Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te se tudod mivel lehet szerkeszteni a Hitman 2-3 nyelvi fájljait?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Középen, valóban a Novalogic... bocs.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vigyázat, az én verzióm nem azonos a netre kirakott demo változattal!
Azt ugye mindenki tudja már, hogy késni fog, mert a teszterek számos kisebb-komolyabb hibát találtak és a fejlesztõk, ill. a júbiszoft úgy gondolta, inkább késsen, de ne legyen hibás!
Amúgy, eszméletlen jók benne a karakter-animációk.
Kúszás közben frankón tud oldalra gördülgetni a harcos karakterünk, a víz is szép, kacsáztatni is lehet a gránátot... 😊
A gépigénye magas, de ezt a az optimalizálatlanságnak tudom be. Minimum Radeon 9500 kell neki szerintem, hogy tényleg gyönyörû legyen.
A Játék egy mûködõ változatához letöltési jogot - itt is pihen a vinyómon (618M😎.
A Játék teljes nyersanyagát - azaz a *.psd formátumú képeket (aki ért a Photoshop-hoz, az rögötön dörzsöli a tenyerét, és tudja, mekkora könnyebbség ez nekem!), a szöveg (*.bin) fájlok nyers változatát, melyet egy Resource editorral simán lehet editálni, majd betömöríteni *.bin-be.
A *.pff fájlokba meg már régen is tudtam, hogy miként kell belenyúlni...
Szóval, kész kánaán!
Bár így fordíthatnék mindíg!
Amikor mindent megkaptam ill. a startpisztoly edördül.
A ManHUNt-ot is fel kell tennem (a többivel együtt) valahová...
A Magyarítás Központunk is megfelelõ lenne, csak kérdés:
Még mindig másokkal kell pakoltatni a cuccokat? (NeoMAN-nek)
Imyke!Mikor kezded a JOPS magyarítását?
Ha warezolsz, a te dolgod. Aki megveszi az meg az öve.
Hogy te kit nezel hülyenek, az eleg szubjektiv, mert en meg teged nezlek annak! Na.
Kérdésem volna hozzátok: a swat 3at szeretném magyarositani, és valaki nagyonrendes elmondhatná hogy pontosan honnan lehet letölteni és feltenni!!!! Kösziii

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Kissé furcsa lehetne, ha xx fordító megkeresi a játék kiadót, hogy bár még nem jelent meg a game Magyarországon, de õ már megcsinálta a fordítást.
Nem túl életszerû, hogy a fordító megrendelte a játékot külföldrõl a hivatalos megjelenés után egybõl, játék helyett nekilátott fordítani és opsz már kész is a 100%-os, hibamentes, kiadható magyarítás.
A kiadók szemszögébõl az az életszerû (és talán nem is tévednek nagyot?😊, hogy a magyarítás a warez kiadás alapján készült. Mivel a kiadók (talán érthetõ is) nem igazán örvedenek a warez dolgokért = nem fognak repesni a felajánlkozástól...
Amit viszont végképpen nem értek: volt már pár olyan eset, hogy még külföldön sem jelent meg hivatalosan a játék de volt már aki bejelentette fórumokon, hogy *** % már kész van a játék magyarításából. Vazzz.... pici önmérséklet kéne csak - ugyanis ezzel az erõvel kiírhatja hogy warezt használ. Miért lehet ez gáz? Nagyon lesarkítva a dolgot: adódhat olyan helyzet amikor a hivatalos szerveknek jól jöhet a statisztika javítás miatt (prémium?😊 pár könnyen és gyorsan megoldható szerzõi- és szomszédos jog sértés eset. Ha valaki beír egy fórumba a szerveren tárolódik az idõponttól a IP-ig minden adat. A többit a fantáziára bízom, de tuti, hogy ha kell akkor pár perc alatt megvan a fórumra beíró személy neve és pontos címe is... Ennyi. Tehát nem árt egy kis önmérséklet a nagy bejelentésekkel.
Szerintem a játékosok legtöbbje crack-olt játékot használ, jó lenne rájuk is gondolni.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Jelen esetben a Manhunt azt hiszem még nem jelent meg itthon, miért nem keresed fel a forgalmazót egy ajánlattal???
Nem biztos, de az a megérzésem, hogy a szöveg *.loc fájlokban van...
Mondjuk ehhez lehet, hogy szerkesztõ progi kell, mint a BFV-hez...
Tud vki ilyet? Szerintem a 2. rész is ilyen nyelvi fájlokból áll.
Tényleg nem értem! Akkor most hogyan tovább???

Lehet én is belekezdek, de csak kiváncsiságból...
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/
Mert elindulni nálam is elindul a játék ezt lentebb irtam is, hanem amikor Csatára kerül sor akkor fagy ki.
"Out of memory. Please free some memory, then choose retry. Runtime Error! ... heroes4.exe abnormal program termination." ezzel a hiba üzivel
léci, léci, léci
köszike
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
Jó hamar elkészítettétek ,grat
Le a kalappal. A Manhunt magyarositasa nem lesz semmi. A forditas mereterol pedig: valamit valamiert (legalabbis szerintem).
Udv Wendol
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
A ManHUNt magyarítás - telepítõben már! - 184 MB-ot tesz ki!
Az eddigi legnagyobb méretû magyarításom!
Elég nehéz lesz feltenni a netre...
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1