182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
azz, de én mégsenem írnám le őket, ki tudja mi van a háttérben....
gazat adok neked és mégsem.....
"Tették azt ami a dolguk,de semmi extra. ez inkább Ralfra igaz, végigmegy oszt cső...
-
edeleny #47401 Hogy az ember mit vár?Minimum,hogy "szakadjon" meg a pályán,ugy mint mondjuk egy MU labdarugo,és ne ugy mint egy hungarise labdakergetö.
Persze uj csapat,meg auto!?
Csak két dolog,2005 Imola,2005 Japán GP??!! -
edeleny #47400 Alonso maga nyilatkozta,ha nem is azt,hogy lazsált,de azt,hogy nem vette eléggé komolyan ezt a futamot,nem volt kedve,nem találta a ritmust.
Kiminek meg elég az S.C. utáni rajtjára gondolni,mert akkor lehet,hogy lélekben már valamelyik Pub-ban volt.
Abszolut nem éreztem a tüzet,se a Finnben,se a Spanyolban az elmult három verseny alatt.Tették azt ami a dolguk,de semmi extra.
Mindketten tul könnyen adták meg magukat a sorsnak,mikor nem ment,és fogadták el az ajándékot mikor ment. -
igen, szerintem nagyon jók az erőviszonyok - a gond az, hogy a 3 VB-aspiráns (Massa, Kimi, Alonso) nem számolt az újonc erejével:)
de így izgalmasabb lesz -
ja, ha lazsálnának akkor talán nem szereztek volna dobogót az idén sztem.........
nameg 3 verseny után "uj csapattal" mit várunk? el senem kezdődött az idény rendesen..... -
Biztos bevan rúgva:DDD -
Persze, erre az évre vártak, na de azér most Kimiről van szó első sorban, biztos kitombolta magát a Mekinél hogy a Ferrarinál ő legyen a strátegi király?:) -
Hát szerintem meg baromságokat írt, Alonso és Kimi nagyon is tisztában van azzal hogy miért szerződtették őket... ez a lazsálás szöveg több mint nevetséges -
edeleny #47392 Pedig általlában ebben a stilusban irok. -
Gabor_(HSF) #47391 HuH! Te tudsz ilyeneket is?
Nem is tudom melyik évben olvastam utoljára tőled hasonló bölcs hsz-t...
-
edeleny #47390 Vagy esetleg,Hamilton azért megy ilyen jol mert tehetséges?
Kimi is,és Alonso is ellazsálta a mult futamot.
Esküszöm,hogy az elmult évekböl indultak ki,és elhitték amit a sajto irt egész télen,hogy kettejük közül kerül ki a bajnok,most meg rá kellett jönniük,hogy az édeskevés lesz,ha csak az overált küldik ki maguk helyett. -
Luigi:)) -
az autóval nincs baj azt megszokták a gumikat nem szokták még meg hamilton azért szokta meg mert ő nem szokott hozzá soha a michelinhez Xd -
Ahogy a versenyzők saját nevüket ejtik...
(azért Oliver Panis-nál nagy kő esett le a szívemről, hogy nem "angolosan" ejtik...:D) -
mondjuk ez korrekt, mert a spanyol még az utolsó futamon is többet csinált, mint amit elvárnék tőle:) -
Erős értelmezési problémáid vannak a dolgokkal kapcsolatban, de nem akarom ujra leírni amit írtam, s magyarázni se, és flé keltésbe se ked er em érdekel:))
Engem nagyon zavar hogy Kimi nem ugy teljesített az utobbi két futamon mint ahogy szokott vagy elvárható tőle. -
Amúgy mindkettő (kimi, alo) jó pilóta csak még 1 kicsit szokni kell a kocsit meg miegymás...Az már más tészta, hogy útálom Alo-t! :D -
Akkor "Istencsászár-Totti" haverodnak szóljál be, mert Ő kezdte - de ugye az neked tetszett, mert Kimire nézve volt negatív a komment...
ahogy szoktad: LOL -
Ez nem a kimit fikázzuk tabu topic épp ez az itt f1 ről kéne beszélni nem pedig alonso és raikkonen fanok közti harcról ez a baj...... -
Hehhe :D JA!!! -
értem, ez a "Kimit fikázhatjuk, de Alonso tabu" topic - akkor sorry... -
ne hari de nem értem hogy miért kavarod a szart..... azt a témát már lezártuk LOL -
kárérte:( -
nirdo #47377 A spanyol pálya a célegyenes ráfordító kanyar előtti sikánnal lett átépítve, tehát annyira nem radikális a változás. -
Tehát akkor a kis 2× VB sem ért az autókhoz, mert nem tudta úgy beállítani/megszokni/vezetni (kivánt válasz aláhúzandó), mint az újonc? -
Csak Kimi rí, nem Massa, tehát ő gyengébb ezzel azt akarta mondani:) -
DJ BP #47374 én ezt fordítva látom kvalifikáción jók és versenyen nem annyira, hát mindhárom Pole Ferkáé volt... Szóval nem értem. Inkább hasonlók mindkét esetben, de semmiképp sem gyengébbek kvalifikáción... -
tzsoltika #47373 tudnátok mutatni egy képet ahol át van épitve a spanyol pálya? -
szerintem vmi jó fordítás
1., szerinte nem jó gép
2., szerinte feltartották ezért nem tudott tiszta kört futni (ezt láttuk is a TVben - Fisico)
tehát elkellene dönteni, hogy feltartották vagy a gép nem jó...!? -
én sem egészen..., hogy mi a problémája -
ezt nem teljesen értem.... -
Kimi egyelőre télleg olyan mintha minden verseny előtt belőnék valami lónyugtatóval:D -
szerintem csak elpuhultak ;) reméljük azért magukra találnak majd -
Amugy nem vicces hogy Alonso és Kimi is az autót okolja? akkor meg hogy a fenéba tudott Massa ennyivel nyerni, és hogyan tudta a lépést tartai Hamilton vele? ( Hamilton talán nyerhetett is volna, ha a McLaren nem taktikázza el neki a box kiállást, mer változtattak a gumi nyomáson és a szárnyakon is emiatt a középső etapban nagyon lemaradt... ).
Persze hogy a kocsira fogják, vannak olyan rutinosak már a szakmában, de nemkell mindent elhinni amit mondanak... -
nem tetszhet mindegyik mindenkinek, de ha valamelyik valakinek tetszik az már valami. -
edeleny #47365 Mert kivették átépités miatt a San Marino-i futamot. -
jah ne is mond, szerintem is nagyon nagy lyukakat szúrtak be
október 21-én lesz az utolsó futam... -
edeleny #47363 Igazábol mind kettö a hibás.A toyota mérnökeinek tudni kellett volna,hogy milyen auto passzol a pilotáikhoz,Ralfinak meg ott volt az egész téli teszt,hogy maga alá löje az autot,e helyett maga alá csinált.
A Toyotának mindig is érzéke volt hozzá,hogy olyan pilotákat válasszon,akik nem értenek az autohoz.
Ez alól talán Da Matta vaolt a kivétel,de ujonc pilota-ujonc csapat felállás eredménye nem lehetett más.
Kicsi el vannak csuszva a piloták szerzuödéseivel,mert most mikor jo esélyel ki kell rugniuk Ralfit,nincs senki,tapasztalattal rndelkezö értelmes pilota,aki felszabadulna,az év végén.
De egyetlen fiatal pilota tehetséget sem látni a Toyota körül,aki átvehetné a staféta botot.
Lehet hogy örülten hangzik,de a Toyotának egyetlen reménye:Schumacher,a bátty,ha meg tudnák nyerni maguknak!! -
magyarázza már el nekem valaki miért van ennyi szünet az évad elején? vagy most nem lesz nagyobb szünet? -
az első jó csaj a bannerben, huááá!:D