58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • uv
    bezony....lásd: #25396

(bocs az OFF-ért)
  • Aquli
    Köszi szépen, akkor azt beírom. Végülis annyira nem fontos, hogy pont az legyen, csak egy étlapot csinálok, és a szabályok szerint kötelező, hogy legyen benne angol/német név.

Duddits: Amire te gondolsz, az szerintem a hekk ;).
  • Duddits
  • uv
    az a szósz
  • ibrik
    Tehát "barbecue"
  • uv
    a flekken az roston grillezett hús
  • Rash87
    Jó lenne:(
  • Duddits
    A flekken szerintem a hal vagy mi az. Van ilyen kaja.

Cold Fear-hoz lesz magyarítás?
  • Hunnenkoenig
    Hat ha elmondod pontosan mi az a flekken, akkor a nemetet talan meg tudom mondani...szerintem schweinsbraten (vagy schweinebraten...ahogy szimpibb) lesz...

Angolul talan roast pork.
  • Aquli
    OFF
    bocsi az off-ért, de vki meg tudná mondani, hogy hogy van a sertés flekken angolul és németül? Előre is köszi.
    ON
  • Maxtreme
    Lenne 1 költői kérdésem:)
    (biztos volt már róla szó)
    Project snowblind-hoz készít valaki honosítást?
    Gondolom az r0 stb.. file-okat nem lehet megnyittani, de azért gondoltam megkérdezem :-D
  • Kovász
    Sztem elég elmenni egy jó kis buliba, pia, cigi, kiabálás, és másnapra tuti rekedtes lesz az ember hangja
  • Hunnenkoenig
    Hat a baj az, hogy a magyarok hangja alapbol magasabb szinarnyalatu, mint az angoloke-nemeteke, mivel azok inkabb torokbol beszelnek...

Ilyet szerintem magyarorszagon sosem talalunk :-)

Ja, Ralfi talan jo lenne nekem :-)
  • uv
    ez elég sok...........már ahhoz képest, hogy kb. három olyan vénembert tudok, aki benne lenne az ilyen bulikban.
  • Rusy
    Visszatértek a jóarcok a topicba, kíváncsi vagyok a szinkronra...
  • hykao
    Legyél te a dadogós Ralfi! A neve alapján lehet, hogy ő német származású, nem is olasz! (Salieriék lehet, hogy úgy gondolták, autószerelőnek jobb lesz egy precízebb német...mint valami olasz... :DDD) :)))
  • hykao
    Na meg a fegyvertáros faszi (talán Vincenzo), sztem neki van a legjellegzetesebb olaszos-rekedtes-maffiás hangja.

Amúgy ITT meghallgatható néhány főszereplő hangja. (fegyvertáros faszi sajna nincs köztük)
  • Hunnenkoenig
    Hat ha jol emlekszem akkor Salieri, az egyik mafia fönök, egy pap, talan egy masik mafia fönök, egy nyomozo, talan meg 1-2 pluszra...

Ezek olyan 45 es 70 közötti hangok...
  • IMYke2.0.0.0
    Pölö az is lehetséges :)

• uv
    benősült a klánba
  • IMYke2.0.0.0
    Ráfogjuk, hogy olasz akcentus :)))

• uv
    amúgy hány "öreg hang" kellene?
  • Hunnenkoenig
    Nincs itt valaki, akinek az apja bevallalna?

Esetleg egy olyan, aki titokban mindig is szinesz szeretett volna lenni?

Biztos akadnak olyan apukak... En 36 vagyok, bar a hangom szerintem eleg gyöker, de talan el tudnek vallalni valamilyen szerepet...ezt mar a regieknek is felajanlottam.

Mondjuk, allitolag nemet akcentussal beszelem a magyart, szoval talan nem igazan optimalis :-))
  • uv
    Az a gond, ha a fiatal(abb) hangok suttugós-rekedtesre veszik a figurát, akkor úgy fog kinézni a szinkron, mintha a minden szereplő gégerákos lenne (tapasztalatból mondom)
  • Rash87
    nod32
  • Duddits
    Eh, buktad! Nekem se talált semmit a McAffe.
  • IMYke2.0.0.0
    Mozilla + Avast nem talált vírust sem az oldalon, sem az adatokban.

• Rash87
    Meg vírus
  • Duddits
    Ha érdekel titeket (fordítókat) a Restorator 2005, itt megtalálhatjátok. Van hozzá crack is.
  • Duddits
    Ok.
  • Methos from GH
    "Hamarosan nyitok egy új oldalt, ahol majd a GTA San Andreas-t fogjuk fordítani és csinálunk hozzá szinkront is!"

Forrás: Hun Portál TEAM

Na nemáár... 1 kérdés: miért akar mindenki ilyen háziszinkront csinálni? :/ Mert ebből jó nem sül ki...
  • Methos from GH
    Aki keresne az szombat estefelé keressen, mert megyek holnap Pécsre 2 napra, elektrotechnika versenyre. :)
  • Methos from GH
    Akkor az lenne, mint a GT csapatnál... Mi rendes, hivatásos színészekkel dolgozunk.
  • Duddits
    Ha lesz valami kisgyerek benne szívesen válalom a sziknront.
  • hykao
    Meg kell mutatni az eredeti szinkron hangmintákat UV-nek, s majd eldönti.
  • Methos from GH
    De mondjuk egy 40 év körüli hang torzítással talán nem olyan mint egy 12 évesé...
  • Duddits
    Vaoh! Lesz Mafia szinkron?
  • hykao
    Félreértés ne essék, nagyon örülnék magam is egy jó Mafia szinkronnak, de csak ha tényleg hitelesek lennének a szinkronhangok...mert ha jól emlékszem, ilyen "fiatal madár eltorzítja a hangját, megpróbál mélyen beszélni" Mafia szinkron próbálkozással már találkoztunk...röhögtem is egy nagyot, amikor megnéztem-meghallgattam a bemutatóját...aztán persze azóta is áll a projekt... :)))
  • Hunnenkoenig
    Talan lehet torzitani es bekeverni...

Ha suttogosan-rekedtesen beszel, akkor ugysem nagyon lehet megmondani hany eves :-)

Mondjuk 12 evesröl akkor is :-)
  • PetruZ
    Hirdetés: Torment szinkronhoz keresünk legalább 500 éves banyahangot, kifejezetten "vén csoroszlyás", recsegős hanglejtéssel, mérhetetlen gonoszsággal és lenézéssel, hihetetlen önteltséggel felvértezve. Valódi éjboszorkák előnyben. :)

(Csak vicc volt. Nem lesz Torment szinkron. Egyhamar... :) )