FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én elismerem azt is, hogy nagyon szuper autó ez a Ferrari, de kell hozzá egy Michael Schumacher nevû ember is😉
A hétvégén jó verseny volt valóban. 😊
Schumin kívül természetesen Barinak szoktam még drukkolni, hisz õ is a Ferrariban van, meg amúgy is szimpatikus, ezenkivül Button-t tartom még jó versenyzõnek, Fisichella-t. Alonsot eleinte nem kedveltem, de az utóbbi idõben egyre szimpatikusabb nyilatkozatokat tesz, ami nagyon pozitív. 😊 Montoya-t sem bírtam régen, de birom benne, hogy olyan nagyképü, hogy az nem igaz, meg mindig amilyen pökhendien tud nyilatkozni 😊) Azért tud vezetni is de sokszor felelõtlen. Sato-ra no comment, az egy kamikaze.... Raikonnent abszolút nem szeretem, ahogy Ron Dennist sem.
Kinek drukkolok? Mindneki másnak, de most komolyan, én a 7végén jól éreztem magam. Kimi, Button, Sato, Alonso... stb. midneki aki még esélyes lehet.
Schuminak nem nagy kihívás drukkolni 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Button hálás Baumgartnernek
most visszaemlékezve elég nagy sebességnél történt a defekt..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
van benne olyan extra hogy Belso kameras nezeten megmutatnak Estoril nevu palyan Sennával egy kort a Williams Renaultval,hat annak mar eleve olyan hangja van annak az autonak hogy csak az mar egy Isten foleg rakotve egy jo nagy eroseggu hangfalra aa nagyon allat,de a tobbi resze is a DVDnek nagyon jo,meg lehet benne ismerni Sennát,meg hogy mitol lett ilyen sikeres meg meg sok mindent...
sazl : c
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
sazl : c
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Poénos ez a Kocka.
Williams elleni kûzdelemre kíváncsi leszek a konstruktõröknél. 5 pont a különbség, az szinte semmi.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
- Szia Zsolti!
- Apád mennyiért számította be a HÉV-et?
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
2. Március 20. Malajzia, Sepang
3. Április 3. Bahrein
4. Április 17. San Marino, Imola
5. Április 24. Nürburgring
6. Május 8. Spanyolország, Barcelona
7. Május 22. Monaco
8. Június 5. Kanada, Montreal
9. Június 12. USA, Indianapolis
10. Június 26. Franciaország, Magny-Cours
11. Július 3. Nagy-Britannia, Silverstone
12. Július 17. Németország, Hockenheim
13. Július 31. Törökország, Istambul
14. Augusztus 21. Magyarország, Hungaroring
15. Szeptember 4. Belgium, Spa-Francorchamps
16. Szeptember 11. Olaszország, Monza
17. Szeptember 25. Kína, Sanghaj
18. Október 9. Japán, Suzuka
19. Október 23. Brazília, Interlagos"
Nem normálisak.
Török nagydíj? Érdekes lesz.
Én mondjuk tényleg kivenném Silverstone-t, akár milyen régi pálya is az. Korábban is volt, hogy nem volt, nem is sírtak miatta.
De repülhetne Hockenheim, Barcelona, Bahrein, sõt a Hungaroring is. És máris csak 15 lenne. +, megvárnám a Kínai Nagydíj "végérvényesítését", mert abba még a politika beleszólhat.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
sztem egyszerûen csak összeszedtek vmit a pályáról. pont mák hogy nem bridgestone-osok voltak. ennyi nem?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lehet rossz a memóriám akkor segíts ki. Egyébként élmezõnyben történõ elõzésrõl beszéltem, mert ezt már sokszor hallottam, hogy nagyon akarta a gyõzelmet csak éppen kockáztatni nem kockáztatott érte még egy elõzést sem. Igaz a csapat taktikával elõrehozta lehet neki volt igaza...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Berni papa bekeményít 😊