182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #47280 Én értem hidd el,csak te nem én mire utaltam
Kimi nálam egyrészt azért is kezd kiábránditó lennei,mert soha nem elégedett semmivel,olyan nincs,hogy mindig minden sz@r..
Pedig ezen a futamon is hibát hibára haémozott és nem lehet mindent a kocsira fogni..
Most sem tudott jó rajtot venni,pedig most ő indulhatott a pálya tisztább részéről...
Én ezt igy látom,pedig tavaly még a kedvenceim közé tartozott... -
A cikkíró szerint... és akkor mi a probléma tárgya? nem kell olvasni és kész ha nem tetszik. Te biztos csupa okosságot irtál volna ami meg másnak nem tetszik. -
"Ez úgy baromság ahogy van, egy alulkormányzott, vagy fékhibás autóval nem lehet előzni, sőt még a pozíciót se könnyű tartani egy minden szempontból hibátlan autó ellen."
Ne haragudj, nem tudtam, hogy téged mindig hívnak a futam közben...
Én meg úgy gondolom, mint Wéber vagy Greg - a büdös életben nem fogják beismerni, ha hibáztak:)
-
elolvastad, amit írtam?
a panaszkodás nem az eredménytől függ, hanem az elvárt teljesítménytől...
pl. Te végeztél volna egy munkanap a két betervezett autóval, de tudod, hogyha nem dumáltál volna a szomszédasszonnyal, akkor lehet előkészíthetted volna a másnapi melódat...
érted, miről hablatyolok?:) -
Ez úgy baromság ahogy van, egy alulkormányzott, vagy fékhibás autóval nem lehet előzni, sőt még a pozíciót se könnyű tartani egy minden szempontból hibátlan autó ellen.
Wéber Gabi szavára én nem igazán adnék, egy tipikus okoska.
Volt szerencsém beleolvasni a januári F1 racing magazinba, aminek mellesleg pont ő a főszerkesztője. A Hamiltonos cikkben valami elképesztő, hogy miket írnak le. Azt ecsetelik Hamilton-t szerződtetni hiba volt... választhatott volna a McLaren De La Rosa, Hakkinen, Montoya, Webber, Wurz közül csapattársat Alonsonak. Nagyon is reális hogy Hakkinen 38 évesen jobb választás mint Hamilton (idióták), Montoya meg szakított a F1-el, nem tudom hogy jön ide. -
Alonso: van ilyen
Fernando Alonso az ötödik helyen végzett a Bahrein Nagydíjon. A spanyol jól rajtolt, ám a boxkiállásnál, és a Heidfeld elleni csatában is veszített egy-egy pozíciót. A spanyol ennek ellenére a bajnoki tabella élén maradt - azonos pontszámmal mint Lewis Hamilton és Kimi Räikkönen.
Alonso nem aggódik a gyengébb szereplés miatt. "Eleinte mindig arra gondolsz, hogy a versenyen majd jobb lesz, de hat kör után tudtam, hogy nehéz futam vár rám. Nem tudom miért voltunk gyengébbek, de el kell fogadni, hogy vannak jó és rosszabb versenyek. Ez most egy rosszabb volt. Remélem ez volt az egyetlen ilyen az idén. De mindezek ellenére nincs ok az aggodalomra." -
Gabor_(HSF) #47274 "nem nyert"=nyert -
Gabor_(HSF) #47273 Hát nem! mert Kimi akkor is panaszkodott amikor nem nyert,Massa meg akkor sem amikor elbukta az előző versenyt,inkább a saját hibáiról beszélt..
A kettő nem ugyan az... -
én Kiminek szurkolok, és olyan érzésem van, hogy nem az autón múlt, éppígy érzem Fernando teljesítményét is - bénák voltak, lesz jobb is:)
MS-nek is volt néha olyan futama, hogy Ő maga adta volna vissza a superlisence-t:)
Emberek ezek a kisgyerekek, nem robotok:) -
Nem tűnt fel Neked, hogy mindig annak jó az autója, aki elégedett?
Aki többet vár magától vagy a technikától, az meg panaszkodik?
...az más, hogy tenni is kell érte! -
Vagy bénák voltak, és csak azért panaszkodtak hogy leplezzék bénaságukat, vagy tényleg a kocsikkal és a beállításokkal voltak gondok vagy is-is.
Ez egy olyan vagy-vagy, amire soha nem lehet tudni a választ, mert a fikázók váltig kiállnak az első, a fanok meg a második eset mellett :D -
mivel még számottevő pontkülönbség sincs az első 5 között, ezért egyetértek a "kezdettel":) -
Gabor_(HSF) #47268 Nem hinném,hogy W. Gabóca szavai dőntőek lehetnének,mivel ő sem tud többet mint mi,az viszont tény Kimi mind3 veresenyen folyamatosan panaszkodik,Alonso meg most előszőr,ellentétben Massa-val és Hamiltonnal,akiknek elmondásuk szerint mindvégig jó volt a saját kocsijuk.. -
nirdo #47267 Roppantul örülök, hogy sikerült megszereztük a győzelmet Bahreinben. Szerintem Kimi azért nem támadta Alonsót, mert azért neki is volt veszítenivalója eléggé. Mint ebben a sportágban már annyiszor elhangzott, elöre kell néznünk, mert 4 hét múlva itt a Spanyol Nagydíj, ami egyrészt Alonso hazai versenye, másrészt ott lesz M. Schumacher is, tehát mind a 2 csapat még inkább akarni fogja a győzelmet. Barcelonát a McLaren nem hivatalosan a saját tesztpályájának nyilvánította már korábban, de egyben ez az a ring, ami a csapatoknak már a könyökén jön ki, mivel rengeteget tesztelnek rajta.
Tehát szerintem az idei szezon is Európában fog kezdődni. -
lenta #47266 a fene, pedig aztem, hogy ha összeadom, és úgy nézem akkor kiminek 7 alonsónak 8 és ugye itt meg a kevesebb a nyerő :-( -
Gabor_(HSF) #47265 Na megkapad 3 féleképpen ugyan azt -
Mert Kimi nem volt 2., ellenben Alonsoval. Tehát Alonso 1 győzelem és 1 második hely. -
Gabor_(HSF) #47263 Mert a 2. helyezés a döntő ilyenkor,Kiminek meg két 3. van -
Mert helyezés szerint megy a sorrend:
Alonso: 1, 2, 5
Kimi: 1, 3, 3 -
Szerintem nagyobb égés Kovalin és Fisico bélyegzése mint hogy most Alonso kikapott a szintén erős BMWtől. De persze Alonsonak Kimivel kellett volna csatáznia. Ő sem ment jól, nem ment olyan jól mint amit elvárhattunk tőle. -
tzsoltika #47260
Jól megfigyelted!
-
jó lenne figyelni kicsit Wéber Gabira - bár gondolom nem jött át az irónia mindenkinek, de tett rá célzást, hogy Alonso is panaszkodott, és Kimi is - nem hülyék, tudták, hogy ellesznek verve, egyszerűen nincs olyan, hogy minden futamon minden ideális legyen - felkellene fogni, hogy ezek emberek, a számok Massa és Kimi autójában is tények, egy program nem hibázik - nem kell sem a finnél, sem a spanyolnál kifogásokat keresni, bénák volt és kész. PONT.
Az a baj, hogy majd jön sok okos az összeesküvéselméletekkel, pedig az igazság az, hogy ez Massa, Lewis és Nick Heidfeld napja volt...
Alonso sem szakadt meg, nem autózott olyan szépen mint szokott (anno egy 80%-os Renaultval is többet tudott), Kimi meg végképp gyenge volt - azaz Gyula szavaival: "megfontolt":) -
lenta #47258 Na nekem lenne 1 olyan kérdésem, hogy miért nem kimi az első, mikor ő 3szor állt a dobogón alonso meg csak 2szer? -
Amugy meg ki mondogatta tavaly egész évben hogy Kimi széthajtja a McLarent? Most nem ezt teszi, mégis csesztetitek. -
gyönyörűűűűű :D -
Jó de az milyen már hogy Heidfeld lenyomta a nagy 2x es VB t:D -
Gabor_(HSF) #47254 Igaz igaz, végre elkapta a fonalat Massa is..
Én viszont tévedtem,de nem kicsit,szinte tuti voltam benne,hogy Alonso 1 kiálláson van,rengeteg üzemanyaggal,azért nem áll meg időben a verdája..
Mostmár kiváncsi lennék a tényleges igazságra,hogy vajon ő volt képtelen kellő özhangot találni a mekivel,vagy tényleg folyamatos fékproblémái voltak az egész hétvégén...
Kimi...hát nem is mondok semmit,mert csak flémet generál,hozta a maláj formát,az a nem csinálok semmit,de nyagyon örülök, hogy itt lehetek.... -
Tényleg meglepően sokat "gépészkedett" ezen a futamon Kimi. Hogy ez a kocsija vagy az ő hibája volt azt SZVSZ csak ő meg a csapata tudja...
Egy dolgon viszont hangosan felnevettem:
Figyeltétek, hogy a végén az interjúknál mit csinált? (Kimi?) Mind a három pilótának ki van ugye készítve 3 kancsó sárga lötty, amit Hamilton és Massa sűrűn ki is használt. Kimi viszont előhúzott egy kis szürke flakont az asztal alól, és annak a tartalmával töltötte fel a pohárját :DDD
Átlátszó volt, szal vagy ásványvíz, vagy színtiszta Finlandia volt benne... lehet tippelni melyik :P -
Hát én nem tudom te mit néztél de ez a futam minden volt csak unalmas nem. Alonsot nem akarom védeni, de ő tehetett a legkevésbé arról, hogy csak az 5. lett... Kimi is kihozta a maximumot az autójából, a futam eleji hibáját leszámítva megfontoltan és taktikusan vezetett. -
A Reb Bulloksok meg megtanulhatnának autót is építeni, mert ez megint kezd hasonlítani egy kazánra ami főzi a motorkat, mint tavaly, hiába vannak náluk is kiváló pilóták, amikor értékelhető helyen mennek nem tudják a futamokat befejezni. -
Massa is megette Kimit
Lewis is megette Kimit
Ez a 4 fickó eszi egymást ha nem lenne világos, jelenleg ők a legjobbak a mezőnyben, mint gyorsaságban mint fejben. Nemhsizem hogy akár csak egy kis szégyen is lenne akármelyikünkek a másiktól kikapni... már csak azért sem mer még jópárszor igy lesz abban az évben, oda-vissza... ez igy van rendjén. -
1. Én is majdnem lemaradtam, rohadjanak meg. Tegnap láttam, hogy 13.00, de direkt megnéztem neten, wap-on, TXT-n 13.30 kor lesz. Erre kapcsolom be véletlenül 13.25 kor és már a rajton álltak.
2. Kimi már megint balfaszoskodott, tudtam, hogy elengedi Alonsot, aztán később is csak szerencsétlenkedett ott mögötte, meg úgy általában végig a versenyen.
3. Végre Massa nyert. Féltem, hogy a rajtot elrontja, de végre jó volt, és jól is ment. Csak így tovább.
4. A Hemilton gyerek most is jól nyomta. De szerencsére nem annyira, mint Massa. :)
Jó kis évad lesz! -
Alonsonak sem:)
Tavaly megmondtam, Lewis megeszi a spanyolt - még várunk 4-5 futamot és ha látszik, hogy Ron elengedte a pórázt, akkor Massa, Kimi és Alonso lehet meglepődik... -
Szép volt, Felippe 
Remélem Kimi nem marad ennyire "Schumis", az öreg szokott mindig boxban előzni..., elég szánalom volt ez a futam, ráadásul meg sem izzadt a végén.
Mindhárom futamot az nyerte, aki a rajtot - ez így kicsit unalmas eddig.
Amúgy meg Nálam DC, Nico és Nick volt a nap hőse:)
A nap antihősei: Kimi, Fernando, Fisico, Kova -
Neki sosincs rendben a kocsi:), okééé -
Látszott hogy nem volt minden rendben a kocsijával, ezt az interjún is elmondta. Szerintem korai lenne még Kimi-t temetni -
tzsoltika #47244 Kezd tetszeni nekem Hamilton, de nem tudom hogy birom ki egy hónapig f1 nélkül! -
Fernando nagy kínok árán 5:D Erről beszélegessünk akkor:) -
Azért az igazán visszajátszhatták volna, hogy mit rontott el. A rajt után az első 2 kanyarban még Alo előtt volt, utánna hibázott valamit, de én lemaradtam róla... -
Pedig űber alle ferrari, uj motorral:) ez már nem az a Kimi aki volt.