182273
  • G_ArchAngel #46279
    Nem véletlen, hogy a szerződési időszakban Kiminek ajánlotta legtöbbet a McLaren, Ferrari és a Renault...
  • INeedspeed
    Ha azt halj a sajtóból h Baumgartner egy qva nagy tehetség akkor leszerződteti? sztem ez egy kicsit naiv.........
  • INeedspeed
    Az igazság mindig fáj........
  • G_ArchAngel #46276
    Theissen: Kimi mindenkinél többet képes kihozni az autóból

A BMW-Sauber csapatfőnöke, Mario Theissen bármikor leszerződtetné Kimi Räikkönent: „Aki győzni tud, az illik a BMW-hez. Nagyon nagyra becsülöm Kimit." - mondta a Spiegelnek adott interjújában.

A német szakember eltúlzottnak tartja a Räikkönen állítólagos „lustaságáról" szóló pletykákat, ráadásul úgy véli a győzelmi esélyeit sem rontja, hogy ha nem ő a legszorgalmasabb versenyző, mivel az autóból többet képes kihozni mindenki másnál.

"Sosem dolgoztam még vele, de ismerem a róla megfogalmazott véleményeket. Jelenleg azonban egy nagyon jó csapat versenyzője és tudom, hogy Kimi talán mindenki másnál többet képes kihozni egy nem tökéletesen beállított autóból is." - fogalmazott Theissen.
  • DjDano
    Ron Dennis egy nagyképű barom, mi az hogy a nagyok munkáját? Nevetvem kell... a McLaren a kifogáskeresésben mindig élen jár... Kimire fogták azt is hogy nem tudott VB-t nyerni a McLarem. A füstölgős megbízhatatlan szutyok Mercijükkel neház is lett volna.
  • G_ArchAngel #46274

• Istencsászár
    A BMW rosszul mérte fel a gumi teherbírását

Ahogyan arra a téli tesztek után számítani lehetett, a BMW ott tudott lenni az élmezőnyben az évad első versenyén, és a csapat megzavarta a 'nagyok' munkáját. A McLaren csapatfőnöke, Ron Dennis a futam után Nick Heidfeld stratégiájára panaszkodott. "A versenyünket nagyban befolyásolta Heidfeld stratégiája. Azért tették, hogy már a verseny elején menőzzenek."

A német versenyző lágyabb abroncskeverékkel kezdte meg a versenyt, így hamar látogatást kellett tennie a boxban. Mivel alábecsülték a lágyabb specifikáció élettartamát, időt és pozíciót veszítettek. "Utólag kiderült, hogy az elő etapot hosszabbra is tervezhettünk volna." - ismerte be a BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen, aki elégedett a versenyzők teljesítményével.
  • Janek07
    Linkeld be, és akkor felolvasom azt is. Thx
  • Istencsászár
    Valamilyen szinten mégiscsak igaza volt annak a szemétnek aki ilyet mert állítani, a BMW IS beimserte, ezt is hozzá olvastad?
  • bardocz
    én ilyet inkább nem olvasok fel neki bár raikönennes :D
  • Janek07
    Tegnap felolvastam anyámnak, hogy Heidfeld-re fogták hogy alonso csak 2. lett. Nem tudta hogy sírjon-e vagy nevessen :)
  • bardocz
    xD hát valakire mégiscsak fogni kell:D
  • Janek07
    Hú de várom már a következő pályát, kíváncsi vagyok hogy alonso most ki miatt fog 2-3. lenni :)
  • b-type
    Itt a lényeg, PR az egész.
    Aztán meg kell nézni hogy a Ferrari-ban mi a FIAT fejlesztése..azaz mitől lenne FIAT.
    A Maserati-t felhozták a Ferka segíségével az FIA-GT-ben, a WTCC-ben már 3 éve nem fejlesztik az Alfa-t, a rally-ban a kis FWD még úgy ahogy, de WRC osztályban semmi (pedig a Lancia révén lenne név amit futtathatnának)..stb.
  • GregSB
    Nem hiszem hogy büszkén. Inkább kényszerből.
  • G_ArchAngel #46264
    ettől függetlenül büszkén hírdetik az orrkúpon - és ugye Massa FIAT-tal nyomult a PR rendezvényen...
  • b-type
    hát nekem spec egy Chrysler-m van, ..és nem mondom szivesen venném ha egy Merga dízel lenne benne :)) ..szal én nem akarok degradálni se ide se oda.

De a Fiat nem egyenlő a Ferrari-val (ezt egyébként a Fiat szeretné a legkevésbé...egyértelműen sokat ér nekik az hogy a Ferrari mint név adja nekik a sportot és a patinát..stb).
    A FIAT-nál azt sem tudják hogy kell összerakni egy leszorított autót.
    A Ferrari teljesen önnálló a Formula1-ben.
  • G_ArchAngel #46262
    Smart inkább dicsőség nekik, nem 10 millás szar, amit állandóan szervízbe kell hordani...
  • bardocz
    bevásárló kocsi :D(smart)
  • G_ArchAngel #46260
    a merdzsóra is mondhatod, hogy Daimler-Chrysler, csak az nem annyira degradáló:)
  • b-type
    most akkor poén volt vagy tény?
    szvsz egyik sem.
  • G_ArchAngel #46258
    nem poén - TÉNY!
  • b-type
    hát
    ...egy ütős poénnek be is lehetne nézni, de ahoz egy ütős poén kellene, vagy poén.

• GregSB
    És mindkettő alfakoppintás -.-

Szerintem nem kéne ennyit stresszelned ezeken az oltásokon, mert 5 éven belül szívrohamot fogsz kapni. Csak poénkodik, téjk it ízi!
  • Kit--Kat
    Engem nagyon idegesít, nem tehetek róla. Téged is zavar a csalonzó. Vagy zavarna, ha le smartosnak a McLarent folyamatosan.
  • Istencsászár
    Lehet hülyeségeken vitázni, de azért ez mégis csak túlzás nem?:)
  • Kit--Kat
    Figy fogd már fel, hogy engem zavar, hogy 1 prémium kategóriás márkát oltasz le 1 tucat márkával, csak mert 1 tulajdonban vannak.
  • Istencsászár
    Kolles bírósághoz fordul

Ahogyan arra számítani lehetett a Spyker istálló bepereli a Toro Rosso és a Super Aguri csapatokat, idei versenygépük - valós vagy vélt - szabályellenessége miatt. Colin Kolles világosan elmondta, csak abban az esetben kerülhető el a per, ha elfogadják Bernie Ecclestone javaslatát - mivel ez nem történt meg Kolles polgári bírósághoz fordul.

A Formula-1 vezetője felkínálta a lehetőséget, hogy a Toro Rosso és a Super Aguri továbbra is használhatja jelenlegi autóját, ha lemond a konstruktőri pontokról és az azzal járó - elsősorban anyagi - előnyökről.

A Spyker már Ausztráliában is próbálkozott, az időmérő edzés után megóvta Takuma Sato eredményét, ám ekkor visszautasítást kapott.

Az óvás azért került egyértelműen visszautasításra, mert az ilyen jellegű panaszokkal a csütörtöki gépátvételt követő két órán belül kell a versenybírókhoz fordulni. Mivel ekkor még egyetlen kört sem mentek a múlt hét szerdán prezentált SA07-es géppel nem volt alapja a panasznak, és Kolles sem rendelkezett a szükséges bizonyítékokkal.

Kolles mit ugrl az egy dolog, de ez lassan már megint az FIA szegénységi bizonyítványa h egyátalán ilyen dolgok függőben maradnak hónapok óta... alkossanak már pontos szabályokat, legalább erre...
  • Istencsászár
    H pörögjön a topik
  • G_ArchAngel #46250
    Jól vagy? Én is FIAT-drukker vagyok, akkor meg miért pörgeted magad ezen?
  • bardocz
    szeretnék így elbambulni :D
  • DJ BP
    sztem az elaludtamot elbambulásra értette :)
  • bardocz
    LOL:D alvavezető ez valami új kór:)) olyan mint az alvajáró :D
  • INeedspeed
    pekk....
  • kulabácsi
    "Ne nevezd kulagépnek a fórumozós pajtásodat!"
    ez lol
  • INeedspeed
    ferrari a téma mér nem lehetne maga a FORMA 1?
  • Punker
    mi bajod a digókkal? :)
  • Kit--Kat
    Fejezd már be a fiatozást, lehet, hogy viccesnek gondolod, de már nagyon unalmas.
  • MrTressy
    Ez a rádió nem müxik dolog furcsa, élö közvetitésben a rádióban köszönte meg a csapatnak a teljesitményt, és a csapat neki az eredeményt
  • M@TriX
    :))))))
    nem semmi a srác ;)