182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
aha -
tehát roberto Cadizi kórházban van, ahol tegnap este átesett az első komoly műtétén ami a végtagjaival kapcsos.Az operáció teljes mértékben sikeres volt, és a doktorok meg állapitották hogy a "shinbone YhaY"-ja nagyon megsérült mikor a szallag korlátnak ütközött.Nem sokára át lesz szállitva egy hazai kórházba Olaszországba,Jelenleg Locatelli állapota válságos mivel mesterséges kómában van.(ez gondolom azért h ne érezze az erőss fájdalmakat) de nem biztos....nem kell leugatni! -
G_ArchAngel #46323 ez legalább annyiban jó hír, hogy orvosi kómában van... -
Roberto is still in the reanimation division of the hospital in Cadiz, where yesterday night he has been undergone the first operation concerning the fracture-disclocation at his left ankle. The surgical operation has been completely successful and the doctors have reassembled the shinbone yhay was very damaged from the impact against the protection barriers. About his facial fractures, they will probably be reduced when he comes back to Italy, maybe in the next few days. Tomorrow a Tac is planning to exclude some possible brain harms. At the moment Loca is still kept in medical coma. -
ezért jó 4 kereken menni, biztonságosabb :D sajnálom a hozzátartozókat :( -
G_ArchAngel #46320 eltört a kulcscsontja, bokáján nyílttörés és súlyos agyrázkódása van...
asszem 130km/h-val csapódott a falba -
Hát igen A mezőny jelenlegi két legjobbja, szép videó! -
volt valami balesetje?:( -
Janek07 #46317 Alonso vs kimi -
G_ArchAngel #46316 tegnap esti 21.30-as hír az utolsó, hogy kómába esett... -
mi lett vele? -
tzsoltika #46314 be :) TDU, én is úgy jártam mikor megjelent a full :) azóta sem játszok vele :) -
Ezt benéztem:P -
? -
Wááá mennyire labilis ez a program. 2óra játék után úgy lefagyott, hogy a gépet is újra kellett indítanom. 2 óra munka elveszett.... -
G_ArchAngel #46310 SG.hu - MotoGP topic -
Laceee #46309 http://www.motogphirek.hu/ -
Íjj, de csúnya az Aston martin elején az a csókós száj.
-
G_ArchAngel #46307 Nem mindenki olvassa a MotoGP topicot: egyelőre semmi újat nem találok, Locatelli, miután újraélesztették, kómába esett - azóta sajnos nem javult az állapota... -
A fatákolmányos kép az nagyon jó:))))))) -
G_ArchAngel #46305 Kimi új weboldala - a privát fotókon majdnem beszartam:))) -
Nono a motort olaszmérnök tervezte és az bírta ki a versenyhétvégket.
Mellesleg a 70es évek mközepéig csak olaszok dolgoztak benne és addig is nyert pár VB-t. -
G_ArchAngel #46303 azt nem emberek gyártják, hanem digók:)))
Ferrarit is egy német/francia/angol trió tette sikeressé, most majd kiderül, hogy egy finn a felszínen tudja-e tartani, mint vodkában a jégkockát:) -
Én a helyedben megvárnám a Bravo II-t:P -
G_ArchAngel #46301 Azért megnéznék egy Silver Arrow videót is, mondjuk az Alpokban forgatva, várak, völgyek, viaduktok előtt, szerpentineken száguldozva... -
G_ArchAngel #46300 mondjuk, most egy dízel A6 kombi, vagy egy fullos Nissan Navara / M.Pajero L200 jobban tetszene:)
ez a sok sportszar csak felülne a fekvőrendőrökre:) -
Amúgy eléggé számít, hogy 60évet végig versenyzett a Ferrari, eléggé megmutatta a videó mekkora evolúciós fejlődést tett meg a kezdetektől. -
Óriási hibát követnél el 
Amúgy most esett le, hogy a 60. szülinapja tiszteletére csinálta ezt a Shell a Ferrarinak. -
G_ArchAngel #46297 közútra még mindig inkább SLR, de csak Veyron és DBR9 után:)
Finom kis TopGear - DBR9 1.08 / Enzo 1.19 :) -
G_ArchAngel #46296 youtube-ról, hogy nagyban is nézhesd:) -
Nocsak-nocsak mr. elcserélném 1 McLaren SLR-re:) -
G_ArchAngel #46294 szerintem már 10× megnéztem ma, kész vagyok ettől a reklámtól... -
Ahhhhhh de gyönyörű hangjuk van:oooooooooooooooo -
LOL :D tök jó látni ezeket a képeket :D
[gonosz] -
lol :D:D:d ez naon faja :D -
-
:DDDDDDDDD hatalmas -
G_ArchAngel #46288 Alonso-fUnoknak:DDD -
Faxa -
komoly nagyon