182273
  • DjDano
    Ha és Volna szót el kell felejteni a F1-ben! :)
  • GregSB
    Ezt senki nem írta. Ha kimi motorja jó lett volna akkor csata lett volna az első helyért, mert a Meki és Alo is nagyon jó volt SZVSZ.
  • DJ BP
    nem ezt mondtuk... Alonsot így nem lehetett volna megverni, így elb*szott rajt után főleg
  • Istencsászár
    Köszönom hogy a Ferka engedte a Mekit nyerni, élmény volt! Thx Kimi!
  • Istencsászár
    Jóvan, Kimi nyert volna Massa lett volna a 2. csak direkt nem nyomták
  • GregSB
    Pontosan ezt írtam én is. Motort cserélni, és feljönni 10 helyet az egyik legforróbb és legpáradúsabb pályán, majd rá 1 hétre Bahreinben indulni ugyan azzal a motorral... enyhén szólva hülyeség lett volna.
  • DJ BP
    hagyjad, Alonso szavait meginná
  • DJ BP
    hát ezaz, de ezt nem ismeri be...
  • djfuge
    Mint látod többen látják ugy mint én! Ez azért mond valamit,nem? Ezek a motorok nem utcai motorok,itt egy kis vizfolyás is tehet olyan kárt,hogy nem üzemeltethetik 100%-ban!!! Nagyon nagyon jo döntés volt.Biztos 6 pont,mint lehet hogy a semmi.
  • Punker
    malájzia aztán arab homok vihar, minden motornak durva lenne, nagy hülyeség lett volna cserélni.....
  • Kit--Kat
    Mintha te tudnád jobban... 10. helyről rajtolni rizikós, kiüthetik már rajtnál is, nagyon 1szerű.
  • Istencsászár
    Akkor miért nem cseréltek?:) nemérted mi? ha a motor nem lett volna 100%os akkor biztosan cseréltek volna... na mind1, hidd azt biztos jobban elszol este majd, hogy "HA az lett volna".
  • djfuge
    De utol érhette volna ha a motort nem kellett volna kimélnie!!!
  • Istencsászár
    Versenyen tényleg spórolt, mer tudta hogy a McLareneket nem érheti utol... ebben sincs semmi extra dolog.
  • djfuge
    Én meg ezt nem igy látom.Kimi mindig megmonja az igazat.Soha nem kertel mint egy két pilota.Megmondta:Kiméltük a motort.Ennyit hozhattam ki ma a motorbol!Képzeld el én ezt is elhiszem neki mint mindent.Mert pl Ausztriáliában is mikor elgondolkozott és picit lecsuszott,akkor is bevallotta hogy ő hibázott.Hát ezt elég sok pilota azzal magyarázta volna hogy "a fék,meg a gumi,az nagyon kopott volt már,huuu haaaa". Szóval én elhiszem,és kész.
  • Istencsászár
    Az a baj az írásoddal, hogy ha olyan jóllett volna a Ferrari mint 3 hete akkor simén cserélhettek volna motort és 10. helyről simén nyeri a versenyt Kimi és Massa. Itt nem a motor volt a gond, az a motor ami nem károsodott az előző futamon, az a motor amit nem cseréltek ki, az a motor amitől nem tartottottak a Ferrari mérnökei. Ez egy jó kifogás, de Kimi és Massa is tudja hogy Alonsot nem tudták volna megfogni, ez igy alakult, ahogy előző futamon épp a fordítotja a történt. Ezt a Kimi alázza Alonsot - Alonso alázza Kimit szerintem el kéne felejteni, mindketten bebizonyították, hogy ha összeáll a csomag akkor ember nincs a pályán hogy megfogja őket.
  • djfuge
    2 napig nem voltam itt,most olvastam vissza miket irkáltatok Alonso pártiak! Hát komolyan mondom nem hittem a szememnek.Itt mindenki irkálta beérte a Mclaren a Ferrarikat.Hát végre kiderült,mert Kimi lenyilatkozta hogy nem terhelhette ugy a motort ahogy szokta,mert ez volt a biztos hogy pontot szerezzen.Nagyon jol döntöttek a Ferrarinál (mint mindig és nem ugy mint a Mclaren-nél)amikor inkább ezt választották hogy kimélőbe rakták Kimi motorját mint hogy kicserélték volna!!! A lehető legjobb döntés volt. Már alig várom hogy jöjjön a következő nagydij,és Kimi lealázza Alonsot.Ha most minden rendben lesz az uj motorral és mindennel,akkor Kimi most nagyon megfogja mutatni mért is őt szerződtette le a Ferka. Hajrá Kimi
  • Kit--Kat
    Ennyit ér Massa, én sosem tartottam 1 átlagosnál jobbnak, nem is értettem miért akarja a Ferrari leigazolni.
  • Istencsászár
    Addig sem volt túl gyors, feltartotta Kimit, miközben előtte bénázott és próbálta Lewist megelőzni, amit csak szélárnyékból tudott a hosszú szakaszon. Utána is ugyan azt mente, csak hátrébb.
  • DJ BP
    nem az a baj, de a BMW is ott volt, arra már nincs magyarázat mi?
    Kérdés, Massa a kicsúszása után rohadt lassú lett, miért vajon?
  • Laceee
    úgy gondolták kitart a lendületük amíg visszatérnek európába, tévedtek :)
  • DjDano
    A Ferrarit meglepte a McLaren teljesítménye

Megjegyzésem a cikkhez: A Ferrari óriási hibát követett el, hogy 3 hétig szinte csak űlt a babérjain, miközben a McLaren veszettül fejlesztett... az eredmény kézzel fogható. Remélem ezt a hibát mégegyszer nem követik el!
  • DJ BP
    Massa nem tud előzni, ez is benne van
  • G_ArchAngel #46857
    egy részét nem is, de már bosszant Gábor hülyesége - iszonyatosan szűklátókörű, pedig a kora miatt kicsit óvatosabbnak kellene lennie, picit többet látott, mint mi, de én még sem írnék ekkora baromságokat
  • Istencsászár
    Most is oda írhattad volna h nem gondolod komolyan
  • Istencsászár
    A McLaren Hakkinen távozása után már nem ez volt ami előtte, Kimi jólment minden évben, de a csapat nem állt össze teljesen, valamivel mindi baj volt és ez oda vissza igaz, volt amikor a gép nem ment volt amikor a pilóták nem mentek, nomeg Monty leszerződtetése és szenvedése sem tett jót a csapatnak, ezt igy utólag be kell látni. Ilyen hangulatban nem lehetett nyerni vbt, sőt ez a visszaesés tavaly látszódott a legjobban, Monty elment, Kimi is el akart már mer teljesen bele szürkült az ottani légkörbe, nemcsoda h mégcsak futamot sem nyertek, a kocsival sem foglalkoztak anniyt mint a riválisok. Erre az évre készültek ez titsztán látszik, az egész csapat megújult és van motíváció ez köszönhető a csapat embereinek és a pilótáknak is.

A guminak is nagy szerepe van, de miben is? h ők nem estek vissza... ez az ideális, nem pedig az amit a Rönó vagy a Honda művel. A Rönó biztos jobb lenne Alonsoval, nekik nagy csapás hogy elment aki két éven át a csúcson tartotta őket. Ott biztos nagy a tétlenség, Kova az szenved még, Fisico szintjét sem hozza, aki pedig nem tudott semmit alakítani az uj kocsival, ami nem lehet olyan rossz, mint amit ők ketten művelnek vele.
  • G_ArchAngel #46853
    nem érdemes...
    Alonso szarta az F-1-et, többiek lúzerek...
    csak azt felejti el mindenki, míg Kimi küzdött, addig Alonso mindent a hátvédeknek, vagy az ellenfél technikai hibáinak köszönhet - soha semmiért nem kellett megdolgoznia...

most is egy "elsőidényesnek" köszönheti az 1. és 2. helyét - Hamiltont amint szabadjára engedik könnyedén ledarálja a csórit, de az rosszat tenne az image-nek - az F-1 egy üzlet, nem sport...

mindegy, a magyarok mentalitásához ez is hozzátartozik, annak kell nyalni a seggét aki sikeres, mégha nem is tett az eredményeiért semmi rendkívülit...
  • DjDano
    "Tavaly meg mitől volt szar a Meki? semmitől szinte ugyan az az autó idén is,csak éppen Kimi birka ahoz,hogy maga alá tudta volna szabni.."

Úristen és még te beszélsz itt arról hogy mekkora hülyeségeket írnak? Ilyet még egy óvodás se írna le.... Tavaly szar volt a Meki és nem csak Kimi alatt, hanem a csapattárs alatt is. A katasztrófáls szerepléshez Kiminek volt a legkevesebb köze... gondolom megvolt a fejmosás a Mclaren vezetőségében, egy pár csókát kipenderítettek, őrűl fejlesztésbe kezdtek aminek meglett a gyümölcse. Én még azt is hozzátenném, hogy a Bridgestone gumi is közrejátszhatott az óriási javulásban, ami a Renault-nál éppen az ellenkező hatást váltotta ki.
  • Laceee
    ...Massa meg ott folytatja ahol a pályafutását kezdte, még pár év kell neki ...a nyugdijhoz ?
  • Istencsászár
    Azér örüljünk h Massa nem kente a felnak Hamiltont, bár előzőtt de legalább magát tett csak ki:) Massa amugy egész futamon erőből ment, amit ezen a szinten nem lehet mint mondottam... Kimi pedig a végén ésszel ment, de nem volt annyival gyorsabb a verseny első szakaszában... kezdem azt hinni h Kimi felnő a feladathoz, Massa meg ott folytatja ahol a pályafutását kezdte, még pár év kell neki.
  • edeleny
    Érdekes futam volt,szerintem,most Massa a helyére került.Azért igy régen etettek meg pilotát,ráadásul egy újonc.
    Azt látni,hogy Hamilton nem egy ilyedös pilota,ha Palik szerint volt olyan eset,amikor Kimi pulzusa már meghaladta a 65-t,akkor hamilton még 60 járt,és szemmel láthatolag tud gyorsan gondolkodni is.
    Arra leszek még kiváncsi milyen lesz,ha neki kelesz elözni.
  • Count Adyn
    Mivolt itt éjjel?:D Alonso "funok" gyülekezete?:D
  • Zsolti9014
    ezzel vitatkoznék. Salo edzésen is csak 2x verte meg, és abban az évben az idénynyitót (még Schumival a mezőnyben) Irvine nyerte. Az meg nem az ő hibája volt, hogy Hakkinen akkor a mezőny legjobbja volt (Schumi mellett).
    De ne érts félre nem akarok vitatkozni, csak szerintem Irvine egy nagyon jó képességű versenyző volt.
  • dav1d
    "Bahreinben meg szerintem pontot se szerez majd Alonso..."

következő verseny után rögtön várlak itt a fórumban , lehetőleg a befutásakor fényképezd le nekem az arcod had röhögjünk 1 jót...

hogy lehet ilyen elvakult valaki
  • DJ BP
    Engem csak az zavar, itt mindenki felháborodik, ha Alonso képességeit néhányan vitatják. Ez sztem is hülyeség. De azt meg én kérem ki magamnak, amikor ti itt prédikáltok, hogy Kimi ebben-abban béna. Ezzel s*gget csináltok a szátokból, már ne haragudjatok.
  • DJ BP
    Még meg se probálta előzni Hamiltont nem volt bevállalós vagy egyszerűen béna. Hajrá Massa!!

Kimi béna, Massa meg hajrá. :DDDD Enyhén besz*pta Massa... Ennyit a bevállalásról...
  • DJ BP
    ,,Az meg már tényleg vicc,hogy Alfonz folyamatos szerencséjéről beszél mindenki,ez már rég nem az..."

Épp úgy idióta sztereotípia a részedről az, hogy Kimi nem ért az autóbeállításhoz... Számomra ez a vicc, vedd észre magad
  • DJ BP
    érdekes, szétfolyt hűtővíz, mégis ment két futamot a motor...
  • INeedspeed
    Végre jött egy ember aki megmondta a való igazságot.......
  • INeedspeed
    a Motra miatt nem ment szerintem de lehet h télleg nem merte bevállalni vagy egyszerüen nem látta értelmét.....