182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Dehogynem megmagyaraztam azert,mert az auto kormanyanak kozepen van egy olyan h RPM LIMITER 6 fokozata van, magas fokozaton az auto maximalis teljesitmenyt nyujt sok uzemanyag fogyasztassal, alacsonyan gyengebb es sporolja az uzemanyagot, na ez a magyarazat az amugy tenyleg logikusnak tuno kerekcserekre............ -
továbbolvastam,látom már válaszoltál másnak hasonló kérdésre.
hagyjuk... -
"Nem azt bizonygatom de ha mar ir valaki akkor baromsagot ne mondjon! "
Tényleg nem értelek.
Magyarázd meg miért nem értek hozzá.
Tegyük most félre Alonsoékat. Legyen egy noname csapat.
Ha a két pilótából valaki később jön ki tankolni,akkor logukisan a második kiállásnál is neki kéne később jönni,hiszen,ha ugyanannyit kapott,akkor neki tovább bírja a tankja.
Te erre riposztoltál,hogy baromságot beszélek,meg nem értek hozzá. Ettől függetlenül nem magyaráztad meg miért. Kíváncsian várom. -
Nekem is nagyon tetszik a banner, szép munka
-
helyi idő szerint... ;) -
Ez igy van de nem alonso tehet rolla h az elmult evekben elbaxtak a mercit de o nagy segitseg les za javulasban -
Ron is belehülyül? Ilyen baromságot az oviban szoktak mondani, mikor valaki elesik és a másikra fogja, aki valóban ott volt, csak éppen pisilt. :D
A Meki a mezőny jelenlegi 2. legjobb autója, de amint el kezd gyors is lenni, ismét állandó műszaki gondokkal fog küzdeni, ahogy megjelenése óta teszi, ha gyors. Kérdés, hogy ez jó lesz-e neki? Mert így akár bajnok is lehet, ha pl. Alonso 2. vagy 3. örökké, és Kimi meg kiesik 1x 2x. -
chungey #46118 A futam ápr 18án lesz, az idömérö meg 7én? Csak mert ez van a bannerban... :) -
Hát ezért maradjunk a realitásnál, ott még elég valószínűtlen, elég nagy ez a hátrány de Alonsonak lesz igaza, az év felére beérhetik. Láttuk tavaly
a Renault-ot mennyi idő volt befogni... -
Nagyon király a banner. És még rejtve M. Schumacher is benne van. :D -
köszönet, be van linkelve mostantól a verseny "Live Timing" is. meg feltettem a Gmap logót is ha valakinek nem lenne egyértelmű a műholdkép ;) -
Szerintem meg füstölős Merciből nem lesz egycsapásra megbízható autó... 
-
edeleny #46113 Ja még egy gondolat.
A Ferrari rettenetesen gyors volt,de bár féltve jelentem ki,nem hiszem,hogy megismétlödne 2004,már csak azért sem,mert ehez Massának is lesz egy -két szava.
Nem azt akarom mondani,hogy a Brazil jobb lenne,hanem azt,hogy szerintem szabadon egymásnak eshetnek,és jóval kissebb közöttük a külömbség,mint anno Sumi-Rubens között volt. -
edeleny #46112 I'm sorry.
Valo igaz Kimi közepes gumival futotta a leggyorabb körét.
Egy mentségem van,a rossz emlékezetem,ugyan is mindenkit le ellenöriztem aki a 40. kör tályán cserélt,csak Kimi-t nem,mert ugy emlékeztem,hogy ö már lágy keveréken volt. Még egyszer sorry.(elég sokat mutatták a verseny feléig a leggyorsabb köröket,és meglepetésemre akkor igen kis külömbség volt,igaz utána nagyon nagy lett.)
Nem kétséges,a Live-Timing szerint Kimi már az idömérön tudott volna 1.25-ös kört menni,csak gondolom rászoltak,mert az utolso szektort igen "elrontotta".A Mc-be meg ennyi volt.
Ron fogja be a száját,épp ezért jo ez a gumi szabály,mert lehet ilyeneket csinálni,mint a BMW csinált,jo hogy nem irja elö nekik,milyen taktikával induljanak.
Továbbra is az a véleményem,hogy ez csak egy pontért menö teszt volt.
Számomre feltünöen nyugodt volt mindenki,(kivéve DC),nem nagyon eröltették a dolgot,mint ha mindenki erösen tudatába lett volna,hogy nem itt döl el a bajnokság. -
Ezt most ugy mondtad mintha ő tehetne rólla szerinted h jó lett volna alatta az autó nem ment volna úgy mint az elmúlt két évben? Jah és jegyezzük meg h ez nem lonzi pályája tavaly se lett első és tavaly előtt sem tavaly előtt 3. volt! -
Szerintem a merci már Bahrainban utólérheti a ferkát. És remélem év végéig izgalmas hatalmas összecsapást láthatunk majd. -
Jahnek #46109 Bezzeg ha massa nem esett volna ki, alonso 2. se lett volna. -
Jahnek #46108 Mindenki tudna nyerni, HA nem lenne előttük senki... -
Jahnek #46107 Ja hogy a gumija jobb volt a rajtnál, és ezért tudta heidfeld megelőzni alonsot?
Volt itt lejjebb az esőemberes videó, abba azért tudta megelőzni a ferkát mert rossz volt a ferka gumija. -
Jahnek #46106 Ha alonso olyan jó, akkor miért hagyta hogy megelőzzék? -
lol ez kész, nade most mondta volna azt h semmiképpen nem tudták volna megfogni kimit?:D -
"A McLaren csapatfőnöke, Ron Dennis neheztel a BMW-re, különösen Nick Heidfeldre és annak stratégiájára. A német lágyabb keverékkel rajtolt el Melbourneben, és a rajtnál megelőzte Fernando Alonsot. "A versenyünket nagyban befolyásolta Heidfeld stratégiája. Azért tették, hogy már a verseny elején menőzzenek."
Norbert Haug és Mario Theissen kívánsága, hogy a német gyártók a pályán, élesben mérjék össze tudásukat, már az első versenyen vitával végződött... Hogy a McLaren a BMW nélkül megverte-e volna Räikkönent az kérdéses. "
Ezen beszarok, de komolyan:DDDDDDDDDDDDDDDD -
ja, főleg a bal oldal (jó az a szemüveg a csajon) 
-
:O -
Jó lett a banner
-
azt kérdezted h ki nyert utoljára erőből vb-t:D erre vol a válasz h sumi, amúgy amikor voltak a harcok mikával meg vilnövvel az tényleg érdekesebb volt nemmondom, és pont ezért nem rakom olfi mellé, mert neki köze sincs ehhez, láttuk is tavaly, amikor nagyon kellett volna teljesíteni mert sumi ott volt a nyakán akkor csak sírni tudott a sajtóban, az eredmények nem nagyon jöttek... -
Sumi előtt nem volt F1?:) hiszek neked, de akkor Villnöv, Mika szintén maki Vbt nyert és Alonso mellé rakod őket? -
hát bizony ilyen az f1 de akkor azt nem értem h mit sírtál x évig h jajj mindig a ferka nyer, hisz ilyen az f1! -
Button alatt mikor jó Honda volt ott volt a pódiumon sokszor. Szerintem képes lenne rá, mer stabil is tud lenni, persze nem ilyen trágyákkal mint amikell az előző és ez évben megyeget. -
hát sumi de az nem ma volt az biztos! de erről nem ő tehet, sajna ennyire jó a ferrari... -
Nem mondom, ölébe pottyant!! Ki nyert Vbt utoljára erőből? sorold légyszives ( ha már itt tartunk ) -
G_ArchAngel #46094 azért Button messze van, attól, hogy Kimi/Alonso szintjére hozzad...
amúgy az előző 2 év olyan volt, mint a Keselyű vadászata - Alonso csak körözött-körözött a kihulló társak után és vigyorogva lakmározott a végén... -
Kimi is nyerhetett volna 1et ha pár évvel öregebb és megfontoltabb lett volna, de nemvolt, nemnyert. Jól mondod, amint a Rönó jó lett ki is használta... de megint csak erre mást nem lehet mondani mint hogy ilyen az F1. -
nem de azért ne mondd már azt h az előző 2 vb-t végig erőből nyerte meg alonso, mert annyira mákos embert sztem még nem látott a forma 1 -
pedig a kis angol gyerek, aki igencsak megérdemelé még a mákVB-t is, mert eddig kijutott neki a (technikai) balszerencséből bőven...
ezt bárkire rá lehet húzni, nem csak Alonso és Kimi van a mezőnyben aki ott lehente ah jó kocsija lenne... ilyen az F1, de még szerencse hogy nem szánalomból adnak címeket. -
Negatív, ugyanis Kimi már elbukott 2 VB-t, sőt az utóbbit a hihetelen nagy retek Mclaren miatt, ezzel szemben Alonso ha esélye volt eddig csak nyert és vitatható mennyire volt szerepe a szerencséknek ebben. -
G_ArchAngel #46089 pedig a kis finn gyerek, aki igencsak megérdemelé még a mákVB-t is, mert eddig kijutott neki a (technikai) balszerencséből bőven... -
xD, ha netán a Ferrari egész évben vagy csak év elején ilyen másodperces előnyben lesz akkor Kimi lesz a mákkirály mer nem harcolt a címért... az jobb lesz? persze ilyen ne legyen. -
szvsz 2 autó ne menjen már ugyanazzal a kasznival, ez olyan mintha a ferka 4 autót indítana -
Hát mert nem felene meg a valóságnak, hogy Alonso 3 Vb címmel vigyorog közben Kiminek 0 van.