FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alapból TS-t írtam😄DD szó sem volt chatrõl😄

Dietrich
egyébként a TS3-ba már egyszerû megoldani, hogy a csapattársak egymással beszélnek miközben a többiek nem hallják.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ahha..merthogy kvali és verseny alatt chat stop van aki megszegi büntetést kap...igaz a miénk nem TOP liga 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Fakezû😊

Én bírom😄DD mi mindig pofáztunk😄

Norbi1990
A top ligákba épp ezért szokott TS stop lenni verseny alatt 😊
bardocz
Most majd iRacingben fog elpicsázni minket<#hehe>
anno LFS, még Kis Norbis idõszakban😊

Dietrich
melyik az a TOP liga?

Dietrich
ha nincs benne kiszedték, mert szóvá lett téve mekkora balfasz volt Gyulám...
Power legalább sokáig fog élni ennyi haszna volt a dolognak

ok
Ebben igazatok van

bardocz
Engem is kurvára irritál. De még vezetésközben is, olyankor én képtelen vagyok értelmesen kommunikálni.
Hamit megvédeném.. valakit kurvára zavar hogyha sokat beszélnek verseny közben.. fõleg amikor 30 körön keresztül a nyakában lohol valaki..😊

pl. volt csapatársam simben aki nem tudott úgy menni hogy közben TS-en pofáztak közben😄 tudom teljesen más de kicsiben ugyan olyan😄 nem pistike ligája volt hanem magyar TOP sim liga😄

Palinko
azért foglalkoznak velük pszihológusok, remélem nem engednének senkit kocsiba aki annyira frusztrált hogy ilyen mértékben befolyásolja a koncentrációt.
Hát nem tudom
Mikor az embert szét* az ideg akkor nem fogja fel mit mondanak és akkor jönnek az olyan kérdések. hogy akkor mi van?
De Hamilton amit ebben az évben mutatott arra senki sem lehet büszke.
(szerintem)

Palinko
ebbõl a 3 kiemelt dologból csak az elsõ a ciki, a fékezõs egyáltalán nem dumálni ott vannak az egyenesek, és illene már rendesen tájékoztatni a pilótát a körök számát illetõen...
Norbi1990
Pedig nincsen 😮
RatBaG
benne kell lennie

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Utólag meglehet valahol nézni? RTLMoston néztem a Fókusz tegnapi adását de abba nem volt benne ahogy végigpörgettem(nem vagyok kiváncsi valóvilág és társaira).
Ulvar
A legtöbb magyar oldal ilyen. kb 90%...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

analfabéták az emberek?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pedobear
Valahol szerintem írtam korrábban, hogy a magyar F1-es vagy autós oldalak kritikán aluliak. Még helyesírás se megy nekik. Már az a5.hu is ilyen vacak lett.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

"Alonsoval is volt az a szemetsege"

Mi? Senor Mazlikiralyt hagyta maga elott varakozni a boxban?😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

ne hívd ki magad ellen a sorsot😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ibuki
Igazad van, Hamiltont én már akkor megutáltam ,mikor csatlakozott a Forma-1-hez. Alonsoval is volt az a szemétsége...
Arról meg nem is beszélve, hogy mindenkit eltaposna, csak azért, hogy megnyerje a futamot. És nem 1 se 2 ütközés/baleset történt már miatta.
<#gun><#lama>

Spirito Juve!

Ulvar
Bennfentes. Ez van.

öntörvényû majom, de ilyenekért nem hibáztatom a pilótákat én a mutogatást nem szeretem...😊

pedobear
Ki a fasz tolja ezt az idióta retkesklubos gyulát?

oké, de csapat inkább segíteni próbál, mint ellene van.
Koncentrációban nagyon zavar.Teljesen igaz.
ott van Button
Szerintem sokkal jobb versenyzõ és ember mint Hamilton
És a Mclaren is szerintem sokkal többre tartja.

Halkan szolok, hogy iden ezt mar mondta Alonso is, Vettel is es anno Raikkonen is.

Senkinek nem hianyzik, amikor tizedmasodpercekert kuzd, hogy pofazzanak a fulebe.
Gondold csak vegig milyen, mikor a baratnod, anyad vagy anyosod teszi ezt csak siman varosi forgalomban.

rohadt ciki ez az ember
NE zavarjatok mikor fékezem.
ÚRISTEN<#banplz><#falbav><#violent>

RatBaG
Dietrich
2x bajnok meg címvédõ? ezek is ott vannak a szeren..

amúgy nem csodálkozok semmin..soha egész évben nem foglalkoznak ezek a bulvár szarok az amcsi ow-el, fingjuk sincs semmirõl se nevekrõl se arról ki az aktuális bajnok, hogy az Indy500 csak egy futam a bajnokságon belül mint pl. Monaco de a leghíresebb is, majd hablatyolnak valamit.

Azért Gyulám jól elmagyarázta a 12-es autóban ülõ Wheldont fejbe találta a kerék és amiatt halt meg.
Kit érdekel, hogy semmit se sikerült eltalánia 1 mondaton belül..na erre íródott angolul az ami.

Ulvar
Hagyjad 😊. Mondja nyugodtan 😊.

Black Ghost
Ne kívánj felebarátodnak olyat, amibe te is beledöglesz! 😊
Ulvar
Te formula.hu-t linkelsz???? Viccelsz? Mi javítottunk ki õket meg küldtük el a picsába olyan hülye fordítást meg kamu dolgokat meg össze visszaságot írtak hogy felháborodtunk teljesen.

Egyik ismerõsöm jól fejezte ki magát (nem hiába írta angolul, aki meg megkérdõjelezi az igen csak butuska, ezt csak elõre szólok hogy amit ír, az tény, és felesleges vitába szállni ezzel).

"Hungarian media could f***off... just sayin'. They have absolute have no idea who Dan Wheldon was what he did how many times won Indy 500 and the championship, they think Indy 500 is equal with IndyCar championship, which car he drove in Las Vegas and for what them he was competing there. Showing absolutely no respect towards him and the whole American racing community who is in shock now. Just the the crash and the bullshit. I could vomit and at the same time I'm really ashamed what's happening here as journalism."

Formula.hu a következõt írta tegnap (amit persze azóta javítottak).

"A 33 éves Wheldon, aki a Toll Holden Racing Team Commodore csapat autóját vezette..."

Ahha...szóval.

1, ilyen a világon nincs csapat névként, pláne IndyCarban. Ez a csapat a V8 Supercarsban szerepel, de nem így hanem simán TOll Holden Racing Team névként. A Commodore a Holden autó gyár egyik típusa, ami az utcán is megtalálható de a V8 Supercarsban is. Azért mondhatták mert találtak valamit arról hogy Wheldon ilyen autóban versenyzik. Igen, vezetett volna a most hétvégén esedékes V8 Supercars Surfersi futam hétvégéjén James Courtney másodpilótájaként.

2, A másik hogy bár írták, hogy a hétvégén indulni fog a V8ban, de a Queensland Raceway csapatban....na már elárulnám hogy ez egy versenypálya neve Ausztráliában, és ilyen csapat sose létezett.

Ennyit a formula.hu-ról és a hihetetlen jó szerkesztõirõl.

Kezemben fogom a ma megjelent metropol újság cikkét. Engedelmetekkel egy képet is betennék mit írtak.

Ennyire hitelesek ezek a portálok. Szeretném ha megértené mindenki aki olvassa ezt a fórum topicot hogy nem felesleges vitakeltést szeretnék generálni, hanem megértetni mindenkivel mit is ér az átlag "újságíró" Magyarországon, de ezt átlagban is elmondhatom a világon. Erre is tudnék példát de felesleges, mert Off téma.

Bocs hogy ilyen hosszú lett.

Szerencsere neked is sokkal tobb tapasztalatod van egyuleses OW autoval, mint DC-nek.

Kurvara remelem, hogy a majaknak igazuk lesz...

Dietrich
A 20 éves lemaradásról pont Blundell tudna a legtöbbet mesélni itt Európában. Amikor '96-ban az F1 bevezette a versenyzõk fejét védõ magasított oldalfalú pilótafülkét, akkor Indyben ez már rég alkalmazott védelem volt... (hogy a láncoskerékrõl a HANS-ról nem is beszélve) és pontosan abban az évben vágódott neki a betonfalnak Blundell vagy 150G-vel Rioban. Továbbá olyanok pofáznak akik soha még csak nem is ültek indy autóban. Ennyit errõl...

Totti5
Semmi konkrét dolgot nem mondtak, csak hogy veszélyes.

Nagy a sebesség, nyitott kaszni, nagy csattanás... elmondta mindegyik, amit eddig is tudott mindenki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ezek sem olvasnak SG-t😞((

pedobear

poén😄 Petrov nem bír pontot szerezni szinte...igazából Senna 2-3 futamból eddig Monzában ment jól, viszont idõmérõkön egészen jó volt, Szingapúrban is verte Petrovot, csak ott meg nagyon gyenge volt a kocsi

Norbi1990
Nick Heidfeld még mindig 10. a pontversenyben. Azért szerintem erre senki se számított, hogy a szezon felén indul egy pilóta és így is top10-be van még majdnem a szezon végén 😄
Schumi büszke lehetett Vettelre a Japán nagydíj után is, kár, hogy nincs közös képük Vettellel, nem tudom együtt buliztak-e

RatBaG
1994

Per Aspera Ad Inferi.

mit vársz a Retek klub embereitõl?😊

kivéve Szujót

Zomil
Én is ezen röhögtem...hogy a francba képesek egy hirt nulla utánajárással leadni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tyû ez mikori kép kb?