182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
akkor hatan mentek:) 2 ferrari,2 minardi,2 jordan -
hát ez tényleg uncsi:(
anno mikro amcsiban nem indultak csak 10en, az is elvileg unalmas futam volt a kewvés létszám miatt, de ahogy bedobálták a vizes flakonokat, izgalmassá tette:)
itt meg semmi vazze:( -
az a baj hoghy itt is,lene 20 fok,jobban bínám :D -
vaze kinéztem az ablakon, és szemembe csapódott egy ien öklömny esőcsepp:D
Monacóba bezzeg süt a nap... -
az a baj,hogy ha valai azért versenyez mert szereti csinálni és leszarja a pénzt,tök fölösleges idejönnie,gp2 izgalmasabb,de még egy magyar swift kupa is jobb... -
Ez a marha izgalmas F1:)) -
ismét egy rendkivül izgalmas versenynek lehetünk szemtanui,najó,tv is csak háttérbe megy itt nálam nem lesz itt semmi... -
Semmi, azóta vonatoznak ugyanigy... -
lemaradtam rajtról:( volt valami? -
Hajrá Ralf!!! meg fogod előzni azt a Spykert, veled vagyok!! -
jó lesz ez..... -
Megvan az első kiesés :) -
Ricco87 #48600 Liuzzi out -
Ricco87 #48599 NAh Go Massa & Button:P -
78 -
régebben eurosporton néztem nascart, mondták is sokan sárgazászlócskákkal mennek ki a pályákra, és ha egy baleset történik, ujjongva lengetik a sárgazászlóüjukat:D -
sok, és remélem vagy 30 SC-s :) -
hány körös lesz a futam? -

-
Azért ez már nem szerencsés,hogy utólag módosítgatják az ítéletet.
Majd még a rajt előtt is tologatják az autóját előre vagy hátra ?
-
DC az akinek gondolkodás nélkül el is hiszem hogy nem volt szándékos, de azért így az ő rajtjuk is vicces lesz :) -
#48533 -
még a bíróknak is van humora :)
"A monacói sportfelügyelők utólag módosították vagy tisztázták David Coulthard büntetését. A skót versenyző eredetileg továbbjutott volna a szombati időmérő edzés harmadik etapjába, mivel azonban feltartotta Heikki Kovalainent, törölték az időeredményeit a Q2-ből, ezért úgy tűnt, a 16. helyről kell rajtolnia a holnapi versenyen. A sportfelügyelők azonban néhány órával később közleményben tudatták, hogy Coulthardnak a 13. rajtkocka jut - az indoklás szerint azon a kissé homályos alapon, hogy a második etapban kiesők közül ő volt a leggyorsabb, tehát 11. lenne, de ehhez képest két hellyel hátrébb sorolják. Coulthard előzőleg dühösen nyilatkozott a büntetésről, nehezményezve, hogy azt még a Q3 kezdete előtt, jóformán azonnal kiszabták rá. "Anélkül határoztak, hogy esélyt adtak volna nekünk a védekezésre" - mondta. - "Végső soron tiszteletben kell tartanunk a döntésüket, amely azonban kissé túl szigorú. Jobban szerettem volna, ha részt vehetek a Q3-ban, és csak azután büntetnek meg." A fordulat fricska a Renault-nak, Coulthard így ugyanis éppen Kovalainen elől fog rajtolni." -
Jól van Dr. Csernus
-
dav1d #48588 (pedig ott is elég alacsony a színvonal), És te azt a fórumot olvasod?És még idézel is belőle? nincs itt egy kis ellentmondás? 
Csak kiváncsi voltam te hogy reagálod le ha ugyan abban a hangnemben irogatok rólad mint ahogy te írsz Alonsoról...(bejött amit vártam)
-
:D Hát a múltkor nagyon verted a melled, hogy hol vannak a ferkák, altatnak, aztán koppantál:D Van különbség a tippelés meg az arcoskodás miatt:D És még te vagy megbéntódva:D -
mondod, aki a balesetek miatt nézi a versenyt :DD
sztem sem lehet bölcsnek lenni ezen a pályán a befutó sorrendjét illetően.
Az ziher hogy a két McLaren vmi gyönyörűen fordul, nekem Hamilton vezetése tetszik a legjobban. Vmi überfrankón teszi az autóját, és dobatja a sikánban, nagyon vagány módon használja a pályát.
Viszont ezért szvsz magas szinten benne van hogy összetöri a kocsit. -
Ricco87 #48585 de fő h mindenki tökéletes:D nem?vagy csak én érzem magam annak?
márcsak bööö 3óra:P -
ez már csak ilyen vidám társaság :) -
Ezt mondtam én is fisicóval kapcsban....de ha nem igy lesz akkor majd nekem esnek,hogy milyen béna vagyok má megint meg minden szar...ezért nem irok ide ilyen sűrűn,mert van 1 pár ember aki 1 terrorszervezetre hasonlit ha valamit nem jól tippel az ember,vagy elnéz valamit,akkor beindul a terrorszervezet és rajtam röhög az egész fórum. Ez az igazság..... -
én 10 évvel ezelött is a balesetek miatt néztem az F1-et (akkor még az is volt) ma meg se előzés se baleset se rendes eső :( bár Spa-ban még bízok :) -
Nem értem minek kell sértegess,ha nem birsz elviselni hát akkor igy jártál tesó..amúgy viccelődtünk de bocsáss meg ha megbántottam a lelkedet!"épp az,hogy nyer!!!!!!:D!!!!!!!" -
Simán :DDDD -
Remélem most sem lesz,mármint baleset,de ezen a pályán nagyobb az esélye egy keményebb vagy akár tömeges balesetnek is,főleg ha esik... -
Ricco87 #48578 hátulrol?:D -
és még ralf is lehet első -
Nagy baleset tavaly sem volt itt, s előtte sem... de milyen száni már hogy erre kell hogy készüljünk... balest nélkül már nincs jó verseny mert az egész unalom a köbön, de akkor legalább van miről beszélni...
Azért Fiscot figyeljétek majd, Massát elkaphatja rajtnál, és ha behozná a Rönót dobogón akkor ő lenne a nap hőse, persze csak ha Hamilton nem nyerne:) -
A banner miért van "lemaradva" ? :-) -
Ricco87 #48574 deyo is lenne:D -
A tippelgetések sztem xart sem érnek, főleg ezen a pályán:)
Ha leszakad ég ,lehet talán megint 4-en érnek célba,mint anno :D