58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
bezony....lásd: #25396
(bocs az OFF-ért) -
Köszi szépen, akkor azt beírom. Végülis annyira nem fontos, hogy pont az legyen, csak egy étlapot csinálok, és a szabályok szerint kötelező, hogy legyen benne angol/német név.
Duddits: Amire te gondolsz, az szerintem a hekk ;). -

-
az a szósz
-
Tehát "barbecue" -
a flekken az roston grillezett hús -
Jó lenne:( -
A flekken szerintem a hal vagy mi az. Van ilyen kaja.
Cold Fear-hoz lesz magyarítás? -
Hat ha elmondod pontosan mi az a flekken, akkor a nemetet talan meg tudom mondani...szerintem schweinsbraten (vagy schweinebraten...ahogy szimpibb) lesz...
Angolul talan roast pork. -
OFF
bocsi az off-ért, de vki meg tudná mondani, hogy hogy van a sertés flekken angolul és németül? Előre is köszi.
ON -
Lenne 1 költői kérdésem:)
(biztos volt már róla szó)
Project snowblind-hoz készít valaki honosítást?
Gondolom az r0 stb.. file-okat nem lehet megnyittani, de azért gondoltam megkérdezem :-D -
Kovász #25390 Sztem elég elmenni egy jó kis buliba, pia, cigi, kiabálás, és másnapra tuti rekedtes lesz az ember hangja
-
Hat a baj az, hogy a magyarok hangja alapbol magasabb szinarnyalatu, mint az angoloke-nemeteke, mivel azok inkabb torokbol beszelnek...
Ilyet szerintem magyarorszagon sosem talalunk :-)
Ja, Ralfi talan jo lenne nekem :-) -
ez elég sok...........már ahhoz képest, hogy kb. három olyan vénembert tudok, aki benne lenne az ilyen bulikban. -
Rusy #25387 Visszatértek a jóarcok a topicba, kíváncsi vagyok a szinkronra... -
Legyél te a dadogós Ralfi! A neve alapján lehet, hogy ő német származású, nem is olasz! (Salieriék lehet, hogy úgy gondolták, autószerelőnek jobb lesz egy precízebb német...mint valami olasz... :DDD) :))) -
Na meg a fegyvertáros faszi (talán Vincenzo), sztem neki van a legjellegzetesebb olaszos-rekedtes-maffiás hangja.
Amúgy ITT meghallgatható néhány főszereplő hangja. (fegyvertáros faszi sajna nincs köztük) -
Hat ha jol emlekszem akkor Salieri, az egyik mafia fönök, egy pap, talan egy masik mafia fönök, egy nyomozo, talan meg 1-2 pluszra...
Ezek olyan 45 es 70 közötti hangok... -
Pölö az is lehetséges :)
-
benősült a klánba
-
Ráfogjuk, hogy olasz akcentus :)))
-
amúgy hány "öreg hang" kellene?
-
Nincs itt valaki, akinek az apja bevallalna?
Esetleg egy olyan, aki titokban mindig is szinesz szeretett volna lenni?
Biztos akadnak olyan apukak... En 36 vagyok, bar a hangom szerintem eleg gyöker, de talan el tudnek vallalni valamilyen szerepet...ezt mar a regieknek is felajanlottam.
Mondjuk, allitolag nemet akcentussal beszelem a magyart, szoval talan nem igazan optimalis :-)) -
Az a gond, ha a fiatal(abb) hangok suttugós-rekedtesre veszik a figurát, akkor úgy fog kinézni a szinkron, mintha a minden szereplő gégerákos lenne (tapasztalatból mondom) -
nod32 -
Eh, buktad! Nekem se talált semmit a McAffe. -
Mozilla + Avast nem talált vírust sem az oldalon, sem az adatokban.
-
Meg vírus 
-
Ha érdekel titeket (fordítókat) a Restorator 2005, itt megtalálhatjátok. Van hozzá crack is. -
Ok. -
"Hamarosan nyitok egy új oldalt, ahol majd a GTA San Andreas-t fogjuk fordítani és csinálunk hozzá szinkront is!"
Forrás: Hun Portál TEAM
Na nemáár... 1 kérdés: miért akar mindenki ilyen háziszinkront csinálni? :/ Mert ebből jó nem sül ki... -
Aki keresne az szombat estefelé keressen, mert megyek holnap Pécsre 2 napra, elektrotechnika versenyre. :) -
Akkor az lenne, mint a GT csapatnál... Mi rendes, hivatásos színészekkel dolgozunk. -
Ha lesz valami kisgyerek benne szívesen válalom a sziknront.
-
Meg kell mutatni az eredeti szinkron hangmintákat UV-nek, s majd eldönti. -
De mondjuk egy 40 év körüli hang torzítással talán nem olyan mint egy 12 évesé... -
Vaoh! Lesz Mafia szinkron?
-
Félreértés ne essék, nagyon örülnék magam is egy jó Mafia szinkronnak, de csak ha tényleg hitelesek lennének a szinkronhangok...mert ha jól emlékszem, ilyen "fiatal madár eltorzítja a hangját, megpróbál mélyen beszélni" Mafia szinkron próbálkozással már találkoztunk...röhögtem is egy nagyot, amikor megnéztem-meghallgattam a bemutatóját...aztán persze azóta is áll a projekt... :))) -
Talan lehet torzitani es bekeverni...
Ha suttogosan-rekedtesen beszel, akkor ugysem nagyon lehet megmondani hany eves :-)
Mondjuk 12 evesröl akkor is :-) -
Hirdetés: Torment szinkronhoz keresünk legalább 500 éves banyahangot, kifejezetten "vén csoroszlyás", recsegős hanglejtéssel, mérhetetlen gonoszsággal és lenézéssel, hihetetlen önteltséggel felvértezve. Valódi éjboszorkák előnyben. :)
(Csak vicc volt. Nem lesz Torment szinkron. Egyhamar... :) )