182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #46759 Én nemtom te mit nézel,de Kimi nyitvahogyott ajtót-ablakot,egyszerüen nem "Teamwork" a srác..
Massa megtanulta Sumi mellett ilyenkor hogy kell zárni..
Kimi az csak egy tehetséges faláb,akár milyen érzékenyen is érint -
Végülis Alonso adott 20 mpt nekik, nemszámít... majd ha ( remélhetőleg ) megnyeri a vébét talán belátod h jó döntés volt leszerződtetni, és nagyon jó pilóta. Kimi meg nem ment most, ahogy az előző futamon, de őis hozta a dobogót ami fontos, és ez a lényeg. A vb Alonso és Kimi közt fog eldőlni, és ha hozzák ezt stabilan akkor izgalmas lesz leglább a pontverseny. -
Gabor_(HSF) #46757 Ritka az amikor nem értek egyet veled,de ez most az...
Ez csak az utóbbi pár évben nem ferkás pálya,amikor is a mislen jobb gumikat csinált,de erről itt most szó nincs...
Én még azt is megkockáztatom,hogy Kimi még a lengyel srácnál sem jobb,nem,hogy Alonsonál...és akkor még Hemiltomt szóba sem hoztam -
G_ArchAngel #46756 na, én meg úgy látom 3×-ra is megnézve, hogy elMassatolták Kimi rajtját, Alonsonak meg esélye sem lett volna Massa bénázása és Lewis csodálatos védekezése miatt...
itt Kimi a leg-versenyző és Lewis, a többiek nem játszanak...
(amit írtam nem gondolom komolyan, de én is tudok akkora baromságokat, mint Te) -
viszont csak 4 kocsi esett ki, pedig azért régen itt hullottak mint a legyek..... -
Egy kicsit renbe raknám a dolgokat!!! Nézzétek már meg visszamenőleg az utolso 10 évet hogy ezen a pályán a ferka hogy szerepelt!!! Ez nem a Ferrari aszfaltja! Vannak bizonyos pályák ahol bármit is csinálnak nem kedvez az autónak! Ez a páya nem a Ferrari kedvence! Azt gondoljátok hogy beérte a Mclaren Kimiéket? Ugyan már.Kimi meg is mondta hogy nem tökéletes az autó ezen a pályán mert nem találja a beállitást! És mért gondolom ezt? Mert Massa is elég gyengén ment.Szóval a sok Alonso drukkernak mondom hogy Kimi lesz a bajnok.Az meg hogy Kimi nem volt erőszakos az első kanyarban az azért volt mert biztos vagyok benne hogy az elsődleges taktikája az hogy nem keveredni semmi balesetbe,csak hozni a pontokat mert az a végelszámolásban neki fog kedvezni. (amugy meg Alonso is először beleivott a pezsibe és utána locsolta csak) Nyugodtan lehet boritékolni hogy Kimi lesz a bajnok,sokkal jobb pilótának tarom Alonál.Ő már mutatott olyan előzéseket amit Alonso csak tv-ben lát. Ennyi.... -
1. F. Alonso 18
2. K. Raikkönen 16
3. L. Hamilton 14
azért szép ez így :) -
Gabor_(HSF) #46752 Massaval is az a gond,hogy ő is mint az elődei,csak SUMI mellett tudott jó lenni,az ő beállitásai,a technikája..nem azt mondom,hogy egy senki,mert szimpi a srác,de már ezt is elemezgettem tavaly,ha nincs a csapatban olyan versenyző aki érti is az autót,hamar a röno sorsára juthat -
Teljes mértékben igy van. Szerintem Bahrainba Ferka lesz elől -
Úgyis Sato lesz a bajnok hiába pattogtok 
-
Gabor_(HSF) #46749 Én nem csipázom Alfont,de mint ahogy már tavaly is fejtegettem,nagyon kitanulta ezt a szakmát és messze a legjobb kvalitás a mezőnyben,bár erre a Hemiltonra senki nem számolt,mert ő egy nem akár ki és nem is a papa vagy bátyó árnyéka.... -
Ő tehetséges a neve meg Alonso nem Alfonzó és 2 bajnoki cim nem utal egyáltalán arra h mákkos........Mindenki a stilusa miatt utálja alonsot viszont a tehetségét meg letagadják ezt nem értem ha nyer akkor mákkos ha valami nagyot mutat há biztos szerencséje van nem értem meg az ilyen embereket soha. -
Massa lesz a bajnok!!!
-
Gabor_(HSF) #46746 Bughalmaz? pontosan ez az a pont amig még előnyük van a ferkára írt gumik miatt..
Ez az év második felére csak rosszabb lehet,mire a volt mislenesek is megtalálják a jó egyensúlyt az új helyzettel... -
Egyetértek.....Hamarabb lesz Hamilton bajnok,mint kimi .....;) -
Gabor_(HSF) #46744 Na végre valaki aki nézte is a közvetitést... -
ott a pont -
Hát szerintem ez butaság hogy alonso miatt jó a meki és rossz a renault.
Nézd meg Hamiltont és Kova-t, ég és föld a különbség a 2 autóhoz, ehhez a pilótáknak nem sok közük van, az uj szabályoknak annál több...
-
Első mondatod hülyeség, utóbb is tökéletesen igaz, én is ezt írtam. -
Gabor_(HSF) #46740 Mit akarsz te Kimivel?
Kezdjük ott,hogy a rajtot ő kurta el,ráadásué ő még megtámadni se tudta a negrót....
Mikór látjátok be végre,hogy Kimi csak egy örök tehetség marad... -
dav1d #46739 véletlenül se gondoljunk arra hogy estleg pont miatta megy jol a meki illetve hiánya miatt esik vissza a renault.inkább csalonzóz egy sort te
THX
amugy hamilton manőverein kivül egy majonézes üveg bámulása is izgalmsabb a mai f1nél, uncsi volt vagy ezek csak a tesztkörök? ... -
De mint írtam, pont Kimi engedte el Hemiltont, ami mindent elrontott.
Totál szabad utat hagyott neki!
Massa meg nem rajtolt egy cseppet sem rosszabbul. mint pl. Kimi. -
Az hogy Kimi nem tudott előzni a bughalmaz Ferrarinak köszönhető, Massa amatőr hibát vétett abban a bizonyos kanyarban... nem beszélve a csúnyán elrontott rajtról -
Kimi is jókor hagyta ott a Mekit... bár őszintén szólva nem sokan fogadtak volna arra, hogy a McLaren vb esélyessé lép elő -
Na hát ki is mondta, hogy majd Kimi lenyomja Massát?
Az oké, hogy Massa beszopta Hemilton mögött, de ő legalább csinált valamit. Ennyi izgalmas rész volt az egész versenyben. Kimi, még odáig se jutott el, hogy megpróbáljon előzni.
A rajtnál is elbénázta Massa, meg Kimi is, aki mint a lassításnál jól látszott, a kis idióta pont beengedte Hemiltont, aki megelőzte még Massat is. Persze ha nem balfaszoskodott volna Kimi, és lezárja a szöget, akkor Hemilton nem tudta volna fogni őket, és totál más lehetett volna a verseny.
Massat nagyon sajnálom, hogy megint nem jött neki össze. Meg azt is, hogy Alfonzó nyert. Viszont Hemilton jó srácnak tűnik, jól nyomja.
Nem értem, hogy lett ilyen jó a merci, a renault meg hogy lett ilyen tré ilyen rövid idő alatt.
Milyen mákos ez a Csalfonzó, hogy pont most jött el a renaulttól.
Szóval jövő héten megint futam? Bárcsak alkotna valami maradandót Massa! -
G_ArchAngel #46734 más is azt látta, hogy Massanak a rajtnál az volt a legfontosabb, hogy Kimi ne kerüljön elé?
simán lezárta az utat a finn előtt - görcsösen Ő akar lenni az elsőszámú pilóta és ebbe bukik bele... -
Jövő héten mikor kezdődik a futam? -
G_ArchAngel #46732 mert már nem az F1 írja a sportműsort...
nagyon sok országban "futottak még" kategória - MotoGP-re is többen kíváncsiak ls sokkal többen mennek a futamokra (oké, olcsóbb is a jegy)
ráadásul a fő vásárló körzetekben, mint India, Kína, Amerika, stb..., szerintem a Top10-ben sincs az F1... -
ha nem szenved is izzad, 50 fok feletti hosegben odabent akarmi van megdoglesz:) -
eh, nemár ekkora szünetet:(
# Bahreini Nagydíj
2007. április 15.
# Spanyol Nagydíj
2007. május 13. -
Szegény Hamilton izzad nagyon.Megküzdött azért a második helyért... -
Majd meglátjuk, ez nem itt dőlt el. Szerintem még fog meglepetést okozni ;) -
minek kellet törölni a hozzászolásom?:SSS -
dehát ez mindig ugyanaz a márka,fajta nem? :) -
Amúgy meg szép volt Meki 
Gogo Ferrari -
mert először megkóstolja és ha nem izlik szétlocsolja :Dd -