182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Alonso VS Hamilton
Érdekes, amit Hamilton állít, de az is amit Alonso, igy a sose tudjuk meg mivolt, de ha Alonsonak hiszünk akkor Hamilton állítása helytelen akkkor meg ezvan... amugy Hamilton nagyon ingadozott 1-2 esetben a futamon, Alonso pedig nem, majd máskor összejön neki, csak na kapkodjon ennyit, kicsit stabilabban és akkor előzhetett is volna, persze ha csak gyorsabb volt, de a boxban való előzés... hát arra nem lennék büszke, de talán ez egy jó modja a mai F1nek a pozíció szerzésnek... -
Nekem ne mond jó?! Kurvára ne erről beszéltem... Massa vezetési képességét kérdőjeleztem csak meg. -
De az F1 a versenyzoi szemszogbol is eleg szar.
Egy elsportolonak, versenyzonek mindig az a legfontosabb (persze a reszvetel mellett:DD), hogy gyozzon, a legjobb, leggyorsabb legyen. Ezert gyakorol, edz, tanul, keszul, kuzd, stb. De az F1-ben barmit csinalhat, ha nincs az elso 2 csapatban teljesen eselytelen a jo eredmeny. Milyen erzes lehet, hogy barmit csinalsz, barhogy kuzdesz tudod, hogy sosem ersz el semmit?!:))))))
Persze a hirnev, a presztizs, az elvezet, a penz potolhatja bizonyos fokig az eredmenytelenseget;))) -
Miert lenne gyava?! Egyszeruen uzletember. Miert adjon ki egy csomo penzt azert, hogy ott korozgessenek kozepen eselytelenul?!;) Fontos a media, a reklambevetel, es ha nincsenek az elso 6-ban (vagy inkabb az elso 2-ben), akkor semmit nem er az egesz.
A Merci, BMW, Ferrari, Toyota, Honda "komoly" autokat is gyart, nekik megeri beletenni a penzt, mar csak a fejlesztesek miatt is (az F1 prototipus verseny). De egy Renault szinte csak utcai autokat gyart, ahoz teljesen felesleges;) -
lásd korábban a ferrari elbaszott valamit. A mekinek meg ment. És egyből megy a fújjkommandó... Majd ha egész évben csak kullognak a meki után akkor azt mondom hogy szar évad, de egy verseny miatt??? -
Hát nálam MAssa volt abszolút negatív, üres volt előtte végig a pálya, senkitől sem volt zavartatva, és úgy alázták be a Mclarenek. -
ja amikor schumi 4 évig zsinórban ellenfél nélkül nyerte a versenyeket az jobb volt. Igaz?
Azért most legalább van valami verseny. Na bumm a Ferrarinak most nem jött össze. ÉS?
Még van egy csomó futam... -
kimi egy rakás szerencsétlenség,kurva tehetséges,de olyn szerencsétlen mint senki már,mclarennél csak és cakis sz*pott,eljön onnan,mclaren rögtön élcsapat,ferrari meg ível lefele -
edeleny #48644 Kiminek épp ugy nem volt szerencséje,mint Rosbergnek.
Ha flusztrált volt,ha nem,azt látni kell,hogy a Ferrari ezen a hétvégén egy szinten volt a mezönnyel,ugy meg nem lehet elözni,ha van benne tüz,ha nincs.
Kiváncsi lettem volna,hogy Rosberg hanyadik lett volna,ha a rajt után nem ütközik Fisikoval,és Heidfeldel.
Szerintem az idén Kimi-nek elmen a VB. -
Igen? ahhoz kocsi is kell... honna veszed hogy a Ferrari a legjobb? amugymeg Hamilton 100%ban elkötelezett a McLaren felé és nemhiszem hogy a közel de a távoli jövőben sem fog onnan elszerződni, ahhoz nagy balhénak vagy visszaesésnek kell bekövetkeznie. -
nem szokás 1 éves szerződést aláírni ilyen csapatoknál.... -
Remélem jövőre lecserélik Raikkonent Hemiltonra. Az nagyon zsír lenne.
Olyan világbajnok lenne a gyerek a Ferrarinál, mint a pinty. -
még 5-10 ilyen futam és Kimi kb annyira fogja komolyan venni mint Ralf, a teljes fásultság mind 2 figura. -
Gabor_(HSF) #48639 Ez nem fricska kérdése,ezt lassan mindenkinek be kell látnia,mint ahogy én is,hogy Ralf valóban végképp elLÁMULT erre az évre,bár Trulli is megmutatta mellyire szar is az a Toyota,de sztem Kimit még ezzel is fel lehetett volna tartani... -
Kimi most is nullázott volna, ha Rosberget nem veszik ki előle, vagy Webber nem esik ki vagy HA, de 1 pontot össze szerencséskedett. Nemigaz hogy Wurzot nem tudja megelőzni a végén, azért ő is jobb pilóta, és a kocsija is sokkal jobb, bár kezd kétséges lenni hogy mégse... persze lehet most fricskázni, de ez sem Kimi éve, és ez nem az a Kimi, csak a neve van a Ferrariban, a múltja a McLarennél az agresszíója meg félúton e kettő közt... -
Gabor_(HSF) #48637 És egyben a tragédia is,ha nem hullanak el előle,vagy nem taktikázzák el,Kimi 1 centit se tudod volna előrébb kerülni,ákár biciklivel is mehettem volna előtte és ha még hozzátesszük itt ő még menni is tudott..
Lehet nagyon korai,de nálam 3-om esélyessé vált az idei vb.... -
fut a gyáva? :) -
Nagyon jó futam?
Szerintem irtó nagy szar volt az egész. Ha ez lesz a F1 idén, ill. jövőre, nem jósolok neki nagy jövőt.
Akkor inkább nézek egy kockát 1 óráig. Az is izgalmasabb, mint ami ma F1 címszó alatt fut. -
1. Fernando Alonso SPA McLaren-Mercedes B 1ó40:29.329 78
2. Lewis Hamilton GBR McLaren-Mercedes B + 4.095 78
3. Felipe Massa BRA Ferrari B + 1:09.114 78
4. Giancarlo Fisichella ITA Renault B + 1 kör 77
5. Robert Kubica POL BMW-Sauber B + 1 kör 77
6. Nick Heidfeld GER BMW-Sauber B + 1 kör 77
7. Alex Wurz AUT Williams-Toyota B + 1 kör 77
8. Kimi Räikkönen FIN Ferrari B + 1 kör 77
9. Scott Speed USA Toro Rosso-Ferrari B + 1 kör 77
10. Rubens Barrichello BRA Honda B + 1 kör 77
11. Jenson Button GBR Honda B + 1 kör 77
12. Nico Rosberg GER Williams-Toyota B + 1 kör 77
13. Heikki Kovalainen FIN Renault B + 2 kör 76
14. David Coulthard GBR Red Bull-Renault B + 2 kör 76
15. Jarno Trulli ITA Toyota B + 2 kör 76
16. Ralf Schumacher GER Toyota B + 2 kör 76
17. Takuma Sato JAP Super Aguri-Honda B + 2 kör 76
18. Anthony Davidson GBR Super Aguri-Honda B + 2 kör 76
máskor összesen ennyien indultak :( -
hát ja, de ez a szinte 0 kiesés ez engem kikészít, mondjuk kanada is autó törős pálya még. -
Gabor_(HSF) #48632 1998 az a 2005 -
Ottvan még Spa:) -
zoloz #48630 Nagyon jó futam volt, a McLaren kezd magára találni, remélem a következő futamokon még jobbak lesznek, de hogy mindenkinek kört adjanak a 3. helyezettig (Massa is majdnem megkapta 1 min 9 s) ez nagyon durva. Egyre jobbak és ennek nagyon örülök, hajrá McLaren! -
semmi eső, semmi baleset, előzni már évek óta nem lehet, bakfitty ez így, ezt a futamot vártam legjobban az évadból erre..... -
Hát az várható volt, hogy Massa max 3. lesz, mivel sose volt itt jó. De grat neki azért.
Kimi hozta a bélsár formáját, még Speed is jobban ment.
Hemiltont sajnálom, hogy nem tudta megelőzni Csabit, és így csak második lett, pedig nagyon kijárt volna neki most egy első hely.
Csabi meg hát sajna nyert, összeszedte magát kicsit.
Összességében egész rossz kis verseny volt, az utolsó 20 körnél volt egy kis izgalom, amikor Hemilton feljött Csabira, de semmi más extra nem volt a szokásos vonatozáson kívül.
-
Én futam közben nyotmam egy zuhit. :D Ilyen még soha nem fordult velem elő, hogy ennyire unjam. :(( -
Ez a baj:D Ti versenyeiteket adnák le az jobb lenne szvsz:D -
Volt ma SBK, az jóvolt:) -
menyetek el és rakjatok be a mikróba egy húst és nézzétek ahogy melegszik,még az is izgalmasbb mint ez :D -
én láttam:) -
Semmivel sem volt roszabb mint a Spanyol unalom:DDDDD -
Az eredményhirdetést mindig végignézem , most inkább kihagyom.
Láttátok hogy Hamilton a legutóbbi kiállásáról kijövet átlépte a záróvonalat ?
-
Ricco87 #48620 szerintem is ez volt az idei év legrosszabb legunalmasabb futama...még a hajnali versenyeken se aludtam el de ezen...ááá:S...mentem volna inkább pancsizni valahova...pfff -
mindenkinek átérzema fájdalmát aki végig bírta nézni,háttérzajnak is rosz volt XD -
Ricco87 #48618 Ralfi meg ott megy Trulli mögött...joszarok ezek a toyoták...
rosberg esett vissza sokat... -
Mi? 1 mpre követ valaki valakit? űber izgalom:D -
Nam ost jó lesz!!! -
Ricco87 #48615 Nah...kb aludtam egy jó órát:P halálos izgalmak:D -
...reklám megint... -
Nem azzal van a gond, Ralfon kívül mindenki tudna alakítani:) csak a kocsik közt fél-egy másodpercek vannak körönként... nézd meg Alonso semmit nem csinál csak megy, mer jó a kocsi, Hamilton is a többiek meg kaparnak utánuk és közben még lassúak is stb... ha a technikai különbségek nem fognak változni nem fogják őket csökkenteni akkor ez igy fog menni, és meglátásom szerint ez a minden féle kütyü szárnyaknak köszönhető amelyek annyira setabillá teszik a kocsikat hogy akik ezeket az aero elemeket elalálják azok marha jók... emlékezzünk mior még "kocka" kocsik voltak mennyi előzés votlt... ez 2005 óta tart alőtte volt F1, vagyis az is gyalázat volt de leglább volt, most nincs..