FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamiltonnál inkább a Dennises protekció játszott szerepet:) volt olyan mázlista h a mezõny legjobb autóját kapta. Vettel azért nem ott kezdett, mert elõtte végig gürizett egy év elején szenvedõ Toroval az idényt, ahol nyerni is tudott, ahogy mondtad, utána onnantól totál megérdemelten került a Bullhoz, mely szinte azóta is élcsapat legalább is 2010 óta...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

FeikG
Kíváncsi vagyok,mikor jönnek "Webber azért nem nyerhet,mert..."címû hsz-ek,mint annak idején,Irvine,meg Bari esetében..

akkor Alonso is egy pöcs, mert 2x világbajnok. Õ alatta is nyerõ autó volt 2 évig mégsem tudott annyi pole-t és gyõzelmet szerezni ennyi idõ alatt na ehhez mit szólsz? ennyi erõvel Alonso is egy fasz, amiért a 2005-ös szezonban a csúcsszuper Renaultval nem tudott szinte nyerni se a szezon 2. felében...ráadásul õk még a lengéscsillapítóval is csaltak, de Briatore pl a 90-es években is egyértelmûen elõállt egy új csalással, a Benettonnál, ami után eltiltásokat is kaptak...

A Red Bull ráadásul nem csal, hanem van egy zseniális tervezõmérnök, egy tehetséges csapatfõnök, és egy tulajdonos, aki pénzt ölt ebbe a Red Bull projektbe + az infrastruktúra

Szóval Vettel érdemeit abszolút nem szabadna vitatni, idén alig alig ingott meg ezt a vak is láthatta. Ki a franc szerzett 9 gyõzelmet 1 idényben? utóbbi idõben csak Schuminak sikerült, akinél a Ferrari szintén dominált. Vettel még fiatal, biztos vagyok benne, ha valaha lesz alatta gyengébb autó akkor is meg fogja mutatni mit tud. (egyébként már bizonyította a 2008-as Toro Rossoval mit tud, nem is kell ecsetelni)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Még sem tudott nyerni a Williamsal, amikor egy gyengébb Toro Rossoval Vettel tudott. Vettel ezért került az RBbe, mert tehetséges... Hamilton azért került a Mekihez, mert tehetséges. Õk ketten igen hamar élcsapatnál találták magukat és szinte azonnal VBt is nyertek és azóta is meghatározó szereplõi a mezõnynek. Ezek nem véletlenek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
rosberg. williamssel nagyon sokszor autó tudásán felül teljesített,a merdzsóból is kihozta tavaly a lehetõ legtöbbet,idén nincs szerencséje.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

FeikG
PL.?

bakkerman
lehet püffögni,igaza van a cikkírónak. egész egyszerûen ki kell mondani,vannak olyan pilóták a mezõnyben,akik sokkal többet tettek le az asztalra,és TEHETSÉGESEBBEK mint Vettel,és mégsincs olyan autójuk,amibe csak bele kell ülni,és 2 vb cím szervusz

Schumi pedig beállított egy rekordot a Japán nagydíjon.

42 évesen és 279 naposan vezetett F1-es futamot, ez utoljára Jack Brabhamnek sikerült 1970-ben, amikor a brit nagydíjon vezetett...

"ha Alonsót kellene móresre tanítani, akkor megint csak csõdöt mond és elvonatozik a célig, talán azért, hogy lássa, hogyan megy közvetlenül elõtte egy jobb, jobban összerakott, tehetségesebb pilóta..."

Ez a faszkalap nem látta a monzai futamot? qva könnyû mindenkirõl összeírni efféle szapulós cikkeket. Komolyan már nincs mibe belekössenek nála, azért találnak ki ilyen képtelenségeket:)

"Egy ilyen versenygéppel Schumacher, Alonso, Hamilton, de még Button is minimum egy futammal elõbb lett volna világbajnok, csupán azért, mert õk nem omlanak össze a nyomás alatt és persze azért, mert õk elõzésképes versenyzõk"

Itt értelmét veszti az egész. Nem teljesen mind1 mikor világbajnok? állítom h az idegbeteg Hamilton idén többet hibázott volna a Red Bullal, mint Vettel...

pff:D

de milyen igaza van <#eljen>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

http://www.youtube.com/v/GNhKwruGXX4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ez hatalmas volt:D:D

a.carkey
Gomb és apukája? :)

A medve nem játék.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Komolyan mondom, néha annyi felesleges dolgot csinálnak és rontanak el tök jól kinézõ dolgokat ...

http://www.youtube.com/v/KgDE2BbOtNI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

applecomputers
Hát bekövetkezett, a Red Bull 1-es számú autója világbajnok lett. Nagy gratuláció a tervezõgárdának, és egy soványabb gratuláció a kormányt tekergetõ német humán erõforrásnak. <#taps>

antikarakter :D

Ulvar
Jó nagy suttyó vagy akkor hogy még ebbe is sikeresen beletudsz kötni :) :)))).

Egész Európa egy geci nagy suttyó kontinens mert egy Eurovíziós dalfesztiválon arra az országra szavaznak akivel leginkább jóban vannak, nem arra a számra amelyik éppen tetszik :). Hülye példa, de így van :).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ebbol mar csak az egyik fog rendezni a jovoben...

http://gaborszantai.co.uk/

Látszik hogy két olyan hótsuttyó nemzet rendez F1 versenyt, akiknek azon egyszerû játék lényegét sem sikerült felfogni, hogy arra szavazz ami a legjobban tetszik.
kifli
magyar és török magasan vezet, nekünk ígyis több mint 2x annyi van mint a törököknek :D

38264 :DDDDD
RelakS
ehhez most tényleg ez a kép kellett? <#idiota>

Várjál! Látod itt a bannerben a középsõ felsõ képet?
A FIA felirat elõtt egy forma1-es autó sziluettje szerepel!

Na, mondtam újat? <#eplus2>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nearo
Buttonnak milyen hosszú a bal keze... :D

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

szabii98

I met God. She's black

benõmenõ
No no! A fogyatékkal élõknek is ugyan olyan joguk van f1 oldal címén irogatni! <#idiota>
meg is kapta a szidalmakat ne félj, fõleg az irigy nem világbajnok britektõl + Hilltõl is...ennek ellenére Hami totálisan be van most csõdölve és ez látszik. Én mondjuk nem bánom nem is csinálok belõle titkot

Amatorversenyzo
Ki ez a román?
Valami fogyatékos honlapja lehet kár neki a reklámot csinálni.

mercedes E320 CDI owner

Totti5
Az azért erõs hogy elkente. Pontokban nincsenek messze egymástól. Nyert 2 futamot is, Button meg 3at.

RatBaG
bakkerman
mondjuk azt elismerem,hogy idén Button nagyon elkeni(elkente) a száját,de teljesen más a két versenyzõ mentalitásban.

bakkerman
adjon neki a meki egy jó autót,és akkor nem kell 4.-5.-6. helyekrõl felfele jönnie állat módjára,hogy ugyanmár legalább a 3. helyre odaférjek,és ne kapjak kört a két RB-tõl...megtesz mindent,ha összetör közben 3 autót,akkor összetöri õket,kapja a büntit,ennyi. Benne még megvan a versenyzési ösztön,néha persze ez át megy agresszióba,de azért engem is felbaszna az a tény,hogy 2007-ben majdnem VB lettem,2008-ban meg is nyertem,és azóta meg küzdök a dobogókért,mert a gyõzelemért nem tudok...mindenki szegény Massaval példálózik,ha valaki szerencsétlen,akkor szerencsétlen. Lejárt már a brazil ideje,az hogy most Hamilton ráfutott párszor,így járt.

Totti5
Jajj... Sumit annyira frusztrálja a Merci lassúsága hogy amióta visszatért tört, zúzott, leszorított, majdnem falra kent és lehetne sorolni a listát az elmúlt két évbõl... ez nem korral jár, s amúgy is Hamilton már bizonyította a higgadtságát eleget. Pár rosszul sikerült versenybõl még nem kell ilyeneket leszûrni. Ez már nem fog változni, idén. Õ menni fog elõre mint az úthenger, vagy bejön vagy nem alapon, mert nincs tétje számára, csak a futamgyõzelem, és a többiek elverése.

Itt a lényeg. Hamilton nagyon nincs rendbe fejben, frusztrált, mert nem nagyon tudott nyerni és ez idegesíti, túlságosan is. Mondom, egyszerûen túl nagy az egója, aztán most nehezen viseli, hogy szarrá verik a Red Bullok a mezõnyt. Alonso is pont ilyen volt, õ viszont hamar kilábalt ebbõl a kamaszkorra hajazó idõszakából.

Tudod, ha egyszer-egyszer elofordul, benne van.. De Hami most mar folytatolagosan megy at uthengerbe, ha Massa kozelebe kerul.. Kicsit mar unalmas.. Amit az idomeron is csinalt ugyan itt, az teljes dekoncentraltsagra utal.. Valakinek helyre kene rakni, mert elobb-utobb valaki rajtaveszt..

Kit--Kat
Jó bement mellé összeértek, és?! Mit sír a kislány, semmi szabálytalan, vagy durva nem volt benne.
Egy S kanyarban csak azt lehet körbeautózni aki hagyja magát. Massa nagyon magából indult ki ezzel a gyermeteg próbálkozással. Aztán most meg sír egy verseny szitu miatt. Ez F1-es pilótához méltó szerinted?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
-.-"....néha elgondolkodom azon mi a fasznak járok ide -.-". A lényeget azt megragadtad...azt meg...Amúgy azt ugye vágod hogy az az ideális ív, ami tapad és rövidebbet tud fékezni...de ok...tudom ebbõl is ki lehet hozni hogy én vagyok a hülye már látom elõre :D.

Kit--Kat
Igazából a kettõ együtt mûködik, nem véletlenül láttátok ezt bele.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Kapásból mit akart külsõ íven az szerencsétlenség, azt hitte körbeautózhatja?!

RatBaG
SRSLY?

Per Aspera Ad Inferi.

Minstrel
akkor már ketten vagytok <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
lol :DDD nem csak te!

nearo
Baszki... eddig én is azt hittem, hogy a piros rész az 1-es :OO

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Magyar nagydíj után írtak errõl, de sztem annyira lényegtelen ki, hogyan örül és mutogat. Komolyan már Vettelt is azért, mert mutogat kikiáltották diktátornak:S annyira hülyék az emberek, minden faszságról beszélniük kell

Totti5
Vettel ráhúzott Buttonra, de itt nem volt semmi ilyesmi, hiszen ott hagyta a helyet neki ahova Massa egész autóval bement. Érintõre vette ennyi.

Ha jol remlik egy regebbi bbc adasban volt ez hogy JB meg Jessica talalta ezt ki Vettel gyoztes mutogatasa utan es a jelentese egyszeruen csak az hogy "winner".

Remelem valaki megerositi ezt mert reg volt mar, az is lehet hogy rosszul emlekszek :-)

Hamilton 4-5 futam óta idegbeteg, sosem hibás Totti szerint Schumi pedig hibázik Szingapúrban és beleszáll mindenkibe. Én márcsak röhögök, ha olvasom a kedves házigazdánkat:D

Ulvar
Azért ráhúzott rendesen, onnan Massa már hova menjen? Füvön fékezzen?