182115
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
McCartman #129598 -inkább -
McCartman #129597 Inkább pár tíz millió euró férne rájuk inkább. -
#129596 Pedig reménykedtem a Catherhamban tavaly év vége felé...idén kersz, stb, biztos most már néha el-el tudják csípni a 12-10. helyet.
Hát,nem.... -
#129595 Kova jobbat érdemelne mint az a hulladék Catherham.. arra a csapatra is ráférne egy jó alapos felső vezetés csere ... átszervezés .. -
#129594 Kova magától megy :). És szerintem ő az esélyes Ferkába. Bár amilyen hülyék Maranelloban, még a végén meghagyják Massát -.-". -
IXEMGabeo #129593 Oda valószínű Pic fog menni.:)
Kovalainent is kidobhatják a Caterhamtől ez viszont nem vicc:O -
#129592 Dehogy! Petrov helyére megy!!!!4 -
IXEMGabeo #129591 Láttam a cikket köszönöm, de nincs jelentősége Ferraris lesz:D majd meglátjátok
-
McCartman #129590 Volt már idén egy dobogója.
Igaz a fél mezőnynek ki kellett esnie hozzá előle. -
#129589 Itt egy cikk, azóta kiderült hogy MSC nem lesz jövőre...Ha nem Sauber akkor FI -
#129588 Santander.. Ferrari.. Két Spanyol.. reklámértéke tuti lenne .. -
IXEMGabeo #129587 én már tudom megy a Ferrarihoz Alonso mellé. 2 spanyol egy csapatban. Tegnap este súgta a fülembe egy illetékes... -
#129586 Alguersuari jövőre tuti ott lesz a Formula-1ben. Feladta a biztos BBCs állását és elment gyúrni a konditerembe. Ezt már linkeltem a héten. -
#129585 Hááát, pozitív, hogy most Pirelli teszt pilóta....negatív, hogy sztem 0 támogatót tudna hozni a csapathoz.
Meg azt hiszem azt mondta, hogy szeretne újra versenyezni F1-ben, de nem minden áron. -
#129584 Erről lehetne offolni sokat, de nem teszem. :).
Inkább arról kezdjünk vitázni, hogy akkor Alguersuari végül hova kerül (esélyes hogy Sauber). -
#129583 Ja.
WTCC eredményei.
Összesített: 4,2,1,2,1,1,1
Nyert VBt Seattal is.
Azért nem semmi ahogy beállítjátok őket. Ja meg a BTCCt is megnyerte.
Nem kedvelem, mert ő is a szemétládák közt van Tarquinival egyetemben, de az eredményei magukért beszélnek.
Menu nem nyert VBt, de Forma versenyzésben megnyert mindent amiben elindult majd BTCCbe került, ott 2szer nyert... 2 márkával. -
#129582 viszont jön a Honda..amit most még nem tudni McLaren vagy csak Sauberként majd az idő megmutatja mennyi pénzt szánnak rá a japók :)
Zengőék a lotus csapat :) -
#129581 Lehet nem mentek semmivel többet, mint az OW versenyzők, de ha egy elsőkerekes kocsival is összehasonlítanák őket, akkor fordulna a kocka... Az más kérdés, hogy az FWD az bevásárlásra való, nem pedig versenyzésre. Nagyon kevés kivételtől eltekintve. -
#129580 de jövőre kiszáll a chevrolet nem? szóval akkor eltűnik a "red bull" -
#129579 ez a WTCC olyan majdnem, mintha a F1-ben lenne a Red Bull csapat, lenne egy Force india, meg egy HRT csak ezeknek az autói..mekkora dicsőség lenne Red Bullal nyerni... -
#129578 Müller, Menu itt a WTCC-ben királyok, mert a legjobb autóban ülnek... indultak V8 autóval mint Bourdais vagy más IC-s vagy egyébb bajnokságban indulók is...tehát nem V8 versenyzőkkel hasonlítva:
P1 P3
semmivel nem mentek többet pl. az ow versenyzők mint Müllerék az autókkal..komolyan leszerepeltek...én megmondom a tutit még akkor is ha megköveznek nem tartom sokra őket egy olyan bajnokság miatt amiben egyetlen gyári csapat versenyzőiként vannak jelen ahol komolyan számít ki alatt milyen autó van.
Ahol az erők viszont teljesen egyeznek sőt más tipusú bajnokságból vannak versenyzők és ropira verik, hát...
-
#129577 Persze új kedvencem biztosan nekem is lesz, de az ő sisakja nem fénylik majd úgy mint Schumacheré!Aki talán "kedvencem" lehetne, nincs is a mezőnyben, de nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében hogy újra rajthoz állhasson! Az is lehet hogy már csak csapatnak fogok szurkolni, de ezt majd az idő eldönti! :) -
#129576 Ha nem vetted volna észre a komplett WTCC felhozatalt írtam. Tarquini bárkit képes megverni onnan annyira jól megy most is, erre te azt írod hogy tehetségtelen. Én csak annyit kérdeztem hogy ha ő az, akkor Müller, Huff, Menu, Coronell, Norbi mi? -
#129575 Vagyunk páran akik jóval régebb óta nézik...mikor meghalt Villeneuve ugyanez volt a hangulat..mikor Prost abbahagyta, Mansell Indycarba ment, Senna meghalt..ugyanilyen volt a hangulat.
És mi történt? Semmi jöttek más kedvencek is.
Azért azt látni kell...vannak tőle már jobbak. -
IXEMGabeo #129574 ebben van igazság... -
#129573 Az anyagi kár is jelentősebb volt nála. :) -
IXEMGabeo #129572 A vicc az egészben az, hogy több emlékezetesebb futama volt az elmúlt 3 évben, mint valamennyi újoncnak eddig illetve Rosbergnél is simán.
Ha azt veszem a hungaroringi leszorítósdi, meg a monacói előzés Alonso ellen 2010-ben már kapásból 2 futam, ami emlékezetes momentum maradt teljesen mind1, hogy mindkettőnek negatív hangvétele volt.
Rosbergnél hirtelen a 2010-es kínai, a tavalyi spai, kínai és maximum az idei Bahreini futamot tudnám felhozni egyébként végig a mester futott látványosabb versenyeket:) -
Chris Lowe #129571 Hűha!!!
Én egy emberért soha nem tudtam így rajongani, persze van nekem is kedvenc (több is) de én magát a versenyzést szeretem. Megmondom öszintén schumi nélkül semmi nem változik, amióta visszajött nem tett hozzá semmi extrát. Jönnek helyette a fiatalok, több lelkesedéssel kiéhezve a sikerre! -
#129570 ebben egyetértünk, de a zártkasztnizás már csak ilyen :) -
#129569 Most értem haza melóból, az egész napom egy hulladék volt, járt az agyam hogy mi lehetett az oka ennek a döntésnek és hogy számomra olyan semmilyen lesz a Forma 1 a jövő évtől, mint 2006 után! 97 óta nézem a királykategóriát ami szinte a szívemhez nőtt Schumacherrel együtt!Hihetetlen dolgokat éltem át futamok alatt, és hihetetlen nagyokat szurkoltam! Persze voltak dühös pillanatok is és boldogabbnál boldogabbak, amik miatt ez az egész hatalmas szenvedéllyé vált!Az biztos hogy lezárult egy szakasz az én életemben is, ami megismételhetetlen!És ami az idei év végétől már csak álom marad! Hihetetlen hogy mennyi örömet tudott nekem okozni egy olyan ember, akivel nem is beszéltem, de még csak nem is láttam élőben, és aki miatt most bizony megkönnyeztem! -
#129568 Akkor is rühellem, amiért jó párszor megszívatta Norbit. -
#129567 Nyugi ifjúság..
Tarquini az F1-ben töltelék volt..most is vannak ilyenek sosem űlt a legjobb autóban...viszont a zártkatszniban több sikere volt. És nem is csinálja rosszul amit csinál...Norbit meg ne keverjétek bele nincs még az a tapasztalat és megtett km mint a kopasz esetében. ez olyan mintha Sumák kontra Pic vita alakulna ki. -
#129566 Hello...tudod te ki az a Tarquini? Tudod mióta versenyzik túraautóval? Ne hasonlítsuk már egy Micheliszhez... -
#129565 Ha ő tehetségtelen akkor a WTCC 99%a Norbival az élen mi? -
#129564 Tarquini egy tehetségtelen "versenyző". Nem hiába nem tudta megvetni anno a lábát F1ben...Ráadásul egy paraszt...Rühellem. -
#129563 Pedig szegény a F1ben csak az akkori sokadik olasz volt ...
Minden esetre imádtam a pókháló mintás sisakdizájnját. Az egyik legletisztultabb sisakterv volt amit eddig láttam, pedig volt pár igazán jó az elmúlt 40 évben ... -
IXEMGabeo #129562 hahaha már kínomban nevetek -
#129561 A Japán Nagydíj menetrendje - magyar idő szerint -:
1. szabadedzés: 3:00 - 4:30
2. szabadedzés: 7:00 - 8:30
--------------------------------
3. szabadedzés: 4:00 5:00
Időmérő: 7:00
--------------------------------
Futam: 8:00 -
#129560 Jó formában van az öreg -
#129559 Eközben meg 51 éves fejjel Tarquini gyári HONDA WTCC csapathoz igzalot le évekre és nem azért hogy levezessen, hanem azért hogy nyerjen és amilyen görény még mindig, mindent meg is fog tenni... csak hogy mérlegelni tudjuk az "öreg" jelzőt.