182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nem tetszhet mindegyik mindenkinek, de ha valamelyik valakinek tetszik az már valami. -
edeleny #47365 Mert kivették átépités miatt a San Marino-i futamot. -
jah ne is mond, szerintem is nagyon nagy lyukakat szúrtak be
október 21-én lesz az utolsó futam... -
edeleny #47363 Igazábol mind kettö a hibás.A toyota mérnökeinek tudni kellett volna,hogy milyen auto passzol a pilotáikhoz,Ralfinak meg ott volt az egész téli teszt,hogy maga alá löje az autot,e helyett maga alá csinált.
A Toyotának mindig is érzéke volt hozzá,hogy olyan pilotákat válasszon,akik nem értenek az autohoz.
Ez alól talán Da Matta vaolt a kivétel,de ujonc pilota-ujonc csapat felállás eredménye nem lehetett más.
Kicsi el vannak csuszva a piloták szerzuödéseivel,mert most mikor jo esélyel ki kell rugniuk Ralfit,nincs senki,tapasztalattal rndelkezö értelmes pilota,aki felszabadulna,az év végén.
De egyetlen fiatal pilota tehetséget sem látni a Toyota körül,aki átvehetné a staféta botot.
Lehet hogy örülten hangzik,de a Toyotának egyetlen reménye:Schumacher,a bátty,ha meg tudnák nyerni maguknak!! -
magyarázza már el nekem valaki miért van ennyi szünet az évad elején? vagy most nem lesz nagyobb szünet? -
az első jó csaj a bannerben, huááá!:D -
2007. január 1-től fél év telt el?
Hmmm, Massának hány év is kellett? 3? -
Gabor_(HSF) #47359 Ugye magad sem hiszed,amit mondasz!
Mitől lenne logikus azon okfejtés,ha fél év kevés volt arra,hogy kitapasztalja a ferkát,akkor az elkövetkezendő másik fél év,már elég lesz rá.... -
Nekem ez a két mondata tetszett:
"Nem akartam kockáztatni, sem széthajtani az autómat, mivel ezzel a motorral kell részt venni a barcelonai versenyen is." - mintha elkezdett volna gondolkodni?:)
"Két autó és négy versenyző egy szinten van jelenleg, így érdekes lehet a verseny." - ezzel elismeri, hogy az újonc Hamilton a rutinosabb 3 pilóta szintjén van... -
Kimi nyilatkozta:
„Úgy vélem, hogy még mindig egy lépéssel a McLaren előtt vagyunk, de észnél kell lennünk és továbbra is nagyon keményen kell dolgoznunk”- mondta Raikkönen, aki bízik benne, hogy a most következő szünetben az autón elvégzett fejlesztések pontosan passzolnak majd a vezetési stílusához.
Egyértelmű, hogy az autót még nem sikerült rendesen belőni Kimi alá... Nem arról van itt szó hogy Kimi már nem a régi, motiválatlan, béna stb -
Sztem meg szar a Toyota is, meg Ralf is! Mikor a BMW-nek jól ment(2-3-4 éve nem tom) akkor se tudott sokat alakítani, pedig akkor 'versenyben' voltak a ferrarival! -
Ralf jó, a kocsi szar, eddig általában vertr pontversenyben Jarnot pedig ő sem gyenge, ált. 1más mögött mennek, sajna ennyit tud csak a Toyota. -
DJ BP #47354 Toyota a hülye végülis, hogy alkalmazza :D -
De legalább jól keres vele:) -
DJ BP #47352 pár éve ez a gyerek nagyon alibizik... -
Ralf most bebizonyitotta h tévedésből van az f1-be.......
Maga alatt ássa el a dolgokatugyanis arra panaszkodik h az autó nem fekszik a stilusához.........nos hány éve van a toyonál? ha jól tudom 3 nos 3év alatt kénytelen volt stilust váltani.....hmz mig alonsó egy tesztidény alatt váltott autót és vezetési stilust is -
MrTressy #47350 Egy kis nyafi Alonsótól :) -
Kolles igy könnyen a f@asz rossz végére kerülhet, ipari kémkedésért kiperelik belőle a sz@rt is ha pattog:D -
Anno volt egy francia tévéfilmsorozat a Forma 1-ről. Na abban volt kb. hasonló, hasonlóan debil és kicsinyes versenygés két nagy semmi csapat között. Ott az ATC nevü F1-es csapat nyúlta le a Sinclair terveit. :) Persze a szart ... -
irvine -
Ralf öntötte le?:D -
ilyet hogy mernek megjátszani? a hírverésért?
nem hiszem, hogy nem volt nekik nyílvánvaló a bukás. -
DJ BP #47344 hol vannak ezek az idők :( -
Besúgó a Red Bullnál?
A legfrissebb értesülések szerint a Red Bull megtalálta a kémet, aki átadta a terveket Colin Kollesnek. Az önkéntes vagy megbízott besúgó maga is szabálysértést követett el.
Az idei esztendőben még tilos a kasztnik adás-vétele a Formula-1-ben. A Scuderia Toro Rosso biztos abban, hogy szabályos az autó, amelyet a Red Bull Technologies nevű cég tervezett, ahol Adrian Newey is dolgozik. A Malajziában lefoglalt terveket (amelyekből kiderül, hogy a Red Bull és a Toro Rosso azonos elemeket használ) azonban nem Red Bull Technologies-, hanem Red Bull Racing papírra nyomtatták ki.
A legfrissebb értesülések szerint a csapat megtalálta a "kémet" aki a titkos terveket átadta a Spyker főnökének, Colin Kollesnek. Az érintett személynek vagy személyeknek súlyos jogi következményekkel kell számolniuk, ugyanis a tervek a Red Bull szellemi tulajdonát képezik.
Kolles állítása szerint nem ő bízta meg a "kémet", és a terveket postán kapta kézhez. Ez azért fontos, mert a perben az illegálisan megszerezett bizonyítékokat figyelmen kívül hagyják.
Christian Horner az autosport.com-nak elmondta: "Foglalkozunk az üggyel. Nem szabad félvállról venni ezt a témát."
Kolles sem lesz túl hosszú életű az F1ben... pitiáner ember. -
ez nagyon jó :D -
:DDD -
Kivéve mikor nem :DD
Tube-s link -
szoval szerintem ez számukra a sajnos total kotelezo doguncsi, a hetvege legrosszabb rossz programja. -
kohognek ki magukbol. -
megtanulsz mindenféle nyelven?:)
Amugy szerintem ugyanazt a tokuncsi átlag sodert nyomjak amit angolul kohognekkigukbol (mely nyilatkozatokon erzodik mindig, hogy na oke nyertem, haggyatok mar megyek pijjalni, unnepelni, gyorsan lokok vmi tucatokosat, csak haggyatok mar na csao) -
neee ne alacsonyitsd le a mi Buminkat Lújjízz szintjére. Ő sokkal több s jobb volt ennél a kis fellángolásnál!!!:DDDD -
edeleny #47335 Mindkettönek van két lába,illetve ebben nem,mert ugy látszik kettejüknek van két jobb,és két ballába,csak olyan eloszlásban,hogy Baumgartnernek jutott két bal,Hamiltonnak,meg két jobb.DDDDDDDDDDDDDD -
majd jön barca azt odabasznak a lovak közé mégkomolyabban.......amúgy hami is elismerte h hibázott ezért nem tudta befogni massat olvasni lehet az f1hireken -
érdemes olvasgatni az F1 honlapokat - Alonso és Kimi is elég korrekt módon elismeri, hogy b*lfaszok voltak a futamon...
tehát nem kell a beállításokra kenni, mindkettő esetben jelentős emberi hiba volt... -
ők úgy 2-en miben is hasonlók? -
Hamilton az új Baumgartner!!!!!!!
-
Pedig kiváncsi lennék eccer arra h hogyan nyilatkoznak az anyanyelvükön! -
dícshimnusz:) -
a -
:DDDD