FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#taps>nagyszerû kép

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Minstrel
futam közben is kell egy ember egy gombbal és amikor Gyulám hülyeséget beszél akkor ki kell sípolni :)

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
kivágták, de van sejtésem miért és kinek az "utasítására" ;)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

a.carkey
Nézd, szerintem pont az ilyenek miatt bajnok. Emlékszem, Japán után ment a fika, hogy nem megérdemelten nyert, mert nem tudott elõzni, pedig a Red Bull. Nem, pont ezért nyert megérdemeltem, mert amikor be kellett húzni, behúzta. Hamilton erre speckó képtelen volt, ahogy Irvine sem tudott megbírkózni a feladattal pár éve. Erre ahogy vége, fogja magát, és kockáztat, behúzza amit kell, elõz és nyer. Na pont ezért bajnok. Talán Buttonban érzek még a jelenlegi mezõnybõl hasonlót és mondjuk Rosbergben.

A medve nem játék.

bakkerman
neki ezek a legnagyobb gondjai...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
Like a Boss...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

RatBaG
off
balls of steel

Per Aspera Ad Inferi.

benõmenõ
Ennyit megérdemelt, ha már a futam 90%-án csak elautózgatott a többiek elõtt :D
Ulvar
Liuzzi már tesztel! :)

Az megvan, hogy rekordert ment?
Ezeknek a sracoknak minden szamit, minden apro statisztika, minden apro szam a nevuk mellett. Ezert vannak bajnokok es statisztak a mezonyben.

http://gaborszantai.co.uk/

FeikG
De hát ez errõl szól,önbizalom nélkül nem megy,ez a sportág fejben dõl el,lásd Hamilton Button,vagy Sumi,akinél szintén az "ego" önbizalom hiánya okozza a sikertelenséget,igaz a kocsi is

Pontosan. Vettelnek ilyenekre van szüksége ahhoz, hogy a lelki egyensúlya megmaradjon. Szvsz ezt az elbukott idõmérõ miatt csinálta. Volt egy idegbeteg feje mikor kiszállt a kocsiból alig talált ki az autók közt olyan ideg volt...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

FeikG
Ugyan ezt megtette Sumi,Kimi Monti és sorolhatnám,ez pontosan arra jó,hogy még inkább fölénybe legyen mentálisan

a vége nem neked szólt.

ki kell..? már megnyert bajnokság mellett gondolom ezerszer szóltak neki, hogy vigyázzon az autóra, mert van még verseny vissza.. eldobhatja, motor, váltócsere stb... nem véletlenül idiótázták le..

Webber, Hami is önfejû de õk még az eredmény után loholnak.

én troll..? olvasom ám a fórumot annak ellenére, hogy ritkán írok ide, hááát barátom... szerintem ezt ne feszegessük..

we have just been trolled :D

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Ezt kifejtenéd? :)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pont ez miatt bajnok...

Be lesz tiltva, mert nem a Ferrarinak vagy Red Bullnak jutott az eszebe.

Master91
Master91
Fun = móka
Fan = rajongó, ventillátor

Master91
Ebbe is van igasság, de most gondold el hogy pl Barichello fun-ok hogy szorítanak neki, hogy verje a csapat társát ( most csak 1 árva példát hozok fel). Meg Rosberg funok szorítanak ,hogy 1 Massát elfogyasszon, vagy ilyesmi. Jó futam lesz még, sokan vannak még versenybe :D Pont a Kóreai futamon mondták a drága fantasztikus kommentátoraink, hogy pl. 1 Torro Rosso mennyi lóvét nyerhet még ezen a pár futamon.
Ulvar
Hogyne, értem én, csak azon mit izguljon a nézõ? Ha az elmúlt években nem az volt a fontos a nézõknek hogy elõzéseket, fej fej melletti csatákat lássanak, hanem az hogy mennyire lesz szoros az utolsó futamon a bajnokság, akkor az átlag nézõ ezt a maradék 3-4 futamot vagy megnézi és kész, vagy elalszik rajta vagy simán meg se nézi...mert már úgyis vége.

Ez a nagy átlag. Sok pénz múlik persze, de ez már kutyát nem érdekli. Ettõl függetlenül kíváncsi vagyok az új pályára, állítólag fasza....majd kiderül.

Master91
Lesznek még csaták...ebbe biztos vagyok. Sok pénz függ még ezen a 3-4 futamon.
Ulvar
Miért most min izguljak a következõ futamokon? Hogy ki lesz a 2. a bajnokságban? <#idiota><#idiota>

Norbi1990
Amíg valaki ki nem szedi <#idiota>
A savazó-doboz meddig lesz itt?

Ebben a topikban inkabb azt irjatok ki, hogyha veletlenul ON a tema...<#gonosz2>

Ulvar
ÕÕÕ Picit OFF téma, de kötõdik F1hez egy picit.

A hétvégén rendeznek egy nagyon érdekes, és izgalmas versenyt Ausztráliában a V8 Supercarsban, ahol Vitantonio Liuzzi is szerepelni másodpilótaként Tony D'Alberto mellett. Emellett korábbi F1es versenyzõk is szerepelni fognak, mint Sebastien Bourdais vagy Christian Klien meg (részeges) Mika Salo. De ott lesz még egy csomó egyéb ismert név is. Emellett körözgetni fognak majd egy 2005ös Minardi alapján készült kétüléses F1 verdával.

Akit érdekel annak korán kell kelni szombaton és vasárnap ha élõben megakarja nézni a futamot, ugyanis 5:30kor kezdõdik magyar idõ szerint mind két nap (mert két futamot rendeznek, szombaton meg vasárnap 1-1). V8 Supercars topicban majd lesz stream.

Tavaly Jacques Villeneuve picit beégett: Csak linkben hogy ne legyen túl hosszú az OFF ÉS TÉNYLEG BOCS. De hátha érdekel valakit.

Dietrich
ebben az esetben a TS chat nem az írott formát jelenti..érdekes lenne verseny közben írni is :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alapból TS-t írtam:DDD szó sem volt chatrõl:D

Dietrich
egyébként a TS3-ba már egyszerû megoldani, hogy a csapattársak egymással beszélnek miközben a többiek nem hallják.

Dietrich
ahha..merthogy kvali és verseny alatt chat stop van aki megszegi büntetést kap...igaz a miénk nem TOP liga ;)

Fakezû:)

Én bírom:DDD mi mindig pofáztunk:D

Norbi1990
A top ligákba épp ezért szokott TS stop lenni verseny alatt :)
bardocz
Most majd iRacingben fog elpicsázni minket<#hehe>
anno LFS, még Kis Norbis idõszakban:)

Dietrich
melyik az a TOP liga?

Dietrich
ha nincs benne kiszedték, mert szóvá lett téve mekkora balfasz volt Gyulám...
Power legalább sokáig fog élni ennyi haszna volt a dolognak

ok
Ebben igazatok van

bardocz
Engem is kurvára irritál. De még vezetésközben is, olyankor én képtelen vagyok értelmesen kommunikálni.
Hamit megvédeném.. valakit kurvára zavar hogyha sokat beszélnek verseny közben.. fõleg amikor 30 körön keresztül a nyakában lohol valaki..:)

pl. volt csapatársam simben aki nem tudott úgy menni hogy közben TS-en pofáztak közben:D tudom teljesen más de kicsiben ugyan olyan:D nem pistike ligája volt hanem magyar TOP sim liga:D

Palinko
azért foglalkoznak velük pszihológusok, remélem nem engednének senkit kocsiba aki annyira frusztrált hogy ilyen mértékben befolyásolja a koncentrációt.
Hát nem tudom
Mikor az embert szét* az ideg akkor nem fogja fel mit mondanak és akkor jönnek az olyan kérdések. hogy akkor mi van?
De Hamilton amit ebben az évben mutatott arra senki sem lehet büszke.
(szerintem)

Palinko
ebbõl a 3 kiemelt dologból csak az elsõ a ciki, a fékezõs egyáltalán nem dumálni ott vannak az egyenesek, és illene már rendesen tájékoztatni a pilótát a körök számát illetõen...