182115
  • Chris Lowe
    A nemzeti támogatók általában követik a pilótát. Így pontos.
  • desigo
    Nem is kapott büntetést Vettel.
    Gondolom Alonsonak az nem tetszett,hogy Vettel nem húzódott be jobbra a belső ívre mert akkor ő nagy tempóval a külsőn haladhatott volna.
  • Chris Lowe
    Egy része igaz, viszont raikonnennel jött a rexona fő támogatóként. A mekiből kiszállt a santander, alonsoval ment a ferrarihoz. A telmex érdekes téma, kíváncsi vagyok meddig marad sauber támogató, mikor megy a mclarenhez. Mint ahogy a mexikói csajszi helyzete is érdekes, nem hinném, hogy olyan sokat emelne a sauber szinvonalán. Persze fene tudja...
    A tamogatók általában követik a pilótát, ebben nem értünk egyet.
  • Botond #129754
    Hát ez simán megér egy hatfutamos eltiltást. :)
  • Totti5
    Mit kell nézni? Úgy engedte el ahogy a lehető legjobban lehet.
  • desigo
    Alonso-Vettel

• ScarY MAN
    már nem :)
  • b-type
    Nem lett :) A Genii Capital tolja a Lotus-t (a nevet megtartották, de a Lotus Group kapcsolat már a múlté), A Lotus körüli pénzügyi problémák nyár körül halkultak el...a legvalószínűbbnek azt lehet feltételezni(!), hogy a turbós motorok évében visszavásárolja a Renault gyári alakulatnak.
    Kimi nem pénzt hozott a csapatnak, hanem stabilitást...ez engem is meglepett, pedig számíthattam volna rá. A tavalyi évhez képest, az eredményességet félretéve (a gumi árnyal minden csapatnál), szemmel látható hogy a csapat rendben van. Spórolás van, de rendben van.
    Több cikk azt elemezgette Hamilton váltása után, hogy pénzügyileg mely csapatok kerülhetnek problémás helyzetbe, és a Lotus nincs közöttük.
    Ma már a versenyzőváltásnál a szponzorváltás is erős lehetőség, úgy marad a Telmex is a Sauber-nél, ahogy a Santander a McLaren-nél, a szponzori szerződéseket nem lehet együtt mozgatni a versenyzői szerződésekkel.
    A Lotus Renault-nál is az figyelhető meg mint a Brawn-nál, Nincsenek nagy szponzori szerződések, pláne nincsenek a Reanult-l összeegyeztethetetlen szponzorok. A turbós motoroknál lesz érdekeltsége a Renault-nak visszatérni, ezért még ha semmi konkrétum nincs is ez ügyben, a Lotus helyzetét biztonságban érzik, a Genii Capital sem véletlenül vette a nyakába a csapat pénzügyeit.
  • McCartman
    Schumacherhez méltatlan, hogy a Mercedes csak ezt a fostalicska autót tudta alá tenni 3 éven keresztül, ráadásul a pocsék csapatmunkával, taktikával párban.
    Amúgy most is Rosberg előtt végzett az időmérőn, csak szólok.
  • Dietrich
    bakker itt pofázol mikor azt kérdezem mit mond Craig a rádióban? :))
  • Zomil
    Koba most akkora a 3. helyröl fog indulni? :)
  • a.carkey
    Jó ez a motor. Két hozzászólás ua számon. :)
  • COOLancs
    Talán a rakat hazatalicskázott pénz majd vígasztalni fogja, kell egy újabb lecsúszott statiszta sumi helyett.
  • McCartman
    De jó is lenne előbbin F1 futamokat látni.
    Mindenki az utolsó percekre tartogatja a leggyorsabb körét ez már csak ilyen szakma ebből adódóan borult a bili.
  • McCartman
    Arra mondjuk kíváncsi leszek ilyen előélettel (beleült a tutiba, első F1es évében VB autót toltak alá) hogy viseli majd jövőre a középmezőnyben vergődést ami legalábbis a jövő évre nézve elég valószínűnek tűnik.
  • Chris Lowe
    Én gyári csapattól nem várok csodát egyszerűen a forma 1 nem az a sport ahol ennek volt múltja. Szerintem turbó sem fog segíteni egy full gyári mercin.
  • a.carkey
    Ne basz már, hogy 10 perc alatt egy körre futja? Mi ez a pálya? Nordschleife vagy Suzuka???
  • mcmoha
    Mar piszkaljak Vettelt.
  • zzeN
    "Jean-Eric Vergne 3 rajthelyes büntetést kapott Bruno Senna feltartásáért a Q1ben!"
  • Chris Lowe
    Mondjuk tipikus hülye kérdések...
    Mi történt? Kicsúszott... Mit lehet mondani?
    Vagy amit még szeretek az a :
    mi lesz a versenyen?
    Ja nostradamus vagy a majákat kérdezd. :-D
  • McCartman
    Mit nem értesz?
    Értelmező olvasás, pont abban a hszben írtam le amire válaszoltál. :D
  • a.carkey
    Mit nem értesz? Ha Vettel tudott futni egy jó kört, akkor hogy is baszta szét pont Kimi az időmérőt???
  • McCartman
    Hát kétlem, hogy a jövő évi autót ennél jobban össze tudnák kalapálni így az jó eséllyel megy a levesbe mindkét fél részéről.
    De 2014től borulhat az erősorrend az új motorokkal és gyári csapatként jó eséllyel lehet keresnivalójuk.
  • Ulvar
    Nézd, ha feltartotta akkor jogos nem? Ha meg nem, akkor kapja be a Ferrari, hogy megint megalázza magát. :))
  • COOLancs
    Semmilyen javuló tendenciát nem látni a mergánál, hiába harangozzák be évről évre milyen világverők lesznek jövőre. Volt egy 7xes vbjük, vele se tudtak fejleszteni, akkor sok sikert az új emberrel...
  • McCartman
    Megpördültem, kicsúsztam.
  • McCartman
    Nem direkt a személye ellen szólt, mikor megláttam a Lotust biztosra vettem volna, hogy Grozsi az neki van ez a jó szokása, gondolom ezzel nem voltam egydül.
    Idegesítő csupán, hogy emiatt úszott az időmérős rajtsorrend, ennyi.
  • szabii98
    én ilyet nem állítottam
  • Ulvar
    Fordítva biztosan nem csinálná a Red Bull. Biztosan nem kezdene el anyázni a felügyelőknél.
  • mcmoha
    A "spin" multideju alakja.:) (Egyebkent rendhagyo ige)
  • Chris Lowe
    Pedig benne van, megy most a számolgatás, hogy kell - e neki az a két hely, vagy versenytávon megoldja a 2 saubert.
  • Chris Lowe
    Mi a spun? Spunk oké de a spun...
    Egyébként tipikus rai...
  • szabii98
    elvileg vettel feltartotta alo-t.
    bemutatjuk a how to make a champion by FIA c. filmünket, amiben Alonso a világbajnok. Szeretem a ferrarit, de ez undorító ha most felhozzák az 5. helyre
  • McCartman
    Kimi:
    What happened?
    'I spun'.
    What about the other drivers?
    'I don't care about the others'.

• Chris Lowe
    Nah hát akkor végleg nem értem miért idiótázol egy ilyen belefér különösen mivel ha nézted a szektoridőket az elsőben a saját legjobb ideje volt, gondolom ezt tudta és eröltette. Nem jött össze, ennyi. Ha holnap beleszalad pár autóba akkor idióta.
  • McCartman
    Mit nem értesz? Vettel előtte futotta meg a gyors körét, ezzel a kicsúszással meg borult az erősorrend és a legtöbb pilótának kukázta az utolsó gyors körét. (Ide szokták írni, hogy emberszabású főemlősök meg hasonlók...)
  • McCartman
    vetődtél
  • McCartman
    Árnyékre futottál , pont Rai az egyik kedvenc. Hidegen hagy ki-mikor csetlik-botlik, ez most pont a legrosszabbkor jött.
    Akárcsak a tied, nem tudom minek erőlködsz. ;)
  • Chris Lowe
    Szerelők? Ugyan már visz jó sok reklámlehetőséget ami leginkább kell a mercinek. Pénz kell nekik nem szerelő. Nézd meg mit fizet a santander a ferrarinak vagy a vodafone a mekinek. A lotus is azért nyert raikonnennel elsősorban mert így jó sok támogatójuk lett.
  • a.carkey
    De azért Vettel futott egy gyors kört, mi? (Ide szokták írni, hogy tehén, meg hasonlók ...)