Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csupán ennyi
IMYke! Mindjá én is megharaxom! Magyarítás nincs hozzá????
www.extragyongy.hu
Emékszem amikor még én is 30 éves voltam szájtátva bámultuk az elsõ gõzmozdonyokat.....

Mindjárt elcsöppen a nyálam, mint szilveszterkor attól az észvesztõ miniszoknyás 16 éves rib.....
Szóval ha már a fele igaz lenne is jó lenne, lenne, lenne, de ha mindkettõt lefordítják én istenúccse rámászok arra a 16 éves kis rib.....
Na csak várjuk ki a végét
- mindketten foglaltak vagyunk
), különben most jól leszidnálak, hogy megtartod magadnak a NOLF 3 letöltési / beszerzési helyét...
De mivel már én a NOLF 4-el játszom, így nem nagyon izgat a dolog, és továbbra is kedvellek.
Pussz!
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Magyarítás van már hozzá??
Nincs idõm visszaolvasni!

www.extragyongy.hu
Most látom, hogy a személyes adatoknál megjelent a nem is.
Mókás, hogy még sokan nem állították be:
neme: ismeretlen...
Ennyi Terry Black lenne itt???

www.extragyongy.hu
Sebaj - 8 napig érvényes
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

éljenek a bakok!!!!!! Mert az én kedvesem is az! :-))
www.extragyongy.hu
Meg a Kedvesemnek is, hisz õ is ma született!
Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.extragyongy.hu
Akkor nálam lehet valami gond, de így még nem jártam, a programok menüpont pl. mûködik.
Esetleg azt a linket, ami a magyarítások menüpont lenyomása után megjelenik a böngészõben, azt beraknád?
Vagy a freespace magyarítás linkjét, hátha flesgettel le tudom rántani.
(persze csak ha nem okozok problémát)
Köszi
Kb így kell reagálni.
Van -e élet a halál elött?
Errõl jut eszembe készült már ehhez a programhoz fordítás?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Szóval reménykedni lehet....
www.extragyongy.hu
Ennél több nekem nem kell...
S mint már írtam: nem vagyok sem tévedhetetlen, sem fegyverszakértõ... - hál' Istennek, aki a jóbarátom
Ehun a site:+++++YarYar oldala+++++
De jóindulatúnak tûnik.
Bár lehet, néha szinesít kicsit...
Amikor beléptem, 77 új üzenetet írt ki a fórum motorja, már azt hittem, lázadás van
Aztán elolvastam a dumcsit...
S végül kis rendet csináltam...
Akit érdekelnek a hiányzó, kitörölt hozzászólások, e-mailben megkaphatják tõlem.
MIMACSKA: Félek, igazad lesz. Jómagam is tudom, hogy az idejárogató emberek nagy része arra is lusta, hogy a szemét néhány sorral lejjebb vigye... De mindegy. Csak a remény hal meg utoljára (és nem a lepényhal).
http://goo.gl/gd6Zi5
Bejön a startadsl-es oldal, de a magyarítások menüpont nekem nem mûködik.
Nálam lehet a gond?
\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Vagy valamit felreertett. Stalker szerintem meg a keszitöknek sincs, nemhogy neki....
Mondjuk mit vartok egy orosztol? A minusz 60 fokban es a vodkagözben szerintem azt sem tudja, hogy hivjak. :-))
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
az melyik