FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
http://gaborszantai.co.uk/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://gaborszantai.co.uk/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Emil Jellinek név mennyiben segít?
kis logika....hajrá😄
Passz,gondolom nem pilóta😄
116388: <#zavart1>#zavart1><#ejnye1>#ejnye1><#nemtudom>#nemtudom>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Õ azt mondta, hogy élõben a 2002-es Ferrari hangja volt a legjobb ( vagy 2004-es? nem emlékszem pontosan 😞 ), ezek a mai hangok nem az igaziak.
Mercedesbe nagyon bízok. Tavaly is bíztam, most is bízok, jövõre is fogok 😊 Türelem, VB-t teremt 😄
----
Szuzukai görbe tükör
Van még futam hátra, még lesznek izgalmak, hiszen van pl 1 Hamilton akinek össze kell szednie magát, hogy jövõre ne Button-ra építsen a csapat...
Time trial, bisztos, marha szép idõmérõket láttunk tõle ebbe az évben.
De ez a time trial a rajt után 5-6-7 kör alatt mekkora elõnyt csinált magának? Gyorsabb idõket ment ,mint más DRS zónás elõzõs körében.
Elõzni nem tud? Hova elõzzön, nincs 0. helyezett. Csak 1 példa: Monzában biztos csak az erõ volt vele, hogy éppen hogy füvön, de meg elõzte Alonsót. Persze, ezt lehet fogni a Red Bullra is, hogy gyorsabb mint a ferka, de akkor is elõzés volt, és szép elõzés...
Õ egy time trial versenyzõ,semmi több,elõzni nem tud,ez vitathatalan csak különbözõ drs és rakétahajtómû segítségével...
Csak pole-ból tud nyerni,máshonnan esélytelen. Ilyen egy világbajnok profilja? Szerintem nem.
Webber tavaly az évadzáron teljesen szét esett,az egész verseny alatt nem volt egy tiszta köre,valami hasonlót láthattunk Alonsonál is,aki pedig sztem ezen a téren nem gyenge..
Általában ez történik,amikor ekkora nyomás alatt kell menni és ezzel valaki vagy tud kezdeni valamit,vagy nem.
Így lehetett Vettel vb,szinte esélytelenül..
Idén Vettel csinált kettes számút Webberbõl,mint annak idején Sumi a Benettonnál, csapattársából
Aztán 2008-ban pedig a Farrari volt a legjobb,bár ott csak egy hasonló kaliberû versenyzõ volt,de nekik is kiénekelték a sajtot a szájukból.
A 2009 már más tészta,Button (akit addig nem sokra tartottam)Fel tudott nõni a feladathoz és hogy ez milyen hatással lett rá,azt már tudjuk,mivel történelem..
Eközben Vettel szép lassan érlelõdött és nem csak Monzában villantott,hanem Brazilban is..
Tavaly pedig majdnem sikerült elkövetniük ugyan azt a hibát,mint korábban a Mclaren és a Ferrari.
Vettel aztán tavaly kis szerencsével is,de behúzta,hogy ennek mi lett a következménye ,azt idén láthatjuk,mint ahogy Button-nál is..
Ezek a dolgok elsõsorban fejben dõlnek el,igaz kell hozzá jó technika és jó csapat is..
Vettel mentálisan nõtt a mezõny fõlé és ezért nem rá kell haragudni..
Nos ezek a kemény tények,sztem amivel vitatkozni nemigen lehet csak mellé beszélni..
Ezért kár azt emlegetni,hogy ezzel az autóval ,bárki vb lehetne.HÁT NEM!
Már csak a fentiekben felsorolt miatt sem..
És igen nem ment neki Alonsonak Suzukában(tavaly még megtette volna),de az ilyen fajta hozzáállás viheti el még egy pár vb címig,még ha nekünk nézõknek ez annyira nem is tetszik..
Abban bízzunk,most már láthatunk idén igazán jó versenyeket,mivel elõl már szinte minden eldõlt..