FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Egy portugál-spanyol meccs himnuszait hagytam ki miatta! :) Ez nálam nagy dolog ám! :)

A medve nem játék.

a.carkey
Ha megnézzük, akkor Monacoban ugye 9. volt, elõzõ versenyén 10. - még ha csodával is -, most meg 8., vagyis pontszerzõ. Elsõ teljes szezonja, szar a kocsi, tök lassú pilóta, senkit sem tud megelõzi, stb., stb., mégis, magyarként, elsõként, mindezen hátrányai ellenére pontot szerzett, mégha abszolút mákkal is. Viszont:

KI NEM SZARJA LE! :)

Ha a labdarúgó válogatottunk kijutott volna az EB-re, jó játékkal kiesik, úgy, hogy a görögökek utolsó csoportmeccsén kiveri,

KI NEM SZARNÁ LE? :)

Szóval mégha nem is õ az, akinek a F1-ben kéne versenyeznie, de mégis csak pontot tud szerezni, megbízható, és mákos pilóta.

:)

Coulthard is tök lassú, õ mégsem megbízható és mákos. Kimi tök gyors, de cseszheti, ha nem megbízható sem õ, sem az autója, mákja az meg szintén nincs neki.

:)

Remélem szerez még ebben a kiba lanyha idényben pár szép percet nekünk ... :)

UFF!

A medve nem játék.

háháááááá
hiresek vagyunk!!!!! :)
pff :D

football without ultras is nothing

a.carkey
F1 Live>

"... over at McLaren, Kimi Raikkonen finished in sixth position ahead of team-mate David Coulthard with Zsolt Baumgartner picking the final point in eighth place. The reward for finishing the US Grand Prix for Minardi, was their first championship point since Mark Webber scored in Australia two years ago ..."

A medve nem játék.

b-type
de ha belegondolsz, kit is elõzhetne meg a saját csapattársán kivül?
mindenki gyorsabb, és jobb autóban ül. ez tény.
nem kell most átesni a ló egyik-másik oldalára persze, de mégiscsak bejött 8.-nak, ami szép eredmény. sõt.
részemrõl ez is és a Monaco-i is.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaLeeX
Ja még meg kell jegyeznem, hogy Zsolti semmivel sem csinált ma többet, mint szokott. Tökutolsó volt megint több körrel lemaradva csak éppen kiesett elõle majdnem mindenki.
Ettõl még az az érdeme megvan, hogy ha nyugdíjas tempóban is de legalább végigment és ha nem is gyorsabb, de megbízhatóbb pilótának tûnik, mint a csapattársa.
Bár az is igaz, hogy ez autóverseny...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Punker
spa-por: 0-1
rus-gre: 2-1

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Arch

Hellhammer
Egy pár emberkének (fõleg a mikrofon mögött) sikerült...

Random_
A cégén én is csodálkoztam mert alig láttam õket. Gondoltam ez egyik már valahol kiesett félúton. :)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
ja ez olyan mint a karácsony. (egyszer van 1 évben)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Tuvok
Hát én mindig Mercis voltam, és vagyok is, ma külön élmény volt számomra, hogy mindketten célba értek . :)

Random_
Zsófi tejlesítménye szerintem így jó ahogy van. A mezõny legrosszabb csapatában van tehát bolondság elvárni azt, hogy akár komoly csatározásokba menjen bele. Viszont azért Brunit nem ártana leverni csapaton belül. :) Szerintem még kell neki egy kis tapasztalatot gyûjtenie F1-ben. Na azért nem vagyok Zsófi kedvelõ szerintem egy idióta, de ha már a mi fiunk akkor örüljünk.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
ha nem lenne ott monty én BMW párti lennék.

Random_
Ja nagyon tuti lenne!
Számomra a legnagyobb öröm az lenne ha a Toyota följavulna valahol csak meg kell térülni a rengeteg lóvénak. Na és vérbeli Toyota párti vagyok. :)

Punker
annak örülnék :)

Tuvok
Montoya-t váltja sztem .

Punker
Webber szerintetek hova megy a Jaguártól?

Punker
1. Ferrari B 142
2. Renault M 66
3. BAR-Honda M 58
4. BMW-WilliamsF1 M 36
5. McLaren-Mercedes M 17
6. Sauber-Petronas B 15
7. Toyota M 8
8. Jordan-Ford B 5
9. Jaguar-Cosworth M 3
10. Minardi-Cosworth B 1

Punker
1. Michael Schumacher GER Ferrari 80
2. Rubens Barrichello BRA Ferrari 62
3. Jenson Button GBR BAR 44
4. Jarno Trulli ITA Renault 41
5. Fernando Alonso SPA Renault 25
6. Juan-Pablo Montoya COL Williams 24
7. Takuma Sato JAP BAR 14
8. Ralf Schumacher GER Williams 12
9. Giancarlo Fisichella ITA Sauber 10
10. David Coulthard GBR McLaren 9
11. Kimi Räikkönen FIN McLaren 8
12. Olivier Panis FRA Toyota 5
13. Felipe Massa BRA Sauber 5
14. Nick Heidfeld GER Jordan 3
15. Cristiano da Matta BRA Toyota 3
16. Mark Webber AUS Jaguar 3
17. Timo Glock GER Jordan 2
18. Baumgartner Zsolt HUN Minardi 1

LittleL
vagy valami alkatrészdarab volt a pályán, és ráhajtott.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Tuvok
biztos a kamera esett le és attól kapott bal hátsó defektet, csók a falnak :O

Punker
miért ninc ssemmi infó arról miért szállt el ralf? :( belsõ kamera felvételt se mutattak :(

Tuvok
meg a safety car :)

Arch
Azért néha még ezzel is vitatkoznék. :))) Tekintve, hogy Bruni szinte mindig megveri az idõmérõn, viszont tény, hogy kevesebb versenyt fejez be, mint Zsolt.
/Barátom szokta mondani, hogy jó-jó, de azért ez nem autóverseny amit csinál! Beül Õ is egy kispolskiba, kap 18 kört, de végigment... / És ebben azért van vmi. :)

Punker
Bruni az egyetlen ellenfele

Arch
Mondjuk azzal a kocsival lehet, hogy minden óvatoskodásnak fog tûnni...

Punker
az abaj hogy zsófi lehet ezen felbuzdul és ezentúl is ovatoskodni fog

rezsofiz
Na hát jo verseny volt,sztem ott lazan raszoltak Barrichellora,elegge nyilvanvalo. Kar erte,jo kis csata lehetett volna:( Baumgartnertol meg szep volt,picit lassabb,de megbizhato versenyzo,nem ugy mint Bruni...

sazl : c

LittleL
Éljen Palik

htx

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Tuvok

ez igaz
ezért is védem a topigot! :)
mert õ megérdemli
én szeretem
nem értem mér szidják
tiszta hülye, de ugy pontt jo

LittleL
De a Palik az egy külön kategória. DDD

Punker

van egy sport aranyköpések
de felõlem :P

Punker
már van

van egy olyan topik hogy palik mondjon le
Tuvok
ez nem jó ?

Random_
Jó ötlet!

LittleL
Nembaj.

Gyerekek én nyitok egy topikot, hogy " Palik aranyköpései"

Mit szóltok hozzá ?

a.carkey
Tökéletes!

A medve nem játék.

a.carkey
jaja ... persze ... :) LOL!

A medve nem játék.

a.carkey
Punkernek ment, sorry! :)

A medve nem játék.

Punker
azt a Monacoi futamon mondtam, most óvatosabb voltam :)

Tuvok
Nekem ez tetszett a legjobban:
"Sato megérkezik Trulli mögé, és õ addig fogja idegesíteni, míg Trulli ideges nem lesz ."

de csak vegig ment.tavaly egyik minardis pilota se szerzett pontot.e azert fent tartom azt a velemenyemet hogy nem sok tehetsege van de meg is jo hogy 8 lett.persze ahoz az is kelett hogy sokan kiesenek.ez olyan mint rosberg 82 vb cime.1 futamot nyert es vb lett.azert mert villeneuve eletet vesztetet pironi pedig sulyosan megserult.rosberg a megbizhatosagaval nyert vb cimet.lehett rossz hasonlatot irtam de ez jutott az eszembe hirtelen
LittleL
Én ilyet egészen biztosan nem mondtam.

Zsoltinak szurkolok , meg a Schuminak legjobban.

a.carkey
Mert? Nem álmodozás, csak ugye máskor ezek kiesnek ...

A medve nem játék.