182273
  • DJ BP
    és ki az úristen mondta hogy összedől a világ? Meg is nyerte a futamot, ez elég bizonyíték hogy nem dőlt össze? :D
  • GregSB
    Egyébként értem mire gondolsz, de ez csak sztereotípia. Többször dolgoztam már együtt hostess csajokkal, és nagyon sok értelmes is van köztük, nem mind misszpicsa egytől-egyig.
  • GregSB
    Miért? Csak olyan nőkre kéne izgulnunk, amik neked tetszenek? -.-
  • otrosinka
    jó volt, tetszett....
  • DjDano
    Ezekre a műnőkre izgultok? Katasztrófa...
  • Istencsászár
    Hűtővíz Ausztráliában volt a futam végén... mikor volt az már...

Rádióhiba meg, mással is előfordul(t), attól nem dől össze a világ...
  • DJ BP
    ennyire komolyan ne vegyél már mindent...
  • DJ BP
    a rádióhiba meg a hűtővíz azért nem mentegetőzés, tény
  • DJ BP
    Renault meg alul volt viszonylag nyomatékosabb a többinél állítólag (rajtolást ezzel magyarázták), erre most hol vannak? :DD

Nem hinném hogy levágtak a fordulatmaximumból és kész, állítgattak rajta rengeteget :)
  • edeleny
    A Ferrarisoknak volt gondjuk elég a motorral,nekik magas fordulatszámon volt igazán erös,a 19000 limit nem jol jött nekik,mindamellett sokkal kevesebbet kell most kibirnia egy motornak.
    Péntekre van egy külön motoruk,meg gumiszettük,annyit mehetnek amennyit akarnak,ugy hogy nem is igazán értem az olyan beszolásokat,hogy nem tudtam beállitani az autot.........
  • Gabor_(HSF)
    Nekem ez a sok mentegetőzés nem frankó..
    egyszer a hűtóviz,aztán a kiméletes üzemmod,legközelebb meg az olaj vizkozitása jön,vagy a karácsony....mitom én
  • Gabor_(HSF)
    Utóbbi ha egy kicsit "világosabb" lenne....
  • edeleny
    És még ha azt is hozzávesszük,hogy pénteken szépen be lehet állitani az autot,akkor ez tényleg sétagalopp a motoroknak.
  • Gabor_(HSF)
    Ebbe meg még az is vicc,hogy ugye tavaly 2x 3 napot kellett kibirni 1 motornak,mégsem durrant el a ferka..
    idén már csak 2x2 napot kell menni vele és ráadásul már teljesen kitapasztalt motorokról van szó...
    Úgyhogy ezt a maszlagot meghagyom az újsáíroknak, én inkább sört iszom...
  • edeleny
    Mansell,Prost,Frencen.Villeneuve,Button,Montoya,Rosberg,Hamilton
  • Istencsászár
    Raikkönen a motorral spórolt

... Minden versenyen spórol, félti a motort... bazeg mi a franc törént ezzel az emberrel????
  • Gabor_(HSF)
    Ez honnan jött?
    Valami házifeledat volt??
    91 ben még Prost rajongó voltam,mig Sumi megjelent a szinen,az első naptól fogva szurkoltam neki és persze Prost-nak amig ment,aztán a csapatának...
    Ha figyelmesen olvastad volna mít írtam,akkor ez most nem merült volna fel,még benned sem....
    Na de hát ezt hadjuk is...
    De azt még áruld el nekem,van olyan pilóta akit az első naptól,ahogy megjelent az F1-ben, kedvelsz és drukkolsz neki...
    Csak azért mer nálam ez kétszer is igy volt Prost és Sumi esetében,hogy ki divat meg műszúrkoló,azt inkább hadjuk,mert még megbántanék jopár embert...
  • DJ BP
    Webber nagyon nézi :DDD
  • M@TriX
    nah találtam még1 képet, csakhogy aki a pilótákat hiányolja.

ne csak csajos kép legyen, hanem a cirkusz főszereplői is.

• DJ BP
    de Kiminek sem,mert egyenlőre csalódás,nincs is igazán senki,aki megfogott volna..

te csak annak szurkolsz aki a legjobb azt jelenti? :))
  • edeleny
    Ez.
    Vak vagyok?
  • sharpshooter #47421
    - ez?
  • edeleny

Remélem érted.
    Sajna,itt nincs az a leborulós smile,mint a PH-n.
  • Gabor_(HSF)
    Igy ebbe a sorrendben jöhetnek is..
    Bár mára és holnapra eligérkeztem,de talán még tudnék egy kis helyet szoritani nekik
  • M@TriX
    na jó, a jó szívem a sírba visz, feltettem a galériámba...

• M@TriX
    jó, akkor nincs kép, az SG meg kapja be ezt az új képmegjelenítő modult ;)
  • M@TriX

• M@TriX
    hogy egy kicsit lehűtsem az indulatokat... ;)
    két kép ami végtagnemlátszódás miatt nem kerülhetett be a bannerbe...
    de szerintem jók...

• a.carkey
    Drukkolni én sem drukkolok. Egyszerűen nincs olyan pilóta, akire kezdetektől azt mondhatom: na ő az!
  • Gabor_(HSF)
    Sokkakal együtt,te sem érted a lényeget!!
    Itt nem arról van szó,hogy ki tudja jobban fikázni,akár Kimit akár Alonsot..nekem a hsz-ekből nem ez jött le..
    A F1 jelenlegi 2 sztárpilótájáról beszélgetünk,akiktól kicsit több az elvárás,itt csak erről van szó,nem pedig,hogy bénák lennének..
    Alonso az előző 2 versenyen mindent meg tett,gondolom én,ellentétben Kimimel,még akkor is,ha ő nyerte az első futamot,bár szép teljesitmény,de azon kivül,hogy szétszakitotta a mezőnyt nem sok minden csinált,persze aztán erre a mondatomra is lehet varázslatos beszolásokat tenni,de én akkor is hiányolom Kimiből a csapatszellemet,erre is tudnék példálózni,aki ilyen helyzetben,feltartja a mezőnyt a csapattárs érdekében,de ez már talán túl szigorú elvárás lenne...
    Szó mi có,az év eléjén vagyunk és pont ezaz amimiatt nemigen kellene kényelmeskedni nem is kevés vb cim uszott már el emiatt...
    Hát meg ezek a hülye dumák,hogy vigyázznom kell a mocira,hogy kibirja a köv. versenyt,ha folyamatos fejlesztésben volnának még mindig,akkor még talán enném is,de ezek a motorok,már eléggé kiforrottak ahoz és mint láttuk is,hogy csak szimpla vaklárma legyen...
    Igen,a valós erőviszonyok tényleg mindig europába érve derülnek ki,csak hogy a szezon még sem ekkor kezdődik,itt még akár a BMW is lehet nyerő..
    De hát akkor miis ez a sok körités? Hát csak annyi,egyenlőre mégis itt az "ŰR" SUMI távozása után,mer amit egyenlőre én látok,van legalább 6-7 egyenrangu pilóta a mezőnyben,akik pofozhatják egymást egyész évben..
    Igen,most lehet mondani,"igy izgalmas" hát az lehet,de akkor hadjuk el az ilyen stilusu szövegeket,hogy ez igy allázza be a mezőnyt,az meg úgy,mert erre az eddig látottak alapján,vajmi kevés esélyt látok...
    Tehát kedves Anulu baréjtom,bár meggyőzni továbbra sem akarlak,de talán sikerült kielégitenem valamelyest az értetlenkedésedet..
    És a másik nagy baréjtom,a másik Gaboca,aki már azzal vádolt,hogy sztárdrukker lennék,hát én még mindig nem szeretem Alonsot és nem is drukkolok neki,de Kiminek sem,mert egyenlőre csalódás,nincs is igazán senki,aki megfogott volna..
    Én csak azt mondom a 2 "sztár" közül egyenköre Alonso sokkal meggyőzőbb,Hamiltonnal meg még várjunk egy kicsit.....
    Huh,hát ez hosszú lett,már azt sem tudom mit is akartam írni,na mind1 majd talán legközelebb.....
  • a.carkey
    Biztos ez? Nézd meg a futamokon az első és a második közti különbségeket! Abszolút nem itt a legkisebb a különbség.

Barcelona 1991-2006
  • edeleny
    Barcelona épp az a pálya,ahol a lekissebb külömbség lehet,ugyan is azt mindenki ismeri.
    Amolyan álatorvosi ló pálya,aki itt gyors az mindenhol jo lehet.
    Senki nem a lent nevezett piloták képességeit vonta kétségbe,csak azt,hogy egyenlöre a fiatalos lendület,az akarás az erösebb,és ugy látszik ebben az évben még az is elöfordulhat,hogy ugy lesz valaki bajnok,hogy nem is nyer.
  • sharpshooter #47410
    inkább azt mond meg ki a Ferrari vagy Kimi karóra szponzora...:)

a TAG-HEUER oldalán még Kimi van...
  • DJ BP
    le ne vedd a fejem, hát amúgy Kiminek szurkolok...
  • sharpshooter #47408
    1., Kimi elismerte, hogy elk*rta, nem kicsit...
    2., Fernando elismerte, hogy elk*rta, nem kicsit...

akkor most belehet fejezni a témát?
  • DJ BP
    Kiminek meg elég az S.C. utáni rajtjára gondolni,mert akkor lehet,hogy lélekben már valamelyik Pub-ban volt.

Ezt az egyet én sem értettem... Könnyebb dolga lett volna előznie, hiszen pont utána leggyorsabb kört futott, de vagy 1 mp-cel Alonsonál, biztos hideg gumikon jobban ment, előzési lehetősége is akadhatott volna akár, ha nem marad le
  • a.carkey
    *Alonsot elkeni Hamilton
  • a.carkey
    Bírlak titeket (TaK): ott anyáztátok Kimit a szezon elején, hogy béna volt a teszteken és ezt kivetítettétek a szezonra is, ill. Massa "azisten", Alonso elkeni Hamiltont, stb.. Aztán Kimi nyert Ausztráliában, Alonso is nyert, és végre Massa is. Ezek után Kimi ismét egy fos lett. (Na ezt hívják ellendrukkerkedésnek ami itt megy és ez qurvára szánalmas!)

Eltelt 3 futam. Hamilton még nem tudott nyerni, Massa a többiekhez képest le van maradva, és jön 1 hónap szünet. Itt meg megy az Fernando és a Kimi fika (1 ide, 1 oda), holott Hamilton még nem is nyert.

Viszont tutira veszem, hogy mindenki magára fog találni, ahogy átjönnek Európába és tényleg kirajzolódnak az erőviszonyok, nem lesz ennyire kiegyenlített a szezon. Bár a Meki mindig überjó Barcelonában, ez lesz az első pálya ahol tényleg ki fog jönni, hogy melyik autó igazán jó, mert az tény, hogy - bárki bármit is hadovál össze - a Ferrari gyors és nem hinném, hogy visszaesnének.

Barcelonában viszont vagy a Ferrari fogja lemosni a Mekit, vagy fordítva. Barcelona ugyanis pont ez a típusú pálya. Qurva gyors és hatalmas különbséggel lehet nyerni. Aztán ismét lehet gyártani a koncepciókat, hogy mi történt, és az éppen aktuális 2. menyire szar versenyző, meg béna, stb..
  • leoon
    Meglátjátok leszenk még ezek jobbak is(kimi, alo). Várjatok még 1-2 futamot.
  • INeedspeed
    ugy van