Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
sztem sohasem nyilatkozott unszimpin, bar mitagadas voltak neha (s csak rohadtul neha!!) elkapott nyilatkozatai (vagy azt is a sajto forgatta ki), de mint versenyzo a palyan sohase tanusitott olyan viselkedest ami csalást feltételezett volna. Ha meg integet a lekorozotteknek... Uristen akkor mi van? a lekorozottek b*sszák meg amugy is, s orulok hogy o nem olyan is behuzodo f*szkalap mint a tobbi aki csak a sajtoszobaban sir 1 mondatot amugymeg szarik az egészre. S tovabbra is o az egyetlen vilagbajnoka mezonyben (mindemellett 2*es) masokon nemigen volt 1 es rajtszam sohasem, lehet ez sokaknak uvoltoen faj, de az is nagyon valoszinu hogy elvisgi a 3ikat is.... mert o mar csak ilyen kis rohadt makos, veletlen sem verda belet kihajto, minden masra szaro pilota ugyebar......
En persze nem ertek loszart se az egeszhez , hiaba josoltam meg immaron 7 eve hogy ki lesz a VB az ev vegen (igen, Alonsonak 2004 kozepén josoltam 2005re cimet) , nekem is csak makom van:D
LOOLLLLL.