FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Carlos
a cipõkészítõ kisiparos is ezt csinálta éveken keresztül... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

At kellene irnod: "A masztrubálás tulajdonképpen szex olyannal akivel lehetosegem van"<#gonosz2>

http://gaborszantai.co.uk/

Firerock
gratulálok apukám! szánalmas vagy

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

mar volt a sracrol kep a topikban, most ezzel nem lottel melle, mert kb. annyi idos😊

http://gaborszantai.co.uk/

Molnibalage
Ekkora marhaságot írni. Esetleg nézzél már rá a tavalyi évadra. Szellemi szinted egy 12 éves táján mozog.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a.carkey
Mégis van neki kettõ ... .)

A medve nem játék.

Carlos
button hogy tankol a végén... lol... massa és hamilton bunyó is jópofa.

Þór vígi þessi rúnar

desigo
Christian88
Damon Hill-re is lehet pontot kapni?

http://www.twitch.tv/hegii

na végre

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Mercikeeee ^^.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

RatBaG
morning showt hallgatta ma valaki? állítólag vettel tony marshallal hangol a futamok elõtt... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

szerintem neked megvan már😊 sejtem mire írtad ezt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem pilóta, nem tulajdonos...

Emil Jellinek név mennyiben segít?

Firerock
jelenlegi pilóta?

FeikG
X

ha elárulnám mihez kapcsolódik kitalálnátok DDD

kis logika....hajrá😄

RatBaG
<#eljen>

Per Aspera Ad Inferi.

Firerock
hmhm... 20. század?!
Passz,gondolom nem pilóta😄

na vajon ki lehet õ?

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

inkább dombocska😊 hegyre úgyis a Himaláját teszem be😊

Firerock
Berg= hegy

<#eljen>

116388: <#zavart1><#ejnye1><#nemtudom>

Carlos
rosberg?

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
Hát kizárásos alapon Hill 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nightt
A befujt diffuzort nem hasznalhatjak jovore.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

ezt a múltkor kifelejtettétek egykori F1-esek közül😄 na vajon akkor ki õ?

Graham Hill a bajszos, a kisgyerek Damon Hill és a traktoros Jim Clark?

RatBaG
na hányan ismeritek fel a képen szereplõket?

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Idén is elõzött amikor KELLett neki... persze gondolom ezeket a részeket nem láttátok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

akkor milyen szabályváltozásról beszélt a Wéber? én valami motorváltoztatást hallottam...

Nightt
Hat ja, az 1.5-os turbo meg meg szarabb lesz hangilag, V12 kene ide...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Master91
Voltam kint Hungaroringen, pénteki szabad edzésen ( hamilton boxa elött ültünk ), és ott beszélgettem 1 lengyel idõs bácsikával ( egész jól nyomta a magyart ). Mesélte, hogy már vagy 15 éve jár ki futamra, idõmérõre, edzésre, feleségével. Ausztriába is jártak, meg ide Magyarba. Volt amikor motorosokhoz is ment. Vagy 200 sapkája van így F1, MotoGP,stb, van ami dedikálva is van 😄
Õ azt mondta, hogy élõben a 2002-es Ferrari hangja volt a legjobb ( vagy 2004-es? nem emlékszem pontosan 😞 ), ezek a mai hangok nem az igaziak.
Master91
ööö az 2014-be jön. Legalább is legutoljára úgy tudtam.
elvileg jövõre jönnek a turbómotorok ugye? azokra kíváncsi leszek, jó mély hangjuk van😊

Master91
Ezt a McLarennél is tudják hidd el. Minden esetre ha lehetne, én egész hétre be raknám a maradék futamot, és már pörgném is az idõt elõre, a következõ szezonra 😄 Alig várom már, hogy fognak ki nézni az új autók, új festései, új köridõk, mivel próbálkoznak wááá 😄
Mercedesbe nagyon bízok. Tavaly is bíztam, most is bízok, jövõre is fogok 😊 Türelem, VB-t teremt 😄
Nightt
<#eljen> Jaja, a Fettel antidrukkerek biztos nem lattak, pont felre neztek...

pedig jó lenne, ha Buttonban bíznának, mert mostmár Lewisnál nincs meg a 3 tized...

Nightt
A RedBullnak sokkal alacsonyabb a vegsebessege az egyenesekben, mint a Ferrarinak es a Mclarennek, nagyon nem elozesre van tervezve, kanyarokban gyors, ahol ugye nem lehet elozni. Ezeknek tudataban nem lehet kijelenteni, h nem tud elozni, ezzel az autoval Hamilton se tudna, vagy csak olyan aron, h kiloki a masikat. Uh mindezek tudataban nem lehet azt mondani, h nem tud elozni. Webber azert elozott tobbet, mert az 5. helytol lefele kicsit konnyebb....

nem láttad a monzai futamot? otthagyta füvön Alonsot, mint a szart a 2. körben már

Master91
És most már lassan hagyjuk is ezt a Vettel témát, tiszta hülyeség az egész. VB bajnok lett zsinórba 2x, kész, elkel fogadni, grat neki.
----
Szuzukai görbe tükör

Van még futam hátra, még lesznek izgalmak, hiszen van pl 1 Hamilton akinek össze kell szednie magát, hogy jövõre ne Button-ra építsen a csapat...
Master91
...
Time trial, bisztos, marha szép idõmérõket láttunk tõle ebbe az évben.
De ez a time trial a rajt után 5-6-7 kör alatt mekkora elõnyt csinált magának? Gyorsabb idõket ment ,mint más DRS zónás elõzõs körében.
Elõzni nem tud? Hova elõzzön, nincs 0. helyezett. Csak 1 példa: Monzában biztos csak az erõ volt vele, hogy éppen hogy füvön, de meg elõzte Alonsót. Persze, ezt lehet fogni a Red Bullra is, hogy gyorsabb mint a ferka, de akkor is elõzés volt, és szép elõzés...
Firerock
pont itt van a kutya elásva...
Õ egy time trial versenyzõ,semmi több,elõzni nem tud,ez vitathatalan csak különbözõ drs és rakétahajtómû segítségével...
Csak pole-ból tud nyerni,máshonnan esélytelen. Ilyen egy világbajnok profilja? Szerintem nem.

azért remélem Webbo összeszedi magát, mert nem úgy indult tavaly és tavaly elõtt, mint egy sokkal rosszabb alulértékelt másodpilóta...idén Vettel ellentmondás nem tûrõ volt, megingathatatlan és szvsz a tavalyi Red Bull erõsebb volt, mint az idei hiába a 9 futamgyõzelem ez mellé párosulhat az, hogy Vettel nagyon jól kezeli a Pirelli gumikat, arról nem tehet, ha fekszik neki valami, ezenfelül a kocsi is jó és még motiváltabb, mint valaha...Aki azt nem látja át, hogy a többiek hibát hibára halmoztak idén (még talán Button az, aki szinte maximálisan jól ment csak a csapat hibázott 2x), az egy bolond

FeikG
Még egy gondolat a mentális felkészültségrõl.
Webber tavaly az évadzáron teljesen szét esett,az egész verseny alatt nem volt egy tiszta köre,valami hasonlót láthattunk Alonsonál is,aki pedig sztem ezen a téren nem gyenge..
Általában ez történik,amikor ekkora nyomás alatt kell menni és ezzel valaki vagy tud kezdeni valamit,vagy nem.
Így lehetett Vettel vb,szinte esélytelenül..
Idén Vettel csinált kettes számút Webberbõl,mint annak idején Sumi a Benettonnál, csapattársából

FeikG
2007-ben a legjobb autó a Mclaren volt,az akkori legjobb versenyzõ ült benne és talán a az akkori legnagyobb tehetség a másikban.Mégsem tudtak vb-t nyerni..
Aztán 2008-ban pedig a Farrari volt a legjobb,bár ott csak egy hasonló kaliberû versenyzõ volt,de nekik is kiénekelték a sajtot a szájukból.
A 2009 már más tészta,Button (akit addig nem sokra tartottam)Fel tudott nõni a feladathoz és hogy ez milyen hatással lett rá,azt már tudjuk,mivel történelem..
Eközben Vettel szép lassan érlelõdött és nem csak Monzában villantott,hanem Brazilban is..
Tavaly pedig majdnem sikerült elkövetniük ugyan azt a hibát,mint korábban a Mclaren és a Ferrari.
Vettel aztán tavaly kis szerencsével is,de behúzta,hogy ennek mi lett a következménye ,azt idén láthatjuk,mint ahogy Button-nál is..
Ezek a dolgok elsõsorban fejben dõlnek el,igaz kell hozzá jó technika és jó csapat is..
Vettel mentálisan nõtt a mezõny fõlé és ezért nem rá kell haragudni..
Nos ezek a kemény tények,sztem amivel vitatkozni nemigen lehet csak mellé beszélni..
Ezért kár azt emlegetni,hogy ezzel az autóval ,bárki vb lehetne.HÁT NEM!
Már csak a fentiekben felsorolt miatt sem..
És igen nem ment neki Alonsonak Suzukában(tavaly még megtette volna),de az ilyen fajta hozzáállás viheti el még egy pár vb címig,még ha nekünk nézõknek ez annyira nem is tetszik..
Abban bízzunk,most már láthatunk idén igazán jó versenyeket,mivel elõl már szinte minden eldõlt..

mindegyik szar amelyik kört kap

Totti5
Toyota nem volt annyira szar. Egy Vettel kaliberû pilóta lehet gyõzelemre is tuda volna vinni a csapatot minimum 1szer.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10