FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Igen, az autóversenyzés errõl szól. Szépen mindenki körbe körbe megy és egyszer vége....HÁT NEM. Álomvilágban éltek."
Te magad
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
De én továbbra is fent tartom,ha nektek az az autóverseny,hogy törik-zuzzák egymást,hát legyen,persze a leírtak alapján nem is lehet csodálkozni,hiszen sokaknak ez az izgalom.
Nekem viszont kielégítõ egy ilyen "unalmas" verseny,mint a Koreai volt,Hamilton vs Webber csatákkal..
Természetes,ha nem vagyunk egyformák és ki-kinek -más-más tetszik,de attól se nem hülye,se nem gyökér valaki,mert másképpen látja a dolgokat..
Valamikor még néztem,csak akkor még indycar volt a neve,ami nincs összefüggésbe azzal,hogy számomra felért az F1-l.
Viszont mint sport,nem kérdõjelezem meg és nem is tettem,csak az a maszlag amivel eladják,az a hányadék
Beleolvastam, volt valami értelmes vagy csak egymás gyalázása?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Per Aspera Ad Inferi.
alreg...
két dolgot nem értek
1 hogyan lehet párhuzamot vonni a két kategória között? kb annyi a hasonlóság hogy a sportoló egy négykerekû belsõégésû motorral ellátott sporteszközt vezet . .. sem a sebességtartomány sem a technika sem a pálya nincs köszönõviszonyban így a benne rejlõ veszélyek sem tehát az azokat elhárító vagy mérsékelõ óvintézkedések is különbözõek
2 kíváncsi lennék egy döntöttkanyarban kivitelezett sóderágyra 😉
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Wiki
ha 1979-t veszed alapul..de ha az elõdjét az USAC-ot akkor 1911..
Danica csütörtökön 214 ment..az testvérek közt is 342km/h átlag
Wiki
Indy-ben 10. FONTOS, hogy az Indy-nek nincs akkora multja, mint az F1-nek!
Wiki
A sokkal biztonságosabbnak (gondolt) NASCAR-ban 52-en haltak meg kábé ugyanakkora idõintervallumban, mint az F1-nél:
Wiki
Ez egy ilyen sport. Az tény, hogy a F1-ben legutóbb Senna halt meg 94-ben, míg az Indy-ben Paul Dana volt 2006-ban NASCAR-ban pedig 2009-ben Carlos Pardo (tegyük hozzá, hogy egy ilyen balesetet egy autóban sem lehet túlélni):
De a Forma 1-ben a 300 körüli sebesség csak ritka, míg a NASCAR / Indy oválokon szinte csak ennyivel mennek. És ha ilyenkor valami bebaszik, akkor ott nagy törés van...
Þór vígi þessi rúnar
a fal neve SAFER és ha annak csapódik vélhetõen túl éli..de õ fejjel a kerítésbe vágodótt.
Ha Kubica Montreálban fejjel találja el a beton falat már neki is állna egy sír valahol..F1 vagy IC tök mindegy nem védi a fejüket semmi.
És nem nem általánosítás kérdése,mert ha nem így lenne nem mosnák az agyadat ezzel a rengeteg szeméttel..
nos ez a te inged,amit fel kellene venned
sajnos url-ként nem tudom beszúrni,így aki kíváncsi wb kz1-es futamra,annak másolnia kell..Ez még küzdelem és médiamentes..
Te ezt honnét hallottad?
.jpg)