182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A Bridgestone azzal kérkedik, hogy az izgalmas verseny nekik is köszönhető, hát még ha a Michelint se túrják ki az F1 nagyurak akkor milyen izgalmas lenne -
Vagyis az hogy a komentárok nem szoltak mikor angolul mondta a dolgokat:), mivel utána ugyis elmondja magyarul. -
MrTressy #47318 bocs #12-re ment -
MrTressy #47317 Pontosan ez történt talmácsival az interjúnál mikor nyert :) -
Alonso azt nehezen viselné... -
De szerintem ezen még ráérünk gondolkodni. Magyar versenyző első háromba nem mostanában lesz. :D -
Jah :D -
:D érdekes gondolat, a végén meg magyarul köszönti szurkolóit:D -
Srácok lenne egy kérdésem ami érdekelne.
Tegyük fel hogy a Forma 1 ben most lenne egy magyar versenyző és benne lenne az első háromba, és mikor mennének fel az intejrú szobába akkor neki is angolul kellene interjút adnia igaz? És akkor azért elég érdekes lenne hogy a szinkrontolmácsunk a magyar versenyző angol interjúját kellene magyarra fordítania. -
srácok belegondoltatok hogy az ujjonc kölökból könnyen első pilóta lehet a mercinél ha valami gond lesz alonso kocsijával, vagy baleset miatt kiesik 1-2 futamból? durva mi? -
Gabor_(HSF) #47310 Hát meg ja!! igaz meg is kellett volna előzni,dehát miért is, hisz a Toyota most ugy kb a 3. leggyengébb csapat -
azért mikor Flavio rászólt, akkor megtalálta a gázpedált:)
Kimi védelmében: megbüntették a hétvégén a dubai rendőrök gyorshajtásért és most vigyázott:))) -
Gabor_(HSF) #47308 Vitatkozni vitatkozhatsz vele,de ez egyenlőre nagyon kézenfekvő..
Abban egyetértek,hogy Alonso nélkül már ez nem az a csapat..
Azért Fizimiksának csak-csak kiugrott 1-1 gyors kör,még futam gyözelem is,ettől most kb olyan messze van mint én,hogy betud érni ponszerző helyre,az meg nem azért van mert a röno jó,hanem mert a többiek mégszarabbak..1 mp belül csak akkor tud kerülni,ha valaki hátúlról tolja... -
Jajó, akkor rosszul értettelek^^ -
edeleny #47306 Alonso nagy általlánosságban fél másodpercel jobb volt Fisiconál,ha leveszem ezt a fél percet az most is 5.-6. helyet ért volna. -
anno mikor MS közölte ha az első 3 futamot megnyeri akkor az egészet megnyeri (és meg is nyerte), ilyet nem lehetett elképzelni :) -
Azt azért nemhinném:)
-
mióta én nézem rendszeresen ilyen még nem volt..... -
edeleny #47302 Azért azzal vitatkoznék,hogy a Renault a Michelinre épült,azt használta a Meki,és a Bömös is,inkább a Renault Alonsora épült.
Fisico alig teljesit a tavalyi szint alatt,amikor is ugye ilyenkor alonso 30 pontot gyüjtött.
Szilárd megyözödésem,hogy a Spanyol ezzel a Renaultal is simán hozta volna a mostani eredményét. -
edeleny #47301 Ha vannak jo statisztikusok itt a forumon,árulják el mikor volt ilyen hármas holtverseny három futam után,mert én nem emlékszem még ilyenre.
Lényegében teljesen nyitott a bajnokság,nem csak azért,mert hármas holtverseny van,hanem azért is,mert most négy hét felkészülés lesz,lényegében most kezdödik a hadddel-hadd,jo fejlesztésekkel bárki,Renault,BMW,más oda érhet a végére.
Valoban keveset mutattak a sztarok,Alonso,Kimi.Most még elég,de ha ilyen szoros marad továbbra is ez nagyon kevés lesz.
Most még Todt,és Ron is boldog,de hamarosan fog fájni a fejük rendesen. -
Attól még itt bentlehet ! -
Hát ja, Kimi-től én is többet vártam volna most is meg a múltkori versenyen is! Talán nem olyan erőszakos..., de azért idáig mindig dobogón végzett valamint 1. párhuzamban Hamiltonnal és Alo-val a világbajnoki versenyben! Ja és várom már h mikor durran el a mercik motorja az idei évben, mert már most is füstölgött Hami motorja... Amúgy naon jól küldi a Hami srác ezt nem gondoltam volna! -
Úgy érzem, a fiúk nem annyira erőltetik meg magukat, amennyire kéne. Ok, most Massa győzött, ami jó, de multkor nem volt valami jó, most Kimi gyengélkedett kicsit. Elején meg kellett volna vernie Alonsót(ok, taktikázással megoldotta, de mi lett volna, ha elején megelőzi őt, akkor sztem lehet hogy Hamiltont is megelőzi), és arra nem foghatja, hogy Alonsó nagyszerűen tud védeni, hisz Heidfeld úgy húzott el Alfi mellett, hogy öröm volt nézni. Kimi és Massa kezében van a mezőny jelenlegi legjobb autója, egy icipicit több erőkifejtést várok el tőlük. Bár hozzáteszem, azért igy is csinálják, amit tudnak.
Hamiltonnak meg amúgy gratula, eddig nagyon faszán teljesít, le a kalappal előtte. -
Remélem Kimi azért feltámad lassan-lassan. -
ebben (is) igazad van. -
Szerintem részben igazad van, Fisichella tényleg nem olyan jó már (vagyis soha nem váltotta be a reményeket), de ettől az idei Renault-tól sem lehet sokat várni, sztem pl. Alonso sem tudna többet kipréselni ebből olyan 4-6. helynél. -
Gabor_(HSF) #47294 És még mennyien,velem együtt!!!
De mint mindennek a kritika a mozgató rugója,mert ha nem lenne,akkor érdeklődés sem -
nirdo #47293 Akkor egy picit más vizekre evezve. Én úgy érzem, hogy már nagyon itt van Fisichella visszavonulásának dátuma. Flavio sürgette már a végén Trullival szemben, de csúnyán elvérzett. Mindenki lennék ma, csak ő nem. -
Azért sokan beszélnek itt arról, hogy Kimi, Alonso, Kovalainen, stb. milyen bénák. Nos, én szívesen lennék olyan béna versenyző mint akár csak Kovalainen. -
Ahány helyre belinkelted annyi pontot kivánok:D -
Gabor_(HSF) #47290 mi ez a szar, és mit keres itt????? -
Gabor_(HSF) #47289 Kovával? semmi,mivel kiderült,hogy nem az,igy nagyon nincs is miről beszélni vele kapcsolatban...
Nem ő az egyetlen akit vakon kikiáltottak sztárnak,aztán mégsem az..
Az már inkább érdekesebb amit már tavaly is kezdtünk feszegetni,hogy a röno mennyire a mislenre épült,hiába a tuti jó, gyors megbizható motor,a pöpec sasszé,ha nem találnak gumit alá...
ez inkább a ciki,nem egy újjonc beégése... -
No comment -
Laceee #47287 szted mi nem olvassuk a magyar F1-es oldalakat ? -
Forma 1 Bahrain GP 2007 a verseny Figyelem
1. Massa Ferrari (B) 1h33:27.515
2. Hamilton McLaren-Mercedes (B) + 2.360
3. Raikkonen Ferrari (B) + 10.839
4. Heidfeld BMW Sauber (B) + 13.831
5. Alonso McLaren-Mercedes (B) + 14.426
6. Kubica BMW Sauber (B) + 45.529
7. Trulli Toyota (B) + 1:21.371
8. Fisichella Renault (B) + 1:21.701
9. Kovalainen Renault (B) + 1:29.411
10. Rosberg Williams-Toyota (B) + 1:29.916
11. Wurz Williams-Toyota (B) + 1 kör
12. R.Schumacher Toyota (B) + 1 kör
13. Barrichello Honda (B) + 1 kör
14. Albers Spyker-Ferrari (B) + 2 kör
15. Sutil Spyker-Ferrari (B) + 4 kör
Leggyorsabb kör: Massa, 1:34.067
Kiesettek:
Davidson Super Aguri-Honda (B) 52
Webber Red Bull-Renault (B) 42
Coulthard Red Bull-Renault (B) 37
Sato Super Aguri-Honda (B) 35
Liuzzi Toro Rosso-Ferrari (B) 27
Button Honda (B) 1
Speed Toro Rosso-Ferrari (B) 1 -
2-1 Alonsoak, először hozza döntetlenre, azt +1-re és utána beszélhetünk erről, ha már ennyire ez a téma nálad:). De mondom mi abban a meglepő hogy Hamilton is gyors és Alonso előtt is végezhet. Az inkább meglepő hogy Kovalein semmit sem tud kezdeni senkivel, inkább erről kéne beszélni, mi lett a sztárral... annyira istenítették... -
Igyvan, a Mekinél teljesen más mentaláítással ment éveken keresztül, ami ezen a 3 futamon nem látszott benne ( najó Ausztrália kivétel, de hát ott nem is kellett nagyon produkálnia, csak ment előre ). Sokkal agresszívabb, bevállalósabb volt, és persze nem hibázott. Ezen a futamon is olyanokat kapott be, amit ő nemszokott, az ilyeneket ki szokta használni... Vagy próbálják a Ferrarinál átnevelni valami másra, ami nem a legjbobb, vagy annyira nem az ő stílusa ez az autó, ill nem jön ki a verseny csapatával, nemérteik meg egymást a kocsi beállításait illetően. -
én egyelőre óvatos vagyok - Nick is közel van és a BMW talál vmit, akkor még lehet, hogy Ő lesz a befutó:)
Gondot okozhatnak a bajorok azzal, hogy pontokat vesznek el a Ferraritól és McLarentől.
És az is érdekes lesz, ha Hamilton mégis gyorsabb marad, mint a spanyol, hogy ezt a problémát milyen diplomatikus húzással intézi el Ron:) -
Schumacher távozása után mindenki sírt, hogy mekkora űrt hagy maga után a F1-ben. Hát szerencsére tökéletesen hamisnak bizonyult ez a jóslat :) -
Észre sem vettem. Akkor egyértelmű, hogy masszív alkoholista a srác. Nagyon menő!