182115
  • IXEMGabeo
    jövő kifürkészhetetlen...

Mclarennek 1988 és 89 volt amikor kimagaslóan jók voltak...98 és 99 is tulajdonképp akkorra érett be a Newey éra, de számtalan vb címet szalasztottak el ilyen olyan okok miatt ezért mondom, h örök 2. csapat egy jó 14 éve.
  • Dietrich
  • Palinko
    most mit csináljak hogy csak most ugrott be? :D
  • Dietrich
    igazándiból csak megfordította a képet :)
  • Dietrich
    a brit F3 esetében bal oldalt ami a digin ment és beraktam linket anál job oldalt
    de ez a dallara kasztni bűn ronda azzal az orral...
  • Palinko
    igazából ez Alkaida fejlesztés. majd később rakéták vagy láng jön onnan.
  • mcmoha

• mcmoha
    Azt hiszem motortipustol fugg, hogy melyik oldalon van az a szar. (szivocső?)
  • Master91
    Jaaa vágom, igen érdekesek.
  • Dietrich
    nem
    jobb oldalt van az a izé :)
    http://www.f3open.net/
  • Kit--Kat
    Én egy nagy manőverére emlékszem a csúcs Massának, amikor Japánban körbeautózta Hamilton és a kis brazil válaszul levágta a kanyart és kipörgette. Hát ez tényleg fantasztikus volt. Amellett pedig ne menjünk el, hogy a csúcs Massa a nagy sietségben ovis módon kicsúszott Malajziában, végig brékelte Silvertsonet (a mai napig nem emlékszem akkora szégyenre pilótától) és Hockenheimben nem volt képes megelőzni a kis Piquet a Renaultban a 2. helyért.

Ha valakinél ez a csúcs, akkor tényleg nem értelek téged.
  • Master91
    Nincs digisport2-őm, ilyen ?
  • Dietrich
    ha valami igazán ronda akkor az F3 autók azok..
    digispor 2-n most Monza van velük.
  • Lteebee
    Lenyomja Schumit :)
  • Master91
  • zzeN
    Nocsak:

"A great driver behind the Red Bull Racing RB6 today on the Circuit Paul Ricard OFFICIEL :)

It will be the first time for Alain Prost in a modern F1 car since his retirement in 1993! Happy to see him?"

• HTS s3rg1nh00
    2014-től
  • Palinko
    jövőre lesz a turbós motor?
  • mcmoha
    En mondtam neki.
  • Botond #129378
    Én csak arra utaltam, hogy a siker jön és megy, még ha évtizedes akkor is. Mit tudni tényleg, hogy a turbó korszakban ki lesz fenn és lenn? Lehet jön majd 2 évtized McLaren hegemónia, lehet csődbe mennek 2015 végére. A múlt alapján inkább a hegemónia a valószínűbb, mert az F1 állandó top3 csapata eddig Williams, McLaren, Ferrari voltak.
  • Carlos
    Tyűűű... akkor tényleg!
  • mcmoha
    Nemcsak szerinte. Szerintem is.
  • IXEMGabeo
    Witmarsh szerint Hamilton hibás döntést hozott
  • IXEMGabeo
    Befejezted az akkori "csúcs" Massa szidását?:) Ha szar lett volna, akkor még a vb címért sem harcolhatott volna. (Kimit fel sem hozd, hogy mennyire nem érdekelte a vb cím), igen is érdekelte a finnt és harcban is volt egészen Spa-ig ahol a falhoz csapta. Bár vannak róla viták mennyire kezdeményezett volt a kis brazíl, abban az évben szenzációs volt bárki bármit mond.

Technikailag a Mclaren és a Ferrari azonos feltételekkel indult, talán a fejlesztések akkoriban a Ferrarinak hoztak csak aztán persze jöttek az önhibából elszúrt futamok. Ennyi a lényeg
  • IXEMGabeo
    persze nézd vissza a szezont micsoda manővereket hajtott végre. Részben a balszerencse miatt, részben saját magának is köszönheti h nem lett vb. (Ausztrália, Malajzia, Monaco, Japán) És mondjuk, ha nincs a Hungaroringi elfüstölés. Mclarennek egész évben semmi gondja nem volt pl...
  • IXEMGabeo
    nem a 80-as, 90-es évekről beszéltem...
  • Count Adyn
    akkor én vagyok a helikopter:D
  • a.carkey
    Pedig neki van igaza, csak más felfogásból közelíti meg a kérdést, mint te. :D
  • Kit--Kat
    Egyébként tényleg így volt, Massa egy alapvetően szürke pilóta aki kvalikon gyors tud lenni és az akkori szabályok amikor alig lehetett előzni segítettek neki, emellett tett róla a csapat és a FIA (jó vastagon) is, hogy esélyesként érkezhessen az utolsó futamra.

Az F1 szégyene lenne, ha most Massa állna 1 vb címmel, Hamilton meg cím nélkül. Meg úgy alapvetően nem egy Vb matéria a kis pösze, egy futamával sem tudta eddig bizonyítani, hogy érdemes lenne rá a.k.a. nem volt még egy olyan versenye sem ahol az ember az állát keresgélte volna, hogy ezt hogyan?!
  • Count Adyn
    Aha jó, akkor hagyjuk :DD
  • Totti5
    Massának volt mákja hogy egyátalán esélye volt az egészre így a végén.
  • Count Adyn
    Mármint arra gondolsz hogy leintés előtt 10 másodperccel még Massa mögött állt a pontversenyben, és beérta a kacsázó szerencsétleneket az utolsó kanyarba? :D Tényleg kőkemény felkészülésre, munkára és tehetségre volt szükség ehhez:DD Azt is kitervelték hogy Massa magával viszi a tankolócsövet bukva egy győzelmet tuti :D Persze megérdemelten nyert végülis mondhatni de ne állíts már olyat hogy nem volt kurva nagy mákja Massával szemben mert az marhaság:P

• Botond #129365
    90-es évek és a Williams megvan? 80-as évek és a McLaren? És most nyert kétszer a Redbull és a többiek le vannak írva? Na ne röhögtess!
  • Totti5
    Gyengén teljesített a 2. számú pilóta... Ferrari sem nyeri meg idén Massával, már ha Alonso lesz a nyertes.

Hami VB címében semmi mák nem volt. Csapat VB is meglehetett volna, ha Kovát nem veri meg a többi élcsapat összes pilótája.
  • IXEMGabeo
    csak14 éve nem nyertek csapat vb-t. Hami is nagy kínok árán nem kis szerencsével összehozott egyet 4 éve. Előtte se és azóta se semmi Hakkinen óta, ami nem ma volt. Ezek a tények. Jó dolog növelni a statisztikát, meg a győzelmeket hiába élcsapat a Mclaren, de ők a szememben olyanok, mint a Schalke vagy a Leverkusen a Bundesligában. Örök másodikok
  • desigo
    A McLaren a top 3 csapatban van,volt és szerintem lesz is...
  • Totti5
    McLarennel Hamilton vezethetné a VBt, ha pl nem 0áz annyiszor, de erről kár beszélni... nem azért van lemaradva a pontoversenyben mert lassú lenne alatta az autó. A McLaren jelenleg az egyik ha nem a legjobb autó a mezőnyben. Red Bull, McLaren, Ferrari. Ezekkel lehet VBt nyerni. Remélem a Mercivel Hamilton jó lesz és győzelemre viszi őket.
  • IXEMGabeo
    mehetett volna jobb helyre is. Nehéz elképzelni h vb lesz a Mclarennel valaha...
  • benőmenő
    ferrarinál szerinted mennyi teret hagytak volna neki? Ment volna az Alonso is faster then you akárhányszor elé került volna.
    A mekinél pedig engedik versenyezni a pilótákat és Button sem vágta még falhoz az autóját azért mert a csapattárs előtte volt. Jobban járt így Perez.
    A Ferkánál meg szerintem hagyni fogják Felipét, hogy csipegesse amit a többi élcsapat elhullajt, amíg Fernando behúzza a vb-t.
  • ScarY MAN
    +1