182273
  • sharpshooter #47482
    ja, meg a kocsihajtásé és a sporthorgászaté...:)

Forma-1 az autóversenyek csúcsa. PONT
  • b-type
    Dehogy nincs :)
    A MotoGp keresztbever versenyélményben egy jelenkori F1-t, keresztbe és körbe.
    Itt nem ez a téma, de ha már felmerült..
    Nincsenek övek...amikor 280-ról veszik a féket, akkor van a két kar támasznak, amivel még az mellett adagolják a féket...és amíg a motorfékhatás nem rendeződött a 4takkos királykategóriában akkor még adták mellé a gázt...mindezt a legszűkebb féktávon egymással harcolva.
    Egy sikán is másként néz ki motoron mint egy leszorított autóban.
    A keresztbecsúszásos fékről és a keresztbecsúsztatásos kigyorsról nem beszélve.
    Az F1-ben meg ugye TC.
    Na és mindezek mellett nagy csaták és előzések.
    Vmint amin fel is szaladt a szemöldököm, most törökben aszfaltos volt a bukótér, ketten törtek is a balesetnél :(

Szal az F1 az más, a MotoGp meg izgalmas. :)
  • DjDano
    A forma1 akkor is minden autó és motorverseny csúcsa, nincs vita! :)
  • Istencsászár
    Teljesség igénye miatt irtam oda, mivel a MotoGP mellett a SBK is egy neves világbajnoki sorozat.
  • Istencsászár
    Szerintem meg nem. Amig ilyen különbségek lesznek az istállók közt a fejlesztésekben, addig szét lesz szakítva a mezőny több részre. Most is totális egyed uralom van, csak véletlenül 2 csapat miatt, de a többieknek esélye sincs beleszólni a győzelembe...
  • INeedspeed
    A forma 1 akkor lesz gyerekek izgalmas ha megszűnik ez a marha egyezmény a V8-akkal és több elektronikai segitséget kivesznek......nem kell oldalakat magyarázni ennyi a magyarázat.........
  • Kit--Kat
    1 Super Bike sehol sincs 1 F1es versenyautóhoz a beleölt fejlesztéseket és az innovációkat tekintve.
  • leoon
    Hát nem tom, de nem hinném, hogy a Forma1 könnyebb lenne mint mondjuk a Motogp!!!!!!Mondjuk ez csak szerinted van így mint ahogyan írtad is, de mind1...Sztem meg azért sokkal nehezebb 1 f1-es gépet elvezetni, mint mondjuk 1 motort! De WRC-vel már 1-et értek, ott sztem sokkal nagyobb koncentrációra és tudásra van szükség!
  • Gabor_(HSF)
    Nem arról van szó,hogy én lennék az okos,esetleg tapasztaltabb és rutinosabb,de soha nem állitok marhaságokat,főleg úgy,hogy át sem éltem..
  • Gabor_(HSF)
    Igazad van,tényleg hamar felkapom a vizet,de hát ilyen vagyok nem tehetek róla....
  • sharpshooter #47472
    hagyd...
    én a JPS fekete Lotustól nézem az F1-et, apámnak meg dízel autója van:)

de Ő okos, mi pedig nem:)
  • Istencsászár
    Szerinted... pedig az F1 csak a formula autók lege, ahogy a MotoGp a motorok lege ( meg a Superbike ), a WRC-k a rallyk lege és stb... az utóbbi kettő sokkal de sokkal nehezebb, látványosabb mint a Forma 1 ( persze szerintem ), de semmikép sincsenek technikában lemaradva. Az egyik két kerekű csodák a másik meg kasznis négy kerekű csodákat felvonultató sorozat.
  • Istencsászár
    Gabor_(HSF), szerintem ő nem írt semmi sértőt, ellenben veled, szal nemtudom mire fel kapod fel a vizet... lehet te ilyen személyiség vagy, de itt ezt felesleges játszani, mer semmi értelme... jó te láttad, mi nem láttuk mer fiatalabbak vagyunk, bocsánat érte, de attól még lehet véleményünk, és az sem kizárt hogy láttuk mivel meg lehet azokat a futamokat szerezni és megnézni... tehát semmiről nem maradtunk le...
  • sharpshooter #47469
    látom a vörös függöny megint lement...

szánalmas...
  • DjDano
    Tudod a Forma1-hez nem érhet fel egyik autós, motoros széria sem. Számomra legalábbis semmiképpen... még akkor sem ha máshol sokkal több előzés van. A Forma1 más dimenziót képvisel
  • Gabor_(HSF)
    Te érettségiztél? pedig ha innál az jobban látszana rajtad...
  • Gabor_(HSF)
    Attól még,hogy apád kicsijából leszívtál 2 liter benzint,még nem jelenti azt,hogy tudnád is azt, mitől sziv egy motor...
    Mint ahogy az sem számit lószart sem,hogy harminegynéhány éves korodra játszod a nagyvagányt...
  • Gabor_(HSF)
    Dugulj má be! Te olyan sötét vagy ehez a dologhoz,hogy a korom is hipo melletted...
  • sharpshooter #47464
    korán érő gyerek voltam oviban érettségiztem:)
  • sharpshooter #47463
    Álljál már le...
    Hiába lett 7× VB, rosszkor versenyzett - soha nem fogják az F1 rajongók ezekkel a srácokkal egylapon emlegetni...
    Nagyszerű pilóta volt MS, de pár év Mika-n kívül nem volt igazi ellenfele...
    Se Kimi, se Monty, se Alonso - MS, ha vesztett, akkor 90%-ban a technika miatt, ha a régi nagyok buktak, akkor annak a kemény harc volt az oka...
  • Gabor_(HSF)
    Azé,mert prost vs senna van kiírva,holott ez 3ojuk csatája volt...
    és ez tartott 2.5 éven kertesztűl,ráadásul ez pont azaz év amikor Sumi itt csak azért nem lett vb,mert elkaszálták mindenért,pontosabban már azért is pontot vontak le tőle,ha állva pisált...
    A 93-mas év egy bunda volt,mert senki sem nézte jószemmel,hogy egy újjonc vb legyen...
    De hát ez történelem,ti még akkor ovisok voltatok....
  • Istencsászár
    Mer nem róla szol a muvi?
  • Gabor_(HSF)
    SZAR A FŐCIM!!!
    SUMI nevét miért is hagyták le? mert kezdő volt?
    Én jol emlékszem ezekre a versenyekre,ez 93-94,bődületes csaták,ilyesmit már nem fogunk látni az F1-ben,csak videon....
  • bardocz
    és itt heten mennek egymás mellett eg öten esnek be egy kanyarba?persze ez is egy jó videó de azért izgalmasabb az ha öten mennek közel egymáshoz egy bolyban és a célegyenesben dől el ki nyeri meg a futamot
  • INeedspeed
    Dehogynem nézd csakmég annak idején
  • bardocz
    talmáék mit műveltek ma:) kegyetlen izgalmas volt F1-ben ilyen szerintem soha nem volt még
  • leoon
    Eccerűen azok nem érdekelnel és kész!!! Ennyi a magyarázata!
  • Istencsászár
    Mert lehet nem ismered az ott szereplőket... pedig nagyobb tudással rendelkeznek mint jópár F1es huszár. Elég csak megnézni a mai MotoGp futamo(kat) 6 ember az egész futam alatt méterekre, centikre motoroztak, oda vissza előztek és gyapálták egymást... ehhez kell tudás.

Fura ha valaki kedveli az F1et akkor mást nem... pedig azok is technikai sportok... akkor meg az F1et miért kedveli? no mind1.
  • leoon
    Jó csak kár, hogy a moto gp meg az egyéb sorozatok nem érdekelnek naon!
  • Istencsászár
    Pedig jóvolt az a szünet, a csapatok fejleszthetnek tesztelhetnek, aminek láttuk a végeredményét, sokkal szorosabb mint bárki gondota volna. Nem is értem mit kell sietni, itt volt 2 futam egymás után... nézegessétek... Vagy nézzetek mást pl MotoGp ( ami brutálisan izgalmas ), vagy bármi más szériát van egy rakattal... majd lesz F1 is addig nézettek igazi versenyeket:)
  • DjDano
    San Marinotól én elvenném a futamot örökre... amikor készült a versenynaptár még nem tudták hogy át kell építeni? Imádom ezt a fejetlenséget... Egyébként már volt egy 3 hetes szünet, azt nem lehet semmire ráfogni. Egyértelmű, hogy az izgalom fokozása miatt csinálnak ennyi szünetet
  • Istencsászár
    Volt amikor hosszabb szünet volt mint 2 hét, de most pl a San Marino GP hiánya miatt van ekkora szünet
  • leoon
    Valaki meg tudná mondani h mér kell 3 hetes szüneteket tartani 2 verseny között?!!!!???? Én úgy emléxem h régen mindig 2 hetes szünetek voltak! Vagy csal az emlékezetem?
  • sharpshooter #47449
    ez egész jó magyarázat
  • gabor1968
    Valamivel csak meg kell magyarázni a dolgokat!
  • Gabor_(HSF)
    Tudod 4.x-ig a mennyiség számit,utánna pedig a minőség!
    De hát mivel a kivételek erősitik a szabályt,ezért vagyok én itt....
  • leoon
    Hallod ha vannak még ilyen jó kis 'f1'-es képeid akkor nyugodtan rakhatsz fel!
  • sharpshooter #47445
    akkor már csak a péntek teljesítményre kell kifogás:)))
  • edeleny
    Alonso vesztét egy lámpa okozta?

Ez kb. annyira hihetö magyarázat,mint ha azt mondta volna,hogy légy repült a levesembe.
  • M@TriX
    remélem nem akarsz most erkölcsi prédikációba kezdeni... ;)

a bannerbeli szerintem nem műnő, de te tudod.