FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

FeikG
#116553!!!!!!!!!!
"Igen, az autóversenyzés errõl szól. Szépen mindenki körbe körbe megy és egyszer vége....HÁT NEM. Álomvilágban éltek."
Te magad

Ulvar
Ember, ki mondta hogy nekünk ez kell? Ki? Ide direkt jössz flémelni...ezt csinálod tudod? Nem hiszem hogy nem bírtad az elõzõ 80 hsz-bõl megérteni. Egyszerûen nem hiszem el.... SENKI de SENKI nem mondta hogy a törés zúzás kell nekünk CSAK MUTASS EGY megjegyzést ahol ez volt írva! Következõ ilyen hsz-nél szólok moderátornak hogy tegyen rendbe mert ez már szándékos flémelés fórumban.

Na most regizz egy harmadik nicket és azon is mond el ugyanezt.
Többnyire az utóbbi
FeikG
Ráadásul a tavalyi regeddel vered a melled!
De én továbbra is fent tartom,ha nektek az az autóverseny,hogy törik-zuzzák egymást,hát legyen,persze a leírtak alapján nem is lehet csodálkozni,hiszen sokaknak ez az izgalom.
Nekem viszont kielégítõ egy ilyen "unalmas" verseny,mint a Koreai volt,Hamilton vs Webber csatákkal..
Természetes,ha nem vagyunk egyformák és ki-kinek -más-más tetszik,de attól se nem hülye,se nem gyökér valaki,mert másképpen látja a dolgokat..
Valamikor még néztem,csak akkor még indycar volt a neve,ami nincs összefüggésbe azzal,hogy számomra felért az F1-l.
Viszont mint sport,nem kérdõjelezem meg és nem is tettem,csak az a maszlag amivel eladják,az a hányadék

100+ új hsz..

Beleolvastam, volt valami értelmes vagy csak egymás gyalázása?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Gondoltam azért, mert egyetértek😊)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

FeikG
Te félre beszélsz "barátom"

Mért szólt volna neked?😊))))) de ha megnézed a mai napot rájössz szerintem kinek szólt😊)) reg:2011.09.29😊

Hasznos és értelmes hozzászólás volt, köszönjük.. 2005-ös reg-el valószínû, ha nekem szólt..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

RatBaG
Norbi1990
Ez a Mexikói NASCAR nem ugyanaz mint az Amcsi.
nekem ez sose volt izgalmas. inkább nézném f1ben a vonatozást..

alreg...

Kövezzetek meg, de van benne igazság. Sajnos vannak elõitéleteim az amerikai átlagemberekkel szemben, de az ovál pályás versenyzésnek igenis szerves részei a tömegbalesetek és sajnos sokan ezt élvezik. Nem akarok általánositani, mivel nem kétlem, hogy sokan a taktika és a versenyzés kedvéért is nézik. Tény, hogy sok más motorsport nézõirõl is elmondható, egyszerûen csak azt érzem, hogy itt halmozottan igaz.

Totti5
Az de durva! :I

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

😊 jót derültem az irományodon Ulvárral ellentétben
két dolgot nem értek
1 hogyan lehet párhuzamot vonni a két kategória között? kb annyi a hasonlóság hogy a sportoló egy négykerekû belsõégésû motorral ellátott sporteszközt vezet . .. sem a sebességtartomány sem a technika sem a pálya nincs köszönõviszonyban így a benne rejlõ veszélyek sem tehát az azokat elhárító vagy mérsékelõ óvintézkedések is különbözõek
2 kíváncsi lennék egy döntöttkanyarban kivitelezett sóderágyra 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Dietrich
elírtam..Danica 224 mérföldet ment 22-t ment és az 358km/h

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

FeikG
Ja,bocs még leragadtam az oválnál..

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Dietrich
egy road pályákra fejlesztett autót? mi van?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

FeikG
Igen de ezt a pálya mivolta hozza,ha erre az aszfaltcsíkra ráteszel egy F1-est,(amit ráállítanak a pályára,annak magasabb átlaga lesz

Dietrich
hogy az Indy-nek nincs akkora multja, mint az F1-nek!
Wiki

ha 1979-t veszed alapul..de ha az elõdjét az USAC-ot akkor 1911..

Dietrich
szombati kvalin Wheldon a sereghajtók közt volt a 218 mérföldes!! átlag sebességével.
Danica csütörtökön 214 ment..az testvérek közt is 342km/h átlag

Carlos
44 pilóta halt meg F1-ben eddig összesen:
Wiki
Indy-ben 10. FONTOS, hogy az Indy-nek nincs akkora multja, mint az F1-nek!
Wiki
A sokkal biztonságosabbnak (gondolt) NASCAR-ban 52-en haltak meg kábé ugyanakkora idõintervallumban, mint az F1-nél:
Wiki

Ez egy ilyen sport. Az tény, hogy a F1-ben legutóbb Senna halt meg 94-ben, míg az Indy-ben Paul Dana volt 2006-ban NASCAR-ban pedig 2009-ben Carlos Pardo (tegyük hozzá, hogy egy ilyen balesetet egy autóban sem lehet túlélni):

De a Forma 1-ben a 300 körüli sebesség csak ritka, míg a NASCAR / Indy oválokon szinte csak ennyivel mennek. És ha ilyenkor valami bebaszik, akkor ott nagy törés van...

Þór vígi þessi rúnar

Dietrich
hiheten mennyi baromságot tudsz összehordani..
a fal neve SAFER és ha annak csapódik vélhetõen túl éli..de õ fejjel a kerítésbe vágodótt.
Ha Kubica Montreálban fejjel találja el a beton falat már neki is állna egy sír valahol..F1 vagy IC tök mindegy nem védi a fejüket semmi.

FeikG
Az én érveim a tények,amit nem csak a rengeteg felmérés támaszt alá,más különben hogyan lehetne eladni,az általad említett rakás sz@rt,mint pl. a valóvilág és társai..
És nem nem általánosítás kérdése,mert ha nem így lenne nem mosnák az agyadat ezzel a rengeteg szeméttel..

Mert neked milyen érveid vannak? Csak egyedül állítasz egy baromságot, akiknek meg van némi rálátásuk a dologra lehülyéznek. Errõl ennyit .
FeikG
Az ostoba ember legnagyobb ismérve,ha nem tud mit válaszolni,vagy nincsenek érvei,azzal leplezi butaságát,hogy elkezd sértegetni..
nos ez a te inged,amit fel kellene venned

Erre megint csak azt tudom mondani hogy magadból indulsz ki. Az emberek azért mennek ki versenyre, hogy versenyt lássanak meg hogy találkozhassanak a kedvenceikkel. Lehet hogy a te kis szánalmas életedbe az hoz izgalmat ha tragédiákat láthatsz (meg valóvilágot) de szerencsére a többség nem ilyen. Azt nem vitatom, hogy kivételek mindig vannak, de egy két magadfajta gyökér miatt nem kéne általánosítani.
FeikG
Nem a rajongók,(mert azok között van sok sportszeretõ is)hanem a nézõk igen magas százaléka és mind1,hogy tv vagy helyszíni szemléletrõl van szó..

A formula autózásé inkább.
Black Ghost
Ha valaki komolyan gondolja (még ha nem is szó szerint), hogy az amerikai autósport rajongók vérre, 2 percenkénti balesetre vágynak, akkor bocs de erre nem tudok mást mondani.
FeikG
Ja és nem F1 tanoda,hanem az autósport alapja

FeikG
nem ellenpélda volt,nem címeztem senkinek,csupán érdekességnek szántam..

Black Ghost
Hát az hogy a gokart vb-t hozod fel ellenpéldaként, mikor az egy F1 tanoda, rengeteg szponzorral, jól megfizetett profi szakemberekkel, tehetség kutatókkal.
FeikG
!HOFI!-t tudnám idézni erre a hsz-ra,de én nem sértegetek másokat,mist ami akkora divat itt

Black Ghost
Gyere ki a nappaliból, de elõtte kapcsold ki a "valóvilág"-ot és nézd meg az igazit, hidd el megéri.
FeikG
Mi volna ebben vicc?

Black Ghost
Ez most valami rossz vicc?

Inkább az F1-ben megy ez, hányszor írják be egy fórumra verseny alatt hogy lehetne valami zúzás mert dögunalom, meg hogy xy bárcsak lezúzná a vasat, aztán meg amikor bekövetkezik ujjonganak ezerrel. Akik ilyen hülyeségeket írnak azok magukból indulnak ki.
FeikG
http://wildfire.gigya.com/facebook/preview.aspx?fb_sig_api_key=f7667e9ebccf2157d6f15f991a5e3ce9&wid=582363292&p=bHQ9MTMxNTkxMjA1MzAwNiZwdD%2AxMzE1OTEyMDU1MjcyJnA9JmQ9Jm49ZmFjZWJvb2smZz%2AyJm9mPTA%3D&s=1

sajnos url-ként nem tudom beszúrni,így aki kíváncsi wb kz1-es futamra,annak másolnia kell..Ez még küzdelem és médiamentes..

Ulvar
Na a te filozófiád szerint azok néznek Amerikai OWt akik balesetet akarnak látni. Azok akik F1t néznek azok nem balesetet akarnak látni hanem versenyt...ahha... tök világos... ez abszolút így van. Na akkor meg is beszéltük. Csõ.

FeikG
Látod én meg ezen csodálkozom,hogy nem hallottál ilyet

Norbi1990
Aki élõbe látta TV-be vagy a helyszínen az biztos nem szórakozott jól. Egy baleseten nem tudom min lehet jót nevetgélni még sose hallottam ezt.
Te ezt honnét hallottad?
Ulvar
Hmm...tudnék olyat mondani de azt inkább máshol...az nem ide való.

Pluskast
Hidd el szerintem ott sem😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

FeikG
Persze,hogy az F1 is a pénzrõl szól,csak itt a nézõk nem csak azért mennek ki,hogy baleseteket lássanak

FeikG
Sajnos igen és ez nem vélemény,hanem tény