FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Petrov mekkorát hibázott <#levele>
neten hol tudnám nézni? köszi!

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

desigo
Nah kis esõ várható a rajt után.
hajrá 😊
LeventeV
de jó lenne ha a közvetítésekbe is megjelenne ez a kamera 😊

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

jaj de hülye vagyok ez Barcelona😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez nagyon tetszik😊

ha jól látom ez a Jerezi aszfaltcsík?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
nah ha vannak ilyen összefoglalók a futamokat már nem érdemes nézni 😄
Totti5
<#idiota><#idiota>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Zomil
Amugy érdekes, én is leginkább a Sauberrel szimpatizálok 😊
Remélem, h tudnak fejleszteni azon a kocsin, de nemtudom mennyi esély van rá, annyira nem követem h mennyi pénzük van fejlesztésre.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kit--Kat
Na igen, van 1-2 troll...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

matyi0323
Ja igen, ezaz SG..
Néha elfelejtem. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ScarY MAN
vigyázz az ilyen kijelentésekkel, vannak itt olyan személyek aki kifejezetten erre utaznak, hogy utána, amikor csak tudnak beléd kössenek. 😄DD

...

matyi0323
😊

Mióta Kimi elment az F1-bõl, azóta Perez a favoritom. ( amíg nem volt Perez, csak úgy elnézegettem..)

De számomra akkor lenne újra értelme az F1-nek, ha Kimi visszajönne. 😊
Eszméletlen mekkora fan vagyok 😊))

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Perez idén többször is megverte Kobát, persze Koba azért jobban áll így is😊, de nagyon jó párosításnak érzem és a Sauber is szimpatikus csapat úgy valahogy

matyi0323
Williams-et hallottam én is. 😊

Egyébként igen, én Kobat és Perezt látnám egy jó kocsiban, kíváncsi lennék úgy mit csinálnának, mert mindkettõjük tud bravúrt pl esõben, amikor ugye szinte eltûnik a kocsik közti különbség 😊

? nevermind..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Gyula nem tudom mirõl beszél, idén se volt már rossz Schumi voltak balesetei, amikben Petrov volt a ludas szinte, a Török és a Kínai nagydíjon volt a leggyengébb a többin már aránylag jól szerepelt. Hibák mindenütt akadnak, Rosbinél is voltak...Szóval idén totálisan visszatért a bajnok

igen az is, de azóta én már valami Sauberes hírt is láttam. Vagy lehet álmodtam?

Zomil
Én Koba-t látnám jobb autoban...bár lehet csalodnék, mert év elején valahogy jobb pilotának tünt :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Williams. 50-50% hogy visszatér.

volt valami Sauberes pletyka

ScarY MAN
hát ha tudsz róla, akkor oszd meg velünk! 😄

...

matyi0323
Nem szeretem Vettelt, nem is védeni akarom, de aki elõl volt általában sose büntetik/büntették. Fõleg így, hogy már vb., szvsz is felesleges.

Egyébként Perezt nem akarják véletlenül beültetni egy normális autóba?! Szerintem okozna némi meglepetést. 😊

Arról tudok valamit Kimi jön-e vissza jövõre?

Totti5
Nem csinált semmit idén ha jól emlékszem... a múltkori rajtot kellett volna valamivel szankcionálni, mást nem.

Ez pedig felvezetõ kör volt... teljesen lényegtelen hol megy. Mások is csináltak már ilyet a múltban.

nem származott belõle elõnye szóval felesleges lett volna...

múltkori rajt már vitatottabb eset lehetne, de azt sem emlegetik mai napig se...

Nem büntetik vettelt

Csodálkoztam volna.. Kis durcinak mindent szabad idén.. Bezzeg ha Hamilton vágta volna le...

azért Belgiumban vagy hol, a 14.-15. hely környékén ment a kieséséig

ja most nagyon megverte a mezõnyt, de Korea valahogy tavaly is nagyon feküdt neki...idén szerintem a Red Bull tuti nem fejleszt túl sokat, szóval nagy a gyanúm, hogy a hátralévõ futamok nagyrészét a Mclarenesek nyerik, max még Brazíliát behúzza Vettel ez csak megérzés

Kit--Kat
Miért vezetne? Súlytalan helyen van, ahol max a 10x kirúgott kiöregedõ csapattársa az ellenfele. A mezõnyben pedig max annyi dolga van, hogy okosan engedje el a többi 22 autót. Ezt, hogy lehetne értékelni?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

megint mozdult a meki felé, hogy megnézze, de meg bírta állni 😄

b-type
Én mint Lewis drukker remélem nem elfogultan, és pláne nem elmarasztalóan Button-ra nézve azt mondom, hogy Hamilton-nak rosszat tesz mint csapattárs.
Egyedül a taktikai érzékét...és az egyéniségét nézve merítkezhet Button-ban (persze az én okosságomban).
A két versenyzõnek nagyon eltérõ a stílusa, ami nem jó az autó fejlesztését tekintve...ahogy Rubinho-nak sem volt jó a BAR-nál, ha Jenson-ra terveznek.
Button tud merítkezni Hamilton telemetriájából, hogy hol fél fér még egy kis sebesség, ellenben Lewis nem igen tudja ellesni hogy hogyan kell gumit spórolni azon kívül hogy sokkal lassabban megy. 😞
Ami autó jó lesz Button-nak azzal sztem Hamilton nem lesz gyors, Button kevéssé szereti a túlkormányzott autót.
Szal sztem ha McLaren-nél Jenson-ra építkeznek, akkor Lewis menjen a Red Bull-hoz (ha Alonso nem elõzi meg..)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Christian88
McLaren kettõs gyõzelmet várok!

http://www.twitch.tv/hegii

b-type
háát azzal az autóval a komplett élmezõny egybegyúrva sem jutna be 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hamilton bizonyitani akar majd, hogy nem elveszett lelek, Vettel bizonyitani akar majd, hogy meg mindig motivalt, Button meg rohogve behuzza majd a futamot es lehet eloznie sem kell erte😊

http://gaborszantai.co.uk/

Marci0115
szerintem sokan szavaztak inkább di Restára aki csakcsak bejut a top 10be, ellenben a 23-24. helyért vivott helyezetekkel

b-type
érdekes hogy nem Ricciardo vezet a szavazásnál, sokat veri Liuzzi-t.

nearo
Lajos nem látszott túl boldognak...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
Lewis pole,óriási respect!!!! <#worship><#worship><#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Azert jeleznem, Alonso masodik lett japanban... Es 1 koron eddig se voltak valami fickosak.. Neha bejott idomeron egy jobb hely, de azert eddig is kemenyen szenvedtek, a startnal szoktak poziciokat fogni.. Szoval holnap hosszutavon, ki tudja mi lesz.. Foleg, hogy mindenki fel a gumikopastol, es Hami gumi zabalo stilusban vezet...

Totti5
Szép volt Lewis! Ezt most nagyon összerakta. Vettel nem értette😊

A Ferrari tragédia...

desigo
A McLarennek legalább van egy kis sikerélménye így év végére.
A mérnököknek,szerelõknek,vezetésnek is jó de a Ferrari botrányosan legyengült mostanra.

Vettel,hogy duzzog hahahahaha <#idiota>
Remélem jövõre sûrûn látjuk ezt a fejet 😊
Peppus
Jupppi 😊

én nem vagyok újságíró, a fórumon pedig totál felesleges a nagybetû, kisbetû HÍ hibákkal foglalkozni. Egy szóval nem mondtam h hibázott, csak annyit mondtam, hogy túl hosszú a cikk eleje, unalmas, ahogy olvasom az elejét...ezt tanítják is egyébként, egy fõcímnek mindig lényegre törõnek kell lenni nem pedig In medias res hatásnak...

Amiga
Te aztán tudod... De ha kritikát fogalmazol meg másokkal szemben, jól vigyázz, mert esetleg téged tesz nevetségessé a magyar helyesírás szabályait több szempontból is semmibe vevõ megnyilvánulásod.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

elsõn esett, semmi jelentõsége az idõknek.

nearo
ja értem 😊
azt hittem elnézted, Resta-Rosberg, ráadásul mindkettõ Mercedes motoros...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Carlos
nem jelent semmit... 😊

Þór vígi þessi rúnar