182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#129718 Ácsi...
Egy bizonyos Michael Schumacher hova igazolt 1996-ra? Egy hulladék Ferrarihoz. 1997-ben már világbajnoki autó lett belőle. Lehet hogy sokat változott a világ, de nem lehetetlen abból a mernyóból 2 év alatt világverőt csinálni. És kitudja milyen szerelőket visz magával Hamilton ami döntőben befolyásolja majd a jövő évi mernyót. -
Chris Lowe #129717 Te korán reggel unatkozol? Bazze bármelyik pilótával előfordul az ilyen, mindent lehet mondani raikonnen - ről, de hogy idióta amatőr lenne azt nem. Idén az első hibája, de ha a pályafutását nézzük (és kivesszük a rallis éveket) akkor sem volt sok hibája. Ha az zavar az f1-ben ha hibáznak sokat akkor rai-nak kéne a kedvenc pilotádnak lennie de ha jól gondolom nem ő az. Értékelhetetlenek a beszólásaid. ;-) -
McCartman #129716 Neked is megártott a koránkelés?
Nem utálom Rai-t, sőt. De ez a balfaszoskodás most pont rosszkor rossz helyen történt. -
COOLancs #129715 Hamilton biztos jó vásárt csinált, egy élcsapattól mehet a középmezőny végébe Így kell karriert építeni, lehet hogy 2 év múlva leigazol a HRT-hez ... -
#129714 Akkor soroljad fel azokat, akiket utálsz! Nem Kimi az első. -
McCartman #129713 Igen , elvakultam utálom azokat akik elbasszák az időmérőt. -
Chris Lowe #129712 Ehh raikonnen túleröltette, pedig egész jó volt a lotus. Dupla drs egy reklámfogás, gusztustalan ez a bullié (vagy hogy hívják) már régebben is figyeltem, hogy olyan típusú mint briatore csak kevésbé karakteres. Hazudik.
Kobayashi megint bomba csak épp meg fogják büntetni, a ferka kierőszakolja az fia - nál.
Ha mégsem akkor jó versenye lehet. Megérdemelné. Hamilton megunta ezt az évet és lemondott a vb-ről? Vagy tényleg pont most szar alatta a mcl? Fura... -
#129711 Hagyd, elvakult.
Gyerekkel, öreggel, részeggel és hülyével vitázni felesleges. -
#129710 Kommentatorok hogy csodalkoztak. -
McCartman #129709 Értelmezésbeli problémáid lehetnek, jelen esetben csak az aki tönkre vágta az időmérőt. -
#129708 Király, minden F1es pilóta idióta! Ez az ^^. -
McCartman #129707 Igen jó nagy idióta , de felőlem lehet kisebb is. -
#129706 Jó nagy idióta mert hibázott...
-
McCartman #129705 Hamiltonnak amúgy sikeresen szabotálták az autóját a Mclarenesek. -
#129704 Akkor Hulk is büntit kap ugye, meg Button is? valami ilyesmit hallottam. tehát koba 3, Massa 9. igen Massa ezt jól elszúrtad -
McCartman #129703 Mert tönkre vágta az időmérőt. -
#129702 Vettel nagyon gyors csak kérdés,hogy holnap hanyadik körben esik szét a rönyó. -
#129701 Idióta? Miért? -
#129700 A sárga zászló nem befolyásolta a gyors köröket az a lényeg :).... -
McCartman #129699 Na Raikkonen , az idiota. -
#129698 Perez mindkét Ferraris előtt.
Montezemolo megmondta,hogy nincs elég rutinja xD -
#129697 Sok pofont ki kell hogy osszon.
Szabii
Ràadàsul -10 hely...nem csodàlnàm ha szarna bele az egèszbe. Remèlem Ross holnap ki alussza magàt,vagy a rizs pàlinka helyre pofozza,ès sumi pontot szerez.
Ja ès rosberget megint meg verte. -
#129696 Hamiltonnak lesz dolga jövőre a Mercinél. -
#129695 nagyon szomorú volt, kijárna neki még 1 búcsú győzelem -
#129694 2 sauber a q3ban,merxi ki esett, gj.
Előbb, ahogy mutatták közelről a boxban sumit, nem is tudom, de nem ő volt... :(
Koba és Rai jó volt! -
#129693 nem volt rossz, simán elszúrták neki. lazán bekerült volna, ha elmegy még1 körre, nem is értem -
#129692 Na most akkorát kacagtam...
"Ez most Massa hétvégéje, végig veri Alonsot, megfogja tartani Ferraris pozícióját blabla ...nagyon jó..blabla..."
11. Massa. Alonso 4.
......Montezemolót állon verem ha jövőre marad Massa.... -
#129691 Schumi olyan mint aki élni sem akar már :D -
#129690 Kobát holnap dobogóra! -
#129689 kómás reggel -
#129688 jó reggelt... -
IXEMGabeo #129687 Vettel nyerte a 3. szabadedzést. Itt erős a Red Bull évek óta -
#129686 Ez a lista nem szólhat csupán statisztikáról.
De nem lehet igazán korrekt listát írni mert minden pilóta más korban tündökölt.
Zárjuk is le inkább.
Reggel kelés 7-kor. -
#129685 Csak ez nem szeretet verseny, és ha valaki ezt keveri bele, akkor az már nem tiszta.
-
#129684 A cikk lényege hogy hogy lehet Sumit a 7 VB címével valahogy egy lista végére tenni és még meg is magyarázzák. Mit lehet erre mondani? szánalom?
-
#129683 Azért a 11-ik hely nem korrekt.
De itt is látszik,hogy Senna kiemelkedően szerethető karakter volt. -
#129682 -
ShaiHulud #129681 ja bocs ha csak olvasok es nagy ritkan beirok akkro nem vagyok itt..ertem... -
#129680 egy brittől mit vársz egy némettel szemben? :)
ez olyan "hiteles" a sok brittel...mintha egy német újságíró tenné ugyanezt és nem lenne angol a listájában...csak Vettelek, meg Sumákok Fangio, Senna, Prost mellett.. -
#129679 ő max. annyit mondott én vagyok az egyeske mindenki más csak ketteske lehet mellettem ;)