182273
  • bardocz
    akkor hatan mentek:) 2 ferrari,2 minardi,2 jordan
  • akyyy
    hát ez tényleg uncsi:(

anno mikro amcsiban nem indultak csak 10en, az is elvileg unalmas futam volt a kewvés létszám miatt, de ahogy bedobálták a vizes flakonokat, izgalmassá tette:)

itt meg semmi vazze:(
  • bardocz
    az a baj hoghy itt is,lene 20 fok,jobban bínám :D
  • Count Adyn
    vaze kinéztem az ablakon, és szemembe csapódott egy ien öklömny esőcsepp:D
    Monacóba bezzeg süt a nap...
  • bardocz
    az a baj,hogy ha valai azért versenyez mert szereti csinálni és leszarja a pénzt,tök fölösleges idejönnie,gp2 izgalmasabb,de még egy magyar swift kupa is jobb...
  • Istencsászár
    Ez a marha izgalmas F1:))
  • bardocz
    ismét egy rendkivül izgalmas versenynek lehetünk szemtanui,najó,tv is csak háttérbe megy itt nálam nem lesz itt semmi...
  • Count Adyn
    Semmi, azóta vonatoznak ugyanigy...
  • bardocz
    lemaradtam rajtról:( volt valami?
  • Istencsászár
    Hajrá Ralf!!! meg fogod előzni azt a Spykert, veled vagyok!!
  • Punker
    jó lesz ez.....
  • JoeGunn
    Megvan az első kiesés :)
  • Ricco87
    Liuzzi out
  • Ricco87
    NAh Go Massa & Button:P
  • Istencsászár
    78
  • akyyy
    régebben eurosporton néztem nascart, mondták is sokan sárgazászlócskákkal mennek ki a pályákra, és ha egy baleset történik, ujjongva lengetik a sárgazászlóüjukat:D
  • Punker
    sok, és remélem vagy 30 SC-s :)
  • akyyy
    hány körös lesz a futam?
  • mflex #48594
  • desigo
    Azért ez már nem szerencsés,hogy utólag módosítgatják az ítéletet.
    Majd még a rajt előtt is tologatják az autóját előre vagy hátra ?
  • Punker
    DC az akinek gondolkodás nélkül el is hiszem hogy nem volt szándékos, de azért így az ő rajtjuk is vicces lesz :)
  • passatgt
  • Punker
    még a bíróknak is van humora :)

"A monacói sportfelügyelők utólag módosították vagy tisztázták David Coulthard büntetését. A skót versenyző eredetileg továbbjutott volna a szombati időmérő edzés harmadik etapjába, mivel azonban feltartotta Heikki Kovalainent, törölték az időeredményeit a Q2-ből, ezért úgy tűnt, a 16. helyről kell rajtolnia a holnapi versenyen. A sportfelügyelők azonban néhány órával később közleményben tudatták, hogy Coulthardnak a 13. rajtkocka jut - az indoklás szerint azon a kissé homályos alapon, hogy a második etapban kiesők közül ő volt a leggyorsabb, tehát 11. lenne, de ehhez képest két hellyel hátrébb sorolják. Coulthard előzőleg dühösen nyilatkozott a büntetésről, nehezményezve, hogy azt még a Q3 kezdete előtt, jóformán azonnal kiszabták rá. "Anélkül határoztak, hogy esélyt adtak volna nekünk a védekezésre" - mondta. - "Végső soron tiszteletben kell tartanunk a döntésüket, amely azonban kissé túl szigorú. Jobban szerettem volna, ha részt vehetek a Q3-ban, és csak azután büntetnek meg." A fordulat fricska a Renault-nak, Coulthard így ugyanis éppen Kovalainen elől fog rajtolni."
  • Count Adyn
    Jól van Dr. Csernus
  • dav1d
    (pedig ott is elég alacsony a színvonal), És te azt a fórumot olvasod?És még idézel is belőle? nincs itt egy kis ellentmondás? Csak kiváncsi voltam te hogy reagálod le ha ugyan abban a hangnemben irogatok rólad mint ahogy te írsz Alonsoról...(bejött amit vártam)
  • Count Adyn
    :D Hát a múltkor nagyon verted a melled, hogy hol vannak a ferkák, altatnak, aztán koppantál:D Van különbség a tippelés meg az arcoskodás miatt:D És még te vagy megbéntódva:D
  • b-type
    mondod, aki a balesetek miatt nézi a versenyt :DD

sztem sem lehet bölcsnek lenni ezen a pályán a befutó sorrendjét illetően.
    Az ziher hogy a két McLaren vmi gyönyörűen fordul, nekem Hamilton vezetése tetszik a legjobban. Vmi überfrankón teszi az autóját, és dobatja a sikánban, nagyon vagány módon használja a pályát.
    Viszont ezért szvsz magas szinten benne van hogy összetöri a kocsit.
  • Ricco87
    de fő h mindenki tökéletes:D nem?vagy csak én érzem magam annak?

márcsak bööö 3óra:P
  • Punker
    ez már csak ilyen vidám társaság :)
  • INeedspeed
    Ezt mondtam én is fisicóval kapcsban....de ha nem igy lesz akkor majd nekem esnek,hogy milyen béna vagyok má megint meg minden szar...ezért nem irok ide ilyen sűrűn,mert van 1 pár ember aki 1 terrorszervezetre hasonlit ha valamit nem jól tippel az ember,vagy elnéz valamit,akkor beindul a terrorszervezet és rajtam röhög az egész fórum. Ez az igazság.....
  • Punker
    én 10 évvel ezelött is a balesetek miatt néztem az F1-et (akkor még az is volt) ma meg se előzés se baleset se rendes eső :( bár Spa-ban még bízok :)
  • INeedspeed
    Nem értem minek kell sértegess,ha nem birsz elviselni hát akkor igy jártál tesó..amúgy viccelődtünk de bocsáss meg ha megbántottam a lelkedet!"épp az,hogy nyer!!!!!!:D!!!!!!!"
  • mflex #48580
    Simán :DDDD
  • mflex #48579
    Remélem most sem lesz,mármint baleset,de ezen a pályán nagyobb az esélye egy keményebb vagy akár tömeges balesetnek is,főleg ha esik...
  • Ricco87
    hátulrol?:D
  • passatgt
    és még ralf is lehet első
  • Istencsászár
    Nagy baleset tavaly sem volt itt, s előtte sem... de milyen száni már hogy erre kell hogy készüljünk... balest nélkül már nincs jó verseny mert az egész unalom a köbön, de akkor legalább van miről beszélni...

Azért Fiscot figyeljétek majd, Massát elkaphatja rajtnál, és ha behozná a Rönót dobogón akkor ő lenne a nap hőse, persze csak ha Hamilton nem nyerne:)
  • mflex #48575
    A banner miért van "lemaradva" ? :-)
  • Ricco87
    deyo is lenne:D
  • mflex #48573
    A tippelgetések sztem xart sem érnek, főleg ezen a pályán:)

Ha leszakad ég ,lehet talán megint 4-en érnek célba,mint anno :D