182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jahnek #46159 
-
Á akkor fellázadnának hogy mindig ferrari van a banerban egész évben
-
Kezdésnek nem vót rossz a BMW
Sajnálom hogy Kupica kiesett 5. hely nem lett volna rossz
Heidfeld elkúrta a 2. helyét nem kicsit nagyon
Paliknak kellet volna közvetíteni úgy nem lett volna unalmas a futam
Legelőször mikó +láttam kimin és alonson a versenyruhát kicsit elrögögtem magam(megszoktan a régit)
Malomzó így szimpatikusabb lett mert utálom a franciákat(Renault)
A Redbull orráról nekem a kacsacsűrő emlős jutott először eszembe
Honda szerintem a Google Earth-ot reklámozza és nem a greenpeace-t(csak ráfogják) különben a szereplésük = volt a 0-val
Toyota szépet fütölt az elején lehet átálltak a 2ütemű motorra
Egyébként van 1 5letem a bannerba mindig az előző futamnyertes autó képét kéne kirakni mellete a soron következő verseny pályájának térképét + 1 aktuális F1-es punit
Nascar=sok hülye karikába megy és az idióta amerikaiak annak örűlnek minél nagyobb és több a baleset(zúzás) van, a "Taplógáz" című film is enyhén szólva szánalmas volt
Montoyában mindig is a durvaság tetszett, hozzá illik
BMW WTCC '05-06 FullWinner:-) - Zanardi amúgy a kedvencem
BMWPower.hu -
Szemét egy fordítás az tény.
Azért tegyük hozzá, hogy nem egy nagy lelkesítés bármelyik verziót nézzük. Persze Brióstól az ember nem is várna mást.
Szegény finn élete első forma1-es futama, nem is sikerül fényesen ez tény, erre pont a saját csapatától kapja a legnagyobbat utána. -
Formula.hu
"A realitás talaján kell maradni. Mindent rosszul csinált. Persze újonc, de Hamilton is. Az elkövetkezendő két hét során változtatnia kell a hozzáállásán, és javítania kell, mert képes rá."
F1hirek.hu
"Kovalainen szörnyű versenyt produkált. Szinte mindent elrontott a mai napon. Persze egy újoncról van szó, de a parádézó Hamilton is az. A következő futamig össze kell kapnia magát, és arra kell törekednie, hogy jobb legyen. Ez menni is fog neki, hiszen remek képességei vannak."
Had ne mondjam h az index megint kitett magáért... ilyet Flavio nem mondott... az a mondat ugy szólt hogy "minden rosszúl csinált". -
"Hogy milyen volt Heikki? Mindenki láthatta a tévén keresztül. Semmi szükség rá, hogy bárkit is megvédjek, hulladék volt. Mi mást mondhatnék? Ha azt mondom, jó volt, komplett idióta leszek"
http://index.hu/sport/forma1/hkfb0320/ -
Nem vagyok biztos benne hogy ebben a helyzetben nem e cserélné meg őket JT ha közel vannak egymáshoz -
edeleny #46152 Ez a video már lerágott csont,valamire valo F1 szurkolonak meg van régen.
Szerintem Alonso,és Hamm. böven tudta,hogy mi az erö sorrend ,nekik a 2-3 tökéletes volt ezen a nap.
Alonso Kb. ugy lehetett ezzel,mint tavaly mikor a Francia futam volt,ott is elötte max a 3. lehetett volna,és mégis második lett.Szerintem arra játszott,hogy majd esetleg késöbb egy versenyképesebb autoval harcba száll,de addig is probálja minimalizálni a veszteségeket.Most Massa balszerencséje nagyon jol jött neki,pláne akkor,ha a következö futamot a Brazil nyeri,és Kimi a második. -
nem nyilatkozik, mint látom senki na hát ő nagy versenyző volt sajnos meghalt! 
egy lekörözött miatt........
-
HA alonso nem jÓ akkor kimi se nagyobb szerintem......De viszont ő.....ő igen!Rájuk mér nem emékszik senki? -
lazább pályaszakaszokon már a bréjét rángatta valszeg...én legalábbis megpróbáltam volna, első feketeként (ezt mondjuk már alapból buktam), első versenyen biztos előnnyel dobogós helyen végezni. :) -
Nem pont erről beszéltünk, de ez logikus, bemutatkozásnak ez tökéletes... ezt senki sem vitatja. -
pontosan -
Sztem Hamilton azért szakadt le mert ez neki bőven jó volt, jobban nyomni nincs értelme, Alonso poziciót nyert vele szemben a utolsó kiállásnál, ha megpróbálja megverni azzal kőkemény bajok szakadnak a nyakába...egyébként übertökös dolog lett volna, csak nehéz úgy előzni egy amugy is nagyon gyors és jó pilótát, hogy az ember fülébe kétoldaró üvöltik hogy nenenene.. első szinesbőrű pilótaként nyúznak meg az F1-ben ha elcseszed.
..és még igaza is lenne a csapatnak, egyáltalán nem biztos hogy a birtokában van annak a tudásnak hogy megverje/megelőzze Alonso-t, viszont bukhat a 2-3.
Elsőbálozónak ez bőven elég kell legyen, tudta ő is, tudta a csapat is. -
nem mondtam én h sokkal gyorsabb, az meg h nem üldözi a végén a csapattársát mert úgysem tudja megelőzni, mert nagy harcba nem megy bele az sztem érthető, inkább spórolásra ment a végén....én csak azt akarom mondani h nem kell annyira hanyatvágni mindenkinek magát alonso tehettségén, mert vannak ugyanolyan, sőt tehettségesebb versenyzők is a mai forma1ben! -
Egyetértek! -
Tényeket nézzük ne elméleteket szövögess te bele akarod képzelni h Hamilton sokkal jobb mint Alonso, lehet h igaz de lehet hogy nem, de a végeredményt nézd, Hamilton miért szakad le a végén??? talán mer lassabb volt... vagy mer gyorsabb?
Pont ti szoktátok mondani h Alonso kivárásra megy, hát most ugyfest azt csinálta, okosan... de Sumi is ezt csinálta anno sokszor a boxban előzőtt ugyan így, nemtudom ezen mi olyan különleges. -
jajj a nyilatkozat az mindent megmagyaráz tényleg, boccs:D ha azt nyilatkozza h alfinak hugyoznia kellett ezé volt lassabb akkor azt is elhiszed nem? -
Itt nem az a lényeg hogy kit tartottak fel, hanem hogy Alonso nem szakadt le Hamilton-ról.
Szal nem a messzeségből ért oda egyszer csak mert Hamilton-t feltartották, nem...akkor már jó ideje felfelé jött Alonso Hamilton-ra...pontosan azért hogy a kerékcserénél meg tudja előzni.
az nem a taktika része hogy majd Hamilton-t pont feltartják...na persze :)))
Nem abban egyetértünk hogy ebben nem volt semmi mágia, de Alonso nem azért nyert a kerékcserénél mert valójában összespórolta a benzinkülönbséget, mert akkor lemaradt volna, visszatekerni azt a limitert annyit jelent hogy vissza van tekerve a limiter...az autó a limiter állását tekintve tizedeket, vagy kivül a másodpercen is lassulhat. -
Az nem realis kulagép h alonsóra játszott a csapat láttad te is a nyilatkozatot szabadon mentek a fiúk! -
feltartották ,feltartottáűk, akkor is vagy 2 körrel elöbb jött ki hami, szal nemtom mit veritek a nyálatokat, egyszerűen mérnem lehet belenyugodni h a csapat nem akarta h alfinak elkennyék a száját? amúgy vki írta h haminak minden fel volt tolva és ezért többet fogyasztott az autó! hát nemtom ha azelött tudta úgy tartani alfit h még késöbb is jött ki akkor ezt nem látom reálísnak de mind1! -
A lényeges momentum nem az volt hogy ki jön ki előbb, meg lehet nézni a futamot 10szer. Hamiltont annyira feltartották hogy Alonso mellette ment el amikor Hami a boxra ráfordult... szal az az előnye semmi vált abban a pillanatban, Alonso ment utána 1 gyors kört, Hamilton szenvedett 1 kört a hideg gumikon, majd Alonso diktálta a tempót utána, valszeg h esélye se legyen Haminak támadási közelségbe kerülni... lehet ezt boncolgatni naphosszig, de minek... -
jó nézni ahogy vitáztok egy tök hülyeségen amit igazából soha nem fogtok megtudni h ki mennyit segített h ilyen lett akármelyik kocsi is, de csak így tovább:DDDD -
jó nem vitatom tovább nektek van igazatok én alonsoval vagyok majd ha nyer nem érdekel h szidjátok, viszont ha kimi nyer én nem fogom szidni. -
Örülnék ha szép lassan mindenki hozzászokna hogy monstantól Kimi verni fogja a mezönyt.Élete legjobb döntése volt hogy elhagyta a Mclarent!!! Már rég megkellett volna tenni ezt a lépést. Kemény gumival menni 1.25.2-őt versenyben,elég alázó főleg Alfonsora nézve. Hajrá Kimi!!! -
Téli teszteken már kész volt a kocsi, ők csak bele ültek, és mentek. A megbízhatóságot, az új elemeket tesztelték, szimulációkat futottak, beállításokat finomítottak stb... -
Igazából én sem igazán vágom hogy ez most mit is akar jelenteni.
Hamilton és Alonso látható távolságra mentek, ha Aloonso elkezd spórolni, akkor leszakad Hamilton-ról, márpedig a kerékcserére éppen hogy felért rá.
vagy akkor leszedte az autót spórba, de valójában mégis gyorsabb volt?
Hamilton meg össze-vissza tekergette a limitert mert nem is ért hozzá? :)) -
Martin Whitmarsh, a McLaren ügyvezető igazgatója a hétvége után sietve kommentálta a csapat álláspontját, miszerint nincs szó arról, hogy Lewis Hamilton ne versenyezhetne élesben Fernando Alonso ellen.
„Semmi okunk arra, hogy bármiben is gátoljuk a versenyzőinket" -mondja a McLaren szakembere. „A célunk a világbajnokság megnyerése, és ehhez nem lehet érdekünk, hogy a versenyzőinket visszafogjuk. Jól tudjuk, hogy ha valakit hátraküldenénk, akkor az elvesztené a motivációját."
„Amíg nem okoz problémát a csapatteljesítményét tekintve, Alonso és Hamilton szabadon versenyezhetnek egymás ellen." -
Nem vágtam soha sem ilyen marhaságot a fejedhez arkangyal bátyó amúgy szerinted a téli teszteken lazult alonso meg lewis? lonzi minden tudását és ugynevezett trükköket szerinted nem mondta el a mercinek amit tudott azelőtt a renaultról! Ez csak vicc! És nem vagyok dilettáns mond valamejk családtagodnak. -
jó mind1,nem akarok vitázni,mert csak bajt szül.
Egyébként furcsa ez az idény. Én sosem kedveltem a Ferrarit,viszont Kimmit nagyon. Pici kettőség van bennem,hogy most szurkoljak-e neki,vagy sem :-p -
G_ArchAngel #46129 Alonsonak kb. annyi köze van az új McLarenhez, mint Kiminek a Ferrarihoz - azaz szinte semmi...
Vagy szerinted a jószívű Biatore már tavaly tavasszal átengedte a Paragonba, hogy segítsen a technikusoknak?
Öcsém, Te ritka dilettáns vagy... -
Azér túlzásokba ne essünk, ez a kocsi nagyon kiforrott, közel 1 éve csinálták... a tavalyi modellet nem nagyon erőltették... ez az vagyis volt az új kocsi hátránya... -
Hála alonsonak és az egészen új brigádnak! -
Tavaly nem volt füstölős, a teszteken nagyon megbízható volt, szvsz nemvolt sok probléma a Ferrari, Meki táján, az első versenyt is mindkét autó hiba nélkül kibírta ( nemugy mint a Ferka ), szal lassan el lehet felejtni ezt a jelzőt, persze ebben is lehet bízni, de ugyfest ezek az idők elmúltak. -
Dehogynem megmagyaraztam azert,mert az auto kormanyanak kozepen van egy olyan h RPM LIMITER 6 fokozata van, magas fokozaton az auto maximalis teljesitmenyt nyujt sok uzemanyag fogyasztassal, alacsonyan gyengebb es sporolja az uzemanyagot, na ez a magyarazat az amugy tenyleg logikusnak tuno kerekcserekre............ -
továbbolvastam,látom már válaszoltál másnak hasonló kérdésre.
hagyjuk... -
"Nem azt bizonygatom de ha mar ir valaki akkor baromsagot ne mondjon! "
Tényleg nem értelek.
Magyarázd meg miért nem értek hozzá.
Tegyük most félre Alonsoékat. Legyen egy noname csapat.
Ha a két pilótából valaki később jön ki tankolni,akkor logukisan a második kiállásnál is neki kéne később jönni,hiszen,ha ugyanannyit kapott,akkor neki tovább bírja a tankja.
Te erre riposztoltál,hogy baromságot beszélek,meg nem értek hozzá. Ettől függetlenül nem magyaráztad meg miért. Kíváncsian várom. -
Nekem is nagyon tetszik a banner, szép munka
-
helyi idő szerint... ;) -
Ez igy van de nem alonso tehet rolla h az elmult evekben elbaxtak a mercit de o nagy segitseg les za javulasban