Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #47413 Sokkakal együtt,te sem érted a lényeget!!
Itt nem arról van szó,hogy ki tudja jobban fikázni,akár Kimit akár Alonsot..nekem a hsz-ekből nem ez jött le..
A F1 jelenlegi 2 sztárpilótájáról beszélgetünk,akiktól kicsit több az elvárás,itt csak erről van szó,nem pedig,hogy bénák lennének..
Alonso az előző 2 versenyen mindent meg tett,gondolom én,ellentétben Kimimel,még akkor is,ha ő nyerte az első futamot,bár szép teljesitmény,de azon kivül,hogy szétszakitotta a mezőnyt nem sok minden csinált,persze aztán erre a mondatomra is lehet varázslatos beszolásokat tenni,de én akkor is hiányolom Kimiből a csapatszellemet,erre is tudnék példálózni,aki ilyen helyzetben,feltartja a mezőnyt a csapattárs érdekében,de ez már talán túl szigorú elvárás lenne...
Szó mi có,az év eléjén vagyunk és pont ezaz amimiatt nemigen kellene kényelmeskedni nem is kevés vb cim uszott már el emiatt...
Hát meg ezek a hülye dumák,hogy vigyázznom kell a mocira,hogy kibirja a köv. versenyt,ha folyamatos fejlesztésben volnának még mindig,akkor még talán enném is,de ezek a motorok,már eléggé kiforrottak ahoz és mint láttuk is,hogy csak szimpla vaklárma legyen...
Igen,a valós erőviszonyok tényleg mindig europába érve derülnek ki,csak hogy a szezon még sem ekkor kezdődik,itt még akár a BMW is lehet nyerő..
De hát akkor miis ez a sok körités? Hát csak annyi,egyenlőre mégis itt az "ŰR" SUMI távozása után,mer amit egyenlőre én látok,van legalább 6-7 egyenrangu pilóta a mezőnyben,akik pofozhatják egymást egyész évben..
Igen,most lehet mondani,"igy izgalmas" hát az lehet,de akkor hadjuk el az ilyen stilusu szövegeket,hogy ez igy allázza be a mezőnyt,az meg úgy,mert erre az eddig látottak alapján,vajmi kevés esélyt látok...
Tehát kedves Anulu baréjtom,bár meggyőzni továbbra sem akarlak,de talán sikerült kielégitenem valamelyest az értetlenkedésedet..
És a másik nagy baréjtom,a másik Gaboca,aki már azzal vádolt,hogy sztárdrukker lennék,hát én még mindig nem szeretem Alonsot és nem is drukkolok neki,de Kiminek sem,mert egyenlőre csalódás,nincs is igazán senki,aki megfogott volna..
Én csak azt mondom a 2 "sztár" közül egyenköre Alonso sokkal meggyőzőbb,Hamiltonnal meg még várjunk egy kicsit.....
Huh,hát ez hosszú lett,már azt sem tudom mit is akartam írni,na mind1 majd talán legközelebb.....