182279
  • Istencsászár
    Pont ahogy leírtad, Kimi hajtott a végén de nemsikerült neki.
  • Gabor_(HSF)
    Mondta itt valaki,hogy Massa jobb pilóta Kiminél??
    esetleg annyit,hogy szimpatikusabb..
    Azt már viszont igen,hogy Alonso precizebb érettebb..
    Az is igaz ebben a topicban ment a sok duma,hogy Irvine vagy Barichello vagy akár Massa is,megtudná verni Sumit,csak nem engedik.....
    Egy 80% os motort meg a bontóba visznek,nem pedig versenyezni....
  • sharpshooter #46924
    azért a torod ne vágd el, ha nem lesz VB - Ha a Mclaren nyer, akkor Hamilton pontot rabol a Ferraritól, azaz Kimitől, ellenben Kiminek nincs társa, aki segítsen Alonsotól pontot rabolni...
  • sharpshooter #46923
    szakértőktől kérdezem:

- adott volt egy Kimi és egy 80%-os motor, amivel hoztak 6 pontot (és mivel a csere nem történt meg, ezért a következő forró futamon új motort, nem pedig egy szétgyilkoltat kell használni), és ezzel a technikával Kimi hozta Alonso sebességét az utolsó harmadban...
    - adott volt egy Massa új motorral, aki sokak szerint MS mellett kiforrt tehetség, beért 5. helyen, egyrejobban leszakadva Nick-től, megsem közelítve Kimi takarékos tempóját...

most akkor hogy is van ez, uraim?
  • Gabor_(HSF)
    Hát én is elhajthatnálak a halál faszára,de minek!
    Azt egy szóval sem mondtam,hogy okos lennék,max annyit saját véleményem van ami mellett kitartok..
    Az a tűz amiről meg beszélsz,már régen kihalt Kimiből...
    Persze fel is támadhat még,csak én látok erre kevés esélyt..
    De hát futtasátok Kimit nyugodtan,szakmai meglátásodról nekem bőven elég annyi,ahogy anno Sumi-ról nyilatkozgattatok...
  • DjDano
    Kibaszott idegesítő vagy ezzel a nácis felsőbbrendű szövegeddel... te nem okos vagy csak egy nagyképű, beképzelt hólyag.

Kimi bajnok lesz az tuti! 2003-ban is a Scumacheristáknak köszönhetően maradt le a VB címről, az emlékezetes szabálytalan visszatolás miatt.

Emlékszem amikor Schumacher egyszer kiesett az egyik versenyen, utána futamokon keresztűl csak vergődött, míg Kimi minden balszerencsés futam után olyan tűzzel hajtott mint ha az előző futamot megnyerte volna. Ez teszi őt erőssé, nincs hatással rá semmilyen külső körülmény. Vagy ha van is ez a pályán nem látszik
  • Csabesz6
    torrentröl...nekem is onann van
  • Count Adyn
    Basszus:D Pihenjetek már kicsit.:))
  • INeedspeed
    Ennyit a kib*ott terhelésről.....

„Mindannyian tudják, hogy aggódtunk a motor miatt, mert Ausztráliában elfolyt a hűtővíz. Viszont úgy éreztük, nem szükséges a motort kicserélni, inkább vigyázunk arra, azonban körönként mindössze csak egy tizedmásodpercről beszélhetünk” – tette hozzá Todt.
  • INeedspeed
    már meg ne haragudj de ezt miből gondolod?A téli tesztek alatt nagyon sokat panaszkodott alonso a tapadásra meg minden...és ez látszott melbourneben szerintem ez nem játszott közbe sokat a maláj sikernél.......
  • Gyocsika
    Hali!
    Nem tudja véletlen valaki honnan tudnám megszerezni a 2006 os Brasil naygdíjat? Magyart!
  • pauly
    A szerencsén jót mosolyogtam :)
  • tzsoltika
    Bannercsere mikor lesz?
  • Punker
    kezdtek unalmasak lenni......
  • Gabor_(HSF)
    Nem kell innod, oktatni sem akarlak és a tanárod sem vagyok..
  • sharpshooter #46911
    korodhoz képest elég egyszerű vagy...
    definiáld légyszíves a "szerencsét" - iszom szavaidat, Mester
  • Gabor_(HSF)
    Te túlságosan együgyü vagy ahozmhogy érdemben tovább beszélgessek veled..
    A szerencse pl az,hogy éppen nem a fejedre léptem,hanem pár cm-el mellé,ez semminek sem a következménye,csak épp akkor pont igy jött ki
  • sharpshooter #46909
    loál, mi az a "szerencse"?
    minden vmi következménye, olyan nincs hogy "szerencse"...
    ha Alonso nyert nem azért nyert, mert szerencsés, hanem mert vki balfék volt a mclarennél és nem ellenőrzött vmit - de ilyen nincs hogy "szerencse"
  • Gabor_(HSF)
    Nem nem azért..
    Te ide túl sokszor még nem írtál és öszintén szólva nem is emlékszem,hogy korábban jártál ebben a topicban..
  • Gabor_(HSF)
    Tényeket,véleményem már nagyon sokszor leírtam vele kapcsolatban..
    Egy szenzációs pilóta,ehez nem is férhet semmi kétség,de ez még kevés ahoz,hogy bajnok is legyen..
    3 dolog minimum hiányzik belőle ami mindenképpen kellene a vb cimhez.
    1 szerencse..2 megbizhatóság(ide tartozik a taktika,észverseny,stabilitás,koncentráció)
    3. pedig egy jó fenék,amivel még azelőtt érzi ha baj van,mielőtt a cumputerek már kiírják..
    Ez utóbbit nem lehet megtanulni,de az első kettő már sikerre vihetné,ha párosulnak....
  • sharpshooter #46906
    ja, mert Te 2003 áprilisában regisztráltál, én meg csak 2003 júliusban?
    követem a fórumot és csak akkor írok be, ha vki nagy hülyeséget enged ki a billentyűzetből:)

faterom 2× idősebb, mint én - nem ért már az újabb autókhoz, nem ért az IT-hez, nem ért semmihez ami digitális, ha vki életkora magassabb, az nem azt jelenti, hogy egy adott dologhoz jobban ért
  • DJ BP
    Egyébként azért vagyok ilyen veled, mivel te ,,hülyéztél" le Alonso fikázókat, hogy csak üres szöveget nyomnak, jelenleg Kimivel ugyanazt csinálod éppen... És ezt utálom
  • DJ BP
    nem vagy meggyőző Kimivel kapcsolatban... Beszélhetsz mellé továábbra is, hogy így meg úgy, de tényeket nem közölsz a Kimi nem ért az autókhoz témában. A tett többet ér minden szónál.
  • Gabor_(HSF)
    Te még nagyon új vagy itt,ahoz hogy engem minősits..
    Itt évek óta vannak komoly vagy komolytalan viták és hidd el elég kellemetlen,hogy szinte mindig nekem volt igazam.....
  • Gabor_(HSF)
    Persze hogy nem..
    Ezek a meglátásaim,véleményem és mivel 25 éve vagyok az autó-motor sportban igy vagy úgy,még idekeverdik amiről a mühelyekben beszélünk
  • sharpshooter #46901
    pedig lehet kevesebb hülyeséget írnál(:
    nem a bulvárt kell olvasni, hanem a technikai cikkeket - persze ha neked közvetlen forrásod van Maranelloból, akkor én kérek elnézést

amúgy Honda technikai igazgatót keres, talán segíthetnél rajtuk
  • Kit--Kat
    A korodbólkiindulva sokkal többet láttál tényleg és sokat tudsz nagyon, de azért nem az a készpénz amit mondasz.
  • Gabor_(HSF)
    Talán túl sok ennyi információ neked egyszerre,annyit olvass el amit meg is értesz..
    A másik! talán én vagyok itt az egyettlen,akit nem csak,hogy nem érdekel kiről mit írnak,de még el sem olvassa...
  • sharpshooter #46898
    még Mika-t programoztak bele, meg Wurzot és PDLR-t(:
    Kimi csak vezet meg iszik - nem külön, eccerre!(:
  • DJ BP
    tehát ha nem megy jól Kimi, akkor biztos szarul állítja be az autót. Ha jól megy akkor csak az autó a jó? Hhogy van ez? Hogy van az, hogy Coulthardot agyba főve verte anno ugyanazzal az autóval. Akkor nem ő állította be? Ki?

Talán nem kéne a bulvársajtó által feltételezett dolgokat tényként venni. Mert mi más a bizonyítékod? Nekem több kell, minthogy biztosnak veszed.
  • sharpshooter #46896
    asszem a naon lusta kimi mente a legtöbb tesztkört a felkészülési idő alatt, és egyedül Ő tesztelte mindennap a Ferrarit...

ettől lehet nem jó tesztpilóta, de adatot bőven szolgáltatott és az egy dolog, hogy MS/Senna/Prost csak egy volt(van), de nem is ez a dolguk a pilótáknak, főleg mert szerintem MS-en kívül egy ember sem szólhatott olyan mélyen a fejlesztésekbe bele...
    és tuti a jelenlegi mezőnyben közeltávolt nincs is senki, aki olyanszinten beletudni mászni az adatokba, mint MS...
    tehát vagy 22 lúzer van, vagy egysem...
  • Gabor_(HSF)
    Hidd el,én sem akarlak megismerni
  • sharpshooter #46894
    az vagy, egy szürke
  • Gabor_(HSF)
    Nem nem hinném,én egy egyszerű kis szürke zseni vagyok...
  • Gabor_(HSF)
    Gondolod? hát rosszul...én tényekről beszélek,mig itt 90%-ig feltételezésekről..
    Csodálom,hogy még idáig nem jutott el,hogy sajnos Kimi az egyik leggyengébb testpilota ő csak jól megy,egy minden szempontból alárakott jó verdával..
    Abban is biztos vagyok,hogy kevesen utálták nálam jobban Alonsot,meg abban is,Kimi nagyobb tehetség volt mindig is..
    De Manselhez kell hasonlítanom,mert ő is innkább nagyon megtanulta mint hogy született rá,amit pályafutaása végén leis nyilatkozott..És ez az ami miatt tiszteletet érdemel szememben a korábbi utálatból..
    Ez ilyen tipusu sportra,lehet születni,vagy meglehet tanulni..DE AZ AKI MIND"-őt birtokolja,abból (lesz,volt,van) Prost,Senna Sumi és hasonlók..
    És még 1 apróság,hamár szóba került Rossi-Talma párhuzam..
    Igen Rossi minden szempontból arra született amit csinál.
    Nekem volt szerencsém elég sokszor menni velük pályán és bizony Gergö elég sokszor volt jobb, meg abban az időben nagyobb tehetségnek is tartották, a végeredményt meg tudjuk..
    Persze eszem ágába sincs Gábort minősiteni,csak példáztam a siker 2 útjáról...
  • sharpshooter #46891
    3 héttel ezelőtt pedig Kimi jól hangolt, most meg pont elfelejtette...
    2003-ban Kimi jól beállította a Mercit Sepangra, 2004-ben MS a Ferrarit, aztán utána egyik sem értett az autókhoz vagy Sepanghoz...

loál
  • Punker
    az tény hogy MS nagyon vágta hogy állítsák be ajárgányt, ami éveken keresztül rá volt építve, szal ez nem új infó.....de ő már elment szal lényegtelen.
  • DJ BP
    Abban is biztos vagyok Sumi ebből a ferkából akár még 1 mp-t is kihozna körönként..

Biztos vagy. Oké értjük, ez elég érv nekünk földi halandóknnak...
    Nem hiszel kicsit sokat magadról? Már bocs hogy rákérdezek
  • Gabor_(HSF)
    Azért vagyok szüklátókörű mert pár évvel ezelőtt sokkal többet láttam Kimiben? és csaldás a szereplése?
    Nem hinném,hogy ez az aminek gondolod..
    Abban is biztos vagyok Sumi ebből a ferkából akár még 1 mp-t is kihozna körönként..
    Attól hogy egy autót nem tudnak a pályára hangolni,az nem a kocsi hibája,a mekinél is ez volt a helyzet tavaly...
    Ugye ezek a motorok múlt év végére,már nagyon kiegyenlitettek voltak,a külömbségek leginkább a gumik,pilóták és beállításokon múltak..
    2 csapat változott tavalyhoz képest,a röno megdöglött a mislen nélkül,a honda meg teljesen eltévett,motorikusan és mechanikailag egyiknél sem lehet probléma a gomik is egyformák már,tehát 2 dolog marad,a kaszni és a pilóták...
    De nem ragozom tovább,mert itt minmdenki fujja a magáét,mint ahogy én is..
    De én legalább jót mulatok............
  • Kit--Kat
    Anno Enzo Ferrari direkt saját iskolát hozott létre, hogy kinevelje a jó szerelőket, szakembereket.