Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JCSR Morpheus
Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Tud valaki magyarosítást a Might and Magic VII és IX-hez?

ALCATELGOD
Valai segíthetne a BlooDRayne fordításában

(csak négy rövid doku!)

Ha valaki segít akkor ide írjon : [email protected]

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

ALCATELGOD
Imyke: Majd megnézem, mert nem úgy vannak, hogy editorok, hanem van egy játék ezt Kell beírni a keresõbe és arrol ad egy leírást és a lap alján ott vannak az opciók (fórum, kigészitõ, egyéb, hozzászólás stb). Na de a legjobb oldal a www.alexsoft.ru ide fellépsz és írsz egy levelet (ANGOLUL vagy OROSZUL melyik tettszik😊 ) és majd kapsz választ, hogy küldi e vagy nem (MEGSUGOM, hogy mindig küld valamiit)

ALEXSOFT

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Methos from GH
Pontosítok: Szövegek keresése folyik, de biztos, hogy lesz Broken Sword 3 Hun!

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

nagykispeter
Honnan tõltöd????

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

IMYke2.0.0.0
Tényleg: #9261

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Jajj, tényleg buta vagyok... Akkor tehát készül a BS3 Hun!...

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nagykispeter
Bocs de épp tegnap kaptam Methostol választ a Game Hunter fórumán hogy készül,de ide is beírt tegnap hogy jegyezd fel hogy készül!

IMYke2.0.0.0

Broken Sword 3-hoz - jelenleg nincs és nem készül - magyarítás.
Valaki igazán nekiállhatna...

nagykispeter
A XIII-at láttam,bocs az elõbb nem írtam oda!

zaki
akkor ki kell a ...... moderálni

IMYke2.0.0.0
fityisz_ már nem elõször élvezkedik itt...

IMYke2.0.0.0
Sikerült elkezdeni... a *.bin fájllal lesznek gondjaim.
Guillotine is segített (s segít is talán).

zaki
minek reagálsz az ilyen kis unreg férgekre? le kell õket jó magasról sz*rni, hogy még a nevüket sem vállalják

hykao
Biszke
Imyke:
Ha már a H&D2, akkor sikerült már elkezdeni fordítani? Csak kérdezem!

hykao
De a XIII topicjában leírja pontosan, hogy a XIII-at látta.
Mayday
Lehet, hogy a hobbitra gondol, mert mindkettorol szo volt abban, amire valaszolt!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Hidden & Dangerous 2 végigjátszást ne kérj. Inkább nézz el ide: Hidden & Dangerous 2 Topic

Magyarítást már csinálom!

hykao
A XIII-ra gondol, de én ezt már tényleg nem értem akkor.
Mayday
A Hobbitot???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nagykispeter
Szegeden a Médiába délelõtt láttam 9999ft-ért magyar felirattal!

Mayday
Nem tudtok rola, hogy a The Hobbit" megjelent-e mar magyarul?
Hivtam az elobb meg az Automex-et, hogy mikor jon a hivatalosan magyar XIII, es meg a kiado valaszara varnak, es valszeg meg 1-2 honap...

Ehh, megelõztél. :-)
Nem olvastam végig.
Szerintem a matricákat kéne lefordítani magyarra, meg az autók nevét. Meg van valami "Gó ándergránd", vagy mi a csoda. De lehet, hogy tévedek. :-))
NeoMaN
mit? Hát a kocsineveket..
pözsókétszázhat, folszvágengolf....

Mayday
Ha mar PCGuru: megjelent mar a mostani? 23-ara irtak, de en nekem meg az ujsagosok tagadnak 😞
Tudtok rola valamit? (Bocs, az offert!)

Methos from GH
Köszi, a nevükben is. 😊

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

IMYke2.0.0.0
Alcatelgod: Ha már ajánlottad, légyszíves, pontos címet adj a Fargus.com -on lévõ Editorokhoz!
Mert oroszul, úgy látszik, ahhoz elég régen tanultam, hogy elbóklásszak az oldalon, eredményesen...
Tehát: egy pontos címet kérek!

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

hykao
Persze, mert a többség jobban szeret(ne) strici szerepben tetszelegni, mint a tényleges munkát végzõk táborát gyarapítani...
hykao
Hmmm, sajnos nem lep meg...
hykao
Vajon több a baszogató, mint a fordításra jelentkezõ?
hykao
Egyébként, ha már Deus Ex, bár nem ide tartozik, de azért érdekes lehet:
A következõ Guru-ban azt hiszem ez lesz a teljes játék!
hykao
Köszi, de nálam épp a Splinti bónusz cd van napirenden, aztán meg már ott toporzékol az Elite Force 2, amit több mint fél éve kezdtem el, jelenleg 60%-nál tartok, és be szeretném fejezni.
hykao
Hmmm...
hykao
Hát mit?
hykao
IMYke! Köszönöm, hogy helyettem válaszolgattál az engem le "hülyegyerekezõ" hülyegyereknek, aki bár trágár stílusban rohant ki, mégis sérelmezte az én trágárságomat, amit én - hülyegyerekezõvel ellentétben - korántsem konkrét személynek címeztem!
Így megkíméltél engem - és a topicot is - egy újabb "fityisz" féle gumiszoba effektustól.

Számomra már az is rémhír, amikor egy játéknak csapatfordításban ugranak neki.
Fõleg egy ilyen kaliberû anyagnak, mint a Deus Ex 2!

Gyerek maximum az anyám számára vagyok, és eddig az így ismeretlenül le hülyegyerekezõk jórészt azt a korosztályt képviselték, akik korukat tekintve akár az én hülyegyerekeim is lehetnének.
Elég jó a XIII hun is, kíváncsi vagyok a magyar kiadásra, fel kell húznia a gatyát...
De ez az én véleményem...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Szeretnék köszönetet mondani az AOM: Titans hun készítõinek kurva jó volt, kár hogy ilyen rövöd volt... [#schmoll2, na mindegy csak így tovább...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

[Jakuza]
En ugy lattam, mielott megszunt volna a honlapjuk, hogy nem csinalja a srac tovabb a JA2-t.
Nagy kar erte.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0

De gonoszak vagyunk!

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

zaki

Bandew
Ja, én is elakadtam, mert nem tudtam elolvasni a táblát, hogy most balra vagy jobbra kell mennem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
olyan nehéz a játék biztos, meg annyi helyen el lehet akadni, és ezt nem is lehet játszani, ha nem vagy angolos

rorr
Igyekszünk mi is felnõni a feladathoz!A jagged alliance 2 fordítás megállt?Mit tudsz róla?Azt igérték a srácok ,hogy még magyar szinkron is lesz!Azóta viszont semmi!Ha tudsz valamit kérlek üzend meg!Elõre is köszönöm!Üdv:rorr

IMYke2.0.0.0
Most szerinted mit kell a Need For Speed: Underground-on magyarítani?
Úristen...

IMYke2.0.0.0
OK.

Noki: Te vagy az ezredik aki ezt kérdezi... Talán olvass egy kicsit lejjebb is... mondjuk 2-3 oldalnyit!

jojo: DN:Manhattan Project-hez nincs magyarítás.

jojo
Duke Nukem - Manhattan Project-t magyarosította valaki?
Thx.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Methos from GH
Jó, akkor még van egy Silent Hill 3 és egy Broken Sword 3... 😊

[Jakuza]
Nezzed meg a windows Temp konyvtarat telepiteskor, altalaban a telepito oda csomagolja ki a fajlokat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.