182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#129357 Hidd el jobb helyre is ment mint a Ferka ;) -
#129356 Nem,nagyon nem szerettem volna ha a Ferrarihoz kerül,különösebben nem izgat hogy a Mclarenhez ment. -
IXEMGabeo #129355 hát te hogyhogy nem írtál eddig?:D
Merre voltál mikor a Brawnnal világbajnok lett?:O -
#129354 Gondolkodtam rajta de tényleg nem értem miért zavarhat valakit Button idei hozzáállása, ami nagyjából ugyanolyan mint az elmúlt 12 évben:D -
#129353 A péntek esti szórakozást nála a trollkodás jelenti. -
Chris Lowe #129352 Kicsit túlpörgöd a témát. Engem ennyire (kb. 10 hsz-t áldoztál már rá) nem érdekel, hogy mi a bajod buttonnal. -
IXEMGabeo #129351
Nem feszültség keltésképp teszem be -
#129350 Hát én meg azt árulom el,hogy az utóbbi pár futamon,sztem túl sokat nyavajog és ez az ami nekem nem tetszik..
Fokozhatjuk ezt a végtelenségig,de minek!Én nem meggyőzni akartam itt senkit,csupán említést tettem róla,amibe egy páran belekapaszkodtak,sztem feleslegesen...
Részemről én ezt lezárom,számomra tök mind1 ki ért egyet vele,ki nem.. -
vinc3nt #129349 Elárulom azért néz itt hülyének mindenki mert Button mindig tökéletes példája a jó sportolói magatartásnak.Nem tudom te mit néztél, ezt a múltkori szitut sem erőltette túlságosan a pódiumon. -
#129348 Ez sem értem..
Mi a gyanús ebben?
Vagy te azt képzeled,ha 4-5-en így gondoljátok,akkor tuti az a frankó?
Minden tiszteletem Button-é,csupán nem tetszik az ide hozzáállása.. -
#129347 Azért az gyanús,hogy 1 ember nincs aki egyet értene ebben veled... -
#129346 Miért kellene megmagyarázni?
Nekem ez a véleményem!(még ha Alonso szintjét nem is üti meg,de ha így folytatja,le is veri) -
#129345 Ajj akkor magyarázd meg valahogy, hogy miért gondolod ezt Buttonról, meg valami példákat fel tudsz hozni esetleg? -
#129344 Ez is teljesen helytelen megfogalmazás!
Ti nem tisztába vagytok ezzel,hanem úgy gondoljátok,én NEM!
Tisztában lenni a pelenkával és azzal amit tud az ember..
Itt erről szó sincs... -
IXEMGabeo #129343 :D -
#129342 szerintem csak te vagy eltérő véleményen :D itt szerintem rajtad kívül mindenki tisztában van azzal, hogy gombocska nem fürdőskurva papírzsepivel :D -
#129341 Mint ahogy te is! Természetes,hogy kár feszegetni,mivel teljesen eltérő véleményem vagyunk... -
#129340 De te SG-zel, és igen jó tudhatsz 1-2 dolgot nem? :D Kár feszegetni ezt a témát, te egyedül látod így a dolgokat. -
#129339 Igaz nem "SG"-zik,meg Lauda sem,akkor már szart se tud! -
#129338 Jordan, Jordan.. az egyetlen maradandó amit alkotott ebben a sportban, az hogy behozott egy-két később nagy versenyzővé vált fickót.. amúgy kb ha meghallom a hülye ingei jutnak eszembe :-) -
IXEMGabeo #129337 Lauda, Irvine, Villnöv, Moss ezek az emberek bármekkora nagyok voltak a sportban néha elmehetnének a picsába:D -
IXEMGabeo #129336 faszt érdekel Jordan. Fele nem az igaz annak, amiket állít -
#129335 Jordannak a szavára pedig nem adunk :)
"1-2 kedvencem van, a többi csíra"- logikát rühelltem egész életemben. -
#129334 No mi a szösz.. ? Vörös hályog?
-
#129333 Button azért szólt, mert ő igazi fair play játékos, szabályokat betartva tolja a dolgot.
Úgy látta, hogy a másik nem tartotta be, felhívta a figyelmet Charlie-nak, mi ezzel a baj?
Jobb lett volna hogy ha integet? Vagy mutogat?
Tök korrekten szólt, hogy figyuzzatok, nem kéne meg nézni hogy ez egy kicsit erős volt?
Semmi kifogásolható nem volt ebben, többek között ezért szeretem Buttont. -
#129332 Tényleg! még Jorden is lecikizte legutóbb a podiumon... -
IXEMGabeo #129331 szépen süt a Hold odakintről és szép az élet!
Igen pont Buttont tartod fürdősnek, amikor ő normális hangnemnem néha szól a csapatrádión, ha valakit büntetni kéne. Max ezért lehetne az, de nem az. Mostanában nem is nyilatkozik és semmi panaszától nem visszhangzik a sajtó, nem tudom miről beszélsz.
Hamilton twitter botrányáról többet lehetett hallani, mint Button szájáról egész évben... -
#129330 Nyomathatták, meglehet nézni most.. visszatért jó pár év után és egész jól nyomja Csak hát a Lotus Renault időmérőn még mindig egy kalap szar.. ! :D -
#129329 Mi az hogy nem vagy normális?...idióta!
Azért mert neked,másképp jön le?kapjál már a fejedhez és próbáld elképzelni,hogy a szobád 4 falán kívül,más is van -
IXEMGabeo #129328 nem vagy normális:D Button pont nem fürdős kurva -
#129327 VB lett, de a versenyzői reputációját amit 7 év alatt elért, azt a következő 2 évben teljesen megnyomorította a Ferrari.
Emlékezz, motiválatlan, alkalmazkodóképtelen lassú piás versenyzőként rúgták ki. Legalábbis ezt nyomatták bele a sajtóba.
-
G_ArchAngel #129326 Aha, VB is lett egybol. Gondolom aludni sem birt 2007 vegen... -
#129325 Félre vagy informálva!
Button azért ment el,mert nem kapta meg amit kért... -
#129324 Hamilton hülye volt, visszasírja még a McLarent, ahogy Kimi is benézte amikor otthagyta őket. -
#129323 Bajom nekem sincs vele,kivéve a sok rinyától amit mostanában alkot.
De nálam Ő sem más,mint aki egy qrva autóval,ami qrva jól be van állítva,azzal megy jól,mint amire a mezőny 90%-a képes...
-
#129322 Nem tudom lehet én más sorozatot nézek.
Buttonnal semmi gondom nincs,megbízható gyors pilóta mindenféle botrány nélkül. -
#129321 Értem én!csak látni nem...
Mint amikor pár éve az ment,hogy hú Button,micsoda egy fairplay,meg hát ő az Isten! egy szimpla fürdős kurva,hozzá képest,egy némaságot fogadó szent..
"JaJ csárli jobbról előztek,ezt engedi a kresz?"
Na hagyjuk már! -
#129320 Fiatal,szerény,tehetséges.
Ettől... -
#129319 Hogy mitől vagytok hanyatt esve Pereztől!?Biztos érti is valaki..
Na mind1,majd megen jön,hogy "hát izé,most nem úgy nől a fű" -
#129318 hát ez kész :D
Jó lenne valami hivatalos, hogy mit akar sumák jövőre, hogy ilyen hülyeségek ne keringjenek a neten...
I heard some interesting rumors!#Schumacher #F1 #IndyCar
https://twitter.com/Indy_Today/status/251616125031444480