182273
  • G_ArchAngel #46239
    Egyszer - tíz körrel a verseny vége előtt - majdnem elaludtam. Elvonták a figyelmemet, csökkent a koncentráció-szintem és a hármas kanyarban leblokkoltam a kerekeket, így kimentem a pályáról. De rádió nélkül is tudtam, hogy azt mondják: 'Kimi, ébredj fel!'"

Räikkönen: egy győzelem mindenkinek
  • j4n3k
    Néha? Mindíg ;)
  • DJ BP
    mert végig te hülyézel másokat, miközben néha ökörségeket írsz...
  • DJ BP
    mindketten durván tolják szegény autót :D

Kimi meg nem Sumi, nem finoman terelget :)
  • G_ArchAngel #46235
    Wéber:
    "Räikkönen tökéletes arca lenne egy közlekedés kampánynak - Ön dönt: iszik vagy vezet - ezt a két dolgot csinálja folyamatosan, hol az egyiket, hol a másikat..."

• G_ArchAngel #46234
    Amúgy ki a Ferrari óra-szponzora? Azt tudom, hogy a McLarené a TAG-Heuer..
  • G_ArchAngel #46233
    itt látszik, amit évek óta tudunk és Kimitől is láttuk az előző években - a McLaren-t olyan vezetni, mint egy luxus Mercedest...

Kimi jobban rángatta a kormányt a Ferrariban (FIAT-style:D), de jobban ki is használta a pálya rázóköveit - értem ezalatt, hogy szélesebben megy rá és hosszabb ideig marad rajta...
  • j4n3k
    Láttátok már?
    alonso, kimi onboard
  • G_ArchAngel #46231
  • INeedspeed
    nem értelek nem beszéltem veled ma csúnyán neked viszont megadatik a jog vagy ez hogy van?
  • bardocz
    áh,úgyis másra fognánk :D meg menne miva nem müxik a fék?! :D
  • DJ BP
    hú basszus, tényleg. Azért ilyet ne csináljon többet, közel volt :)
  • bardocz
    kiminek ezta rajtját még mindig csodálom:D tökéletes íven vette a kanyart és nem félt befordulni és nem aggódott azért hoyg esetleg vki beleszáll amire lett volna esély ha így lezárja az ívet
  • Kit--Kat
    Nem vita volt.

Amúgy meg jogos!
  • Punker
    életkor 14-18 között, minek állsz le vele vitázni?
  • Kit--Kat
    2000???? Kurva nagy és Kurva szép csaták voltak akkor, ne húzz fel.
  • INeedspeed
    Én nem mondtam egy szóval sem viszont az biztos nem lesz mint 2000 2001 2002.....és a többi évben h ne legyenek csaták!
  • edeleny
    Sokan Alonson köszörülik a nyelvüket,hogy a depütáló hammilton megverhette volna.
    Semmi kétség,nagy tehetség a srác.
    De.
    Volt egy pilota,aki rögtön az elsö versenyén a pole-bol indult,majd az az évi bajnok mogött másodikként ért célba,megverve az épp uralkodo bajnokot.
    Az idöpont 1996.
    A pilota: Jacques Villeneuve.
  • DJ BP
    szerencsétlent mit b*sztatják már, majd belejön
  • G_ArchAngel #46220
    Kovalainen raporton

Finn sajtóértesülések szerint Heikki Kovalainent Flavio Briatore raportra hívta a melbournei futam után, ahol figyelmeztette, hogy a Renault istálló nem tűri az ilyen szerepléseket és szedje össze magát. Az újonc nem kívánta kommentálni a megbeszélésen történteket, mindössze annyit mondott: "Nem sok dicséret hangzott el."
  • DJ BP
    grat a csajnak, ekkora nagy nyeles pénztárca nincs több a világon :DDD
  • G_ArchAngel #46218
    Slavica Ecclestone, exmodell a felesége Börnie papának...
  • G_ArchAngel #46217
  • G_ArchAngel #46216
    Hamilton tesztel, Alonso szimulátorozik

Fernando Alonso kihagyja a sepangi tesztet, ehelyett visszautazott Európába, és tesztszimulátoron segít a McLaren fejlesztésében. Forrás: Mobilpress

A Forma-1-es csapatok a háromhetes világbajnoki szünet alatt március 27. és 29. között a malajziai pályán tesztelnek, ám nem lesz teljes a mezőny, hiszen a kétszeres világbajnok spanyol pilóta nem ül a volán mögé. A McLaren az MP4-22 kódjelű autó egy speciális változatát fogja tesztelni, amely májusban, a Spanyol Nagydíjon debütálhat. Alonso távollétében az ausztrál futam után egy hét pihenőt kapó brit Lewis Hamilton és az Ausztrál Nagydíj pénteki szabadedzését kihagyó spanyol tesztpilóta, Pedro de la Rosa köröz majd Sepangban.

Fernando Alonso rögtön a verseny után visszautazott az angliai Wokingba, hogy a McLaren főhadiszállásán található szimulátorral segítse az új fejlesztéseket. A spanyol pilóta korábban már kipróbálta a szimulátort, és alig hitte el, hogy ilyen élethű virtuális versenyautót lehet építeni.

- Ehhez képest a Renault szimulátora olyan, mint egy PlayStation játék – nyilatkozta a világbajnoki címvédő.

A McLaren szükségesnek tartja az új fejlesztéseket, a mérnökök ugyanis elismerték, hogy jelenleg körönként közel egy másodperccel lassabb az MP4-22-es kódjelű autójuk, mint a Ferrari gépe.
  • pauly
    nem :)
  • DJ BP
    komoly?
  • Kit--Kat
    Ő a felesége:)
  • Count Adyn
    Végülis azt mondták egyes bölcs emberek hogy "Luck is part of your skill"
  • DJ BP
    ,, nem egészen normális dolog az, hogy valakinek hirtelen ennyire ellentétesre változik a véleménye, mint neked."

• DJ BP
    köszönjük, te is ugyanúgy reméled :DD
  • G_ArchAngel #46209
    03.25-nél...
  • M@TriX
    jah, meg Börni barátunk egy 2 méteres modellel somfordált, de csak a modellel(?) csináltak interjút őt nem vették észre... Kyle is Buttonra figyelt, pedig Börni arra ívelt ;)
  • Jahnek
    Honnan tudodi lyen pontosan? Téged küldtek vissza a jövőből, hogy tájékoztass minket? Azt hiszed a ferrari nem is lesz jobb, csak a mclaren? tévedsz.
  • INeedspeed
    Button a mezőny szivhóditója.....de az nem JoJo volt? :D
  • dav1d
    szerenmcse , szerencse , szerencse

ehh Nos aki ezt mondja az nyilván valóan nem ért a Forma 1hez.De kezdjük inkább azzal mi is az a F1 napjainkban.22 pilóta és 11csapat! versenyzik egymással különböző technikával.Pilóta + Autó ez a 2 tényező kell győzelemhez külön külön nem megy.Amikor kiesik valaki mondjuk motor hiba miatt egyenértékű azzal amikor egy pilóta megpördül és a kavicságyban végzi.Mert a konstruktőrök ép úgy vesenyeznek egymással mint a pilóták csak ott rról van szó ki tud jobb autót építeni!Egy ilyen dolog NEM balszerencse hanem HIBA nincs mit fényezni jobb autója van a másiknak!Én ebben a sportágban azt nevezném balszerencsének ami egy 3dik ok miatt jött létre teszem azt durdefekt stb ami ezeken a tényezőn kivül esik,benne benne van de nem túl gyakori.Kimi nem azért nem lett bajnok mert elátkozták, Alonsot meg megáldotta a jótündér hanem mert nem rakott alá ütőképes kocsit a mclaren!És most aztán lehet jönni azzal hogy akkor lehet jönni azzal hogy Alonsonmak jobb kocsija volt 1 senki így meg úgy, inkább hadjuk meg neki a 100% jogszerűen megszerezett 2világbajnoki címét neki vagy vegyük el az utóbbi 50év pilótáitól is!lehet dönteni...bizony voltak akik sz@r kocsiból is kihozták a maximumot vagy sokkal többet mert megtalálták amit más nem de akkor is 2 ténnyezőn mulik a dolog ezt ne felejtsük el
  • G_ArchAngel #46204
    Tényleg, valakinek megvan a teljes felvétel a futamról? Jól láttam, hogy Kylie Minogue és a húga puszilgatta Buttont a futam előtt a rajtrácson?:)
  • INeedspeed
    "Remélem"- a remény hal meg utóljára ám idővel a merci felnő a ferka mellé és az év legjobb csatáinak lehetünk majd tanui!
  • Dodo55
    2005-ben valóban nagyjából csak a szerencse hiányzott neki.
    2006-ban azonban a McLaren is lehetett volna jobb...

Szerk: Meg 2003-ban is csak egy kis szerencse kellett volna, asszem 2 vagy 3 ponttal lett neki kevesebb, mint Schumachernek.
    (Amúgy ha akkor a Nürburgringen nem tolják vissza Schumachert, akkor meglett volna a VB, legalábbis asszem szerzett ott néhány pontot Schumacher)

Remélem ebben az évben meg lesz neki az a kis szerencse, ami eddig nem, de úgy néz ki, hogy anélkül is meglesz most a VB :)
  • Jahnek
    Jajj, te vagy az a totti aki játszik az f1challenge-el? Jó videókat csinálsz. RESPECT, és bocs a pöcsözésért :)
  • Istencsászár
    És ne menjün messzire, Kimi miért nem lett még VB? mer neki nem volt szerencséje, akkora szerencséje... ugye ugye...