182273
  • Zsolti9014
    Egy F1-es pilótának nem tudod azt mondani ha megy az autó, hogy lassítson (ha nincs semmi jel, ami meghibásodásra utal, mint pl. most).
    Előtte lévő években Schumi sem egyszer körözte le a 2. 3. helyezetteket.
    Kiminek ez a habitusa, így kell elfogadni. Ő győzni akar, mindig és mindenek felett. Ha fut egy gyors kört akkor a köv. célja egy még gyorsabb.
    Meg ha van 20+ mp előnye, akkor tud a saját tempójában menni igazán, és az az amit nem bírt a meki. Ilyenkor azért gondolni kell a boxkiállásokra is.
  • CHEAPBOY
    s mivel Alo drukker vagyok valoszinu szart se er amit irok, de jobban elvezem a VBt ha hetrol hetre az ideg szetbasz hogy mi lesz mintsem hogy az menjen mint eddig, hogy oké van 30 pont elonyunk ki nem szarik az aktualis nagydij eredmenyere.... tul konnyu ugy az egesz. MS tavaly kokemeny volt, s ami nagyon faj hogy iden o nincs, s nem hiszem hogy a Ferrarinal ez a 2 "sztarocska" felnone a feladathoz. Nem verseny szinten, hanem ha tegyuk fel a Ferrari zuhanoban van, osszerazzak a csapatot s ujitsanak fejlodjenek azonnal ahogy az tortent MS idejeben, aki a lelket kidolgozta a sikerert...... szoval lehet uncsi lesz a Vb... de remélem nem.
  • CHEAPBOY
    szerintem nem volt mindig szethajtva az a meki, sokszor kurva nagy pechje volt. De az is teny hogy sokszor valoszinu benne volt o is. Pl. mi a f*sznak tapossa a leggyorsabb koroket amikor mar 20+Mp elonye van, mint tette ezt az evekben sokszor? Hpgy megmutasaa o a fasza gyerek, vagy mert keptelen tempot valtani? Orulok hgy most finomabb volt, mert a 6 pont sokkal tobb mint a palyaszeli 0. S most csak 2 pont a hatranya nem pedig 8.
  • CHEAPBOY
    sztem sohasem nyilatkozott unszimpin, bar mitagadas voltak neha (s csak rohadtul neha!!) elkapott nyilatkozatai (vagy azt is a sajto forgatta ki), de mint versenyzo a palyan sohase tanusitott olyan viselkedest ami csalást feltételezett volna. Ha meg integet a lekorozotteknek... Uristen akkor mi van? a lekorozottek b*sszák meg amugy is, s orulok hogy o nem olyan is behuzodo f*szkalap mint a tobbi aki csak a sajtoszobaban sir 1 mondatot amugymeg szarik az egészre. S tovabbra is o az egyetlen vilagbajnoka mezonyben (mindemellett 2*es) masokon nemigen volt 1 es rajtszam sohasem, lehet ez sokaknak uvoltoen faj, de az is nagyon valoszinu hogy elvisgi a 3ikat is.... mert o mar csak ilyen kis rohadt makos, veletlen sem verda belet kihajto, minden masra szaro pilota ugyebar......

En persze nem ertek loszart se az egeszhez , hiaba josoltam meg immaron 7 eve hogy ki lesz a VB az ev vegen (igen, Alonsonak 2004 kozepén josoltam 2005re cimet) , nekem is csak makom van:D

LOOLLLLL.

• GregSB
    Annyira jó, amikor Kimi széthajtotta a Mekit és szétesett alatta, akkor azért fikáztátok mert felelőtlen meg nem tud spórolni, most meg amikor kímélte a ferkát nehogy elfüstöljön a motorja egyből béna b@lfasz aki nem merte betámadni Hamiltont. Valahogy úgy érzem innentől kezdve teljesen felesleges vitatkozni veletek... (ugyan ez igaz azokra is, akik Alonsót állandóan mákkirályozzák)
  • Gabor_(HSF)
    Ja ja..Gábor barátom már nagyon elrugazkodott a valóságtól,vagy csak már nagyon el van keseredve,mert a végét látja a kis kedvencének..
    És mind ezt úgy írom,hogy csipem Kimit és drukkolok neki,képzeld ha nem szeretnémm
    Az meg már tényleg vicc,hogy Alfonz folyamatos szerencséjéről beszél mindenki,ez már rég nem az....egyszerüen felnőtt a feladathoz,ráadásul szimpin is nyilatkozik már,jót tett neki,hogy brios leszállt a válláról..
  • Gabor_(HSF)
    Látom te is igen magas szinten müveled a szakmát..
    Bár nem csodálkozom,mert ma belehalgattam a dutáni f1 előzetesbe,ahol is az 5 tudor megálapitotta,hogy itt szenved a ferka..
    Hát akkor innen veszitek azt a rengeteg zöltséget amit leírtok..
    Előszőr is mielőtt megfogalmazod a faszságaid,vegyél annyi fáratságot,hogy érdeklödsz..
    ad1, A Maláj nagydijjatt 6 éven keresztűl a Ferka uralta,nem egyszer kettős gyözelemmel,ez mind addig igy volt,amig a mislen az utóbbi 2 évben nem csinált jó gumit ide..
    Kimi azaz a meki egyszer tudott itt győzni és azt is szerencsével..
    Még hogy Irvine vb esélyes..
    Hát ez egy lol,mint te.. 99 ben is csak azért nyerhette itt az első futamot,mert Sumi az utolsó körben átengedte neki,mivel abban az évben volt a kettős lábtőrése és erre a versenyre tért vissza..
    Tavaly meg mitől volt szar a Meki? semmitől szinte ugyan az az autó idén is,csak éppen Kimi birka ahoz,hogy maga alá tudta volna szabni..
  • CHEAPBOY
    mitagadás érti a dolgát a srác s nekem leginkább a hozzáállása ( a pályán) tetszik, annak idején amikor Alonsoka debutalt hasonlo stilusa miatt lett a kedvencem, még 2004ben (szóval nem azonnal:D).
  • CHEAPBOY
    az Alonso csak mákkal nyer, meg ugye CSALonso kinyilatkozasokkal Te lehetsz a főguru ugye?:D

• CHEAPBOY
    Todt szerint ez össz vissz 1 tizedet jelentett körönként, s nem ez döntötte el a végeredményt ugyebár.
  • Shaman
    látom sok embernek más-más a véleménye,de 1 valamiben szinte mindenki egyetért!

Hamilton egy faszagyerek,kedvencem lett :-pp

És örömmel látom,hogy nektek is!
  • G_ArchAngel #46828
    ez a topic nem az észérvekről szól, ne is próbáld meggyőzni őket...

egyszer már írtam: az SG termeli a legtöbb F1-technikai igazgatót...
  • Gyocsika
    Így van!!!
  • GregSB
    Szerintem ez volt a logikus választás neki. Melyik a rizikósabb, elindulni egy hendikeppes motorral, és biztosan beérni jó pontszerző helyen majd a köv héten friss mocit kap, vagy motort cserélni és átgázolni az egész mezőnyön, kihajtva a motor belét a legforróbb pályán, amit következő héten is használnia kéne? Szerintem egyértelműen a második.
  • GregSB
    Aha, akkor csak hazudott amikor azt nyilatkozta hogy "Tisztában voltunk azzal, hogy a motor nem tökéletes" (#46794). Valszeg így akarja leplezni a bénaságát. LOL.
  • desigo
    Ha nem lett volna 100%-os akkor kicserélték volna a futam előtt...
  • GregSB
    #46822 :)
  • GregSB

A motorja nem volt 100%-os, azért nem sikerült jól neki a rajt és ezért nem tudta betámadni Hamit. Erről ennyit.
  • Gyocsika
    Szerintem meg Kimi bénázott! Még meg se probálta előzni Hamiltont nem volt bevállalós vagy egyszerűen béna. Hajrá Massa!!
  • leoon
    Biztos sokkal jobbak lesznek a ferrarik, mert nyilatkozta Kimi, hogy a motorral gond volt csak nem lehetett kicserélni! És még szerencséje volt hogy nem gyulladt ki a motor vagy valami...Lehet hogy a végelszámolásnál majd az ő malmára hajtja ez a 6 pont a vizet! Amúgy naon jók lettek a Mercik ez tény nem gondoltam volna h ennyit fejlődnek majd és nekik lesz a legnagyobb költségvetése az f1-ben! Ez a Massa...egyelőre annyit, hogy nem gondoltam, h ilyen amatőr, a kis Hamilton jól megleckéztette! Sztem nem kellett volna annyira elkapkodni azt az előzést és akkor néhyány körrel később biztos meg tudta volna előzni! Na mind1. Hajrá Ferrari! Hajrá Raikonnen!
  • CHEAPBOY
    Hótbiztos:D
  • CHEAPBOY
    Sajnos ez igy van még idén is divat szidni, de ha vkinek erre all fel...

En se szidom Kimit vagy a tobbieket...

Meg ez a Csalonzo név... nem tudom hanyszor csalt versenyen de en nemigen emlekszem ilyenre....
  • CHEAPBOY
    Akkor miert nem elozott sztar modjara a verseny egyetlen pontjan sem?:)
  • CHEAPBOY
    kiváncsi vagyok mennyi gyozelem kell meg Alonsonak ahhoz hogy ne mondjak ra az ilyen szuperagyak hogy mákos gyozelem... egyszeruen vicc. Az a MClaren magatol javult fel a télen s a nagydijhetvegen is magatol allitodott be, sot a rajtot is magatol csinalta meg Alonsot csak a 20ko tajekan ebresztettek fel hogy most mar azert Te jossz....

S Alonso utobbi ket evben megnyerte a Bahraini viadalt a Mekk is erosek voltak ott (tavaly utolso helyrol 3 hely Kiminek), de biztos egy db pontot nem fog szerezni Alonso, minden jel erre utal:DDD

Atyauristen.:D
  • INeedspeed
    Ezen az alapon nem is értem miért van 1általán forma 1 h egyiket jobban gyűlöljük mint a másikat olyanoknak mondjuk azt h tehetségtelen vagy h"Alonso mennyen a rákba idegesitő egy feje van "vagy stb. elősször is ezek az emberek akik f1 be vannak általában nem szerencséből vannak ott hanem tehetségük miatt és akkor jön egy pár ember és le semmizi őket szerintem a pilóták többsége sokkal többre vitte az életben mint az aki lemarházza meg elküldi melegebb éghajlatokra őket azért mindenki gondolkozzon el ezen........
  • toretto r34
    Alonso mennyen a rákba idegesitő egy feje van a ferrarik most nem mentek jól de legközelebb biztos kettős ferrari siker lessz.
  • kirol
    Ha egyszer ő ilyen, és nem lehet róla mást mondani, akkor ez van, kész.
    Hemilton is ott van vele, őt mégse szidom. Na erre mit lépsz?
  • desigo
    Azért unalmas,hogy lassan nem lesz olyan komment amiben ne szidná valaki Alonsót!Akárhogy is fáj kétszeres világbajnok amíg Kimi (bár jó pilóta) nem mutatott fel semmit!

Bezzeg amikor a sumákot merte itt valaki méltatni egyből tizen támadták le és szapulták.

Egyre szánalmasabbak vagytok!Azért jártok ide,hogy szidjátok Alonsót...
    Tisztelet a kivételnek!
  • G_ArchAngel #46811
    Nekem is, Kimi és Lewis - a többi meg bekaphatja:)))

csapatok meg főleg, mert a Ferrait nem tudom megkedvelni, a volt kedvenc csapatomnál meg ott a Hernyószemöldökű...

reggel a haverokkal pont arra gondoltuk, hogy csAlonzó annyira antihős, hogy miatta az egész F1-et képesek lennénk megutálni...
  • Count Adyn
    Ez általános jelenség ha az ellenség nyer csak szerencséje volt:D
    Más:
    Ahogy Hamilton megetette Massát, hát nekem az öreg Sumák jutot eszembe :))
  • Dodo55
    Nem. Nem a Ferrari a sztár, ahogy te gondolod. Hanem Kimi :D
  • INeedspeed
    ha nem ferka nyer akkor szerencséről beszélünk sajnos 1eseknek az agyába bele van ültetve h ferka a kira ferka a sztár....esküszöm nem értem.Talán fáj nekik h más is jó....:D
  • Count Adyn
    Azt azért nemhiszem hogy pontot se szerezzen:D
    De való igaz a rajtnál nagyon elszurta a ferrari mind2 pilótája, massa kezdte aztán kimi meg nem látta át hogy mivan. Azt viszont láttuk hogy a meki engeteget javult. Massa és Alonso egyforma benzinmenniységgel ment, az a 1 tized maradt a ferari előnyéből. Fel kell ébredni, harcolni kellesz a VB címért, nem autókázni:) Hajrá^^
  • Dodo55
    5 évig nem voltak képesek összerakni, ne csodálkozz, hogy elment.
    Amúgy ma azért nyert Alonso, mert nem tudták jól beállítani a Ferrarikat, a McLareneket meg be tudták jól, ennyi, szerencséje volt Alonsonak ismét, sokadszorra.
    Meg Malaysiaban mindig jobban mentek a McLarenek, mint a Ferrarik.
    Bahreinben meg szerintem pontot se szerez majd Alonso...
  • MrTressy
    hát nem tudhatta 5 évig szenvedett a mercinél most pedig az egyik legjobb vagy akár a legjobb csapat lett
  • INeedspeed
    Alonso
  • akyyy
    alfonzó
  • miilann
    ennyi
  • dienesoft
    Raikönnen olyan szerencsétlen. Mire összerakják a mercit, addigra elmegy onnét. Amúgy Raikönennt mindig üldözte a balszerencse sztem.
  • 0ppika
    na pont ezért nem, ott volt a lehetőség, de egyszerűen kevés volt hozzá, Salo legtöbbször gyorsabb volt nála, és el is engedte mindig ...