FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Szerintem ne eröltesd...
Amúgy meg abban igazd van, hogy a pénzrõl szól. Szerinted az F1 (lásd concorde szerzõdés+reklámok) nem errõl szól? Senki sem ártatlan szamaritánius szeretetbõl csinál egy versenyistállót.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Norbi1990
Úgy látszik te is, hogy szerinted az a jó az amcsiknak hogy emberek halálát nézze meg a TV-be csak azért, hogy jól szórakozzanak.
FeikG
De komolyan gondolom,mert ott a vérre vevõk a nézõk és ezt nem szó szerint kellett volna értelmezni

Ulvar
Ez nem vélemény volt ez egy baromság volt amit írtál. Hát hozzád képest valóban értelmesebb vagy ha neked ez véleménynek számított. ÉS úgy látszik nem csak én vagyok ezen a véleményen. Ha trollkodni szeretnél nyugodtan tedd meg a következõ pár órában amíg nem vagyok itthon. 😊.

Na hazudj már legalább egy számot hogy hány Amerikai OW versenyt néztél hogy a te "véleményed" így alakult ki....megnézted ezt a felvételt amit linkeltem?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

FeikG
Látom te egy igen értelmes ember vagy,ha már valakinek más a véleménye ,azt rögtön le hülyézed!

Norbi1990
Nincs minden 2 percbe baleset. Szerintem ha nem nézed az amcsi versenyeket akkor nem kéne véleményt alkotni róla.
Ulvar
TAPS! -.-" Láttál már versenyt vagy csak most okosat akartál mondani? Vérrõl szól hülye vagy te?

Láttál már Amerikai OW versenyt? -.-"

PÉNZRÕL? Tudod mennyit keresnek ezek? F1ben Ricciardo többet keres mint Dario aki bajnok lett megint! Elárulnám...

Totti5
<#levele><#levele><#levele> remélem ezt egy percig sem gondoltad...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

FeikG
Nálad szól errõl,meg az amcsiknál,ahol csak a vért lehet eladni..
Ha nem lenne mind 2 percben baleset,a kutya se nézné,még Amerikában sem..
Ez errõl szól, meg a pénzrõl és mire vevõk arra felé,de nem az autóversenyzésrõl..

Pluskast
Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy akár az indy akár az F1 egy veszélyes sport. Persze rengeteget fejlõdött a biztonság de akkor is ez nem egy gokart verseny...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ulvar
Errõl van szó. Ha már Kubica, Kubica Rally balesete? Mennyin múlt az élete?

Totti5
Kubica kanada, de Webber valensziai repülése is lehetett volna súlyosabb és lehetne sorolni, de én nem tennék egyenlõséget a két széria közé, mert F1ben kisebb a tempó és nagyok a bukóterek, ráadásul igen ritka körülmény hogy 10 autó 300 felett egymástól megy pár méterre a faltól... ott ha valami történik akkor annak nagy csattanás a vége. És nem hiszem hogy a kaszni kevésbé lenne biztonságos mint az F1ben... a körülmények mások és azt hogy levegõbõl csapódik bele 300al valami a falba arra igazán nem lehet felkészülni és olyan erõk hatnak és olyan szerencsétlenül lehet becsapódni hogy az csak is a szerencsén múlik, semmi máson.

De ugye meghalt pilóta egy keréktõl mert fejbevágta, meghalt egy japán Moto2es pilóta, mert átmentek rajta és a rallyba is voltak halálesetek... mindegyiknek megvan a maga buktatója.

Pontosan. Ha szegény Wheldon is így csapódik be, akkor most jópár hsz-el kevesebb lenne e topicban...

Visca El Barça!

Ulvar
Igen, az autóversenyzés errõl szól. Szépen mindenki körbe körbe megy és egyszer vége....HÁT NEM. Álomvilágban éltek...F1ben 2000ben és 2001ben is meghaltak, igaz nem pilóták, de az már mit számít ugye?...hót biztonságos lett...ott van Massa. Valóban...az F1 FULL biztonságos...Buemi tavaly Kínában a két kerékkel ami elszállt, hmm...az utóbbi években F1ben a szerencsén múlt sok ember élete. Ott van Ralf Indianapolisban...vagy Schumi Angliában 99ben. Ott van Webber és Alonso 2003 Brazília. Hihetetlen nagy szerencsén múlnak a dolgok. Wheldonnak nem volt szerencséje, míg Mike Conwaynek igen tavaly Indianapolisban.

Ennyin múlik...

Milyen szánalom már, h meghal egy kiváló versenyzõ, tökmindegy hol ment, ti meg itt ebbõl kiindulva osztjátok egymást...

Visca El Barça!

bardocz
2006? Ó, akkor csak öt évente, nem minden évben. Tényleg, sokkal jobb<#eljen> Több autó gyulladt ki 10sec alatt, mint F1-ben 1 egész év alatt versenyen.
Ulvar
Hát te vicc vagy ember! Persze hogy ideges vagyok ha marhasággal jössz. Ez egy fórum topic, ha hülyeséget írnak be, ami teljesen valótlan jó hogy felháborodok! Ezt emelted ki az orvosos baromságot többirõl fingod nincs de fröcsögsz. Nem nekem kéne fejmosás, hanem neked. Mielõtt bármit írnál elgondolkodhatnál, vagy utána nézhetnél! Évente többen meghalnak...mint egy óvodás hülye gyerek akinek fingja nincs a dolgokról de õõõ megmondja a tutit.

Ha már besültél nem kéne próbálni visszavágni, egyszerûbb lenne elfogadni hogy hülyeséget mondtál. Kurva nehéz?

Ideges vagy?
Az orvosos baromsagod utan elhiszem😊
Hideg zuhany esetleg segitene. Amugy ez F1 topic, redneck-rollerrel masik topikba legyszives, ha mar ex-F1 pilotakrol sem lehet ide irni.

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
MIlyen hülyeséget hordasz itt össze ember????? MIKOR HALTAK MEG? Utoljára Paul Dana halt meg 2006ban Miami-ban! Légy már észnél!

Mit írtam az elején??? OVÁL VERSENYZÉS!!! ÉRTED OVÁL??? 220 MÉRFÖLD PER ÓRA VÁGOOD??? És még te próbálsz kioktatni...szálljál már le...

Sík hülye vagy... legalább utána néznél ember, vagy értelmeznéd a kurva szöveget amit írok Magyarul! Vagy linkeljek angol cikket az már jobban megy neked?

Ez mondom, el kell a falat bontani es rendes kifutoter kell, mint a modern technikai sportokban.
F1-ben mikor haltak meg legtobben?
Mikor anno falak, szalagkorlatok es fak kozott versenyeztek. Azoknak nagyobb volt a tulelesi eselyuk a hoskorban is, akik egy mezore pordultek ki.

Akkor egy kicsit segitek neked, mert nagyon fiatalka lehetsz:

Az utolagos orvosi kezelesnek soha nem volt koze a balesetmegelozeshez es balesetvedelemhez.
Azert ez boven tultesz az en alulinformaltsagomon, nem?
Megvarod, mig az osszes fogad elrohad, kihuzatod es azt fogod mondani, hogy a legjobb a fogorvos a vilagon, mert neki hala soha nem lesznek rossz fogaid?

A masik, hogy az F1-ben aktiv versenyzo nem halt meg regota (Senna, Ratzenberg?), mig az ameikai szeriakban (nem csak OW) evente tobbet is linkeltek ide. Nem en, Ti.
Az a fal szart sem er egy bukoterhez kepest. Azert van, hogy a 2bit-es redneck-ek a palyara morzsalhassanak hamburgerzabalas kozben. Menne a siras, ha 50m soder es 50m aszfalt lenne a palya es a nezoter kozott.
Azt pedig nagyjabol egy altalanos iskolas is tudja, hogy kozel sem kell 300km/h halalos kimenetelu balesethez.

Lassan penzt kellene szednem felvilagositasert.

Norbi1990
Olyan szerencsétlenül vágódott a kerítésnek, hogy pont fejjel érkezett oda plusz még utána bele is mentek hátulról 😞
Ulvar
Azért azt vágod hogy most baromságot írtál....

1, Nem hal meg senki évente
2, Ovál versenyzés nem road meg street pályás versenyzés ezt fel kéne fogni. Olyan Safety fal van az Ovál pályákon amit F1ben nem is hallottak, azt se tudják mi az.

És remélem azzal is tisztában vagy hogy az Amcsi OWból lett lopva rengeteg biztonsági technika, mint pl: Hans! De még sorolhatnánk végtelenségig, az ellenkezõjét kár bebizonyítani mert dátumhoz van kötve mikor melyik ágnál vezették be.

Több mint 220 mérföld/órával mentek amikor a baleset történt, az autó elemelkedett és fejjel a kerítésnek vágódott. Esélye se volt. Jövõre hoznak be új kasztnit ami pont az ilyen elrepülésektõl védene.

BTW azt vágod hogy kihez ment Massa a balesete után? Hmmm....jaaa megvaaaan az IndyCar fõorvosához...tessék utána nézni.

<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Hihetetlen, hogy nem birnak az amerikai OW bajnoksagok biztonsagban felelmelkedni az F1 szintjere, minden evben valakinek meg kell halnia...?

Ulvar
Ezt élõben végig nézni :'((((. Azóta is könnyezek :'(((...több ok miatt is. Nyugodj békében Dan :'(((.

passatgt

szerptember 26😄 Ez még nem néz ki úgy mint a lenti videóban😄

Firerock
F1 2011-ben mentem már rajta közel 100kört,nagyon ritmusos,jó kis pálya a friss építésûekhez képest,kíváncsi leszek hogy fog mûködni a DRS a nagyon lassú kanyar után

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ulvar
Grammar Nazi!

fifi
nekem tetszik ezt a pálya...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

allock
ami figyelemre méltó még, az a Team Lotus 14. helye Kovalainennel 😊

#hhwnd

Petrov pedig kapja be😄 idén 3x-ra ütötte meg Schumit ebbõl 2x tutira õ volt a hibás, csak kettejük közt az a különbség, míg Schumi poénnak veszi, Petrov Valenciában ugatott és mutogatott holott õ volt a hibás a boxkijáratnál

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Punker
10. kör környékén elaludtam.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

és természetesen Vettel még mindig nem tud elõzni?😄 DRS nélkül kapta el Hamiltont az elején... Webber pedig ugyanúgy megszívta, mint Hamilton Monzában, Renault motor hátránya az egyenesek, ennyi a lényeg. Mondjuk ez a pálya úgy ahogy van hulladék szvsz, még DRS-el is nehéz elõzni rajta

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Algaszösz! Beraknám Webber helyére.

Kit--Kat
Ha ez lenne a módi, Schuminak vörös lenne az arca az idei revans sallerektõl.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zomil
Nem volt ez annyira rossz most, ha ugy tekintünk, h Vettel egy másik kategoriában versenyzik 😄
Bár várom már a jövö évet, remélem sikerült fejleszteni a csapatoknak annyit, h picit izgalmasabb versenyek legyenek és ne csak a középmezönybe.

Schumit meg sajnálom, Petrov szépen elkaszálta...bár a merci is nagyon gyenge...majd talán jövöre 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FeikG
Hát pedig! Soha rosszabb versenyt..

FeikG
Az egy szép saller volt😊

b-type
Ja,..és Petrov kaptya be 😊
Van vére MS-nek, régen az ilyenért (Spa-ban) odavert a Satobukóra 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Ricciardo 8 verseny után ült be a HRT-be, és a második futott versenyétõl már verte futamon Liuzzi-t.
Hozzáteszem hogy egyik újonc sem veri a csapattársát, pedig mind az év elejétõl ül az autóban..
Tehát ezért...az most lényegtelen milyen helyeken kénytelen harcolni, hiszen technikai sportról beszélünk...az autó meghatározza hol végezhetsz, sõt a csapat is, sõt a pénz is.
Tehát elhiszem hogy teszem azt Perez látványosabb a Sauber-rel (legalább képen van), de az õ ellenfele Kobayashi akit a Toyota tolt be az F1-be, különösebb eredmény nélkül, !igaz! kiderült hogy van helye ebben a mezõnyben, ez tény.
Liuzzi volt világbajnok, 2002-ben már tesztversenyzõ volt a Bömösnél, a Red Bull-nál, a Toro Rosso-nál, a Force India-nál..mittomén, nem mondom hogy hûha, mert Sutil és Barichello sem kis falat egy újoncnak, de Ricciardo az egyetlen aki veri a csapattársát ez a helyzet, és az év felénél ült autóba..ez is.
Szal persze hogy meglepett.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Norbi1990
Az F1 lassan a legunalmasabb motorsport lesz <#zavart2>
BBC kommentatorok szerint a futam embere Alguersuari volt.

Ez azt jelenti, hogy szamukra is hulla unalmas volt.

Totti5
Jó kis csata volt. Hamilton bizonyította hogy ott van fejben, végig határon ment nyomás alatt és csatába is kényszerítette õt Webber. Ferrarik is elvoltak. Vettel behúzta, mert nagyon agresszívan elõzött az elején... szép volt. Webber is jól ment ma...

Button most lassabb volt a kelleténél és nem tudott taktikai elõnyt kihozni... Sumit sajnáltam és Rosberget is pedig õk mennének, csak hát ez a szar Merci.

nearo
Petrov bazz... nem mondom, hogy gépen nem szoktam ilyeneket hibázni, de én legalább szépen, fékezés nélkül szállok bele az elõttem haladókba...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

FeikG
Milyen könnyû pole-ból nyerni..<#beka2>

zzeN
Hát ez se volt valami izgalmas futam... RB-nak már a konstruktõri is megvan.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

nyomjátok<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>:d
zzeN
Szegény Schumi megint ráb*szott...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN