Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
A szavahihetőségemmel sosem volt probléma, az időmmel már annál inkább.
Mióta dolgozom, abból van a legkevesebb - s nem panaszkodásképp, hiszen, aki család, meló, barátnő mellett fordít, az velem tud bólogatni most - bizony, sokszor a magánéletem jár pórul akkor, amikor a Nektek tett ígéreteimet igyekszem megtartani... Asszony nem kedves, haragszik, előbb megy el aludni, "már megint a gépe lőtt ülsz" és a többi... holott ő is tudja, hogy ez a mániám. De elfogy a türelme.
Nehezen tudok egyensúlyozni köztetek, az Asszony, a meló, a diploma között.
Ígérem, igyekszem minden ígéretem (profán nem?) megtartani, csak kérem, legyetek türelemmel Ti is.
A GTA3-mat csak is akkor adom ki a kezemből, amikor már tökéletesnek vélem. Bár, gyorsan teszem hozzá, Ti észre sem vennétek a hiányzó elemeket belőle, hiszen nektek csak a szöveg a fontos. Én maximalista vagyok, nekem a célom az, hogy egy magyarul lélegző várost alkossak Liberty City-ből, hogy valóban Szabadság Város lehessen - így, magyarul.
Ehhez kellenek (a cégneveken kívül) a textúra magyarítások. Mondhatni, azok is 100%-osan megvannak, de a legutóbbi játékom alatt is találtam néhány kimaradt elemet. A jelzőlámap "Walk"-ját pl. nem tudom megcsinálni, az úgy fog maradni...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------