FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Csak a sajat hulyesegerol akarja elterelni az arnyekot.
Most van mellette egy meg hulyebb,igy ugy gondolja kevesebben hulyezik majd ot le.
Annak ellenere , hogy a boxutca-s kiallasokat a Weber nem igazan tudja eltalalni, meg magasan o az osszes kozul a legertelmesebb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezt nemértem sosem,mert közvetiteni nemhagyja,amit beszél azt meg lehurrogja,meg ugyan má'Gyulámmal elintézi.
Go Jeff Go!!!!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mindent leszabályoztak,tiltottak,korlátoztak,semmi elõrelépés.
Miért csak úgylehet fejleszteni,hogy közben tiltunk?
Hagyták volna a Turbókat,meg slickgumit,mindent,hogy menjen a maga medrében.
Az idõmérõt sem kellett volna szétcseszni.
Vagy menjen minden autó 3 mért kört,és aki a leggyorsabb az induljon.1 idõmérõ és kész.
Kékzászló nista,mert így lenne a kisebb csapatoknak is esélye,hogy picit villoghassanak.
Mivel autóverseny vagy mi a szösz.A menõ igenis elõzze meg a kicsit,ne csak elsuhanjon,az meg figyeljen.
Így olyan mintha edzéslenne,csak körözgetünk,aztán majdmeglátjukhanyadikakleszünk.
Egyre roszabb ez így.Telejsen úgy szakág kellene,leválni a FIA-tól,úgy mint az Indy-ben.És mostmár az az erõsebb aki levált.Itt is azlenne,mert egy igazi versenyzõ akar verseynezni,nem csak körözgetni.
Bár így mondjuk kényelmesebb,nincs annyi rizikó benne,felmarkolja a lét,és elvan.
11-10 versenyt nyerni?a 11.et csak azért nemnyerte meg mert ugye az ominózus baleset,de ott is nyert volna,tutira.
Más ágazatokban,ha valaki 2X nyer egymás után az már óriási.
Itt meg dög unalom.Kivételesen nemaludtam el,mert elõtte ébredtem fel,így végigbírtam.Szóval váltani,változtatni kellene.
Go Jeff Go!!!!
Maradjunk a témánál!
http://gaborszantai.co.uk/
"ne állj le hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre és ott legyõznek a rutinjukkal" 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Ezentúl nem lesznek elfüstölõ motorok
A Mercedes-Benz megoldotta a megbízhatósági problémákat, melyek a McLaren alakulatát sújtották az idei év kezdetén, mondta a német cégóriás igazgatója, Norbert Haug.
„A megbízhatósági problémákat orvosoltuk.” – mondta Haug, miután Kimi Raikkönen megszerezte elsõ pole pozícióját az idei szezonban szombaton, majd a Brit Nagydíj vasárnapi versenyén is remekül szerepelt.
„Véleményem szerint a fiúk jó irányba haladnak a fejlesztésekkel, rengeteg kilométert megtettek a motorjaink a próbapadon stuttgarti üzemünkben, és a valódi teszteken is közel 800 km-t teljesítettünk hibamentesen.” – folytatta a német szakember. „Kimi magny-cours-i erõforrását Stuttgartba szállítottunk, melyben már 460 km volt, és további 300 km-t tettünk bele.”
„Így azt mondhatom, jó formában vagyunk – közel a határhoz, és úgy érzem, hogy mind a megbízhatóság, mind a teljesítmény terén sokat fejlõdtünk.” – magyarázta Haug. „Nem fér hozzá kétség, oda tartunk, ahol lennünk kell, és ez a fõ célunk. Még vannak, akik elõttünk állnak, de szerintem jó irányba haladunk.”
A csapat finn versenyzõje, Kimi Raikkönen az idei elsõ három versenyen a motor meghibásodása miatt volt kénytelen idõ elõtt befejezni a versenyt. Csapattársát is sújtották a meghibásodások, így a McLaren istálló eddigi legrosszabb szezonkezdetén van túl.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Senna, Monaco QUA, 1990
Kéziváltó, slick gumik, forgalom a pályán. Mi van most. Panist hátrateszik, mert Massa nem tud mellett elmenni. Hol van itt a sport?
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Tavaly felreppent, hogy a Ferrari által odaadott motor 20millióért kicsit sok, a Merci felajánlotta az övét 10millióért full alkatrész ellátással...
Szerintem nem döntött rosszul a Sauber, ha sz idénykezdtet vesszük figyelembe - mondom ezt McLaren-esként😊
Most ez kifejezetten veszélyes az autóra, mert nagy tempónál már nagyobb erõvel szorítják oda a szárnyak az autót, mint a saját súlya, és ha beállna a kvázi légüres térbe a másik mögött, az olyan hatással van rá, mintha hirtelen leszakadtak volna a szárnyak. Ez egyrészt a saját autójának a kialakítása miatt van, másrészt pedig az elõtte haladó autó kiforrott aerodinamikája miatt, mert annyira optimalizált az egész áramlás, hogy az autó mögött szinte vákuum van. Régebben nem volt ennyire éles az aerodinamikai fejlesztés, inkább a motorerõre gyúrtak (turbo rulez 😊).
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A Sauberekrõl kinek mi a véleménye? Szerintem egész jól tolták végig. A végén Monti is meg lett kicsit kergetve.
Nem gondoltam volna, hogy pl. egy BAR-t így állva hagy (ráadásul Sato-t)...
És mikor 0,200-re megközelített MS-t, akkor is a Ferrari hátsó szárnya alatt volt a merci orra...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A teljesen slick gumi lehetne egy megoldás, vagy az (amit alapjaiban vetnének el a csapatok), hogy jobban korlátozva lenne az aerodinamikai leszorítóelemek száma és mérete.
Sztem ez az új idõmérõ rendszer, az autók piszkálásának letiltása, a gumiválasztási kötelezettség baxták szét az F1-et... (nemtom mit gondol a FIA, de olyan agyament baromságokat tudnak kitalálni amik egyértelmûen megölik a versenyt és néha veszélyessé is teszik azt, pl. WRC-ben letiltották a pályafigyelõket, illetve ott sem lehet többféle gumit használni - ez egyértelmûen életveszélyessé tett pár versenyt, arról nem is beszélve, hogy ezt a sorozatot is sikeresen tszik taccsra szép lassan)
nem tudom miértnem lehet olyan jókat elõzgetni mint anno.
A F1 nem azért van, hogy a csapatok nyerjenek, hanem a nézõkért kéne. nem? 😉
Amúgy logikus, hogy nem elõz Schumi. Minek ha a kerékcsere alatt az élre kerülhet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Már-már elszunyáltam,mikor Trulli becsapódása történt,na akkor felébredtem,s utána volt egy ici-pici izgalom....
De télleg amit ti is írtatok. MIÉRT nem elõz Sumi??? Miért mindig a boxot erõltetik? Elvileg az autója simán gyorsabbb bármelyik másiknál,akkor mindek bíbelódnek a boxtaktikákkal?
Kimmihez képest kockafej semmit sem mutatott a másik McLarenben....
Amúgy teccet a flame amit itt nyomtatok. Én már régebben megtapasztaltam,hogy Gabor_(HSF)-el nem érdemes vitázni,mert csak leanyáz:-)
(kíváncsi vagyok a reakcióra,mert visszaolvasva a kommentem nem írtam negatív jelzõt az õ hõn-szeretett Sumijáról)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Szóval akkor semmi csúnyát nemmondunk,nemhergeljük amáskat.
Annyit lehet,hogy Nemszeretjük ezt,ezért meg azért,és akkor a másiknak esetleg ezt elkell fogadnia,viszont ha szeretjük ezért meg azért,akkor azt is.
Nemvagyunk egyformák,de itt jókat lehet dumálni,írogatni,és tényleg,maga a F1 legyen a téma.Mindenki tudja,hogy most nehéz helyzet van,nemigen van verseny.
Ezt még a Shuminak szurkolók is belátják.Nyer a kedvencük,de csak ennek lehet örülni.
Szóval,ez az év szerintem ilyen marad,majd jövõre talán,bizakodunk,bár egy kis reform nemártana a szakágnak.
Go Jeff Go!!!!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mellesleg Privátban megküldöm a címem... leakarod rendezni ÖREG akkor gyere el és rendezd le.... Úgyis kell már egy pofánvágás... Persze ha nem csak arcember vagy....
Akármit mond kicikizi,pedig õ is csak versenyt szeretne látni.
Kicsit ellvan szállva magától,olyan nagyra tartja,hogy õ mennyire érti a F1-et.
mi lenne ha Shumi még elõzne is,szerintem az élvezéstõl nemtudna beszélni.
Go Jeff Go!!!!
Komolyan befejezhetnétek ezt a egymásraordibálást.
Viselkedhetnétek,roszabbak vagytok néha mint a gyerekek.
Ahogy itt méltattátok a versenyzõket,Montoya egy kolumbiai cigány,Shumi meg egy sváb köcsög.Egyik kutya másik eb.Emberileg mindkettõ egy nagy f...!
Azért tudnak autótvezetni,csak shumi jobb autóban ül.
Na szóval abbahagyjátok,vagy nem?
Go Jeff Go!!!!