182273
  • otrosinka
    azz, de én mégsenem írnám le őket, ki tudja mi van a háttérben....
    gazat adok neked és mégsem.....
    "Tették azt ami a dolguk,de semmi extra. ez inkább Ralfra igaz, végigmegy oszt cső...
  • edeleny
    Hogy az ember mit vár?Minimum,hogy "szakadjon" meg a pályán,ugy mint mondjuk egy MU labdarugo,és ne ugy mint egy hungarise labdakergetö.
    Persze uj csapat,meg auto!?
    Csak két dolog,2005 Imola,2005 Japán GP??!!
  • edeleny
    Alonso maga nyilatkozta,ha nem is azt,hogy lazsált,de azt,hogy nem vette eléggé komolyan ezt a futamot,nem volt kedve,nem találta a ritmust.
    Kiminek meg elég az S.C. utáni rajtjára gondolni,mert akkor lehet,hogy lélekben már valamelyik Pub-ban volt.
    Abszolut nem éreztem a tüzet,se a Finnben,se a Spanyolban az elmult három verseny alatt.Tették azt ami a dolguk,de semmi extra.
    Mindketten tul könnyen adták meg magukat a sorsnak,mikor nem ment,és fogadták el az ajándékot mikor ment.
  • sharpshooter #47399
    igen, szerintem nagyon jók az erőviszonyok - a gond az, hogy a 3 VB-aspiráns (Massa, Kimi, Alonso) nem számolt az újonc erejével:)

de így izgalmasabb lesz
  • otrosinka
    ja, ha lazsálnának akkor talán nem szereztek volna dobogót az idén sztem.........
    nameg 3 verseny után "uj csapattal" mit várunk? el senem kezdődött az idény rendesen.....
  • Count Adyn
    Biztos bevan rúgva:DDD
  • Istencsászár
    Persze, erre az évre vártak, na de azér most Kimiről van szó első sorban, biztos kitombolta magát a Mekinél hogy a Ferrarinál ő legyen a strátegi király?:)
  • DjDano
    Hát szerintem meg baromságokat írt, Alonso és Kimi nagyon is tisztában van azzal hogy miért szerződtették őket... ez a lazsálás szöveg több mint nevetséges
  • edeleny
    Pedig általlában ebben a stilusban irok.
  • Gabor_(HSF)
    HuH! Te tudsz ilyeneket is?
    Nem is tudom melyik évben olvastam utoljára tőled hasonló bölcs hsz-t...
  • edeleny
    Vagy esetleg,Hamilton azért megy ilyen jol mert tehetséges?
    Kimi is,és Alonso is ellazsálta a mult futamot.
    Esküszöm,hogy az elmult évekböl indultak ki,és elhitték amit a sajto irt egész télen,hogy kettejük közül kerül ki a bajnok,most meg rá kellett jönniük,hogy az édeskevés lesz,ha csak az overált küldik ki maguk helyett.
  • Istencsászár
    Luigi:))
  • INeedspeed
    az autóval nincs baj azt megszokták a gumikat nem szokták még meg hamilton azért szokta meg mert ő nem szokott hozzá soha a michelinhez Xd
  • sharpshooter #47387
    Ahogy a versenyzők saját nevüket ejtik...

(azért Oliver Panis-nál nagy kő esett le a szívemről, hogy nem "angolosan" ejtik...:D)
  • sharpshooter #47386
    mondjuk ez korrekt, mert a spanyol még az utolsó futamon is többet csinált, mint amit elvárnék tőle:)
  • Istencsászár
    Erős értelmezési problémáid vannak a dolgokkal kapcsolatban, de nem akarom ujra leírni amit írtam, s magyarázni se, és flé keltésbe se ked er em érdekel:))

Engem nagyon zavar hogy Kimi nem ugy teljesített az utobbi két futamon mint ahogy szokott vagy elvárható tőle.
  • leoon
    Amúgy mindkettő (kimi, alo) jó pilóta csak még 1 kicsit szokni kell a kocsit meg miegymás...Az már más tészta, hogy útálom Alo-t! :D
  • sharpshooter #47383
    Akkor "Istencsászár-Totti" haverodnak szóljál be, mert Ő kezdte - de ugye az neked tetszett, mert Kimire nézve volt negatív a komment...

ahogy szoktad: LOL
  • INeedspeed
    Ez nem a kimit fikázzuk tabu topic épp ez az itt f1 ről kéne beszélni nem pedig alonso és raikkonen fanok közti harcról ez a baj......
  • leoon
    Hehhe :D JA!!!
  • sharpshooter #47380
    értem, ez a "Kimit fikázhatjuk, de Alonso tabu" topic - akkor sorry...
  • INeedspeed
    ne hari de nem értem hogy miért kavarod a szart..... azt a témát már lezártuk LOL
  • Kit--Kat
    kárérte:(
  • nirdo
    A spanyol pálya a célegyenes ráfordító kanyar előtti sikánnal lett átépítve, tehát annyira nem radikális a változás.
  • sharpshooter #47376
    Tehát akkor a kis 2× VB sem ért az autókhoz, mert nem tudta úgy beállítani/megszokni/vezetni (kivánt válasz aláhúzandó), mint az újonc?
  • Istencsászár
    Csak Kimi rí, nem Massa, tehát ő gyengébb ezzel azt akarta mondani:)
  • DJ BP
    én ezt fordítva látom kvalifikáción jók és versenyen nem annyira, hát mindhárom Pole Ferkáé volt... Szóval nem értem. Inkább hasonlók mindkét esetben, de semmiképp sem gyengébbek kvalifikáción...
  • tzsoltika
    tudnátok mutatni egy képet ahol át van épitve a spanyol pálya?
  • sharpshooter #47372
    szerintem vmi jó fordítás
    1., szerinte nem jó gép
    2., szerinte feltartották ezért nem tudott tiszta kört futni (ezt láttuk is a TVben - Fisico)

tehát elkellene dönteni, hogy feltartották vagy a gép nem jó...!?
  • M@TriX
    én sem egészen..., hogy mi a problémája
  • Punker
    ezt nem teljesen értem....
  • Count Adyn
    Kimi egyelőre télleg olyan mintha minden verseny előtt belőnék valami lónyugtatóval:D
  • M@TriX
    szerintem csak elpuhultak ;) reméljük azért magukra találnak majd
  • Istencsászár
    Amugy nem vicces hogy Alonso és Kimi is az autót okolja? akkor meg hogy a fenéba tudott Massa ennyivel nyerni, és hogyan tudta a lépést tartai Hamilton vele? ( Hamilton talán nyerhetett is volna, ha a McLaren nem taktikázza el neki a box kiállást, mer változtattak a gumi nyomáson és a szárnyakon is emiatt a középső etapban nagyon lemaradt... ).

Persze hogy a kocsira fogják, vannak olyan rutinosak már a szakmában, de nemkell mindent elhinni amit mondanak...
  • M@TriX
    nem tetszhet mindegyik mindenkinek, de ha valamelyik valakinek tetszik az már valami.
  • edeleny
    Mert kivették átépités miatt a San Marino-i futamot.
  • M@TriX
    jah ne is mond, szerintem is nagyon nagy lyukakat szúrtak be

október 21-én lesz az utolsó futam...
  • edeleny
    Igazábol mind kettö a hibás.A toyota mérnökeinek tudni kellett volna,hogy milyen auto passzol a pilotáikhoz,Ralfinak meg ott volt az egész téli teszt,hogy maga alá löje az autot,e helyett maga alá csinált.
    A Toyotának mindig is érzéke volt hozzá,hogy olyan pilotákat válasszon,akik nem értenek az autohoz.
    Ez alól talán Da Matta vaolt a kivétel,de ujonc pilota-ujonc csapat felállás eredménye nem lehetett más.
    Kicsi el vannak csuszva a piloták szerzuödéseivel,mert most mikor jo esélyel ki kell rugniuk Ralfit,nincs senki,tapasztalattal rndelkezö értelmes pilota,aki felszabadulna,az év végén.
    De egyetlen fiatal pilota tehetséget sem látni a Toyota körül,aki átvehetné a staféta botot.
    Lehet hogy örülten hangzik,de a Toyotának egyetlen reménye:Schumacher,a bátty,ha meg tudnák nyerni maguknak!!
  • Punker
    magyarázza már el nekem valaki miért van ennyi szünet az évad elején? vagy most nem lesz nagyobb szünet?
  • sharpshooter #47361
    az első jó csaj a bannerben, huááá!:D