182279
  • G_ArchAngel #46365
    újabb tapasztalatot?
  • INeedspeed
    Meki nyer sepangban:D
  • kulabácsi
    :DDDDDDD
  • Istencsászár
    LOL
  • Kit--Kat
    Mert ők voltak összesen, akik neki drukkoltak Ausztráliában:DDDD
  • Istencsászár
    És mit csinál az a 17 ember?:) mitől különbek mint bárki más?... mindem országban van fanklubb, ha csak ők nem kaptak akkor ő bajuk, ha mások sem akkor mit rinyálnak.
  • G_ArchAngel #46359
    olvasd el kik nem kaptak - talán rájössz miért van hírértéke...

kicsit gáz, hogy elutazik addig a hardcore fanclub és le sem szarják őket - megjegyzem a McLaren közeledik a rajongóihoz, igazán barátságos, fiatalos, emberközeli arculatot dolgoztak ki...
  • Istencsászár
    A többi ezer rajongó sem kapott... az kap akinek szerencséje van és ottvan az ilyen autógrammos osztogatós rendezvényeken... szopás, sajnálom őket de igazán... -.-

Az ilyen dolognak mióta van hírétéke?:D Majd Hunring után énis sírok egy sor h nem kaptam nem hogy Alonsotól hanem senkitől sem:D:D:D
  • G_ArchAngel #46357
    Gondolom Kimi szívesebben osztogatta az aláírt képeket a futam után, mint a hispán:)
  • G_ArchAngel #46356
    Az El Mundo Deportivo értesülései szerint Fernando Alonso rajongói klubja, a Pena Asturias F1 ott volt az ausztrál futamon, hogy támogassák kedvencüket. A 17 rajongó azonban csalódottan tért haza. A klub elnöke, Manuel Rodriguez elmondta, hogy a kétszeres bajnok csúnyán bánt velük, és sem közös fotózásra sem autogram osztásra nem volt hajlandó. A jelenlévőknek be kellett érniük Kimi Räikkönen és Bernie Ecclestone fotókkal. Rodriguez a történtek ellenére ott lesz a következő versenyen is.
  • bardocz
    nekem alonso anyira unszimpatikus hogy én akkor is 9rülnék ha ferka mögül esne ki...hamilton meg hagy nyomja ő vele semmi bajom :)
  • Istencsászár
    Ha egy Meki nyerne az miatt akkor igen, de ha Meki mögül esne ki akkor nem.
  • Count Adyn
    Tetszene mi?:D
  • Istencsászár
    Lehet hogy nem cserélik, és akkor elfüstől alatta, igazad van az mégjobb lenne:) remélem nem cserélnek:))
  • passatgt
    lol már azt tervezitek, hogy fog a 11. helyről felmenni, aztán még nem is biztos , hogy kicserélték a motort:D
  • bardocz
    ha azt veszük hogy mekivel hogy tudott menni utolsó helyről akoor most is menni fog neki
  • Dodo55
    10. helyről is simán nyerni fog, legfeljebb lesz miért ordítoznia majd Paliknak :)
  • bardocz
    :D
  • Istencsászár
    1 verseny 2 ferka, megbízhatatlan:)
  • DJ BP
    aha, 11. helyről rajtol, és beér 2.-nak, Massa meg nyer :DD
    de ha 3-4. akkoris milyen komoly baj, szörnyű :DD
  • INeedspeed
    Én se viszont ha igaz az a hűtő viz elfolyás akkor komoly bajban lehet raikkonen...
  • Count Adyn
    Remélem kacsa
  • edeleny
    Erre már igazán nem tudok mit mondani.
  • LeGaS
    Ez rossz, de jó hír is szerintem. :)
  • INeedspeed
    Kimi Raikkönen és a Ferrari feje felett Demoklész kardjaként ott lebeg a motorcsere gondolata. Az idei első versenyen, az Ausztrál Nagydíjon az olasz istálló másik versenyzője, Felipe Massa már pórul járt. A brazil autójában a váltó mondta fel a szolgálatot, és csak 16. lett, majd a csapat motort cserélt nála, így a tízhelyes büntetés miatt csak a mezőny végéről indulhatott, igaz a versenyen végül a hatodik helyig küzdötte fel magát.

Sepangban valami hasonló várhat a győzelmével jelenleg a vb-pontversenyben is listavezető Raikkönenre is. A Ferrari motorokért felelős vezetője, Gilles Simon elmondta, hogy a finn versenyző autójának hűtőrendszeréből Melbourne-ben elfolyt a víz, így az utolsó körökre a nyolchengeres teljesen felforrósodott.

Mivel ez komoly károkat okozhatott abban a motorban, amit majd a maláj versenyen is használniuk kell, ezért megnőtt az esélye annak, hogy Raikkönen alatt az autó Sepangban egyszer csak megadja magát. Hogy ezt a Ferrarisok elkerüljék, minden bizonnyal erőforrást fognak cserélni a finn versenygépében. Ez pedig tízhelyes rajtbüntetést von maga után.

Ha viszont azt vesszük figyelembe, hogy az idénynyitón Massa a mezőny végéről indulva hatodik lett, akkor nagy baj nem érheti Raikkönent sem...

• INeedspeed
    LOL
  • G_ArchAngel #46339
    Schumacher svájci paraszt lett

A hétszeres Formula 1-es világbajnok a svájci földművesek tevékenységét népszerűsíti.

A napokban indult reklámkampányban a jellegzetes, svájci népviseletbe öltözött ismert közéleti személyiségek között megtalálhatjuk az érdekes szerelésben feszítő Michael Schumachert is. A Formula-1 hétszeres világbajnoka a kedvező adózás miatt hosszú évek óta Svájcban él, az alpesi országot második otthonának tekinti. Feleségével, Corinnával és két gyermekükkel természetesen nem egy alpesi parasztlakban élnek, hanem a Genfi-tó partján építtettek egy drága villát maguknak, ám ettől még szívükön viselik a helyiek gondjait is.

- Az itt termelt élelmiszerek minősége mindig is kiváló volt, és remélem, ez nem fog változni a jövőben sem - indokolta részvételét a kampányban Schumacher. - Meggyőződésem, hogy hihetetlen akaratuknak köszönhetően a gazdák szép jövő előtt állnak, ezért is támogattam a kampányukat.
  • Gabor_(HSF)
    Egyidős a hogommal,a mondást meg gondolom ismered...
  • Gabor_(HSF)
    Nem biztos az,legfeljebb megdugom addig én............
  • M@TriX
    akkor 20 órát írtam volna...
  • Gyocsika
    köszi
  • Punker
    reggel
  • Gyocsika
    A Maláj nagydíj most este 8 vagy reggel 8 kor lesz?
  • bardocz
    de csak egy pöppet :D
  • G_ArchAngel #46331
    én meg, hogy végre megdughassam Halle Berry-t, de szerintem a Maláj Nagydíj előbb lesz valamivel:)))
  • LeGaS
    De várom már a Maláj nagydíjat. :)
  • bardocz
    és hogy nyert!gyönyörű volt mint egy töbszörörs világbajnok ilyenre nem sokan képesek a mezőnyben
  • INeedspeed
    Talmácsi nyert Hajrá igy tovább!
  • Istencsászár
    Ez a Motogp 7vége izgalmasabb mint egy szezon az F1ben, ami örvendetes, de egyben szomorú is...
  • DJ BP
    na remélem leadják nálunk is :)