FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettel szerintem a tutira ment, most láttam elõször rajta hogy egy kicsit visszavett, de csak egy hajszállal. Higgadtan behúzta azt ami elkerülhetetlen volt. Alonso reakcióiból látszott hogy azért nagy szó ám 2 VB cím egymás után, hisz õ is átélte ezt, és tudja milyen érzés.
Grat Vettelnek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Poén lett volna ha Button odamegy hozzá,hogy gratuláljon majd dirr egy pofon a rajt miatt.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mondjuk a futam szvsz unalmas volt...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ha így lenne Vettel már rég világbajnok lenne.
Az idõmérõn Button 68 centiméterrel kapott ki Vetteltõl.
Ha nem is baleset de szoros lehetne a befutó.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php
Per Aspera Ad Inferi.
VB harc szempontjából pedig sztem a tavalyi év volt a legjobb 98 és 2007, 2008 óta
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ha mondjuk azt mondod nekik, hogy menjenek két kört, és az egyik legyen fél másodperccel jobb, mint a másik, akkor azt mondom, hogy +/- fél tizeddel meg is csinálják, na de 9 ezred...
Már: interjúnál néztem egy nagyot, aszondja pole pozíciók számát tekintve már csak Senna, Prost és Mansell van Vettel elõtt. Ja, meg még három másik ember is... vagy csak a szinkrontolmács volt béna és nem mondott minden nevet?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
De engem ez már rettentõen idegesít, hogy azzal a málészájúval nem tudnak csinálni semmit. Fõleg egy ilyen hétvégén is, hogy minden edzésen megverik, erre most is odatolja az arcát..
( szerintem így kezdi értelmét veszteni az egész F1, harc sincs már a nyerésért, versenyen is mindig ez van... elsõ 10 körbe szerez 20 mp elõnyt és annyi. )
Nincs így értelme az idõmérõnek.. :/
Hamilton esete hasonló picit, mint Szingapúrban...mindjárt elolvasom mi lett vele
Tök mindegy mit mond a csapat, hamarabb kellett volna kiengedni, ez már két hiba egymás után a csapatnál nála, Egyszer nem tudják megtankolni idõben, aztán meg késõn engedik Button után.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
forrás
Más:
Kobajasit tévedésbõl sorolták schumacher mögé
Koba<#eljen>#eljen>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://www.youtube.com/watch?v=I9ZkTucFKC4&feature=channel_video_title
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Vettel 0,009 ezreddel nyerte csak meg, de megnyerte... kétszer is majdnem elszállt olyan szélesen vette a kanyart, az elsõnél még a port is felverte a pálya mellõl, tehát erõltette, kockáztatott és bejött neki.
Azért ez izgalmas volt és nagyon szoros.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!