182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #46359 olvasd el kik nem kaptak - talán rájössz miért van hírértéke...
kicsit gáz, hogy elutazik addig a hardcore fanclub és le sem szarják őket - megjegyzem a McLaren közeledik a rajongóihoz, igazán barátságos, fiatalos, emberközeli arculatot dolgoztak ki... -
A többi ezer rajongó sem kapott... az kap akinek szerencséje van és ottvan az ilyen autógrammos osztogatós rendezvényeken... szopás, sajnálom őket de igazán... -.-
Az ilyen dolognak mióta van hírétéke?:D Majd Hunring után énis sírok egy sor h nem kaptam nem hogy Alonsotól hanem senkitől sem:D:D:D -
G_ArchAngel #46357 Gondolom Kimi szívesebben osztogatta az aláírt képeket a futam után, mint a hispán:) -
G_ArchAngel #46356 Az El Mundo Deportivo értesülései szerint Fernando Alonso rajongói klubja, a Pena Asturias F1 ott volt az ausztrál futamon, hogy támogassák kedvencüket. A 17 rajongó azonban csalódottan tért haza. A klub elnöke, Manuel Rodriguez elmondta, hogy a kétszeres bajnok csúnyán bánt velük, és sem közös fotózásra sem autogram osztásra nem volt hajlandó. A jelenlévőknek be kellett érniük Kimi Räikkönen és Bernie Ecclestone fotókkal. Rodriguez a történtek ellenére ott lesz a következő versenyen is. -
nekem alonso anyira unszimpatikus hogy én akkor is 9rülnék ha ferka mögül esne ki...hamilton meg hagy nyomja ő vele semmi bajom :) -
Ha egy Meki nyerne az miatt akkor igen, de ha Meki mögül esne ki akkor nem. -
Tetszene mi?:D -
Lehet hogy nem cserélik, és akkor elfüstől alatta, igazad van az mégjobb lenne:) remélem nem cserélnek:)) -
lol már azt tervezitek, hogy fog a 11. helyről felmenni, aztán még nem is biztos , hogy kicserélték a motort:D -
ha azt veszük hogy mekivel hogy tudott menni utolsó helyről akoor most is menni fog neki -
Dodo55 #46349 10. helyről is simán nyerni fog, legfeljebb lesz miért ordítoznia majd Paliknak :) -
:D -
1 verseny 2 ferka, megbízhatatlan:)
-
DJ BP #46346 aha, 11. helyről rajtol, és beér 2.-nak, Massa meg nyer :DD
de ha 3-4. akkoris milyen komoly baj, szörnyű :DD -
Én se viszont ha igaz az a hűtő viz elfolyás akkor komoly bajban lehet raikkonen... -
Remélem kacsa
-
edeleny #46343 Erre már igazán nem tudok mit mondani. -
LeGaS #46342 Ez rossz, de jó hír is szerintem. :) -
Kimi Raikkönen és a Ferrari feje felett Demoklész kardjaként ott lebeg a motorcsere gondolata. Az idei első versenyen, az Ausztrál Nagydíjon az olasz istálló másik versenyzője, Felipe Massa már pórul járt. A brazil autójában a váltó mondta fel a szolgálatot, és csak 16. lett, majd a csapat motort cserélt nála, így a tízhelyes büntetés miatt csak a mezőny végéről indulhatott, igaz a versenyen végül a hatodik helyig küzdötte fel magát.
Sepangban valami hasonló várhat a győzelmével jelenleg a vb-pontversenyben is listavezető Raikkönenre is. A Ferrari motorokért felelős vezetője, Gilles Simon elmondta, hogy a finn versenyző autójának hűtőrendszeréből Melbourne-ben elfolyt a víz, így az utolsó körökre a nyolchengeres teljesen felforrósodott.
Mivel ez komoly károkat okozhatott abban a motorban, amit majd a maláj versenyen is használniuk kell, ezért megnőtt az esélye annak, hogy Raikkönen alatt az autó Sepangban egyszer csak megadja magát. Hogy ezt a Ferrarisok elkerüljék, minden bizonnyal erőforrást fognak cserélni a finn versenygépében. Ez pedig tízhelyes rajtbüntetést von maga után.
Ha viszont azt vesszük figyelembe, hogy az idénynyitón Massa a mezőny végéről indulva hatodik lett, akkor nagy baj nem érheti Raikkönent sem...
-
LOL -
G_ArchAngel #46339 Schumacher svájci paraszt lett
A hétszeres Formula 1-es világbajnok a svájci földművesek tevékenységét népszerűsíti.
A napokban indult reklámkampányban a jellegzetes, svájci népviseletbe öltözött ismert közéleti személyiségek között megtalálhatjuk az érdekes szerelésben feszítő Michael Schumachert is. A Formula-1 hétszeres világbajnoka a kedvező adózás miatt hosszú évek óta Svájcban él, az alpesi országot második otthonának tekinti. Feleségével, Corinnával és két gyermekükkel természetesen nem egy alpesi parasztlakban élnek, hanem a Genfi-tó partján építtettek egy drága villát maguknak, ám ettől még szívükön viselik a helyiek gondjait is.
- Az itt termelt élelmiszerek minősége mindig is kiváló volt, és remélem, ez nem fog változni a jövőben sem - indokolta részvételét a kampányban Schumacher. - Meggyőződésem, hogy hihetetlen akaratuknak köszönhetően a gazdák szép jövő előtt állnak, ezért is támogattam a kampányukat. -
Gabor_(HSF) #46338 Egyidős a hogommal,a mondást meg gondolom ismered... -
Gabor_(HSF) #46337 Nem biztos az,legfeljebb megdugom addig én............ -
akkor 20 órát írtam volna... -
köszi -
reggel -
A Maláj nagydíj most este 8 vagy reggel 8 kor lesz? -
de csak egy pöppet :D -
G_ArchAngel #46331 én meg, hogy végre megdughassam Halle Berry-t, de szerintem a Maláj Nagydíj előbb lesz valamivel:))) -
LeGaS #46330 De várom már a Maláj nagydíjat. :) -
és hogy nyert!gyönyörű volt mint egy töbszörörs világbajnok ilyenre nem sokan képesek a mezőnyben -
Talmácsi nyert Hajrá igy tovább! -
Ez a Motogp 7vége izgalmasabb mint egy szezon az F1ben, ami örvendetes, de egyben szomorú is... -
DJ BP #46326 na remélem leadják nálunk is :) -
aha -
tehát roberto Cadizi kórházban van, ahol tegnap este átesett az első komoly műtétén ami a végtagjaival kapcsos.Az operáció teljes mértékben sikeres volt, és a doktorok meg állapitották hogy a "shinbone YhaY"-ja nagyon megsérült mikor a szallag korlátnak ütközött.Nem sokára át lesz szállitva egy hazai kórházba Olaszországba,Jelenleg Locatelli állapota válságos mivel mesterséges kómában van.(ez gondolom azért h ne érezze az erőss fájdalmakat) de nem biztos....nem kell leugatni! -
G_ArchAngel #46323 ez legalább annyiban jó hír, hogy orvosi kómában van... -
Roberto is still in the reanimation division of the hospital in Cadiz, where yesterday night he has been undergone the first operation concerning the fracture-disclocation at his left ankle. The surgical operation has been completely successful and the doctors have reassembled the shinbone yhay was very damaged from the impact against the protection barriers. About his facial fractures, they will probably be reduced when he comes back to Italy, maybe in the next few days. Tomorrow a Tac is planning to exclude some possible brain harms. At the moment Loca is still kept in medical coma. -
ezért jó 4 kereken menni, biztonságosabb :D sajnálom a hozzátartozókat :( -
G_ArchAngel #46320 eltört a kulcscsontja, bokáján nyílttörés és súlyos agyrázkódása van...
asszem 130km/h-val csapódott a falba