FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A stólbuci börtöntémán jót röhögött és szörnyûlködött a párom. Szánalmas a tévé...
Þór vígi þessi rúnar
Ide mit lehet írni?
Írjunk már a fókusznak, hogy elbaszta a GYulám és kiigazítást követelünk... 😊
Þór vígi þessi rúnar
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Per Aspera Ad Inferi.
Bár utóbbi nem eshet le,mert arra felé nem volt..
innen már nem lehet nehéz összerakni
Én se vagyok rendszeres indycar/nascar nézõ.Régebben néztem 1-2 futamot az eurosporton,mostanában pedig csak a neten lévõ összefoglalókat nézem meg.De engem kb totál sokkolt a baleset felvétele,életben nem emlékszem hogy láttam volna olyan ovál balesetet amin egyszerre 3-4 autó van a levegõben!!!(a többi égõ autót nem is említve)Arról nem is beszélve hogy Will Power belsõ kamerájából látva az õ repülését csoda hogy túlélte!
Sajnos az ovál ennyire veszélyes és tényleg sokszor csak a szerencsén múlik hogy valaki nem hal meg 1-1 komolyabb balesetnél.Amióta pedig az indycar összeolvadt a champcarral lényegesen több a road futam(legjobb tudomásom szerint),ezzel is csökkent valamennyire az esélye az ilyen baleseteknek.
Ezt a sajnálatos eseményt és a nagyobb kockázatot figyelembe véve én évek óta nagyobb izgalommal nézek meg 1 indy összefoglalót mert az alatt is több akció van mint a forma1-es futamok többségén egyszerre,és ez nagyon szomorú mivel nem olyan régen még sokkal több akció volt az f1-ben is...nem jók a szabályok és a pilóták se mernek annyit kockáztatni 1 elõzéssel mint régen mert már azt is büntetik ha véletlen bele csúsznak valakibe....
Visca El Barça!
Egyébként ez a Hami Webber csata volt a futam fénypontja.
Ide mit lehet írni?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mert ha ezt az indy topicban írtam volna,megérteném a felháborodásod..
Visca El Barça!