182279
  • Ricco87
    Ralfi meg ott megy Trulli mögött...joszarok ezek a toyoták...
    rosberg esett vissza sokat...
  • Istencsászár
    Mi? 1 mpre követ valaki valakit? űber izgalom:D
  • JoeGunn
    Nam ost jó lesz!!!
  • Ricco87
    Nah...kb aludtam egy jó órát:P halálos izgalmak:D
  • Count Adyn
    ...reklám megint...
  • Istencsászár
    Nem azzal van a gond, Ralfon kívül mindenki tudna alakítani:) csak a kocsik közt fél-egy másodpercek vannak körönként... nézd meg Alonso semmit nem csinál csak megy, mer jó a kocsi, Hamilton is a többiek meg kaparnak utánuk és közben még lassúak is stb... ha a technikai különbségek nem fognak változni nem fogják őket csökkenteni akkor ez igy fog menni, és meglátásom szerint ez a minden féle kütyü szárnyaknak köszönhető amelyek annyira setabillá teszik a kocsikat hogy akik ezeket az aero elemeket elalálják azok marha jók... emlékezzünk mior még "kocka" kocsik voltak mennyi előzés votlt... ez 2005 óta tart alőtte volt F1, vagyis az is gyalázat volt de leglább volt, most nincs..
  • bardocz
    akkor hatan mentek:) 2 ferrari,2 minardi,2 jordan
  • akyyy
    hát ez tényleg uncsi:(

anno mikro amcsiban nem indultak csak 10en, az is elvileg unalmas futam volt a kewvés létszám miatt, de ahogy bedobálták a vizes flakonokat, izgalmassá tette:)

itt meg semmi vazze:(
  • bardocz
    az a baj hoghy itt is,lene 20 fok,jobban bínám :D
  • Count Adyn
    vaze kinéztem az ablakon, és szemembe csapódott egy ien öklömny esőcsepp:D
    Monacóba bezzeg süt a nap...
  • bardocz
    az a baj,hogy ha valai azért versenyez mert szereti csinálni és leszarja a pénzt,tök fölösleges idejönnie,gp2 izgalmasabb,de még egy magyar swift kupa is jobb...
  • Istencsászár
    Ez a marha izgalmas F1:))
  • bardocz
    ismét egy rendkivül izgalmas versenynek lehetünk szemtanui,najó,tv is csak háttérbe megy itt nálam nem lesz itt semmi...
  • Count Adyn
    Semmi, azóta vonatoznak ugyanigy...
  • bardocz
    lemaradtam rajtról:( volt valami?
  • Istencsászár
    Hajrá Ralf!!! meg fogod előzni azt a Spykert, veled vagyok!!
  • Punker
    jó lesz ez.....
  • JoeGunn
    Megvan az első kiesés :)
  • Ricco87
    Liuzzi out
  • Ricco87
    NAh Go Massa & Button:P
  • Istencsászár
    78
  • akyyy
    régebben eurosporton néztem nascart, mondták is sokan sárgazászlócskákkal mennek ki a pályákra, és ha egy baleset történik, ujjongva lengetik a sárgazászlóüjukat:D
  • Punker
    sok, és remélem vagy 30 SC-s :)
  • akyyy
    hány körös lesz a futam?
  • mflex #48594
  • desigo
    Azért ez már nem szerencsés,hogy utólag módosítgatják az ítéletet.
    Majd még a rajt előtt is tologatják az autóját előre vagy hátra ?
  • Punker
    DC az akinek gondolkodás nélkül el is hiszem hogy nem volt szándékos, de azért így az ő rajtjuk is vicces lesz :)
  • passatgt
  • Punker
    még a bíróknak is van humora :)

"A monacói sportfelügyelők utólag módosították vagy tisztázták David Coulthard büntetését. A skót versenyző eredetileg továbbjutott volna a szombati időmérő edzés harmadik etapjába, mivel azonban feltartotta Heikki Kovalainent, törölték az időeredményeit a Q2-ből, ezért úgy tűnt, a 16. helyről kell rajtolnia a holnapi versenyen. A sportfelügyelők azonban néhány órával később közleményben tudatták, hogy Coulthardnak a 13. rajtkocka jut - az indoklás szerint azon a kissé homályos alapon, hogy a második etapban kiesők közül ő volt a leggyorsabb, tehát 11. lenne, de ehhez képest két hellyel hátrébb sorolják. Coulthard előzőleg dühösen nyilatkozott a büntetésről, nehezményezve, hogy azt még a Q3 kezdete előtt, jóformán azonnal kiszabták rá. "Anélkül határoztak, hogy esélyt adtak volna nekünk a védekezésre" - mondta. - "Végső soron tiszteletben kell tartanunk a döntésüket, amely azonban kissé túl szigorú. Jobban szerettem volna, ha részt vehetek a Q3-ban, és csak azután büntetnek meg." A fordulat fricska a Renault-nak, Coulthard így ugyanis éppen Kovalainen elől fog rajtolni."
  • Count Adyn
    Jól van Dr. Csernus
  • dav1d
    (pedig ott is elég alacsony a színvonal), És te azt a fórumot olvasod?És még idézel is belőle? nincs itt egy kis ellentmondás? Csak kiváncsi voltam te hogy reagálod le ha ugyan abban a hangnemben irogatok rólad mint ahogy te írsz Alonsoról...(bejött amit vártam)
  • Count Adyn
    :D Hát a múltkor nagyon verted a melled, hogy hol vannak a ferkák, altatnak, aztán koppantál:D Van különbség a tippelés meg az arcoskodás miatt:D És még te vagy megbéntódva:D
  • b-type
    mondod, aki a balesetek miatt nézi a versenyt :DD

sztem sem lehet bölcsnek lenni ezen a pályán a befutó sorrendjét illetően.
    Az ziher hogy a két McLaren vmi gyönyörűen fordul, nekem Hamilton vezetése tetszik a legjobban. Vmi überfrankón teszi az autóját, és dobatja a sikánban, nagyon vagány módon használja a pályát.
    Viszont ezért szvsz magas szinten benne van hogy összetöri a kocsit.
  • Ricco87
    de fő h mindenki tökéletes:D nem?vagy csak én érzem magam annak?

márcsak bööö 3óra:P
  • Punker
    ez már csak ilyen vidám társaság :)
  • INeedspeed
    Ezt mondtam én is fisicóval kapcsban....de ha nem igy lesz akkor majd nekem esnek,hogy milyen béna vagyok má megint meg minden szar...ezért nem irok ide ilyen sűrűn,mert van 1 pár ember aki 1 terrorszervezetre hasonlit ha valamit nem jól tippel az ember,vagy elnéz valamit,akkor beindul a terrorszervezet és rajtam röhög az egész fórum. Ez az igazság.....
  • Punker
    én 10 évvel ezelött is a balesetek miatt néztem az F1-et (akkor még az is volt) ma meg se előzés se baleset se rendes eső :( bár Spa-ban még bízok :)
  • INeedspeed
    Nem értem minek kell sértegess,ha nem birsz elviselni hát akkor igy jártál tesó..amúgy viccelődtünk de bocsáss meg ha megbántottam a lelkedet!"épp az,hogy nyer!!!!!!:D!!!!!!!"
  • mflex #48580
    Simán :DDDD
  • mflex #48579
    Remélem most sem lesz,mármint baleset,de ezen a pályán nagyobb az esélye egy keményebb vagy akár tömeges balesetnek is,főleg ha esik...