182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#129638 én azt hiszem sokan tudnának mesélni..Senna még azt is megmondta ki nem lehet a csapattársa..de ilyen volt a vége felé már Prost is.
vele volt nemrég egy doksi film..mondott érdekes dolgokat mikor még nem neki kellett volna nyernie felsőbb utasításra ;) -
ShaiHulud #129637 Hill, Villeneuve, Barrichello talan meg Irvine is tudna errol meselni. -
Stockbauer33 #129636 Láttuk a Senna-t.De te láttad a schumit amikor egyórás időmérőn a kezdésután háromnegyed óra múlva kiment és ment egy űridőt?1 kör.A versenyen meg agyonvert mindenkit.
Nagydíjak száma 302 (301 rajt)
Világbajnoki címek 7
Győzelmek 91
Dobogós helyezések 155
Leggyorsabb körök 77
Forrás
Senna
Na neviccelj már
Mit kell még ezután bizonyitania?Pár h..gyerek itt okoskodik aztán elszédül ha kimegy egy éles futamra itt meg leheroltoztok egy világbajnokot.LOL -
#129635 Sunyiságba verekednek az első helyért, de ő nincs benne. -
Prost az első Senna meg a többiek utána -
ShaiHulud #129633 valaki emlegette itt Villeneuvet(Gill), Sennat, Mansellt, Prostot...igen azok szomoru esemenyek voltak. MSC leszereplese es farokbehuzva tavozasa pedig egy oromteli. kar volt visszajonnie, ezt mar o is tudja jo ideje.
sose ertettem miert tudnak ennyien szeretni egy ilyen aljas, sunyi pilotat. termeszetesen azt elismerem hogy jo versenyzo, mert tenyleg tudott olyan dolgokat produkalni amit nem sokan rajta kivul. -
#129632 Mert a McLaren full középmezőny autó volt, a Benetton meg csúcs kategória.
Meg végül is Senna hogy nyerte egyik VB címét? Csak nem kibaszta saját csapattársát direkt? Fúúúú...zsír. Ezekről elfeledkezünk. Attól hogy idősebb vagy nem jelenti hogy olyan futamot láttál amit más nem. Vannak torrent oldalak ahonnan teljes szezonokat visszalehet nézni.
Hagyjuk inkább ezt a vitát is mert eldobom az agyam.
És itt fejeztem be erről a vitát, mert már ez amit írtál is a trollkodás határa. -
#129631 Elég cink úgy eredményeket produkálni,hogy a mezőny magasan a legjobb autója van alatta plusz ha szükséges a csapattárs félrehúzódik.
pont
Azt megértem,hogy a fiatalabb korosztály már nem látta élőben Senna miket alakított.Ezért Schumi lehet egyeseknek a legnagyobb fav.
-
#129630 na jöhet a következő nagy flém...
btw azt mondják Ayrton olyan tehetség volt,amilyen még soha senki ebben a sportágban,de a technikai oldalon inkább az ellenkezőjéről szól a fáma... -
#129629 Úgy bírom ezt a szöveget -.-"....mint az óvodások -.-"
mindenki eldönti magában ki a legjobb számára. Eredmény alapján MSC. Pont -
#129628 Nem ő volt a legnagyobb hanem Ayrton Senna.
Utána esetleg jöhet másodiknak. -
#129627 mint régen amikor tömérdek motorhiba
de az ugye megvan, hogy abban az időben jóval erősebb motorok voltak amiket üveghangon járattak...mostanában meg kisebb ccm és visszavett fordulat hogy a motor többet kibírjon.
mondjuk az is igaz a mai gazdasági helyzetben az nem menne, hogy minden edzésre új motort rakjanak az autókba. -
IXEMGabeo #129626 ha pedig a technikai szívás alatt azt értetted, hogy végig a vb éveiben megfelelő vas volt alatta akkor elmondom, hogy minden világbajnok alatt volt valamire való nyerő technika...Eleve értelmetlen lenne az egész vita. Én kicsit továbbmentem... -
#129625 -
#129624 Nem, mert pont nem ez a lényeg. -
IXEMGabeo #129623 Értettem én, amit mondtál csak kontráztam, hogy mennyi győzelem lehetett volna neki is és másnak is...
És mennyivel kevesebb azoknak, akik a mai érába versenyeznek... -
IXEMGabeo #129622 mondanék egy tippet:
Red Bull: Vettel/Webber (ez lesz az 5. szezonjuk
Ferrari: Alonso/Hülkenberg
Mclaren: Button/Perez
Lotus: Raikkonen/Grosjean
Mercedes: Rosberg/Hamilton
Sauber: Gutierrez/Kobayashi
Williams: Maldonado/Senna
Force India: Di Resta/Algersuari/vagy Kovalainen
Toro Rosso: Vergne/Ricciardo
Marussia: Glock/ új szerzemény
Caterham: Pic/Petrov talán
HRT: De La Rosa/ új szerzemény -
#129621 Hát nem sikerült megértened. Inkább tényleg hagyjuk. :) -
#129620 Ez igaz.:) El kellene felejteni a szuperhos pilotakat es el kene fogadni, hogy jo kocsi nelkul a legtehetsegesebb versenyzo se er szart se. Az F1 elsosorban mindig is a konstruktorok versenye volt. Arrol szolt ki tud jobb autot epiteni, es nem arrol ki szerzodteti a legjobb pilotat. A mai allapot mestersegesen lett megteremtve, a "furcsa" szabalyok segitsegevel. -
IXEMGabeo #129619 szerintem is fejezd be. Mai élmenőknek negyed annyira nem kell szenvedni a technikai hibáktól (1-2 generátor, max váltóhiba manapság), mint régen amikor tömérdek motorhiba volt és pont Schumi is abban a korszakban szívott. Még mennyi győzelem üthette volna a markát neki is, Alesinak, Hakkinennek, Frentzennek és stb...ha nincs annyi technikai probléma...
Mamár szinte 24 autó képes végigmenni kis túlzással futamokon keresztül. -
#129618 Ezt a vitát most fejezzük be...úgy beletudnánk mélyedni aminek semmi értelme már megint. Ez a lefutott kategória. -
#129617 A csapatok 2013-as felállása
Red Bull - Sebastian Vettel / Mark Webber
Ferrari - Fernando Alonso / ?
McLaren - Jenson Button / Sergio Pérez
Mercedes - Lewis Hamilton / Nico Rosberg
Lotus - Kimi Räikkönen / ?
Sauber - ? / ?
Williams - ? / ?
Force India - ? / ?
Toro Rosso - ? / ?
Marussia - Timo Glock / ?
Caterham - ? / ?
HRT - ? / ? -
#129616 Ott lehetett taposni a kocsinak, nem úgy mint itt hogy a rajtnál már 20% elkopott a gumiból :S -
#129615 Egyébként is én értettem, hogy ki voltak akadva, a Schumacheresek az elmúlt 3 év technikai szívásai miatt, de tegyék össze a kezüket, hogy ezek nem a VB éveiben jöttek elő, ahogy az ellenfeleinek. Visszagondolva azért így jobb, nem? -
#129614 Ilyen alapon Schunak is a VB címei felének a megszerzésében. :) -
#129613 Erre inkább nem írok semmit, de csapjátok fel a 94-95-96os bejegyzéseket "szar az autója, de így is nagyon jól megy vele" témakörben! -
#129612 Könnyű volt nekik mert alájuk autót tett a csapatuk nem talicskát.:) -
Stockbauer33 #129611 -
#129610 Vagy hogy elrobogtak mellette a fiatalok. -
#129609 az utókora csak azt igazolja,hogy szarból nem lehet várat építeni. -
#129608 Nálam már 2006ban visszavonult. Az utókora az ... már nem ő. -
#129607 Akárki akármit mond, Ő volt a legnagyobb. Több mint 20 éve nézem a forma 1-et és Neki köszönhetem a legszebb élményeket amit átéltem a futamok figyelemmel kísérése során. Azt hiszem, hogy mégy egy ilyen legendát már nem fogok látni soha a forma egyben. Köszönöm Schumi!!
-
#129606 #129552-ben szóltam... -
Wlanseraf #129605 Shumi odabaszta... -
#129604 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
#129603 most van a free
stream -
#129602 Kovának ugyanannyi esélye lett volna futamot nyerni, vagy jó helyezést elérni, mint massának korábbi éveiben.
Csak kovalainen alapból úgy teljesített mint most massa. Massa pedig kapja is emiatt rendesen... -
McCartman #129601 Esélye lett volna de a tehetség már úgy tűnik hiányzott.
Ő 7. lett míg a csapattársa megnyerte a bajnokságot.
2009ben ugyanilyen lebőgés , nem véletlen nem kapott ajánlatot csak a futottak még kategóriából. -
#129600 Egy Hamilton mellett volt esélye kibontakozni de tényleg :D. -
McCartman #129599 Kovának meg megvolt a lehetősége bizonyítani a Mclarenben de nem tudott élni vele.
Részemről süllyesztő , sokat fiatal és tehetséges pilóta helyét foglalja csak.