Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Ok mafiahq, akkor tisztazzuk itt a többiek elött.

Ranloth elküldte nekem a leveled, amiben lebunkoztal.
Erre en regaltam es megjegyeztem, hogy a magyarositasomat hasznaljatok.

Stafler lehet, hogy engedelyt kert, en nem emlekezem ra! Ha irt volna egy valaszlevelet, akkor letisztaztuk volna es elnezest kertem volna, ha kiderül, hogy engedelyt kert csak en felejtettem el.

Egyebkent itt van a telepitö szövege:

A program telepítésébõl/használatából eredõ károkért felelõsséget nem vállalok!
A program továbbítása szabadon lehetséges, annak megváltoztatása nélkül!
A fordításnak ezen változatát Stafler készítette Hunnenkoenig fordítását felhasználva!
A fordítás terjesztése csak a nevem megemlítésével történhet, a következõ formában:
Fordította: Stafler ([email protected])
Támogatónk: http://mafia.try.hu
--További adatok:
Hunnenkoenig (http://members.chello.at/dungeonsiege/mafia.htm)

Ebben annyi all, hogy Stafler forditotta, ami nem igaz. Tovabbi adatkent meg vagyok emlitve. Meg jo, hogy legalabb tovabbi adat vagyok.

Es most a leveleidhez.
Te kezdtel el bunkozni es fenyegetözni, hogy szetvered a pofam. (amire azert kivancsi lennek. Amugy nekem is vannak haverjaim, nem csak neked). Ez a viselkedes nem igazan vall egy erett emberre.
En sosem beszeltem veled durvan es az, hogy a honlapomon nem vagy feltüntetve, azt is elmondtam miert volt.

Ha szoltal volna - szepen es nem a jellegzetes modorodban - akkor visszaraktam volna!

Mivel a Mafiaval nem foglalkozom a forditas megjelenese ota, gondolhatod, hogy nem fogom naponta vegigkutatni az internetet, hogy vajon kinek mi lett a honlapjaval es hany uj lap jelent meg a Mafiaval kapcsolatban. Ha bajod volt, szoltal volna, segitettünk volna.

Ennyi.

IMYke2.0.0.0

Szívembõl szóltál.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mafiahq
De, de elhiszed hogy nem én csináltam a fordítást? staflerrel harcolja ez ügybe:|

na megvan..........

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Azért undorító dolog is a plágium, de hát azoknak, akik csak gyors elismerést akarnak szerezni maguknak, e a legkönnyebb út. Könyebb mindenesetre, mint órákat görcsölni a gép elõtt, hogy összehozza a fordítást, editálást, tesztelést. Kezdem felhúzni magam.
Tudom, hogy nem te loptál, a stílusod nem érdekel, de egy honlap reklámjának nem tesz jót ha lopott cucc van rajta, vagy amíg nem tisztázottak a feltöltött magyarítés körülményei. Így úgymond neked is érdekedben áll a béke nem gondolod?

IMYke2.0.0.0
Amikor belépsz a Supergamze Fórumára, és bejelentkezel:

akkor a neved alatt PIROSSAL ott lesz a privát üzeneteid száma, és a privátok megtekintése sima ráklikkel, vagy az alatta lévõ menü segítségével érhetõ el...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mindjár nézem

akkor legalább segíts nekem hogy kell megnézni a privátot

Már meg kellett hogy találd, mert nekem kiírta hogy elolvastad. SG Fõoldal privát üzenetek ott van

mafiahq
De nekem azt mondta Stafler hogy kért engedélyt , ilyenkor pedig már nem az én felelõségem hogy kirakjam az övükét is, ezért engem már nem érdekel beszélje meg Staflerrel ! engem már ez a része nagyon nem érdekel!

imyke lécci

Nem hiszem hogy azt kéri hogy rakd ki az övét, neki is érdeke hogy tovább legyen fejlesztve, szerintem tüntesd fel a nevét és szent a béke

Rusy ha tudnám már megmondtam volna

IMYke2.0.0.0
Nem is kellene kérnie. Épp ez a lényeg.
Ha õ és társai készítették az alapmagyarítást, s ezen valaki finomított - aki ezek szerint csak jelezte, de nem vette fel a kapcsolatot a készítõkkel - akkor az a minimum, hogy jelzed, hogy kié az IGAZI munka és érdem!
Ebben egyet tudunk érteni, nem?

Hogy kell megnézni a privátot...
valaki segítsen már

mafiahq
Kirakhatom a nevét de a fordítását ezek után nem fogom! kész! mindenképpen megpróbál ártani a honlapnak..!

olvass vissza

Jézus isten lassan már nem merem felrakni netre az én fordításomat, amíg le nem védettem 😄

IMYke2.0.0.0
Respect. Csak akkor - kérlek - finomíts a dolgokon, amíg nem késõ, legalább ennyit érdemeljen már meg egy ilyen remek játék magyarítója!

mafiahq
Nah ezt nagyon rosszul tudod! de nagyon mer ilyet õ nem kért soha!

IMYke2.0.0.0
Szerintem meg tedd ki, bajod nem lesz belõle, igaz? S legalább szent lesz a béke.

Akkor írd ki a honlapra, hogy ez az õ fordítása amit stafler továbbfejlesztett, de asszem egy hete pont ezt kérte, és semmi többet...

mafiahq
Akkor nézd meg stafler telepítõjét , minden hol kivan írva hunnenkoenig .. hogy az õvét fejlesztette ! akkor meg nem vitás! nem de?

IMYke2.0.0.0
A javítások, patchekre optimalizálás remek dolog, csak tudod, ha valaki elkészíti ezek alapját, és nem említik meg a nevét, vagy a forrást, az eléggé gány dolog ám...
Elkészítesz valamit, tízezren használják, és aztán jön valaki fél év múlva, hogy õ bizony fejlesztett rajta, de minden érdem az övé, akkor te is elküldöd a kurva anyjába! Nem?

Hát akkor nem tudom hunnenkoenig nem az a típus aki csak úgy anyázna felelõtlenül, ahogy én eddig megismertem szerintem legyen szent a béke...

mafiahq
Stafler telepítõjébe közölve van a honlapja címe meg minden rendezve van, csak épp az a baja hogy nem teszem neki ki a magyarosítását!

IMYke2.0.0.0
És talán a legfontosabb: ha az általatok terjesztett Mafia magyarítást alaposan összevetitek Hunnenkoenig-ék változatával, akkor rájöttök: igaza van.

mafiahq
Ez mind igaz, de akkor miért támadja hátba az embert amikor volt rá engedélye staflernek! Amúgy õ az sok mindent fejlesztett rajta új telepítõket csinált + 3 verzió! patchelt gamehez stb.!

IMYke2.0.0.0
Félreértés ne essék, én egyikõtöket sem védem, hiszen - mivel alig látok bele a dolgokba mostanság - csak Hunnenkoenig-et és minõségi munkáit "ismerem", szerintem még most sem késõ eloszlatni a "háború ködét"!
Egyszerû helyesbítéssel megoldható a dolog.
Te közlöd Hunnenkoeniggel, hogy valószínûleg elnézte, vagy rosszul tájékoztatták, bizonyítékul pedig a honlapodon fel is tünteted a készítõre vonatkozó információkat.
Hunnenkoenig pedig valószínûleg mindezt látva és belátva elnézést fog kérni.
Így senki sem lesz megfenyegetett és senkinek sem lesz semmifél bántódása.
Ami ugye el nem hanyagolandó szempont --- !

Nemtom hogy kell megnézni a privátot de tényleg....

Ja én azt hittem a stafler féle fordítás nagy része az övén alapul, de javíts ki ha nem igaz, elég hasonló én is kipróbáltam, de nemtom...

Rusy ez ilyen egyszerû, aki tud fordítani az tud kész.
(küldtem két privátot megkaptad? nem értek a lovakhoz )

Én szívesen csinálnék egy oldalt, van hozzá plussz küldteésem egy csomó, meg questem, és egy két tippet is tudok írni, csináljak egy oldalt, engem érdekelne, ez a játék megérdemli...

mafiahq
Elhiszem, csak tudod én nem csináltam semmit csak éppen stafler fordítását terjesztem ezért belém kötött! :|

IMYke2.0.0.0
Szerintem egy normális hangnemû levél és egy megfelelõ helyesbítés jobban megfelelt volna.
Nem túl szép dolog egymás arcába vágni ilyen dolgokat...
Hunnenkoenig pedig nem tizenéves.

Én nem akarok igazságot tenni, játszottam a mafiáva, amikor még hunnenkoenig 2-3 pályánkén frissítette a magyarítást, tehát még ilyen alfa béta hibás, volt, de még akkor sem neveztem minõségtelennek, meg hulladéknak mer jó volt...

IMYke2.0.0.0

mafiahq
. errõl ennyit ne is találkozunk többé az életbe amúgy a Mafia funoknak én is írtam 1 hírlevelet az aljas viselkedésedrõl! innétõl lezártam!

IMYke2.0.0.0
Remek lenne! Köszi elõre is.

Hunnenkoenig
Kösz szepen!

Meg mindenkinek, hogy mellem alltok!

befejezeskent legyen itt mafiahq ujabb gyöngyszeme es utana lezartnak tekinthetjük az ügyet (legalabbis az ujabb fejlemenyekig)

Levél ment nah ne mond??? most megjedtem, ha valami kárra lenne a
honlapnak tönkre tennénk a te honlapodat az tuti és kitennék mondom 1
cikket a te kis magánakcióidról megkeresnénk és a valóéletbe szét
vágnánk a nagy pofád. Amúgy mi épp elég idõsek vagyunk de te nem
lehetsz több kb 14 évesnél, ha ilyen nagy p**** akkor az életbe is
megmered mutatni? attól félek egy két beszólásod lenne és véged.. csak
ne hogy találkozzunk valaha is vagy egy két fun tagunkal vagyunk 1
páran!

Óh Imyke, és nem akarok hülyeséget mondani, meg ígérgetni, de egy próbát megér, hogy megkérdezzek valakit tárhely ügyben.

mafiahq
És ha valakit érdekel hunnenkoenig levele már úgy kezdõdött hogy te M*csk*s p*cs, nem is idézem tovább mer már borzalom ezért válaszoltam rá ilyet amit ez az aljas hunnenkoenig még át is alakított!

Én meg szívesen venném, ha valaki (természetesen csak ha már készen vagyok legalább az alapjáték magyarításával) tudna nekem segíteni egy honlapot összedobni, mert hát khm ööö hikomat vagyok hozzá na

mafiahq
2. Van rá engedélynük pl zerocoolt meg is kérdezheted, errõl ennyit!!

mafiahq
Kár hogy kinn a banner..!

IMYke2.0.0.0
IMYke nem lesz mérges, mindaddig, míg valóban a Játékokról van szó a topikban - a Disciples 2 pedig ugye egy Játék!

atr0p0sz: kitartást kívánok! S ha megvan minden, akkor szívesen vesszük annak hírét is!

CarajoEsp: - 48 MB-os az anyag! - fogggggalmam sincs, hova tudom majd feltenni. Most már szponzor sem ártana, aki mondjuk adna 1Gb-nyi tárhelyet, ingyen, mert megõrülök, annyi anyagot nem tudok sem most, sem a késõbbiekben feltenni a netre... Hiszen, sajna (vagy nem sajna?) a Játékok méretével együtt a magyarítások mérete is nõ nem egy esetben...

tedd azt! megérteném ha mérges lenne miatta, és bocsánatot is kérek töredelmesen 😊

Hát nagyon megoszlanak a vélemények a játékról, szerintem kevesen szeretik, pedig szerintem ez azon kevés játékok egyike, amelyi megéri a pénzét, mer az újrajátszhatósága nagyon nagy, nem nagyon tudtam még senkivel beszélgetni róla, mer nem érdekel senkit, fál éve nyitottam egy topicot, asszem pc gurun, azóta 30 hozzászólás van benne, végre egy ember aki szereti...
Mostmár nyitni kéne egy topicopt neki mer imyke mérges lesz

CarajoEsp
Térdre borulok a BloodyRane miatt!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Emlékeztetsz valakire
Asszem magamra