182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #46639 én meg az arcára, mikor nézi a 3 dobogóst: Hamiltont, Massat, Kimit (bármilyen sorrendben)
:D -
Alonsónak a rajtára vok a legkiváncsibb.... -
G_ArchAngel #46637 akkor jövőre átülhet a Ferrariba Massa helyére:))) -
Dodo55 #46636 De mi van, ha nem fékez?
-
G_ArchAngel #46635 Hamilton meg csAlonzót, aztán szólnak neki, hogy fék, mert a hispánnak kell a 6 pont... -
Ezt megnézem...... -
Kimi holnap elkeni a masszát 

-
sztem a gumi nem lényeges, kivéve, kivéve a Renault-nál.
A Ferrari tavaly is nagyon erős volt, úgy fejezte be az évet hogy harcoltak a VB címért, a Merga, ki vitatja-ki nem, sztem vissza volt fogva onnan hogy nem volt reális esélyük a végső csata megnyerésére.
..és Alonso valóban észrevehetően agresszív stílusban támadta a kanyar bemenetét a Renault-l...amit a Merga nem tolerál.
Míg Kimi és MS vezetési stílusa kevésbé eltérő.
A Renault pedig valóban túlságosan a Michelin-re épített...az idei autójuk elég kevés.
Viszont a Bmw-nél egy tudatos építés ment, minden látványosságot nélkülözve, és állítólag idén sem akarnak még világotváltani.
De az tény hogy a Bmw nagyon jól dolgozott és ők probléma nélkül átálltak a Bridge'-re. -
CSak ugy megjegyezném,ha figyeltétek Kimi-t mikor nyilatkozott,hogy pontosan tudja ő hogy neki van a legtöbb benzine a ferkában.És szerintem direkt tankolta igy tele mert látta hogy az Ausztrál versenyen is megvolt tankolva és még igy is milyen gyors volt.Tehát pontosan tudja hogy nem az első kanyarban kell megnyernie hanem mikor a többiek kimennek tankolni akkor ő még megy 3-4 kört gyorsan és akkor átveszi a vezetést. Hajrá Kimi... -
G_ArchAngel #46630
2007. április 07., szombat - [06:12]
Todt megvédi Räikkönen tetoválását
A Ferrari csapatfőnöke, Jean Todt nem lát kivetnivalót abban, hogy Kimi Räikkönen tetoválással az alkarján érkezett Malajziába, sőt, akkor is versenyzője mellett állna ki, ha a csapat egyik szponzora kifogásolná a dekorációt. "Olvastam róla. Természetesen ez a kérdés nem szerepel az istálló napirendjén, de számunkra a legfontosabb az emberek boldogsága. Ha egy szponzor panaszkodva a tetoválás miatt, inkább a szponzort cserélném le, hogy (Räikkönen) boldog maradjon." - jelentette ki Todt egy sepangi sajtótájékoztatón. Hozzátette: "Ha Kimi az arcára akarna tetoválást, az ellen sem lenne kifogásom, bár ha kikérné a véleményem, azt javasolnám, hogy máshova tegye, ahol a jövőben sem lesz zavaró." Az újságírók pénteken magát Räikkönent is megkérdezték, mit jelent a motívum, a finn azonban csak annyit mondott: "Semmit." Amikor arról faggatták, állandó tetoválásról vagy ideiglenes testfestésről van szó, a finn közölte: "Nem tudom. Majd meglátják."
Ez hogy szívatja a médiát:) -
Azért jöttek ki egyszerre, mert majdnem esett az eső, és a végén el si kezdett esni... -
Rönón is a Hondán kívül mindeki átállt ugy ahogy, de mihez képest... A Ferkáha képest mindenki szenved még. -
Vagy nem :)
..ezt most nem azért mondom hogy ellentmondjak, hanem mert hát lehet más is bőven, A Merga tavaly az idény második felében nem volt acélos, és Alonso lenyilatkozta hogy igazítania kell a vezetési stílusán.
..és persze lehet gumi is valóban.
Csak hát ott van a Bímer aki viszont kifejezetten jól szerepel, és nem csak azért mert a többiek esetleg rosszabbúl, hiszen az élenálló autóhoz is közelebb vannak mint tavaly.
Tehát ők sikeresen vették a gumiváltást. -
Persze, jó a Meki gyors körön, Alonso is érzi az autót,azzal ott nincs gond. Rövid távon versenybe lennének a Ferkával, de hosszú távon még van mit javítani, de ez majd csak holnap fog kiderülni hogy sikerült e egyátalán javítani Ausztrál óta, mer eddig ugyan az a forgatókönyv. Ez a Gumiváltás hátránya... -
:D
Kiváncsi leszek a holnapi futásra, de sztem is az lehet amit Alonso lenyilatkozott. Hosszú távon még van lemaradásuk a Ferkához.
Ez most szinte az Auszi időmérő, ott is Ferka-Alonso volt és meglehetősen közel egymáshoz.
Annyi történt hogy Alonso mutatott egy nagyot a 2. qualszakaszban.
Sztem tök korrekt nyilatkozat volt, meglepően önelemző..mármint az autóra vonatkozóan.
Gyorsultak, de hosszú távon még nem eleget...de minden egyre jobb lesz. -
Ez olyan benzin amitől nem megy szét a motor
-
Mergában kedvesebb a benzin? :DD
aha..szal trükköznek a srácok, kedves benzin..ravasz :) -
Vagyis feltehetőleg, ha te kiszámoltad h a Mekiben kedvesebb van akkor a másikkal is tedd meg. -
Ferrariban is annyi van, mivel 1szerre jöttek ki a boxba... -
ebben legalább 1-et értünk Palik a BEST!:D istenugyse raikkonent h olyan cérnahajszál gyengédséggel menjen el alonso mellett....... -
Dodo55 #46619 Lehet hogy tényleg álmodik a nyomor.
De nem érdekel mit álmodik :D
Azt tudom, hogy Alonso le lesz rajtolva :D
Ha valamiért nem, (mondjuk mert Dennis bedugja a hajvágóját Kimi kipufogójába XD), akkor meg meg lesz előzve 5 körön belül.
Remélem holnap már lesz Palik, mert inkább hallgatom a kiabálását, minthogy Gyula magyarázkodását, hogy Alonso miért csak a 8. -
Kimi és Massa simán lerajtolja alonsot és az 5dik kör végére elfüstöl a motorjuk
-
Kimi és Massa simán lerajtolja alonsot és az 5dik kör végére már lesz 5-6 másodperces előnyük... -
DJ BP #46616 Nem tudom Melbourne-ben ki volt nyomorban, kit rajtolt le újonc csapattársa meg Heidfeld :DDD -
DJ BP #46615 ja Massa picit elszúrja, behúzódik Alonso elé, aki átlagosat rajtol, Kimi picit jobban rajtol, és kész :DD -
Álmodik a nyomor....... -
Alonsoba nagyon kevés benzin lehet...
15-20 kör után kijön szerintem, lehet 3 kiálláson van -
Dodo55 #46612 Nem.
Alonso beszorul Massa mögé, Kimi meg lerajtolja őket :) -
egyébként gyula megint jól észrevette, hogy az utolsó pár másodpercben elkezdett esni az eső, és a végén azért is vesztett egy keveset alonso mertmegcsúszott ahogy kijött a kanyarból, de lehet hogy még álmos voltam és nem láttom jól -

-
DJ BP #46609 Massa meg pösze idióta ennyi erővel. :DD Akkor Kimi faszkalap. Alonso az idegbeteg mákerviágbajnok. Coulthard a kockafejű Wurz gyilkos. Button a Chubi. Ralf a b*zi. :D Ezzel meg is volnánk, kb. ennyi érv van ezekre, mint Kimi faszkalapságára... -
Nem kéne sértegessük egymást én abban bizok h alonso lerajtolja massat és onnan mehet a csata 4ever+! COME ON!!!!!!!!!! -
Előfordulhat, de attól még az marad. -
Az a faszkalap holnap agyonalázza Massát... -
Nálam nem kérdés. Schumi drukker voltam második volt Massa, de most ugye nem sok értelme lenne Schuminak drukkolni. A lehetőség Massa meg Raikonnen. Utóbbi egy faszkalap, így nem kérdés kinek drukkoljak. Szerintem! -
Dodo55 #46604 Amúgy lol, hogy hirtelen milyen sokaknak lett a kedvence Massa.
Tavaly megkérdeztem a testvéremtől, akinek Schumacher a kedvence, hogy Schumacheren kívül ki az, akit még jónak tart. Azt mondja: hááát talán a Massa...
Ezzel arra akarok célozni, hogy sejtem honnan jött ez a sok Massa-s ember :D -
Laceee #46603 Asztráliában sem az időmérőn brillirozott a Ferrari, de azért a remény hal meg utoljára ... -
Végre Massa az élen!
-
G_ArchAngel #46601 jó lenne egy 2 Ferrari + 2 McLaren karambol, szarrá röhögném az agyam:) -
DJ BP #46600 ja nem úgy értettem, összeakadnak/összeütköznek a rajtnál :)