FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
na úgy látom h itt nem sokan keltünk fel megnézni reggel:)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Hamilton is örül a csapat sikerének<#eljen>#eljen>
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Japán Nagydíj A leggyorsabb körök
1 Jenson Button McLaren-Mercedes 1:36.568
2 Sergio Perez Sauber-Ferrari 1:36.569
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Eurosport 2-n most volt a WSR 3.5 rajt és nagy crash...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A gyozelem jele szimplan 'V'ictory...
http://gaborszantai.co.uk/
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
http://gaborszantai.co.uk/
http://topgearhungary.blogspot.com/
Amúgy már fél éve elövvi valaki hogy összejöhet a dobogó. Összejöhet valóban, HA, HA, HA, HA, HA, HA, amúgy NEM :)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A medve nem játék.
Vettel szerintem a tutira ment, most láttam elõször rajta hogy egy kicsit visszavett, de csak egy hajszállal. Higgadtan behúzta azt ami elkerülhetetlen volt. Alonso reakcióiból látszott hogy azért nagy szó ám 2 VB cím egymás után, hisz õ is átélte ezt, és tudja milyen érzés.
Grat Vettelnek.
Poén lett volna ha Button odamegy hozzá,hogy gratuláljon majd dirr egy pofon a rajt miatt.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mondjuk a futam szvsz unalmas volt...
Ha így lenne Vettel már rég világbajnok lenne.
Az idõmérõn Button 68 centiméterrel kapott ki Vetteltõl.
Ha nem is baleset de szoros lehetne a befutó.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."