182279
  • M@TriX
    nem tetszhet mindegyik mindenkinek, de ha valamelyik valakinek tetszik az már valami.
  • edeleny
    Mert kivették átépités miatt a San Marino-i futamot.
  • M@TriX
    jah ne is mond, szerintem is nagyon nagy lyukakat szúrtak be

október 21-én lesz az utolsó futam...
  • edeleny
    Igazábol mind kettö a hibás.A toyota mérnökeinek tudni kellett volna,hogy milyen auto passzol a pilotáikhoz,Ralfinak meg ott volt az egész téli teszt,hogy maga alá löje az autot,e helyett maga alá csinált.
    A Toyotának mindig is érzéke volt hozzá,hogy olyan pilotákat válasszon,akik nem értenek az autohoz.
    Ez alól talán Da Matta vaolt a kivétel,de ujonc pilota-ujonc csapat felállás eredménye nem lehetett más.
    Kicsi el vannak csuszva a piloták szerzuödéseivel,mert most mikor jo esélyel ki kell rugniuk Ralfit,nincs senki,tapasztalattal rndelkezö értelmes pilota,aki felszabadulna,az év végén.
    De egyetlen fiatal pilota tehetséget sem látni a Toyota körül,aki átvehetné a staféta botot.
    Lehet hogy örülten hangzik,de a Toyotának egyetlen reménye:Schumacher,a bátty,ha meg tudnák nyerni maguknak!!
  • Punker
    magyarázza már el nekem valaki miért van ennyi szünet az évad elején? vagy most nem lesz nagyobb szünet?
  • sharpshooter #47361
    az első jó csaj a bannerben, huááá!:D
  • sharpshooter #47360
    2007. január 1-től fél év telt el?

Hmmm, Massának hány év is kellett? 3?
  • Gabor_(HSF)
    Ugye magad sem hiszed,amit mondasz!
    Mitől lenne logikus azon okfejtés,ha fél év kevés volt arra,hogy kitapasztalja a ferkát,akkor az elkövetkezendő másik fél év,már elég lesz rá....
  • sharpshooter #47358
    Nekem ez a két mondata tetszett:

"Nem akartam kockáztatni, sem széthajtani az autómat, mivel ezzel a motorral kell részt venni a barcelonai versenyen is." - mintha elkezdett volna gondolkodni?:)

"Két autó és négy versenyző egy szinten van jelenleg, így érdekes lehet a verseny." - ezzel elismeri, hogy az újonc Hamilton a rutinosabb 3 pilóta szintjén van...
  • DjDano

Kimi nyilatkozta:

„Úgy vélem, hogy még mindig egy lépéssel a McLaren előtt vagyunk, de észnél kell lennünk és továbbra is nagyon keményen kell dolgoznunk”- mondta Raikkönen, aki bízik benne, hogy a most következő szünetben az autón elvégzett fejlesztések pontosan passzolnak majd a vezetési stílusához.

Egyértelmű, hogy az autót még nem sikerült rendesen belőni Kimi alá... Nem arról van itt szó hogy Kimi már nem a régi, motiválatlan, béna stb
  • leoon
    Sztem meg szar a Toyota is, meg Ralf is! Mikor a BMW-nek jól ment(2-3-4 éve nem tom) akkor se tudott sokat alakítani, pedig akkor 'versenyben' voltak a ferrarival!
  • Kit--Kat
    Ralf jó, a kocsi szar, eddig általában vertr pontversenyben Jarnot pedig ő sem gyenge, ált. 1más mögött mennek, sajna ennyit tud csak a Toyota.
  • DJ BP
    Toyota a hülye végülis, hogy alkalmazza :D
  • desigo
    De legalább jól keres vele:)
  • DJ BP
    pár éve ez a gyerek nagyon alibizik...
  • INeedspeed
    Ralf most bebizonyitotta h tévedésből van az f1-be.......
    Maga alatt ássa el a dolgokatugyanis arra panaszkodik h az autó nem fekszik a stilusához.........nos hány éve van a toyonál? ha jól tudom 3 nos 3év alatt kénytelen volt stilust váltani.....hmz mig alonsó egy tesztidény alatt váltott autót és vezetési stilust is
  • MrTressy
    Egy kis nyafi Alonsótól :)
  • Count Adyn
    Kolles igy könnyen a f@asz rossz végére kerülhet, ipari kémkedésért kiperelik belőle a sz@rt is ha pattog:D
  • a.carkey
    Anno volt egy francia tévéfilmsorozat a Forma 1-ről. Na abban volt kb. hasonló, hasonlóan debil és kicsinyes versenygés két nagy semmi csapat között. Ott az ATC nevü F1-es csapat nyúlta le a Sinclair terveit. :) Persze a szart ...
  • bardocz
    irvine
  • Kit--Kat
    Ralf öntötte le?:D
  • M@TriX
    ilyet hogy mernek megjátszani? a hírverésért?
    nem hiszem, hogy nem volt nekik nyílvánvaló a bukás.
  • DJ BP
    hol vannak ezek az idők :(
  • Istencsászár
    Besúgó a Red Bullnál?

A legfrissebb értesülések szerint a Red Bull megtalálta a kémet, aki átadta a terveket Colin Kollesnek. Az önkéntes vagy megbízott besúgó maga is szabálysértést követett el.

Az idei esztendőben még tilos a kasztnik adás-vétele a Formula-1-ben. A Scuderia Toro Rosso biztos abban, hogy szabályos az autó, amelyet a Red Bull Technologies nevű cég tervezett, ahol Adrian Newey is dolgozik. A Malajziában lefoglalt terveket (amelyekből kiderül, hogy a Red Bull és a Toro Rosso azonos elemeket használ) azonban nem Red Bull Technologies-, hanem Red Bull Racing papírra nyomtatták ki.

A legfrissebb értesülések szerint a csapat megtalálta a "kémet" aki a titkos terveket átadta a Spyker főnökének, Colin Kollesnek. Az érintett személynek vagy személyeknek súlyos jogi következményekkel kell számolniuk, ugyanis a tervek a Red Bull szellemi tulajdonát képezik.

Kolles állítása szerint nem ő bízta meg a "kémet", és a terveket postán kapta kézhez. Ez azért fontos, mert a perben az illegálisan megszerezett bizonyítékokat figyelmen kívül hagyják.

Christian Horner az autosport.com-nak elmondta: "Foglalkozunk az üggyel. Nem szabad félvállról venni ezt a témát."

Kolles sem lesz túl hosszú életű az F1ben... pitiáner ember.
  • bardocz
    ez nagyon jó :D
  • Count Adyn
    :DDD
  • b-type
    Kivéve mikor nem :DD
    Tube-s link
  • CHEAPBOY
    szoval szerintem ez számukra a sajnos total kotelezo doguncsi, a hetvege legrosszabb rossz programja.
  • CHEAPBOY
    kohognek ki magukbol.
  • CHEAPBOY
    megtanulsz mindenféle nyelven?:)

Amugy szerintem ugyanazt a tokuncsi átlag sodert nyomjak amit angolul kohognekkigukbol (mely nyilatkozatokon erzodik mindig, hogy na oke nyertem, haggyatok mar megyek pijjalni, unnepelni, gyorsan lokok vmi tucatokosat, csak haggyatok mar na csao)
  • CHEAPBOY
    neee ne alacsonyitsd le a mi Buminkat Lújjízz szintjére. Ő sokkal több s jobb volt ennél a kis fellángolásnál!!!:DDDD
  • edeleny
    Mindkettönek van két lába,illetve ebben nem,mert ugy látszik kettejüknek van két jobb,és két ballába,csak olyan eloszlásban,hogy Baumgartnernek jutott két bal,Hamiltonnak,meg két jobb.DDDDDDDDDDDDDD
  • INeedspeed
    majd jön barca azt odabasznak a lovak közé mégkomolyabban.......amúgy hami is elismerte h hibázott ezért nem tudta befogni massat olvasni lehet az f1hireken
  • sharpshooter #47333
    érdemes olvasgatni az F1 honlapokat - Alonso és Kimi is elég korrekt módon elismeri, hogy b*lfaszok voltak a futamon...

tehát nem kell a beállításokra kenni, mindkettő esetben jelentős emberi hiba volt...
  • Punker
    ők úgy 2-en miben is hasonlók?
  • Tetsuo
    Hamilton az új Baumgartner!!!!!!!
  • leoon
    Pedig kiváncsi lennék eccer arra h hogyan nyilatkoznak az anyanyelvükön!
  • sharpshooter #47329
    dícshimnusz:)
  • passatgt
    a
  • Kit--Kat
    :DDDD