182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
IXEMGabeo #129398 jövő kifürkészhetetlen...
Mclarennek 1988 és 89 volt amikor kimagaslóan jók voltak...98 és 99 is tulajdonképp akkorra érett be a Newey éra, de számtalan vb címet szalasztottak el ilyen olyan okok miatt ezért mondom, h örök 2. csapat egy jó 14 éve. -
#129397 -
#129396 most mit csináljak hogy csak most ugrott be? :D -
#129395 igazándiból csak megfordította a képet :) -
#129394 a brit F3 esetében bal oldalt ami a digin ment és beraktam linket anál job oldalt
de ez a dallara kasztni bűn ronda azzal az orral... -
#129393 igazából ez Alkaida fejlesztés. majd később rakéták vagy láng jön onnan. -
-
#129390 Azt hiszem motortipustol fugg, hogy melyik oldalon van az a szar. (szivocső?) -
#129389 Jaaa vágom, igen érdekesek. -
#129388 nem
jobb oldalt van az a izé :)
http://www.f3open.net/ -
#129387 Én egy nagy manőverére emlékszem a csúcs Massának, amikor Japánban körbeautózta Hamilton és a kis brazil válaszul levágta a kanyart és kipörgette. Hát ez tényleg fantasztikus volt. Amellett pedig ne menjünk el, hogy a csúcs Massa a nagy sietségben ovis módon kicsúszott Malajziában, végig brékelte Silvertsonet (a mai napig nem emlékszem akkora szégyenre pilótától) és Hockenheimben nem volt képes megelőzni a kis Piquet a Renaultban a 2. helyért.
Ha valakinél ez a csúcs, akkor tényleg nem értelek téged. -
#129386 Nincs digisport2-őm, ilyen ?
-
#129385 ha valami igazán ronda akkor az F3 autók azok..
digispor 2-n most Monza van velük. -
#129384 Lenyomja Schumit :) -
#129383 -
#129382 Nocsak:
"A great driver behind the Red Bull Racing RB6 today on the Circuit Paul Ricard OFFICIEL :)
It will be the first time for Alain Prost in a modern F1 car since his retirement in 1993! Happy to see him?"
-
#129381 2014-től -
#129380 jövőre lesz a turbós motor? -
#129379 En mondtam neki. -
#129378 Én csak arra utaltam, hogy a siker jön és megy, még ha évtizedes akkor is. Mit tudni tényleg, hogy a turbó korszakban ki lesz fenn és lenn? Lehet jön majd 2 évtized McLaren hegemónia, lehet csődbe mennek 2015 végére. A múlt alapján inkább a hegemónia a valószínűbb, mert az F1 állandó top3 csapata eddig Williams, McLaren, Ferrari voltak. -
#129377 Tyűűű... akkor tényleg! -
#129376 Nemcsak szerinte. Szerintem is.
-
IXEMGabeo #129375 Witmarsh szerint Hamilton hibás döntést hozott -
IXEMGabeo #129374 Befejezted az akkori "csúcs" Massa szidását?:) Ha szar lett volna, akkor még a vb címért sem harcolhatott volna. (Kimit fel sem hozd, hogy mennyire nem érdekelte a vb cím), igen is érdekelte a finnt és harcban is volt egészen Spa-ig ahol a falhoz csapta. Bár vannak róla viták mennyire kezdeményezett volt a kis brazíl, abban az évben szenzációs volt bárki bármit mond.
Technikailag a Mclaren és a Ferrari azonos feltételekkel indult, talán a fejlesztések akkoriban a Ferrarinak hoztak csak aztán persze jöttek az önhibából elszúrt futamok. Ennyi a lényeg -
IXEMGabeo #129373 persze nézd vissza a szezont micsoda manővereket hajtott végre. Részben a balszerencse miatt, részben saját magának is köszönheti h nem lett vb. (Ausztrália, Malajzia, Monaco, Japán) És mondjuk, ha nincs a Hungaroringi elfüstölés. Mclarennek egész évben semmi gondja nem volt pl... -
IXEMGabeo #129372 nem a 80-as, 90-es évekről beszéltem... -
#129371 akkor én vagyok a helikopter:D -
#129370 Pedig neki van igaza, csak más felfogásból közelíti meg a kérdést, mint te. :D -
#129369 Egyébként tényleg így volt, Massa egy alapvetően szürke pilóta aki kvalikon gyors tud lenni és az akkori szabályok amikor alig lehetett előzni segítettek neki, emellett tett róla a csapat és a FIA (jó vastagon) is, hogy esélyesként érkezhessen az utolsó futamra.
Az F1 szégyene lenne, ha most Massa állna 1 vb címmel, Hamilton meg cím nélkül. Meg úgy alapvetően nem egy Vb matéria a kis pösze, egy futamával sem tudta eddig bizonyítani, hogy érdemes lenne rá a.k.a. nem volt még egy olyan versenye sem ahol az ember az állát keresgélte volna, hogy ezt hogyan?! -
#129368 Aha jó, akkor hagyjuk :DD -
#129367 Massának volt mákja hogy egyátalán esélye volt az egészre így a végén. -
#129366 Mármint arra gondolsz hogy leintés előtt 10 másodperccel még Massa mögött állt a pontversenyben, és beérta a kacsázó szerencsétleneket az utolsó kanyarba? :D Tényleg kőkemény felkészülésre, munkára és tehetségre volt szükség ehhez:DD Azt is kitervelték hogy Massa magával viszi a tankolócsövet bukva egy győzelmet tuti :D Persze megérdemelten nyert végülis mondhatni de ne állíts már olyat hogy nem volt kurva nagy mákja Massával szemben mert az marhaság:P
-
#129365 90-es évek és a Williams megvan? 80-as évek és a McLaren? És most nyert kétszer a Redbull és a többiek le vannak írva? Na ne röhögtess! -
#129364 Gyengén teljesített a 2. számú pilóta... Ferrari sem nyeri meg idén Massával, már ha Alonso lesz a nyertes.
Hami VB címében semmi mák nem volt. Csapat VB is meglehetett volna, ha Kovát nem veri meg a többi élcsapat összes pilótája. -
IXEMGabeo #129363 csak14 éve nem nyertek csapat vb-t. Hami is nagy kínok árán nem kis szerencsével összehozott egyet 4 éve. Előtte se és azóta se semmi Hakkinen óta, ami nem ma volt. Ezek a tények. Jó dolog növelni a statisztikát, meg a győzelmeket hiába élcsapat a Mclaren, de ők a szememben olyanok, mint a Schalke vagy a Leverkusen a Bundesligában. Örök másodikok -
#129362 A McLaren a top 3 csapatban van,volt és szerintem lesz is... -
#129361 McLarennel Hamilton vezethetné a VBt, ha pl nem 0áz annyiszor, de erről kár beszélni... nem azért van lemaradva a pontoversenyben mert lassú lenne alatta az autó. A McLaren jelenleg az egyik ha nem a legjobb autó a mezőnyben. Red Bull, McLaren, Ferrari. Ezekkel lehet VBt nyerni. Remélem a Mercivel Hamilton jó lesz és győzelemre viszi őket. -
IXEMGabeo #129360 mehetett volna jobb helyre is. Nehéz elképzelni h vb lesz a Mclarennel valaha... -
#129359 ferrarinál szerinted mennyi teret hagytak volna neki? Ment volna az Alonso is faster then you akárhányszor elé került volna.
A mekinél pedig engedik versenyezni a pilótákat és Button sem vágta még falhoz az autóját azért mert a csapattárs előtte volt. Jobban járt így Perez.
A Ferkánál meg szerintem hagyni fogják Felipét, hogy csipegesse amit a többi élcsapat elhullajt, amíg Fernando behúzza a vb-t. -
#129358 +1