58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
mike369 #23780 Furcsa az ízlésetek... mondhatni GYANÚS...
-
NiGhTM4R3 #23779 FIFAHUNGARY-n jelent meg egy patch ami tartalmazza a PES4 magyarítását.
Mike az a Te műved? Vagy mivan? -
NiGhTM4R3 #23778 Vagy mégis? 
-
NiGhTM4R3 #23777 Nana 

Ez nem AZ a topic
-
tangában!!!!
-
De akkor meztelen legyen...! 

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
NiGhTM4R3 #23774 Te leszel a csaj aki megy a menetek végén a táblával?:) -
Sherad #23773 :) -
mike369 #23772 van egy olyan érzésem, hogy a Retek Klub a köv. sztárboxot játékmagyarítókkal fogje megrendezni... 
-
A "stílusodból ítélve" félremagyarázod az általam leírtakat.
Annyi volt a hozzászólásom lényege, hogy tisztelet annak, aki nekikezd és megcsinálja, mert Qrva nagy munkának tűnik.
Ennyi.
Szedj Seduxen-t a bajodra... -
Hát persze!
Én neked hiszek nem nekik!
-
Sherad #23769 stilusodbol itelve: te ugy gondolod ha nem te vagy nem olyan kesziti a forditast aki mar tobb jatekon tul van akkor az csak rossz munkat vegezhet?
1. enm egyedul forditotta a szoveg fileok mar kesz vannak a menuben levo szovegek meg nem mert nem sikerult megbontani a menufilet. ( mint PROFI fordito esetleg ranezhetnel a menu filera )
2. nem hirnevert cserebe csinaljuk! -
mike369 #23768 Ha nem, akkor csakis a posta az oka!
-
hétfőre biztos itt lesz 
[ reménykedik erősen ] -
mike369 #23766 már elküldtem! nem kaptad meg?
az az átkozott posta...
-
köszönöm!!!
ne fáradj az ajándékvásárlással, inkább add ide a pénzt
-
mike369 #23764 Boldog karácsonyt! -
Jó reggeltet!!! -
Na akkor foglalkozzunk érdemi dolgokkal is (ON-topik).
Kíváncsi lennék erre az "L.János" nevű nem-tudom-kire, hogyan halad a Brothers in Arms magyarításával, mert most feltelepítettem átnézés céljából.
Elég tekintélyes szövegállomány "csomag" van INT-ekből, mivel MINDEN elhangzó szó feliratozva van benne, és persze ottvannak még a szokásos többi, a játékban olvasható szövegmennyiség.
Szóval csak azt akarom mondani, igen nagy bátorság ennek az egésznek egyedül nekiesni...
Ugyanakkor ilyen ismeretlenként biztos hírnevet fog szerezni magána - feltéve, hogy egyszer befejezi ÉS színvonalas munkát ad ki a kezéből... -
Sőt, ha már itt tartunk, az egész alig minősül mondatnak, tehát a nagy betű és a pont is felesleges.
-
Mert több nem fért a logóra
-
ok, most már nem csodálkozom a büntetőpontjaidon... ja de... miért csak ennyi? -
Kiváncsi voltam tudjátok-e muahahahaahaha
-
A vagy elé nem kell vessző
-
Mindegy, a lényeg hogy nem kell elé vessző, csak ha több "vagy" van a mondatban. :) -
Nem. A "vagy" az E/2 létige.
...hogy valami értelmeset is írjak már ide, mert rég köszöntem B. Sziasztok! -
Nem. A "vagy" az választószócska, nem szabad elé vessző írni (csak abban az esetben, ha a mondatban több vagy van; pl: Vagy ez, vagy az.). -
Vagy előtt vessző
-
mike369 #23752
with my own menu...
-
mike369 #23751 halad, csak mindig megzavarnak holmi munkákkal közben... 
valószínűleg a mostani HEP-ben csak a működő béta magyarítás lesz benne, a végleges pedig majd egy 1.xx-es verzióban.
MEGLEPŐEN sok a szöveg (Master League, Training,...) -
NiGhTM4R3 #23750 Mike mester, h áll a PES? -
NiGhTM4R3 #23749 Akkor meg lényegtelen :D -
Amúgy nem ismertem :P :D -
NiGhTM4R3 #23747 Válaszoltál?
Akkor Én sem:) -
Hogy értetted ezt a "jellemet"? :P -
jó reggeltet!!! -
Kiru #23744 Köszi a válaszokat :) -
mike369 #23743 Ja, arra csak azért nem reagáltam, mert közben megfenekleni látszott a dolog (mármint, hogy nem fordítható normálisan)... persze, hogy kell... ha belevágunk, akkor majd összebeszéljük!
-
Egen, mer' valszeg nem olvasol el te sem minden hozzászólást...arra sem reagáltál pl., amikor azt kérdeztem, kell-e a Deus Ex2... :) -
Ja és KÖSZI a Magyarítást mások nevében is , bár van némi angol tudásom, de így élvezhetőbb volt.