Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Rusy
    Hát igen én is belekezdtem nagy lendülettel meg igazi lelkesedéssel, csak felismertem hogy jobb ha azelőtt abbahagyom mielőtt nagy baj lesz, ez leginkább sajnos nem az angol tudásom miatt van mert rengeteget értek, csak inkább a magyar fogalmazásom miatt (asszem ez a hozzászólásaimból is látszik), meg pláne neked nem akartam elküldeni meg kooperálva fordítani, mert azért lássuk be nem kicsi a mérce... Bár amikor mondtad hogy megcsinálod legbelül éreztem hogy így is lesz nem is játszottam vele azóta, engem sose érdekelt amúgy mikor fog felkerülni ténylegesen, mert mindig jól jön, eddig nem volt gond a szavahihetőségeddel, jó egy kicsit sokat húztad de annál jobb lesz, meg nem az a cél minél hamarabb sztár legyél, hanem hogy jó munkát adj ki a kezeid közül, én tudom, jó abbahagyom megígérem mindenkinek , a gta 3-mat is vártam titkon csak nem mertem beírni, azt asszem sokan várták még...