FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
gondoltam : )

sazl : c

Alien
Próbáljanak végre épkézláb autót csinálni a többiek is, ahol van pénz... (nem a minardira vagy a jordanra gondolok)

Én elismerem azt is, hogy nagyon szuper autó ez a Ferrari, de kell hozzá egy Michael Schumacher nevû ember is😉

Alien
😊 Én évek óta neki drukkolok, bár még kicsi voltam, de még a Benetton idején is neki szurkoltam, illetve amikor olyan rossz volt a Ferrari akkor is, szóval már régóta 😊

A hétvégén jó verseny volt valóban. 😊
Schumin kívül természetesen Barinak szoktam még drukkolni, hisz õ is a Ferrariban van, meg amúgy is szimpatikus, ezenkivül Button-t tartom még jó versenyzõnek, Fisichella-t. Alonsot eleinte nem kedveltem, de az utóbbi idõben egyre szimpatikusabb nyilatkozatokat tesz, ami nagyon pozitív. 😊 Montoya-t sem bírtam régen, de birom benne, hogy olyan nagyképü, hogy az nem igaz, meg mindig amilyen pökhendien tud nyilatkozni 😊) Azért tud vezetni is de sokszor felelõtlen. Sato-ra no comment, az egy kamikaze.... Raikonnent abszolút nem szeretem, ahogy Ron Dennist sem.

csabawarchief
Pedig azt mondta hogy versenyezni szeret ... Probáljon meg versenyezni vmi rosszabb csapatban és akkor megmutatja hogy mekkora sztár 😉

M@TriX
ja nem annyira utálom, csak erre a hírre ez volt az elsõ gondolatom 😊

Kinek drukkolok? Mindneki másnak, de most komolyan, én a 7végén jól éreztem magam. Kimi, Button, Sato, Alonso... stb. midneki aki még esélyes lehet.

Schuminak nem nagy kihívás drukkolni 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alien
Kinek drukkolsz?

Alien
Szóval nem kedveled a Schumit ezekszerint 😊

Alien
pszt

M@TriX
be is kaphatja...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Igaza lehet:
Button hálás Baumgartnernek

most visszaemlékezve elég nagy sebességnél történt a defekt..

rezsofiz
nincsmit 😊

mukika
köszönöm. 😊

rezsofiz
elkuldve : )

rezsofiz
oksa elkuldom : )

mukika
elküldenéd a címet??? 😊)) (lehet privi)

rezsofiz
Jah akkor inkabb a tékás verzio a kenyelmesebb

Punker
384-es netem van csak 😞 inkább kiveszem tékából majd

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rezsofiz
Jah 9 giga,de mondom megéri,mondjuk egy ADSL 512-essel lejon olyan 36 ora alatt,mondjuk en elegge tisztelem SENNA-t, tehat nekem mindenkeppen megérte,tényleg nagyon jo.
van benne olyan extra hogy Belso kameras nezeten megmutatnak Estoril nevu palyan Sennával egy kort a Williams Renaultval,hat annak mar eleve olyan hangja van annak az autonak hogy csak az mar egy Isten foleg rakotve egy jo nagy eroseggu hangfalra aa nagyon allat,de a tobbi resze is a DVDnek nagyon jo,meg lehet benne ismerni Sennát,meg hogy mitol lett ilyen sikeres meg meg sok mindent...

Punker
9 giga? annyira nem érdekel hogy leszedjem akkor

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rezsofiz
DVD-R (duplaDVD)

Punker
szal "biztonsági másolat" DVD-R vagy DIVX/XVID?

rezsofiz
Nem nyertem,hanem meg akartam venni, de aztan raakadtam warezon es leszedtem tegnap

Punker
nyerted? fénymásolat?

rezsofiz
Megnéztem ezt az Aryton Senna DVD-t amit lobogtatnak itt minden Forma 1 elõtt az RTL KLUBban,ajanlom mindenki figyelmébe,nagyon jó!

rezsofiz
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csabawarchief
ehehe 😄

Punker

Punker

Punker

rezsofiz
too much 19 too much!!!

Tikal
ja egyébként jo kis futam volt ez, Sumi nem tudott elõzni a BOXban, mint ahogy eddig tette, meg is érdemelte 😄DD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Azt mondják a forma 1 a verseny autozás királya... de mikor megláttam hogy a törmeléket egy 30cm széles partfissal takaritják kitört belõlem a röhögés.... Igaza volt az egyik komentátornak hogy miért nem gépeket használnak mint USA-ban (NASCAR, Indycar) vagy legalább egy szélesebb partfist 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BaLeeX
"A csapatnál mindenki nagyon ideges volt, mert hullottak rólam az alkatrészdarabkák, ezért megkértek rá, hogy álljak meg, amint lehet. Csakhogy nem akartam visszasétálni onnan: erdõs rész, szõrös pályabírók, meg a jó ég tudja, mi van még ott..."

Poénos ez a Kocka.

Williams elleni kûzdelemre kíváncsi leszek a konstruktõröknél. 5 pont a különbség, az szinte semmi.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork

BaLeeX

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Punkerwork
A nap mondása:

- Szia Zsolti!
- Apád mennyiért számította be a HÉV-et?

Punkerwork
én a franciát törölném + 1-2 pályát köteleznék a modernizálásra pl angol (nekünk tuti nincs rá pénz), az új helyszinekkel nincs baj itt legalább a fiatal pilótáknak nincs ismeret beli hátránya.

PREMIERE1
"És máris csak 15 lenne ..."=14

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
"1. Március 6. Ausztrália, Melbourne
2. Március 20. Malajzia, Sepang
3. Április 3. Bahrein
4. Április 17. San Marino, Imola
5. Április 24. Nürburgring
6. Május 8. Spanyolország, Barcelona
7. Május 22. Monaco
8. Június 5. Kanada, Montreal
9. Június 12. USA, Indianapolis
10. Június 26. Franciaország, Magny-Cours
11. Július 3. Nagy-Britannia, Silverstone
12. Július 17. Németország, Hockenheim
13. Július 31. Törökország, Istambul
14. Augusztus 21. Magyarország, Hungaroring
15. Szeptember 4. Belgium, Spa-Francorchamps
16. Szeptember 11. Olaszország, Monza
17. Szeptember 25. Kína, Sanghaj
18. Október 9. Japán, Suzuka
19. Október 23. Brazília, Interlagos"

Nem normálisak.

Török nagydíj? Érdekes lesz.

Én mondjuk tényleg kivenném Silverstone-t, akár milyen régi pálya is az. Korábban is volt, hogy nem volt, nem is sírtak miatta.
De repülhetne Hockenheim, Barcelona, Bahrein, sõt a Hungaroring is. És máris csak 15 lenne. +, megvárnám a Kínai Nagydíj "végérvényesítését", mert abba még a politika beleszólhat.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Bucser
Inkább baj az, hogy puhák voltak azok a gumik... mármint keverék szempontjából és hamarabb elszálltak mint várták... De ez köszönhetõ volt a kosszal teli pályának is...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punkerwork
ha ez lett volna az elsõ eset akkor nem lenne gáz, de az amcsiknál is a michelin-ek szálltak el + a bridgestone-osok ugyanannyi törmeléket szedtek valszeg fel.

M@TriX
A Michelin megkezdte a defektek kivizsgálást

sztem egyszerûen csak összeszedtek vmit a pályáról. pont mák hogy nem bridgestone-osok voltak. ennyi nem?

Punkerwork
ja, a gumi-kat elbaszták

Bucser
Egyébként nem vagyok Schumi rajongó, de szerintem a beállításoknál esõre számoltak... Érezhetõ volt, hogy az elején nem ment úgy az az autó ahogy menni szokott...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BaLeeX
Baumgartnert, lekörözénsél, arra emléxem.
Lehet rossz a memóriám akkor segíts ki. Egyébként élmezõnyben történõ elõzésrõl beszéltem, mert ezt már sokszor hallottam, hogy nagyon akarta a gyõzelmet csak éppen kockáztatni nem kockáztatott érte még egy elõzést sem. Igaz a csapat taktikával elõrehozta lehet neki volt igaza...

Lteebee
Ezt kösz.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punkerwork
"Több istálló gondolja úgy, hogy sok lesz a 19 verseny egy szezonban, fõleg logisztikailag szempontból igen megterhelõ a rengeteg utazás. Ecclestone szerint erre a problémára létezik egyszerû megoldás: "Ha kevesebb versenyt akarnak, Imolát és Silverstone-t kihagyjuk" - jelentette ki."

Berni papa bekeményít 😊

Bucser
A kis csapatok nem fogják bírni ezt a tempot...