182115
  • Ulvar
    Ácsi...

Egy bizonyos Michael Schumacher hova igazolt 1996-ra? Egy hulladék Ferrarihoz. 1997-ben már világbajnoki autó lett belőle. Lehet hogy sokat változott a világ, de nem lehetetlen abból a mernyóból 2 év alatt világverőt csinálni. És kitudja milyen szerelőket visz magával Hamilton ami döntőben befolyásolja majd a jövő évi mernyót.
  • Chris Lowe
    Te korán reggel unatkozol? Bazze bármelyik pilótával előfordul az ilyen, mindent lehet mondani raikonnen - ről, de hogy idióta amatőr lenne azt nem. Idén az első hibája, de ha a pályafutását nézzük (és kivesszük a rallis éveket) akkor sem volt sok hibája. Ha az zavar az f1-ben ha hibáznak sokat akkor rai-nak kéne a kedvenc pilotádnak lennie de ha jól gondolom nem ő az. Értékelhetetlenek a beszólásaid. ;-)
  • McCartman
    Neked is megártott a koránkelés?
    Nem utálom Rai-t, sőt. De ez a balfaszoskodás most pont rosszkor rossz helyen történt.
  • COOLancs
    Hamilton biztos jó vásárt csinált, egy élcsapattól mehet a középmezőny végébe Így kell karriert építeni, lehet hogy 2 év múlva leigazol a HRT-hez ...
  • Nohab
    Akkor soroljad fel azokat, akiket utálsz! Nem Kimi az első.
  • McCartman
    Igen , elvakultam utálom azokat akik elbasszák az időmérőt.
  • Chris Lowe
    Ehh raikonnen túleröltette, pedig egész jó volt a lotus. Dupla drs egy reklámfogás, gusztustalan ez a bullié (vagy hogy hívják) már régebben is figyeltem, hogy olyan típusú mint briatore csak kevésbé karakteres. Hazudik.
    Kobayashi megint bomba csak épp meg fogják büntetni, a ferka kierőszakolja az fia - nál.
    Ha mégsem akkor jó versenye lehet. Megérdemelné. Hamilton megunta ezt az évet és lemondott a vb-ről? Vagy tényleg pont most szar alatta a mcl? Fura...
  • Nohab
    Hagyd, elvakult.

Gyerekkel, öreggel, részeggel és hülyével vitázni felesleges.
  • mcmoha
    Kommentatorok hogy csodalkoztak.
  • McCartman
    Értelmezésbeli problémáid lehetnek, jelen esetben csak az aki tönkre vágta az időmérőt.
  • Ulvar
    Király, minden F1es pilóta idióta! Ez az ^^.
  • McCartman
    Igen jó nagy idióta , de felőlem lehet kisebb is.
  • Ulvar
    Jó nagy idióta mert hibázott...

• McCartman
    Hamiltonnak amúgy sikeresen szabotálták az autóját a Mclarenesek.
  • szabii98
    Akkor Hulk is büntit kap ugye, meg Button is? valami ilyesmit hallottam. tehát koba 3, Massa 9. igen Massa ezt jól elszúrtad
  • McCartman
    Mert tönkre vágta az időmérőt.
  • desigo
    Vettel nagyon gyors csak kérdés,hogy holnap hanyadik körben esik szét a rönyó.
  • Ulvar
    Idióta? Miért?
  • Ulvar
    A sárga zászló nem befolyásolta a gyors köröket az a lényeg :)....
  • McCartman
    Na Raikkonen , az idiota.
  • desigo
    Perez mindkét Ferraris előtt.
    Montezemolo megmondta,hogy nincs elég rutinja xD
  • Master91
    Sok pofont ki kell hogy osszon.

Szabii
    Ràadàsul -10 hely...nem csodàlnàm ha szarna bele az egèszbe. Remèlem Ross holnap ki alussza magàt,vagy a rizs pàlinka helyre pofozza,ès sumi pontot szerez.
    Ja ès rosberget megint meg verte.
  • desigo
    Hamiltonnak lesz dolga jövőre a Mercinél.
  • szabii98
    nagyon szomorú volt, kijárna neki még 1 búcsú győzelem
  • Master91
    2 sauber a q3ban,merxi ki esett, gj.
    Előbb, ahogy mutatták közelről a boxban sumit, nem is tudom, de nem ő volt... :(
    Koba és Rai jó volt!
  • szabii98
    nem volt rossz, simán elszúrták neki. lazán bekerült volna, ha elmegy még1 körre, nem is értem
  • Ulvar
    Na most akkorát kacagtam...

"Ez most Massa hétvégéje, végig veri Alonsot, megfogja tartani Ferraris pozícióját blabla ...nagyon jó..blabla..."

11. Massa. Alonso 4.

......Montezemolót állon verem ha jövőre marad Massa....
  • szabii98
    Schumi olyan mint aki élni sem akar már :D
  • desigo
    Kobát holnap dobogóra!
  • Carlos
    kómás reggel
  • desigo
    jó reggelt...
  • IXEMGabeo
    Vettel nyerte a 3. szabadedzést. Itt erős a Red Bull évek óta
  • desigo
    Ez a lista nem szólhat csupán statisztikáról.
    De nem lehet igazán korrekt listát írni mert minden pilóta más korban tündökölt.
    Zárjuk is le inkább.

Reggel kelés 7-kor.
  • Totti5
    Csak ez nem szeretet verseny, és ha valaki ezt keveri bele, akkor az már nem tiszta.

• Totti5
    A cikk lényege hogy hogy lehet Sumit a 7 VB címével valahogy egy lista végére tenni és még meg is magyarázzák. Mit lehet erre mondani? szánalom?

• desigo
    Azért a 11-ik hely nem korrekt.
    De itt is látszik,hogy Senna kiemelkedően szerethető karakter volt.
  • Master91
  • ShaiHulud
    ja bocs ha csak olvasok es nagy ritkan beirok akkro nem vagyok itt..ertem...
  • Dietrich
    egy brittől mit vársz egy némettel szemben? :)
    ez olyan "hiteles" a sok brittel...mintha egy német újságíró tenné ugyanezt és nem lenne angol a listájában...csak Vettelek, meg Sumákok Fangio, Senna, Prost mellett..
  • Dietrich
    ő max. annyit mondott én vagyok az egyeske mindenki más csak ketteske lehet mellettem ;)