182273
  • bardocz
    LOÁL XD
  • Marki
    F1 mese
  • kas123
    loool :D ez teccett :D:D:
    :D:D
  • desigo
  • G_ArchAngel #46475
    loál, láttad Te a McLaren láthatósági mellényeket megszégyenítő pirosas-narancsos-lilás-magentás színeit?:)))
  • G_ArchAngel #46474
    csaj: "két hülye kan, itt piál öltönyben, persze a jóképű finn meg valahol bulizik miközben a szépségkirálynő felesége semmit nem tud arról, hogy más csajokkal szórakozik..."
  • INeedspeed
    "Utálom a piross szint, nem illik hozzám,de azért kössz h felajánlottad"
  • G_ArchAngel #46472
    "Sajnálom Lonzi, de a Ferrarinak a visszavonulásom után a legjobb pilóta kell, és ez nem Te vagy..."
  • INeedspeed
  • INeedspeed
    jobb ha az ember józan csak h az f1 nem a vodkáról szól....
  • G_ArchAngel #46469
    azért abba szívesen belemennék, hogy ki a nagyobb party-boy: a vodkával karaoke-ző Kimi, a bacardi hatására TV-t dobáló Schumi, vagy Ron Dennis-féle gyerekpezsgőt kortyolgató Lonzi:)))
  • INeedspeed
    van neki..........Raquel del Rosario csak hát neki nem asszonya van hanem csaja...nem hüe megházasodni előbb szórakozik és jól érzi magát...
  • leoon
    AHAA!!!
  • G_ArchAngel #46466
    azért mert a világ csodájaként írták le, pedig egy normális ember, aki nem akar magas adót fizetni, annak az egyik lehetőség Svájc...

túlmisztifikálják, hogy Alonso odaköltözik, pedig emlékeim szerint Webbernek, Fisiconak és talán Buttonnak is van ott birtoka...
  • leoon
    Nem tom lehet csak mer fáradt vok, de nem értem az összefüggést! Schumi és Alonso-hoz, hogy jött Kimi? Meg a feleségek???
  • G_ArchAngel #46464
    Halkan megjegyzem:
    Kimi Räikkönen évek óta Svájban lakik és a két pilóta-feleséget a közös hobby, a lótenyésztés köti össze...
    Ha már bulvárcikket ír valaki, érdemes előtte jobban körbeszaglászni...

Na, ebbe az idillbe akar belesz*rni Alonso? Ahhoz előbb egy asszony kellene:)
  • INeedspeed
    Ahh dehogy.........
  • leoon
    Csak nehogy összeverjék egymást! :D
  • DJ BP
    nem a Melbourne-i futam után döntötték el, hogy 3 hét szünet lesz :DDDD, hanem fél-egy éve legalább :D
  • INeedspeed
    Alonso es Schumi Szomszédok?????
  • INeedspeed
    baszod április 1 van....már ki is baxtak velem ......:D
  • leoon
    Nem írok hülyeséget ugye? Volt ilyen, hogy nem lehetett a gumikat cserélni!
  • Istencsászár
    2 éve
  • leoon
    És ráadásul ez előző futamon is mondta a kommentátor, hogy hiába vannak ezek a szabályok a sebesség csökkentésére, így is sorra döntik a pályarekordokat és a többi..., ergo, nincs semmi eredménye a megszorításoknak!!! Így is, úgy is kijáccák a csapatok azt, hogy gyorsak maradjanak!!! Szal én nem értem, hogy (az öreg faszi akinek a nevét nem tom leírni) minek csinálja állandóan, ezeket a szarokat!!! És jól emléxem, hogy a tavalyi idényben nem lehetett gumit cserélni a versenyeken???
  • INeedspeed
    En akkor kezdtem már megsajnálni az f1-eseket mikor kivették a drága V10-eseket....aztán meg most még rátesz a Fordulatszám limit is....Hát lassan nem is f1 lesz annyit adnak erre a xar biztonságra nem értem a pályákat kéne átépiteni vagy megjavitani biztonságosra nem pedig RPM Limit vagy búcsúzni a V10 től.....:(
  • leoon
    Hát ja, már teljesen megbolondultam, annyira vártam, hogy elkezdődjön, erre nesze neked 3 hetet kell várni a következő versenyig!!!De amúgy sztem, azért van most 3 hét szünet, hogy most az 1. verseny után az összes csapat látta, hogy mit tudnak teljesíteni a versenyen és aki akar az tudjon még valami fejlesztést, tesztelést vinni a dologba!
  • b-type
    Bourdais sztem kicsit bemerevedett a Cart-ba.

OFF:
    F1 versenyzők másként :))

ON:
  • G_ArchAngel #46452
    Bourdais a Formula-1-be tart

Sébastien Bourdais (első) tesztjét követően megkezdődtek a találgatások, hogy a Toro Rossonak milyen tervei vannak a francia versenyzővel. A csapat januárban bejelentette, hogy egy újabb tesztlehetőséget ad a ChampCar pilótának. Ennek időpontját eddig nem közölték, de a csapat résztulajdonosa, Gerhard Berger megerősítette a hírt, miszerint "egyértelmű, hogy tárgyalunk a 2008-as évről."

Bourdais szerződése az évad végén lejár a Newman-Haas istállóval, így szabad lehet az út az F1 felé. A pilóta egy tegnapi sajtótájékoztatón megerősítette, hogy a Formula-1-et vette célba, majd hozzátette: "Ha elindulok a Formula-1-ben, akkor versenyképes szeretnék lenni."

a vérgyenge Speed helyett simán beférne...
  • G_ArchAngel #46451
    Neked és nekem nem, de a csapatoknak igen - nem is azért rendezik ezeket a teszteket, hogy minket szórakoztassanak...
  • b-type
    Sztem hogy akik fejlesztési hátrányban érzik magukat az év első megmérettetése után, azok gondolkodjanak erősen.
    Tegyék ezt úgy hogy ne bukjanak sokat, és ne legyenek kényszerpályán (teszteljünk új alkatrészt élesben, vagy menjünk lassan de biztosan)
    :)
  • DjDano
    Egy kérdés: Mi a rákos istennek kell már az első futam után 3 hetes szünet?
  • DjDano
    Ezek a tesztek az ég világon semmit nem jelentenek....
  • b-type
    Pedig azért van különbség, Kimi első nap 2. helyen volt Kubica mögött, a második nap 4tized előnnyel első.
    Harmadik nap vizes volt a pálya, romlottak a köridők, és Massa leváltotta Kimi-t. A rossz tapadás miatt sztem nem a hegyezték az időket, inkább más beállításokat próbáltak, mint pl. Massa aki vizes beállokat nézegette.
    Itt volt erős Hamilton a Mergával.
    A ráadás napon pedig Kovalainen és Massa gyakorlatilag egy idővel voltak a leggyorsabbak.
    A 4 nap összesítve időeredmény szerint:
    -Ferka,
    -Williams-Toyota,
    -Red Bull-Renault
    -Toyota
    -Renault
    -BMW-Sauber
    -McLaren-Mercedes
    -Super Aguri-Honda
    -Honda
    -Toro Rosso-Ferrari
    ha jól vettem le az eredményeket.
  • Istencsászár
    Már semmit sem értek:), Kimi fél mpvel ment jobbat 1.nap ( Ferka előny ), Azt Hamilton ment jól ( Meki erő ), ma meg Kova, azzal a rönóval mit tegnap Fisico szét fikázott :DDD jók ezek a tesztek. Massánál meg nincs ott a Ferka fölény...
  • G_ArchAngel #46445
    A mai nappal lezárultak a malajziai tesztek, a csapatok legközelebb csak a pénteki szabadedzésen lépnek pályára. Az utolsó nap legjobbja Heikki Kovalainen volt.

További részletek hamarosan.

1. Kovalainen Renault (B) 1:35.767 55
    2. Massa Ferrari (B) 1:35.808 72
    3. Davidson Super Aguri-Honda (B) 1:36.787 68
    4. Rosberg Williams-Toyota (B) 1:37.002 104
    5. Montagny Toyota (B) 1:37.206 78
    6. Heidfeld BMW Sauber (B) 1:37.318 70
    7. Button Honda (B) 1:37.326 37
    8. Hamilton McLaren-Mercedes (B) 1:37.448 43
    9. Webber Red Bull-Renault (B) 1:37.338 42
    10. Liuzzi Toro Rosso-Ferrari (B) 1:38.542 56
    11. Klien Honda (B) 1:39.176 25
    12. de la Rosa McLaren-Mercedes (B) 1:39.303 24
  • Istencsászár
  • G_ArchAngel #46443
    "As for the new flexibility tests on the floor, they are likely
    to affect all teams - not just BMW and Ferrari as many seem to
    think. We are running revised components tomorrow in Sepang that
    meet the new specification, and it will certainly have made a lot
    of work for all the teams. What nobody knows, and nobody can
    know, is who will be most affected by the change."

ezt jól besz*pta mindenki?:)
    szép volt Dennis...:)
  • Count Adyn
    Na igen bármit inkább mint a Tilke féle pályákat:)
  • Istencsászár
    Az gáz lenne, ém imádom a Magny-Cours-i pályát és tényleg nehéz főleg a középső szektor, de az nem lenne jó döntés hogy pont Silverstone-i pályát tennék váltakozó állásra, hiszen az egy tradicionális F1es pálya.
  • edeleny
    Nincs hangulata,de elég nehéz pálya.
    Ha jön helyette egy Tilke tervezte dög unalmas pálya valahol üzbegisztánban,akkor nagyon fogom sajnálni.
    Egyébként nem az volt,hogy Silverstone-val felváltva rendeznek versenyt?