182279
  • sharpshooter #47408
    1., Kimi elismerte, hogy elk*rta, nem kicsit...
    2., Fernando elismerte, hogy elk*rta, nem kicsit...

akkor most belehet fejezni a témát?
  • DJ BP
    Kiminek meg elég az S.C. utáni rajtjára gondolni,mert akkor lehet,hogy lélekben már valamelyik Pub-ban volt.

Ezt az egyet én sem értettem... Könnyebb dolga lett volna előznie, hiszen pont utána leggyorsabb kört futott, de vagy 1 mp-cel Alonsonál, biztos hideg gumikon jobban ment, előzési lehetősége is akadhatott volna akár, ha nem marad le
  • a.carkey
    *Alonsot elkeni Hamilton
  • a.carkey
    Bírlak titeket (TaK): ott anyáztátok Kimit a szezon elején, hogy béna volt a teszteken és ezt kivetítettétek a szezonra is, ill. Massa "azisten", Alonso elkeni Hamiltont, stb.. Aztán Kimi nyert Ausztráliában, Alonso is nyert, és végre Massa is. Ezek után Kimi ismét egy fos lett. (Na ezt hívják ellendrukkerkedésnek ami itt megy és ez qurvára szánalmas!)

Eltelt 3 futam. Hamilton még nem tudott nyerni, Massa a többiekhez képest le van maradva, és jön 1 hónap szünet. Itt meg megy az Fernando és a Kimi fika (1 ide, 1 oda), holott Hamilton még nem is nyert.

Viszont tutira veszem, hogy mindenki magára fog találni, ahogy átjönnek Európába és tényleg kirajzolódnak az erőviszonyok, nem lesz ennyire kiegyenlített a szezon. Bár a Meki mindig überjó Barcelonában, ez lesz az első pálya ahol tényleg ki fog jönni, hogy melyik autó igazán jó, mert az tény, hogy - bárki bármit is hadovál össze - a Ferrari gyors és nem hinném, hogy visszaesnének.

Barcelonában viszont vagy a Ferrari fogja lemosni a Mekit, vagy fordítva. Barcelona ugyanis pont ez a típusú pálya. Qurva gyors és hatalmas különbséggel lehet nyerni. Aztán ismét lehet gyártani a koncepciókat, hogy mi történt, és az éppen aktuális 2. menyire szar versenyző, meg béna, stb..
  • leoon
    Meglátjátok leszenk még ezek jobbak is(kimi, alo). Várjatok még 1-2 futamot.
  • INeedspeed
    ugy van
  • otrosinka
    azz, de én mégsenem írnám le őket, ki tudja mi van a háttérben....
    gazat adok neked és mégsem.....
    "Tették azt ami a dolguk,de semmi extra. ez inkább Ralfra igaz, végigmegy oszt cső...
  • edeleny
    Hogy az ember mit vár?Minimum,hogy "szakadjon" meg a pályán,ugy mint mondjuk egy MU labdarugo,és ne ugy mint egy hungarise labdakergetö.
    Persze uj csapat,meg auto!?
    Csak két dolog,2005 Imola,2005 Japán GP??!!
  • edeleny
    Alonso maga nyilatkozta,ha nem is azt,hogy lazsált,de azt,hogy nem vette eléggé komolyan ezt a futamot,nem volt kedve,nem találta a ritmust.
    Kiminek meg elég az S.C. utáni rajtjára gondolni,mert akkor lehet,hogy lélekben már valamelyik Pub-ban volt.
    Abszolut nem éreztem a tüzet,se a Finnben,se a Spanyolban az elmult három verseny alatt.Tették azt ami a dolguk,de semmi extra.
    Mindketten tul könnyen adták meg magukat a sorsnak,mikor nem ment,és fogadták el az ajándékot mikor ment.
  • sharpshooter #47399
    igen, szerintem nagyon jók az erőviszonyok - a gond az, hogy a 3 VB-aspiráns (Massa, Kimi, Alonso) nem számolt az újonc erejével:)

de így izgalmasabb lesz
  • otrosinka
    ja, ha lazsálnának akkor talán nem szereztek volna dobogót az idén sztem.........
    nameg 3 verseny után "uj csapattal" mit várunk? el senem kezdődött az idény rendesen.....
  • Count Adyn
    Biztos bevan rúgva:DDD
  • Istencsászár
    Persze, erre az évre vártak, na de azér most Kimiről van szó első sorban, biztos kitombolta magát a Mekinél hogy a Ferrarinál ő legyen a strátegi király?:)
  • DjDano
    Hát szerintem meg baromságokat írt, Alonso és Kimi nagyon is tisztában van azzal hogy miért szerződtették őket... ez a lazsálás szöveg több mint nevetséges
  • edeleny
    Pedig általlában ebben a stilusban irok.
  • Gabor_(HSF)
    HuH! Te tudsz ilyeneket is?
    Nem is tudom melyik évben olvastam utoljára tőled hasonló bölcs hsz-t...
  • edeleny
    Vagy esetleg,Hamilton azért megy ilyen jol mert tehetséges?
    Kimi is,és Alonso is ellazsálta a mult futamot.
    Esküszöm,hogy az elmult évekböl indultak ki,és elhitték amit a sajto irt egész télen,hogy kettejük közül kerül ki a bajnok,most meg rá kellett jönniük,hogy az édeskevés lesz,ha csak az overált küldik ki maguk helyett.
  • Istencsászár
    Luigi:))
  • INeedspeed
    az autóval nincs baj azt megszokták a gumikat nem szokták még meg hamilton azért szokta meg mert ő nem szokott hozzá soha a michelinhez Xd
  • sharpshooter #47387
    Ahogy a versenyzők saját nevüket ejtik...

(azért Oliver Panis-nál nagy kő esett le a szívemről, hogy nem "angolosan" ejtik...:D)
  • sharpshooter #47386
    mondjuk ez korrekt, mert a spanyol még az utolsó futamon is többet csinált, mint amit elvárnék tőle:)
  • Istencsászár
    Erős értelmezési problémáid vannak a dolgokkal kapcsolatban, de nem akarom ujra leírni amit írtam, s magyarázni se, és flé keltésbe se ked er em érdekel:))

Engem nagyon zavar hogy Kimi nem ugy teljesített az utobbi két futamon mint ahogy szokott vagy elvárható tőle.
  • leoon
    Amúgy mindkettő (kimi, alo) jó pilóta csak még 1 kicsit szokni kell a kocsit meg miegymás...Az már más tészta, hogy útálom Alo-t! :D
  • sharpshooter #47383
    Akkor "Istencsászár-Totti" haverodnak szóljál be, mert Ő kezdte - de ugye az neked tetszett, mert Kimire nézve volt negatív a komment...

ahogy szoktad: LOL
  • INeedspeed
    Ez nem a kimit fikázzuk tabu topic épp ez az itt f1 ről kéne beszélni nem pedig alonso és raikkonen fanok közti harcról ez a baj......
  • leoon
    Hehhe :D JA!!!
  • sharpshooter #47380
    értem, ez a "Kimit fikázhatjuk, de Alonso tabu" topic - akkor sorry...
  • INeedspeed
    ne hari de nem értem hogy miért kavarod a szart..... azt a témát már lezártuk LOL
  • Kit--Kat
    kárérte:(
  • nirdo
    A spanyol pálya a célegyenes ráfordító kanyar előtti sikánnal lett átépítve, tehát annyira nem radikális a változás.
  • sharpshooter #47376
    Tehát akkor a kis 2× VB sem ért az autókhoz, mert nem tudta úgy beállítani/megszokni/vezetni (kivánt válasz aláhúzandó), mint az újonc?
  • Istencsászár
    Csak Kimi rí, nem Massa, tehát ő gyengébb ezzel azt akarta mondani:)
  • DJ BP
    én ezt fordítva látom kvalifikáción jók és versenyen nem annyira, hát mindhárom Pole Ferkáé volt... Szóval nem értem. Inkább hasonlók mindkét esetben, de semmiképp sem gyengébbek kvalifikáción...
  • tzsoltika
    tudnátok mutatni egy képet ahol át van épitve a spanyol pálya?
  • sharpshooter #47372
    szerintem vmi jó fordítás
    1., szerinte nem jó gép
    2., szerinte feltartották ezért nem tudott tiszta kört futni (ezt láttuk is a TVben - Fisico)

tehát elkellene dönteni, hogy feltartották vagy a gép nem jó...!?
  • M@TriX
    én sem egészen..., hogy mi a problémája
  • Punker
    ezt nem teljesen értem....
  • Count Adyn
    Kimi egyelőre télleg olyan mintha minden verseny előtt belőnék valami lónyugtatóval:D
  • M@TriX
    szerintem csak elpuhultak ;) reméljük azért magukra találnak majd
  • Istencsászár
    Amugy nem vicces hogy Alonso és Kimi is az autót okolja? akkor meg hogy a fenéba tudott Massa ennyivel nyerni, és hogyan tudta a lépést tartai Hamilton vele? ( Hamilton talán nyerhetett is volna, ha a McLaren nem taktikázza el neki a box kiállást, mer változtattak a gumi nyomáson és a szárnyakon is emiatt a középső etapban nagyon lemaradt... ).

Persze hogy a kocsira fogják, vannak olyan rutinosak már a szakmában, de nemkell mindent elhinni amit mondanak...