182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Irine=Irvine -
Véber aszongya a futam előtt: Barrichello tudott volna VB-t nyerni, ha 1. sz. pilóta, de Irvine nem. Sztem 99-ben egész jól ment Irine, az idény második felében 1.sz. pilóta volt, az utolsó futamig versenyben volt a címért Hakkinennel. -
Laceee #46797 és még utána előbb kijöttek mint a többiek... -
Azis fura volt hogy miér tartott majd 10s a 2 ferrari elős kiállása, mikor mindenki más elintézte 7.vmennyi alatt, bleh -
itt rögtön alattam -
G_ArchAngel #46794 Räikkönen: nem volt tökéletes a motor
Mivel az évad első versenyén túlmelegedett a Ferrari motor Kimi Räikkönen autójában, és a csapat úgy döntött nem cseréli ki, a finn pilóta nem tudott mindent kihozni a versenygépéből és meg kellett elégednie a harmadik hellyel Malajziában. "Fontos pontokat szereztük és nem hibáztunk."
"Elégedett vagyok, hogy sikerült pontokat szerezni. De persze az ember csalódott, ha így alakul a hétvége. Nem akartunk kockáztatni. Ilyenkor lehetőség szerint megpróbálod a lehető legtöbbet kihozni az egészből. Ezen a hétvégén ennél többre nem volt lehetőség."
A csapat nem, Massa viszont hibázott. "Felipe egy kisebb hibát vétett, én pedig nem voltam elég gyors az egyenesben ahhoz, hogy nyomást gyakoroljak Lewisra." - tette hozzá a finn pilóta, aki nem akarta, hogy a motor felmondja a szolgálatot.
"Kompromisszumot kellett kötni. Tisztában voltunk azzal, hogy a motor nem tökéletes, így biztosra kellett menni. Nem akartunk butaságot elkövetni. De már az első rajtkockát sem sikerült megszerezni. De még az évad elején vagyunk, és jó pozícióban, így nincs ok az aggodalomra. A következő versenyen újabb kemény csata várható. Remélem, hogy legközelebb a győzelemért harcolhatunk." -
már senki se haragudjon meg de palik tud hangulatot teremteni és a hangulatér van ott nem a szakértelme kell amiket elmond az mindenkinek nyilvánvaló......... -
Írtam én olyat? -.- -
Gabor_(HSF) #46791 melyik holdon van? -
én a cctv 5-ön japánul -
Gabor_(HSF) #46789 Te még mindig foglalkozól,hogy mit mondanak a szakbarbárok?
Én lehetőleg az ORF1 en vagy a német RTL en nézem,csak a reklámkor kapcsolom magyarra -
David Coulthard: A második boxkiállás után problémáim támadtak a fékpedállal, aminek kettős hatása volt. Egyrészt nem tudtam rendesen fékezni, másrészt, a kormány sem engedelmeskedett, mivel a fék súrolta a kormányoszlopot. Így nem maradt más hátra, le kellett állni.
Valami ilyesmit mondott amugy mikor Palikék nem értették, "Critical brake" ennyit hallottam belőle... szal nem DC-vel volt a baj, hanem a kocsival:( -
Gabor_(HSF) #46787 ezt Kiminek is meg kell tenni..
Megaztán Massanak ez egy új helyzet,ő idáig hátvéd volt..
-
ha fizeted -
DJ BP #46785 hát nem erre számítottam. Grat a Mekinek, összeállt a csomag. Massa tanuljon meg előzni, Ferrari meg mint csapat úgy együttesen tanuljon meg rajtolni, és beállítani. -
Mi számít jónak? ha egy pályán csak a Ferrari nyer? buta megközelítés, hiszen akkor csak Ferrarinak kéne a pályán köröznie más csapatnak pedig nem. Tavaly s előtte pl azért nem nyertek mer nem voltak elég gyorsak év elején, nem volt jó a kocsi, voltak jobbak, idén pedig nemtudom... volt akik jobbak voltak náluk, megesik az ilyen egy autó versenyben. -
baleseteket is számolod? mert MS-t emlékeim szerint 1-szer itt kissé szétütötte monty ha már megelőzni nem tudta. -
Gabor_(HSF) #46782 Nézted?
Látod itt a baj,a statisztika azt nézegetitek és ebből itéltek,mig én emlékezetből,ahogyan az elmúlt 20 év versenyeit végignézem számtalanszor,minden télen -
Tehát 9 böl 4-szer nyert a ferka.Szerintem az nem olyan jo,ha azt vesszük hogy akkor amikor ők nyertek mennyire jo volt a ferka. -
Gabor_(HSF) #46780 Hát rosszul!!
1999-től amióta megnyilt (és az nincs 10 év)2004-ig Ferka uralom volt..
Az utóbbi 2 évben nyert a rőno,de az leginkább a mislen miatt -
Ohhh.Ez igaz.Akkor én lehet valami más pályát néztem statisztikailag? :) -
Malajziában 4x nyert a Ferrari (1999,2000,2001,2004)
2x Mclaren (2003, 2007)
2x Renault (2005,2006)
1x Williams (2002)
Ez tényleg nem a Ferrari pályája :D -
Ez igy van.:) -
nincs 10 éves a pálya :))))) -
Amugy ez gyönyörű amit Kimi és Alonso csinált. Egy teljesen uj csapatba igazoltak át hosszú idő után, és ők ketten nyerték az évad első két futamát, ez mutatja a kvalitásukat. -
Utobbi 10 évről beszéltem.De lehet hogy én emlékszem rosszul hogy ezen a pályán nem nyertek sokat a ferkák. -
Amugy mit szolnátok ha nyáron kimennénk együtt a Hungaroringre?Attol függetlenül hogy ki kinek szurkol.Biztos jol eldumcsiznánk:) -
Gabor_(HSF) #46772 Mitől is nem?
99,Irvine
2000,Suni
2001 Sumi
2002,sumi
az utonbi 2 évben meg röno a mislennel,meg volt ha jól emlékszem egy Kimi is -
Ezen kár lovagolni, Sumit 1szer megverhette volna, nem tette, utána az autón múlott, mint sokaknak, nem csak Kimi akart vébé lenni az utolsó 5 évben... -
Tehát ha szétküldi Kimi a kocsikat,akkor a ferka mért nem ment még szét alatta a motor? Érdekes.Biztos most nem nyomja annyira mint régen! Ez nevetséges.A meki egy nagy szar volt.Ezért nem lett még bajnok. -
:)) -
Nem! Mint mondtam a Ferkának nem fekszik ez a pálya! -
Gabor_(HSF) #46767 Inkább hányszor széthajtotta..
Kimi szerencsétlen,érzéketlen,megbizhatattlan,csak jó felvillanásai vannak,de nem stabil..ezek hiányában nem lehet vb-t nyerni,akár megkora zseni is... -
Jah, csak olyan természtes már tőle a Hamilton az isten ( ami igaz ) és Alonsot a szarba veri ( ami nem ) duma, h fel sem merült, h nem komolyan gondolja:))) -
Gabor_(HSF) #46765 Én meg úgy látom maximum az év elsőfelében lehet harcban a vb -ért..
Ráadásul Alonsonak remek a hátvédje is,akit szintén nem lesz könnyű megverni,igaz idegileg hogy fogja bírni,azt igy 2 verseny után nehéz megállapitani,mint látható volt nagyon elfáradt Hemilton ezen a versenyen -
Tehát minden Ferrari pilóta anti Malajzia? -.- -
Végre valaki aki tisztán látja a dolgokat:) EZ NEM A FERKA ASZFALTJA !!! -
Te nem tudom mit nézel,Kimi szerintem egy roppant gyors pilota.Ne feledjük már el hogy hányszor elromlott a kocsija és csak ezért nem lett világbajnok.Egyszer Alot majdnem megverte egyszer meg sumit is.Tehát ha jo a kocsi már 2 szeres bajnok és Alo csak egyszeres.De mindegy.Toljátok csak Alot.Majd az év végén koppantok:) -
Én viszont 1et értek vele. Ezen a pályán még Sumi is vergődött mindíg. És ez azért sztem jelent vmit, Michelin ide-Michelin oda. -
Olvasd el a végét is annak:D