  • G_ArchAngel #44216
    mátol Ferrarit tesztel a finn:)
  • Amiga
    Csak Kimit provokálják. Meg a Ferrarit.
  • a.carkey
    Lehet, hogy igazad van és még megvannak. Az bizti, ha elvette volna akkor megírták volna a lapok. A szakítást meg kb. annyira szokták mint Villeneuvenél mikor dobta Kylie hugát ...
  • G_ArchAngel #44213
    nekem addig volt ismert, hogy Spanyolországban megtették az előkészületeket az esküvőre...
  • a.carkey
    Azzal a csajjal akit el akart venni mintha megszakadtak volna a dolgok ...
  • a.carkey
    Nem tudom hol olvastad, de gyakorlatilag nincs ... (ls. link)
  • G_ArchAngel #44210
    elvileg már felesége van...
  • a.carkey
    Nője sincs, pedig spanyol.
  • Punker
    spanyol és nem iszik.....hihető :)
  • a.carkey
    Csak azért, hogy róluk beszéljenek ...

Lefogadom, hogy sem Hamilton, sem Alonso egy cseppet sem iszik! (Szóval nagy értelme volt ezt is hírré tenni.)
  • ÁjjLe BoBBi
    de csak az alkoholtól...;)
  • desigo
    Alonso tuti lecsapja egy-két futam után...
  • BaliBoy
    Optimista vagy.
  • G_ArchAngel #44203
    elég, ha Kimi után és Alonso előtt ér célba:)
  • Shiwo
    "Az a tervem, hogy az első versenyen közelebb kerülök hozzá, mint amennyire az emberek most számítanak rá."

hát..ha az első versenyen összeütközne Alonsoval, akkor maximálisan teljesítené ezt a tervet...
  • Punker
    6 hónap :)