58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Szivesen!
Egyebkent en ezeket az oldalakat hasznalom fontokhoz:
http://www.1001freefonts.com/
http://www.fontcontrol.de/fonts/a/0.html
http://www.fontfreak.com/index2.htm -
titike #25279 Nagyon szépen köszönöm már le is szedtem 
-
Algerian
http://www.fontcontrol.de/load.php?7658 -
Methos vagy aki meg erintett:
A szinkronok nagyon jok...nem akarjatok a sokszor felbeszakadt almot vegigalmodni es a Mafiat leszinkronizalni? Szerintem megerne egy imat :-) -
titike #25276 Bocs, hogy nem ide való de érdeklődni szeretnék nincs e meg valakinek az ALGERIAN betü minta, vagy ha tudja honnan lehet letölteni az enyémet sehol nem találom a cd-imen
előre is köszi -
mike369 #25275 http://www.torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=90343 -
Ha már az ATI-knál tartunk, az XBOX 360-asban ATI grafikus rendszer van... -
imyke: Kiáramlott a sok "pályakezdő munkanélküli"? 
TommoT: ATI-ból az X850Xt Pe. a top.
De azt veri az nVidia 6800 Ultra SLI (még a 6800 GT SLI is veri).
Ezek mind kb. 90-100e Ft körüli kártyák. -
Gondolom, hogy ez nem 855.000 hasznos karaktert takar? ;)
De azt mondom, hogy hajrá, mert már biztos sokan vannak, akik azonnal szeretnék a magyarítást! ;) -
TommoT #25271 Egy kis off. Melyik a mostani legjobb ati vga? Geforce-ból asszem a 6800. -
TommoT #25270 Nemtudod honnan lehet leszedni? Gyors torrent is jó. Amúgy eredetileg mire jött ki? Nincs hozzá magyarítás? Bár lehet egyszerübb lenne, ha valaki elmondaná miről szól.
-
mike369 #25269 létezik belőle egy pc-re házilag átrakott, de működő verzió.
mondjuk elég vicces, mert a videók sh2-3 körüli színvonalon járnak, a game meg olyan, mintha c64-en nyomnád... :))) -
TommoT #25268 Mondjuk nekem ezzel a géppel akadozik a swat4, viszont a bia az tökéletesen megy, szóval érdekes. Talán kéne valami progi, ami kicsit javít a teljesítményen? Meg hallottam ilyet, hogy ram töredezettség mentesítő. Valakinek van ilyen? (bocs az offért) -
TommoT #25267 Akadozás nélkül elfut?
Szerinted 1700mhz, 512 ram, fx 5700(256mb) <-- ezzel hogy menne el?
Nah, éreztem, hogy fordítod.
Silent Hill 1 az kijött pc-re? És létezik hozzá magyarosítás? Mert inkább azzal kezdeném, mint a 2-vel. Vagy akkor valaki mondja el a sztoriját.
-
* Nekem 9500 Pro (128MB) dohog a gépemben. Azzal elfut a Doom III. Mivel már leszoktam a maximalizmusról, és nem is lehet vele, ezért nem Ultra High-on...
* Új fejlemény: a SWAT 4-et fordítom, mert gameplus eltűnt, mint szürke szamár a ködben, és a Magyarítások Portálon már őrülten várják.
Ahhoz képest, hogy pénteken éjfél előtt kezdtem, már most túl vagyok a felén. Sőt, a 855 kb-os fájlt már le is tudtam, a többiben - küldetések, fegyver leírások - már viszonylag egyszerűbben tudok majd haladni.
* A Still Life-hoz mmester készített egy editort, így az is fordítható - párhuzamosan készül az is.
Igaz, hétköznap már nem tudok nagyon haladni, mert munkahelyemen most hajtás van, de délutánonként és hétvégeken azért igen
---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
TommoT #25265 Ha kijön ez a silent hill 2 szinkron, akkor valszeg elkezdenék vele játszani, csak jó lenne silent hill 1-el kezdeni, hogy értsem a sztorit. Ahhoz nincs magyarosítás? Vagy netán az nem is pc-re jött ki annó?
-
TommoT #25264 Hát a kijött béta után inkább nem várom, hogy kész legyen. A fordítás után eltűnt egy csomó szöveg.
Radeon 9500-nél fx 5700 jobb? -
Az FX-sorozat gyengébbjeihez.
A SWAT4-et már csinálják mások (fhun.uw.hu) -
TommoT #25262 Imyke2000 a te gépeden a DOOM3 elfut? Mert akkor reménykedhetek.
A Radeon 9500-t melyik nvidiához lehetne hasonlítani?
-
TommoT #25261 Imyke2000! Ha nincs ötleted, hogy mit fordíts le, akkor a SWAT4-be kezdj bele szerintem!
-
mike369 #25260 

-
OK Köszi. -
Mivel nincs hozzá editor, és a fájl közvetlenül nem módosítható hiba nélkül, így egy ideig jegelni kell a Boiling Pointot.
Ráadásul, szemét módon optimalizálatlan. Így valószínűleg majd jön ki hozzá egy (vagy több?) Patch is...
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
még egy kis Silent Hill 2 -
Akkor nem is tudsz semmi biztosat mondani, hogy mikor tudod elkezdeni a fordítását? -
:) -
Már el kellett volna tűnnie... Egy kisebb vitám volt rorr-al... -
Methos, te meg miert vagy figyelmeztetve? :-) -
Még sehonnan... Ember, most jött ki! -
Esetleg érdekelne valakit a "Silent Hill 2 - A magyar változat készítői" videócska? Mert megcsináltam (sztem elég jóra sikerült), és ha valakit érdekel akkor feldobom a szerverre. Egyébként egy "autorunnal" együtt megtalálható lesz majd a szinkronos verzió telepítőjében. -
Esetleg akkor fordítható, ha valaki ír rá progit. ;) Másik kérdés, hogy mennyire érdemes fordítani... -
kkkaroly #25249 Hi all! :-)
Ha valaki tudna nekem tippet adni honnan tölthetném le az Empire Earth 2 Megyarosítás azt meg kösszönném! -
titike #25248 Köszönöm a választ és epekedve várom
-
HEX-ben persze fordítható, kötött szótag/betűszámmal...
Boiling Point: Road to Hell
=================================
Jelenleg NEM FORDÍTHATÓ.
A fájl, amiben tárolja az 5 idegen nyelven a szövegeket: resource.qrc
A játék gyökerében található, kb. 12 és fél megabájt.
A fájl "elején" ez olvasható: ZRes
NiGhTM4R3 #25245 Akkor elég alacsonyra tetted a mércét :) -
Ja hát igen.
A Delta Force Xtreme nem más, mint a Delta Force 1 grafikiailag "felturbózva"... -
Nekem a GT jelenti a minőséget 
-
titike
Nos, a közeljövőben - ez egy hónapot jelent - tuti nem lesz rá időm. Utána talán igen.
A jó hír az, hogy nagy titokban még 2004-ben elkezdtem az eredeti Delta Force 1-et honosítani, és ahogy megnéztem ezt a DF:Xtreme-t felderültem, mert az újításokhoz tartozó változókon felül, csak a BHD-motorhoz igazodó szerkezet miatt kell tökölnöm a meglévő anyagaim berakásával, simán hasznosíthatók.
Addig is, türelmedet kérem! Ami késik, az jön
-----------------------------------------
-
titike #25241 IMYke ! kérdezni szeretném, hogy lesz e kedved a Delta Force: Xtreme játék magyarosítására mivel a Delta F.-kat te magyarítottad?
A választ köszönöm előre is.Bocs, hogy ismét megkérdeztem de lehet, hogy elsiklottál felette.