58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • NiGhTM4R3
    no comment
  • titike
    az összest
  • NiGhTM4R3
    Csak i2k magyarításait, vagy az ÖSSZES magyarítást szedted le a portálról?
  • titike
    köszi a választ csak azért irtam, hogy tudj róla
  • IMYke2.0.0.0
    Rally Championship 2000:

A Magyarítások Portállal nem tudom mi van, Mozillát használok és a PHP-s popup ablak eröltetettt letöltésnél (amiko, "ha nem indul..." balalbala) fehérré válik. Szal, lehet, hogy gány van a szerverrel tényleg.
    Erről, nem tehetek.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • titike
    Bocs de azt nem irtam, hogy nem mindegyik na konkrétan a
    NOLF-1
    Ralli Camp 2000
    Hot Wheels Bash A
    tulajdon képpen csak nekem is akkor tünt fel mikor rá került a sor ugyan is most volt időm és kedvem és letöltöttem az összes magyarosításta Magyarosítás portálról,hogy archiváljam magamnak.
  • IMYke2.0.0.0
    A hiba a Te készülékedben van! Lám:

Ez csak egy találomra lebökött töltés... Mindegyik működik, minkét oldalamon! Sőt, a Magyarítás Portálon is!

• Gorcsev Iván
    Rossz hir de köszi
  • ibrik
    Nincs.
  • Gorcsev Iván
    Sziasztok!!

Nem tudja véletlenűl valaki, hog a MS flight 2004- es szimulátorához létezik-e magyarosítás???
    És ha igen honnan tudnám leszedni??
  • titike
    IMYke érdeklödök tudsz e valamit arról, hogy az első számu honlapodról nem megy a letöltés és a magyarítás portálról sem lehet a dolgaidat tölteni???!
  • Duddits
    IMYke: Hogy áll a Colin 2005?

Gregorius: Megpróbálom föltenni valahova amit csináltam (biomes.xml) és akkor megnézed milyen lett? Meg azt amit nem tudtam azt megicsnálod? Csak pár szó van amit nem tudtam. És akkor akár adhatnál másik fordítandó cuccot.
  • Mayday
    Hat ez remek hir, koszonom!
    Sajna nem mentem eleg melyre, es a magyaritasok forumaba mar bele sem olvastam, elnezest :)
    Az az igazsag, hogy nagyon el vagyok maradva az ilyen alapjatekokkal, mint Icewind Dale 1-2, BG1-2, turelmesen varom hozzajuk a magyaritasokat, aztan nekik esek.
    Orisi elmeny volt a KOTOR jatszasa is, az is egy oriasi munka volt, amit szerintem nem is lehet elegge megkoszonni a keszitoknek.
    Nagyon varom mar, hogy ezekben a regi szerepjatekokban is kalandozhassak vegre - magyarul!
  • RaveAir
    A Morrowindhez még hozzászólva: Sokat vitatkoztam Panyival, hogy egyáltalán kihírezzük-e, hogy milyen stádiumban van a fordítás. Kihíreztük, bár még nem tölthető le jelenlegi formájában. Amúgy az oldal http://morrohun.uw.hu
  • RaveAir
    Félig-meddig illetékes vagyok én is, mivel már több dialógust is lefordítottam. Éppen a mai napon volt a www.magyaritasok.hu oldal honosítások/icewind dale fórumában, hogy mi a pontos helyzet.
    Eredetileg karácsonyra lett volna készen, csak jnc egy picit elszámította magát. A tervek szerint januárban készen lesz. Én jelenleg a kiegészítő párbeszédeit csinálnám, de sajnos erre sincsen túl sok időm. :(
  • Mayday
    Engem viszont az erdekelne - ha van itt illetekes - hogy az Icewind Dale 1 honositas hogy halad. A honlapon egy regebbi frissites van, meg az akkor hianyzo reszek is mar ki voltak adva akkor. Valahol remlik, hogy volt emlitve, hogy talan 2004 vegefele lesz a nagy bejelentes, miszerint elkeszult.
    Tud valaki errol?
  • Mayday
    Eppen latogattam ma a www.magyaritasok.hu oldalt, ahol a fooldalon van link a Morrowind magyaritashoz. Most nem tudok szazalekot mondani, de engem meg lepett, hogy mar ennyire jol haladnak vele a sracok!
  • littleNorbi
    Morrowind-ra lehet valahol találni magyarítást ?
  • Duddits
    Nincs. Elvileg Alcatelgod csinálta/csinálja.
  • littleNorbi
    John Deere magyarítást lelehet már valahonnan tölteni ?
  • Rusy
    Köszi, nem próbáltam még multiba, majd kipróbálom...
  • IMYke2.0.0.0
    Contract J.A.C.K. nem Single Playerben erős, hanem multiban!
    Akinek volt szerencséje - mint nekem - kipróbálni, az tudja, miről beszélek.

• IMYke2.0.0.0
    Ágyúgolyókat szedd össze és az ép ágyúkkal lőj vissza!

• Rusy
    Én is szeretnék csatlakozni titike-hez, én nem is játszottam végig a játékot annak idején csak az első pályát, nem tetszett, de most nekiálltam és nem rossz, magyarítással meg jó, namost vannak benne érdekes pályák, a többi mintha nem is ez a játék lenne nem tudom, off: elakadtam annál a résznél mikor az ágyúkat kell kilőni, mivel?
  • ibrik
    Hát... az az igazság, hogy én "végigjátszáson" kívül nem sokat tettem a Contract JACK-ért...
    Helyesírási és nyelvi hibákat keresgélni meg nem olyan nehéz
  • IMYke2.0.0.0

Ezért szoktam kérni mindenkit, hogy olvassa el a telepítőim szövegét!

• titike
    IMYke és ibrik-nek!!!

Nagyon köszönöm a munkátokat mert a játék igy sokkal érdekesebb volt és igy az ember akinek nem adatott meg a nyelv tudása is megérti azt.

De most az én " BÉNASÁGOM" is elmondom, hogy mások tanulhassanak belőle.
    Ahogy a honlapodon megjelent a Contract JACK honosítása már szedtem is le és install....meg minden.
    A kettes résznél tartva egy pihenő közben a honlapodra mentem ismét, hogy a kodokat keressek egy régebbi játékodhoz. Ahogy a lapodon voltam véletlenül a tálca helyett az egyik képre kat..és lás csodát ott volt rajta szöveg is Nekem meg nem!!!
    Na egyből vissza a játék ujra figyelmesen elolvas minden stimmel de szöveg mégse
    Új codek keresés(K-lite)
    Játék ujrainstall
    Magyaritás ujrainstall.........szöveg one!!!
    Ujra játék boklászás
    Játékban beállítás SZÖVEG------KI---BE???!!!
    Tehát van egy külön kapcsoló a szövegben amit ha nem akkor szöveg sem!
    És láss csodát nekem is van Magyar szövegem!
    Ezt csak azért irtam le, ha valaki olyan BÉNA mint én ne a gépét szedje szét csak keresgéljen a játékban egy kicsit.

A játék felemelő volt Mégegyszer Köszönet Érte és sok sikert a további munkátokhoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Minden héten egy magyarításom - amíg el nem fogynak az eddig elkészültek.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • Bandew
    Pedig régen olyat raktam fel. Na mindegy. És várhatóan mikor töltöd fel a tiedet? Csak mert egy grafikus+szöveges magyarításnak nagyon örülnék. :-D
  • IMYke2.0.0.0
    Olyan nincs. Nekem van. Az lesz a következő magyarításom, amit feltöltök - grafikai és szöveges magyarítás.
    A True Crime utána megy fel a lapra.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • Bandew
    Honnan lehet letölteni a gamedll.rez verziójú NOLF2 magyarítást? Tehát emivel nem kell a winrezzel tökölni.
  • piamania
    alcatelgold oldala nem megjeleníthető.
  • Szabyka
    I2k:A True Crime mikorra kerül fel ?
  • mike369
    Jó helyen járok? Ez itt a BUÉK topic???
  • titike
    B.U.É.K.! mindenkinek
  • Szabyka
    BUÉK!
  • Piedon
    B.U.É.K.!
  • Chappy
    BUÉK!
  • mike369
    B. Ú. É. K. !
  • Styrex
    Békés, boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!