182273
  • Gabor_(HSF)
    Én nemtom te mit nézel,de Kimi nyitvahogyott ajtót-ablakot,egyszerüen nem "Teamwork" a srác..
    Massa megtanulta Sumi mellett ilyenkor hogy kell zárni..
    Kimi az csak egy tehetséges faláb,akár milyen érzékenyen is érint
  • Istencsászár
    Végülis Alonso adott 20 mpt nekik, nemszámít... majd ha ( remélhetőleg ) megnyeri a vébét talán belátod h jó döntés volt leszerződtetni, és nagyon jó pilóta. Kimi meg nem ment most, ahogy az előző futamon, de őis hozta a dobogót ami fontos, és ez a lényeg. A vb Alonso és Kimi közt fog eldőlni, és ha hozzák ezt stabilan akkor izgalmas lesz leglább a pontverseny.
  • Gabor_(HSF)
    Ritka az amikor nem értek egyet veled,de ez most az...
    Ez csak az utóbbi pár évben nem ferkás pálya,amikor is a mislen jobb gumikat csinált,de erről itt most szó nincs...
    Én még azt is megkockáztatom,hogy Kimi még a lengyel srácnál sem jobb,nem,hogy Alonsonál...és akkor még Hemiltomt szóba sem hoztam
  • G_ArchAngel #46756
    na, én meg úgy látom 3×-ra is megnézve, hogy elMassatolták Kimi rajtját, Alonsonak meg esélye sem lett volna Massa bénázása és Lewis csodálatos védekezése miatt...

itt Kimi a leg-versenyző és Lewis, a többiek nem játszanak...

(amit írtam nem gondolom komolyan, de én is tudok akkora baromságokat, mint Te)
  • Punker
    viszont csak 4 kocsi esett ki, pedig azért régen itt hullottak mint a legyek.....
  • djfuge
    Egy kicsit renbe raknám a dolgokat!!! Nézzétek már meg visszamenőleg az utolso 10 évet hogy ezen a pályán a ferka hogy szerepelt!!! Ez nem a Ferrari aszfaltja! Vannak bizonyos pályák ahol bármit is csinálnak nem kedvez az autónak! Ez a páya nem a Ferrari kedvence! Azt gondoljátok hogy beérte a Mclaren Kimiéket? Ugyan már.Kimi meg is mondta hogy nem tökéletes az autó ezen a pályán mert nem találja a beállitást! És mért gondolom ezt? Mert Massa is elég gyengén ment.Szóval a sok Alonso drukkernak mondom hogy Kimi lesz a bajnok.Az meg hogy Kimi nem volt erőszakos az első kanyarban az azért volt mert biztos vagyok benne hogy az elsődleges taktikája az hogy nem keveredni semmi balesetbe,csak hozni a pontokat mert az a végelszámolásban neki fog kedvezni. (amugy meg Alonso is először beleivott a pezsibe és utána locsolta csak) Nyugodtan lehet boritékolni hogy Kimi lesz a bajnok,sokkal jobb pilótának tarom Alonál.Ő már mutatott olyan előzéseket amit Alonso csak tv-ben lát. Ennyi....
  • Punker
    1. F. Alonso 18
    2. K. Raikkönen 16
    3. L. Hamilton 14

azért szép ez így :)
  • Gabor_(HSF)
    Massaval is az a gond,hogy ő is mint az elődei,csak SUMI mellett tudott jó lenni,az ő beállitásai,a technikája..nem azt mondom,hogy egy senki,mert szimpi a srác,de már ezt is elemezgettem tavaly,ha nincs a csapatban olyan versenyző aki érti is az autót,hamar a röno sorsára juthat
  • INeedspeed
    Teljes mértékben igy van. Szerintem Bahrainba Ferka lesz elől
  • Count Adyn
    Úgyis Sato lesz a bajnok hiába pattogtok
  • Gabor_(HSF)
    Én nem csipázom Alfont,de mint ahogy már tavaly is fejtegettem,nagyon kitanulta ezt a szakmát és messze a legjobb kvalitás a mezőnyben,bár erre a Hemiltonra senki nem számolt,mert ő egy nem akár ki és nem is a papa vagy bátyó árnyéka....
  • INeedspeed
    Ő tehetséges a neve meg Alonso nem Alfonzó és 2 bajnoki cim nem utal egyáltalán arra h mákkos........Mindenki a stilusa miatt utálja alonsot viszont a tehetségét meg letagadják ezt nem értem ha nyer akkor mákkos ha valami nagyot mutat há biztos szerencséje van nem értem meg az ilyen embereket soha.
  • Gyocsika
    Massa lesz a bajnok!!!
  • Gabor_(HSF)
    Bughalmaz? pontosan ez az a pont amig még előnyük van a ferkára írt gumik miatt..
    Ez az év második felére csak rosszabb lehet,mire a volt mislenesek is megtalálják a jó egyensúlyt az új helyzettel...
  • INeedspeed
    Egyetértek.....Hamarabb lesz Hamilton bajnok,mint kimi .....;)
  • Gabor_(HSF)
    Na végre valaki aki nézte is a közvetitést...
  • Matthewpamer
    ott a pont
  • Count Adyn
    Hát szerintem ez butaság hogy alonso miatt jó a meki és rossz a renault.
    Nézd meg Hamiltont és Kova-t, ég és föld a különbség a 2 autóhoz, ehhez a pilótáknak nem sok közük van, az uj szabályoknak annál több...
  • kirol
    Első mondatod hülyeség, utóbb is tökéletesen igaz, én is ezt írtam.
  • Gabor_(HSF)
    Mit akarsz te Kimivel?
    Kezdjük ott,hogy a rajtot ő kurta el,ráadásué ő még megtámadni se tudta a negrót....
    Mikór látjátok be végre,hogy Kimi csak egy örök tehetség marad...
  • dav1d
    véletlenül se gondoljunk arra hogy estleg pont miatta megy jol a meki illetve hiánya miatt esik vissza a renault.inkább csalonzóz egy sort te THX

amugy hamilton manőverein kivül egy majonézes üveg bámulása is izgalmsabb a mai f1nél, uncsi volt vagy ezek csak a tesztkörök? ...
  • kirol
    De mint írtam, pont Kimi engedte el Hemiltont, ami mindent elrontott.
    Totál szabad utat hagyott neki!
    Massa meg nem rajtolt egy cseppet sem rosszabbul. mint pl. Kimi.
  • DjDano
    Az hogy Kimi nem tudott előzni a bughalmaz Ferrarinak köszönhető, Massa amatőr hibát vétett abban a bizonyos kanyarban... nem beszélve a csúnyán elrontott rajtról
  • DjDano
    Kimi is jókor hagyta ott a Mekit... bár őszintén szólva nem sokan fogadtak volna arra, hogy a McLaren vb esélyessé lép elő
  • kirol
    Na hát ki is mondta, hogy majd Kimi lenyomja Massát?
    Az oké, hogy Massa beszopta Hemilton mögött, de ő legalább csinált valamit. Ennyi izgalmas rész volt az egész versenyben. Kimi, még odáig se jutott el, hogy megpróbáljon előzni.
    A rajtnál is elbénázta Massa, meg Kimi is, aki mint a lassításnál jól látszott, a kis idióta pont beengedte Hemiltont, aki megelőzte még Massat is. Persze ha nem balfaszoskodott volna Kimi, és lezárja a szöget, akkor Hemilton nem tudta volna fogni őket, és totál más lehetett volna a verseny.

Massat nagyon sajnálom, hogy megint nem jött neki össze. Meg azt is, hogy Alfonzó nyert. Viszont Hemilton jó srácnak tűnik, jól nyomja.

Nem értem, hogy lett ilyen jó a merci, a renault meg hogy lett ilyen tré ilyen rövid idő alatt.

Milyen mákos ez a Csalfonzó, hogy pont most jött el a renaulttól.

Szóval jövő héten megint futam? Bárcsak alkotna valami maradandót Massa!
  • G_ArchAngel #46734
    más is azt látta, hogy Massanak a rajtnál az volt a legfontosabb, hogy Kimi ne kerüljön elé?
    simán lezárta az utat a finn előtt - görcsösen Ő akar lenni az elsőszámú pilóta és ebbe bukik bele...
  • desigo
    Jövő héten mikor kezdődik a futam?
  • G_ArchAngel #46732
    mert már nem az F1 írja a sportműsort...
    nagyon sok országban "futottak még" kategória - MotoGP-re is többen kíváncsiak ls sokkal többen mennek a futamokra (oké, olcsóbb is a jegy)

ráadásul a fő vásárló körzetekben, mint India, Kína, Amerika, stb..., szerintem a Top10-ben sincs az F1...
  • CHEAPBOY
    ha nem szenved is izzad, 50 fok feletti hosegben odabent akarmi van megdoglesz:)
  • Count Adyn
    eh, nemár ekkora szünetet:(

# Bahreini Nagydíj
    2007. április 15.
    # Spanyol Nagydíj
    2007. május 13.
  • desigo
    Szegény Hamilton izzad nagyon.Megküzdött azért a második helyért...
  • JoeGunn
    Majd meglátjuk, ez nem itt dőlt el. Szerintem még fog meglepetést okozni ;)
  • buldozer99
    minek kellet törölni a hozzászolásom?:SSS
  • Bandee1987
    dehát ez mindig ugyanaz a márka,fajta nem? :)
  • buldozer99
    Amúgy meg szép volt Meki
    Gogo Ferrari
  • allock #46724
    mert először megkóstolja és ha nem izlik szétlocsolja :Dd
  • buldozer99
    jaja:D
  • Bandee1987
    de a pezsgő hamar az ember fejébe száll ilyenkor :)
  • MrTressy
    Már a himnuszok alatt is mutatta hogy szomjas :)
  • desigo
    MEgszomjazott útközben:)