58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
mike369 #19262 1. igen, valaki készít
2. ajándék, a fórum menüjében elolvashatod, hogy mit takar a vip... -
Rusy #19261 az nba 2004-nek készül a magyarítása alcatelgod jóvoltábol, a VIP regsztráció nemtom mire jó mindenesetre én arra használom, hogy tudom szerkeszteni a hozzászólásaimat... -
piamania #19260 Vki legalább válaszoljon plíz!!! -
És mikor fog megjelenni a Miss Saigon játék?
És mikorra lesz kész hozzá a magyarosítás???
Szinkron is lesz?
Na jó, csak vicceltem.
-
mike369 #19258 irigyellek... vagy inkább mégse...
-
Na ez már jobb! Köszike
Ezzel szopunk minden nap
-
Kisebben:
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
A hátsó (Ho Shi Min álnéven) Pöpec mi? -
piamania #19254 Hi!Állítólag vki készíti az NBA 2005 magyarítását.Igaz ez?
És mégg más ami nem ide tartozik.Mi az az 1 hónapos VIP regisztráció?Köszi -
mike369 #19253 ...és te a hátsó képen vagy, vagy a tömegben? 

-
kicsit nagy lett, bocsika
-

Csak magyar származású... De ez nem menti fel
-
[Nem magyar emberke írta? - /szégyen, de nem tudja/]
Jaja... Miss Saigon ezerrel :(
(pusztuljon el aki írta) -
Akkor megint meló mi?...
A lapom egy kicsit rakoncátlankodott ma... az ATW sem volt a helyzet magaslatán... de minden rendben van már. Tölthettek, böngészhettek ezerrel a 2. lapomon.
Jó reggeltet mindenkinek! -
NiGhTM4R3 #19243 ez így van
-
mike369 #19242 Miért? Szabadon választhatsz, csak előbb megmondják, hogy mit SZABAD választanod...
-
Nyugi. A DF BHD elérhető lesz a Magyarítások Portálról is. A fájlt már feltöltöttem, most már csak be kell linkelnie valakinek.
Az ecobit oldalán ez fogadott
Az ön böngészője nem alkalmas az EcoBIT Informatika honlapjának megtekintéséhez!
A honlap helyes megjelenítéséhez kérjük használjon Microsoft Internet Explorer böngészőt!
(4-es vagy annál újabb verziót)
Majdnem elhánytam magam és gyorsan kiléptem onnan. Ennyit a szabad szoftverválasztásról. -
Rendben.
Off: A Richard Burns-nél nem tudjátok miért fagy le az egész gép mikor a nevet kell választani? -
A szavahihetőségemmel sosem volt probléma, az időmmel már annál inkább.
Mióta dolgozom, abból van a legkevesebb - s nem panaszkodásképp, hiszen, aki család, meló, barátnő mellett fordít, az velem tud bólogatni most - bizony, sokszor a magánéletem jár pórul akkor, amikor a Nektek tett ígéreteimet igyekszem megtartani... Asszony nem kedves, haragszik, előbb megy el aludni, "már megint a gépe lőtt ülsz" és a többi... holott ő is tudja, hogy ez a mániám. De elfogy a türelme.
Nehezen tudok egyensúlyozni köztetek, az Asszony, a meló, a diploma között.
Ígérem, igyekszem minden ígéretem (profán nem?) megtartani, csak kérem, legyetek türelemmel Ti is.
A GTA3-mat csak is akkor adom ki a kezemből, amikor már tökéletesnek vélem. Bár, gyorsan teszem hozzá, Ti észre sem vennétek a hiányzó elemeket belőle, hiszen nektek csak a szöveg a fontos. Én maximalista vagyok, nekem a célom az, hogy egy magyarul lélegző várost alkossak Liberty City-ből, hogy valóban Szabadság Város lehessen - így, magyarul.
Ehhez kellenek (a cégneveken kívül) a textúra magyarítások. Mondhatni, azok is 100%-osan megvannak, de a legutóbbi játékom alatt is találtam néhány kimaradt elemet. A jelzőlámap "Walk"-ját pl. nem tudom megcsinálni, az úgy fog maradni...

Rusy #19236 egyetértek... -
BUÉK mindenkinek!
Jelentés:
Need for Speed Underground 1 - 90% -
titike #19234 IMYke!!!!!!!!!!!!!!!
Király vagy nagyon tuti a magyarítás
Köszönöm a magam és remélem mások nevében is a munkátokat!
(már a 2. részben nyomulok) -
Rusy #19233 na ez csúnya volt...
-
Rusy #19232 Hát igen én is belekezdtem nagy lendülettel meg igazi lelkesedéssel, csak felismertem hogy jobb ha azelőtt abbahagyom mielőtt nagy baj lesz, ez leginkább sajnos nem az angol tudásom miatt van mert rengeteget értek, csak inkább a magyar fogalmazásom miatt (asszem ez a hozzászólásaimból is látszik), meg pláne neked nem akartam elküldeni meg kooperálva fordítani, mert azért lássuk be nem kicsi a mérce... Bár amikor mondtad hogy megcsinálod legbelül éreztem hogy így is lesz
nem is játszottam vele azóta, engem sose érdekelt amúgy mikor fog felkerülni ténylegesen, mert mindig jól jön, eddig nem volt gond a szavahihetőségeddel, jó egy kicsit sokat húztad de annál jobb lesz, meg nem az a cél minél hamarabb sztár legyél, hanem hogy jó munkát adj ki a kezeid közül, én tudom, jó abbahagyom megígérem mindenkinek
, a gta 3-mat is vártam titkon csak nem mertem beírni, azt asszem sokan várták még...
-
Gondolom mikor fognak fölkerülni az újjabb cuccok! A GTA 3-at is mikor megigérted már. (nem mintha kellenne) -
Oké, semmi gond.
Amúgy, megsúgom, miattad csináltam meg gyorsabban a True Crime magyarítást... ez komoly. Emlékszem, akkoriban nagyon vártad, úgy gondoltam, hogy egy személyes ajándékkal megleplek Karácsony alkalmából, de mivel ugye kicsúsztam az időből (meló miegymás) így már bevallhattam a dolgot.
Ettől függetlenül, a magyarítás neked van ajánlva és fel is kerül. Comin soon!
Contract J.A.C.K. 1.1 HUN: termetes darab - 35 MB - full grafikai magyarítás!
Rusy #19229 jó én abbahagytam a nyúzást, remélem nem hal le az oldalad, mindenki szedi a frissítést... -
Rusy #19228 nekem is, bár istenigazából nem tudom honnan valakitől kaptam, vagy újságmelléklet nem tudom, megvan vagy 3 éve sose telepítettem fel, aztán mikor imyke említette, hogy milyen játék gondolkoztam várjunk csak nekem megvan ez a játék felraktam, a többit képzekjétek hozzá, abba is hagytam, a magyarítás elkészültéig, nem volt könnyű... -
Fenn van az anyag, lehet tölteni! Fontos, a telepítőnek megadandó információk is ott vannak a Letöltésnél...
Vampire Redemption - szerintem (és ha tudom tartani a tempót, úgy, hogy nem kapok szívszélhüdést a nyúzástól, amiben sínylődök mostanság) január végén már tényleg birtokba vehető a full magyarítás!
Aztán beszállok a Bloodlines-ba...
Az tuti. A Vampire The Masquarade - Redemption magyarítását jómagam is nagyon várom (annyira kedvelem és tisztelem ezt a gamet, hogy eredetiben van meg!
)
-
Rusy #19225 Akkor csak azt mondtad valamikor, mindegy csak én is le akartam szedni, hát ezért nem szedtem, jaj de jó olyan régen játszottam már ki a nolf2 -őt, aztán vampire, reveant, hú asszem jó lesz az új év... -
Válaszoltam is a #19221-el az aggályaidra... 
Nem volt. Tévedsz.
Rusy #19222 :))))))))))