Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Őszintén szólva én se tudtam erről. Pedig teljesen korrekt kis játéknak indult eredetileg! Nagy kár, hogy nem lett belőle semmi. Az meg csak egy mellékszál, hogy annak idején finoman szólva nem voltam túl jó véleménnyel Bakerről, de el kell ismernem, hogy az utóbbi időkben nagyon pozitív irányba változott meg és ez jó dolog.

IMYke2.0.0.0
#thumbsup

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Kár, hogy a ms és a sony nem engedi a moddolást 😞
De jó volna pedig. Rájuk kellene írni, hogy a hazai fanbase megcsinálta tegyék be a digitális verzióba. Legalább megtudnánk milyen kamu dumával hajtanának el

Remélem egyszer lesz rá emulátor 😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.16. 14:47:50

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Evin jóvoltából érkezik az Uncharted 4 magyarítása (PS4):

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Frissítettük a Shadow of the Tomb Raider magyarítását!
Az aktuális új verzió immáron teljes mértékben kompatibilis a Definitive Edition változattal.

Letölthető innét

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szia! Sajna már nem. Azért köszi! <#violent>

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Zeller01
Így, hogy itt 1 hozzászólásban volt meghirdetve, nekem is elkerülte a figyelmem. Szerintem sokan lehetünk így ezzel. Mondjuk a magyaritasok.hu-n kint lenne vagy itt úgy megoldani, hogy első hozzászólás legyen mindig, tuti lett volna feliratkozó. Ha, látom én is rányomok arra gombra 😄 Szóval él még a lehetőség? 😄

. : Z E L L E R : .

Rico: ki volt téve az oldalra is, FB-n is, illetve ide is. Jó, de akkor ennyi erővel lottózni sem kéne, mert minél többen lottóznak, annál kisebb az esélye annak, hogy nyer az ember, nem?

Grebber: A 200-at csak úgy kigondoltam, bíztam benne, hogy az országból sikerül összeszedni 200 feliratkozót. 😄 Tévedni emberi dolog.

RicoKwothe
Az ok egyszerű:kurva kevesen tudták. Én speciel most sem tudom miről van szó, így tuti, hogy sokan mások sem.
Egy nyereményjátékot híresztelni a nyereményre ácsingózók részéről meg érdekes dolog, mivel minél többen vannak, annál inkább csökken a győzelem esélye.

Aki fittyet hány...az fittyet evett.

grebber
Dehogy veszi meg mindenki, közel sem.
Én poénból írtam a sorsolásra hogy jók a cuccokat leszünk több ezren. Ezt nem gondoltam volna ,hogy ennyire kevesen lesznek rájuk 😞

Ha már megvannak véve a játékok akkor sorsold ki a meglévő között. Bár a te pénzed te döntésed. Amúgy ez ennyire nagy baj hogy nincs meg a 200? Tudtommal a yt ott még nem fizet, akkor meg miért fontos az a szám?

Ez volt az a nyereményjáték

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.16. 08:08:11

Sziasztok! Sajnálattal kell bejelentenem, hogy a sorsolás elmarad. A 2 hónap alatt mindösszesen 136 feliratkozó jelentkezett a nyereményjátékra. Itt egymás között a fórumban szeretném kikérni a véleményeteket: szerintetek mi lehetett az oka? Írták itt is, hogy nagyon jó marketing. Ezek szerint mégsem annyira. Csak egy feliratkozás gombra kellett volna kattintani és annyi. Vagy a nyereményekkel volt a baj? Túl olcsó játékok és mindenki megveszi őket? Vagy megerőltető egy Feliratkozás gombra kattintani manapság (se kérdésekre nem kellett válaszolni, sem emelt díjas SMS-t küldeni, sem FB-n tetszikelni és megosztani)? Azért vagyok kíváncsi rá, mert a jövőben akkor nem rendezek ilyeneket, mert tök felesleges. Köszi a véleményeteket!

Köszönöm! Lassan összeraktam, hogy ki kicsoda.<#conf>
Írtam FB-on!
Köszönöm a választ, fórumokon én is ezt olvastam.
Köszönöm, próbálkoztam!
Köszönöm!
Hát akkor A Plagus Tale: Innocence benne van az 1%-ban sajnos.
Az 1.07 frissítés érintette a nyelvi fájlt is és a magyar feliratozás - főleg a játék menüjében - el van "csúszva".
Gondolom a fordítók majd idővel frissítik a magyarítást és hozzáigazítják az 1.07 játékfrissítéshez
grebber
Elnéztem. Én nem ugatás volt csak észrevétel.

Más:

Akinek van valami UE4-es toolja nem nézne rá a Gothic Playable Teaserre? (9.5GB-os .pak-ba van minden)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.14. 12:19:24

IMYke2.0.0.0
Azert van igaza, mert a magyaritasok 99%-aban a magyaritasok semmifele olyan anyagot nem tartalmaznak, amik verzio-fuggove tehetnek oket.
Legrosszabb esetben par angol sort kaphat a monitorara, a tobbi magyar melle.
S ezt siman ellenorizhette volna vasarlassal es egy telepitessel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szia!
Szerintem jobban jársz, ha a készítők FB oldalán érdeklődsz. Ott hamarabb kapsz választ.
https://www.facebook.com/aplaguetaleinnocencehun/
FEARka
Miért lenne már grebbernek igaza? Nem vette még meg, hogy próbálná ki?

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Kérlek töröld a kérdésemet, elnézést hogy belepiszkítottam a fórumodba.
IMYke2.0.0.0
Stilus! Amugy meg grebbernek igaza van.

"Megvásárolnám" Értelmes választ várnék, nem beleugatást mindenbe!
grebber
Nem értem. Megvetted ,akkor miért kérdezgetsz miért nem próbáltad már ki? (Nem rosszból csak érdekes jelenség ez)

Hali! Plague Tale: Innocence PC Megvásárolnám a játékot, mert ez egy remekmű! Érdeklődnék, hogy a legújabb verzióval is működik a magyarítás? (1.07?) A másik kérdés, hogy GOG vagy Steam?
grebber
Ez a nem is rossz hack and slash a semmiből érkezett <#eplus2>

Liberty Prime

SenorGrande
Köszönöm a választ, örömmel hallom, hogy nem halt el a project. 😊
Tavaly év elején kérdeztem, de semmi gond. 😊

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

lostprophet
Igen, Steamen, a teljes játékból 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

kirol
A She Sees Red magyarítása letölthető valahonnan?

Szia, SenorGrande!
Nem hagytam fel vele, de az utóbbi két évben pihenőre tettem a fordítását munka és nem mindig elég pihenés, meg egyéb okok miatt. A szövegek viszont még mindig megvannak, és nemrég újra nekiálltam folytatni. Azt nem tudom megmondani, hol tartok százalékosan, nem igazán értem, mások pontosan hogyan is számolják ki - ha meg kéne becsülnöm, az alapjáték szövegei olyan kétharmad részt le vannak fordítva, plusz a Road to Gehenna-ba is belekezdtem (mert az xls-ben együtt van a játék teljes szövegmennyisége). Megpróbálom befejezni az elkövetkező pár hónapban. Nem tudom, kérdeztél-e erről korábban valamikor, ha igen, utólag is elnézést a késő válaszért. 😊
Utoljára szerkesztette: Steve Q, 2019.12.08. 07:49:01

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

SenorGrande
Szia Steve Q!
Szeretnék érdeklődni, hogy a The Talos Principle fordítását csinálod-e még, kész lesz e, vagy - végleg - abbahagytad?
Válaszod köszönöm! 😊

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

És a bolygónak két holdja is van, a Turul és a Csodaszarvas. 😊

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Evin
Ha már Halo Reach, ugye még mindenki emlékszik rá, hogy van benne magyar nyelv, sőt szinkron is!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

RicoKwothe
Én a franciára való visszaillesztést preferálnám, szinte mindig nagyobb mint az angol, és több ékezetes karaktert támogat.

Aki fittyet hány...az fittyet evett.

Evin
Igen, közben nekem is az jutott eszembe, mintha nagyon régen csinált volna valaki hozzá szövegkönyvet vagy valamit, szóval a dialógusokat lehet, nem is kellene fordítani, csak cserélni a magyar szövegre.

grebber
Maximum ha senki se csinálja meg (érzésre ez lesz a Hlo szériával) akkor majd a feliratos videokat nézem közbe alt+tab-al vagy kirakom tv-re /tabletre
Mert YT-on le van magyarítva még a jövő hét is a Halo szériából kb

Evin
Halo Reach
Előrebocsátom, hogy csak futólag néztem rá, de úgy néz ki, a szövegek ismét a .map fájlokban vannak, mint a korábbi Halo játék(ok)ban. Mivel látható a szöveg, nincs tömörítve, egy blokkban vannak látszólag, ha nem is lesz hozzá rendes szerkesztő, azt el tudom képzelni, hogy kiszedve csak a szöveges blokkot és persze a szöveget tartalmazó bináris fájlhoz szerkesztőt írva, le lehet fordítani olyan szöveglimittel, hogy az összes szöveg ne haladja meg az eredeti angolét. És magamból kiindulva, hogy a nagy szövegfájljaim magyarul mindig kisebbek szoktak lenni mint az angol, gyakorlatilag nem lenne limit. Bár mivel UTF8-ban tárolja a szöveget, lehet érdemes lenne a német helyére tenni a magyart.
Utoljára szerkesztette: Evin, 2019.12.05. 19:07:41

mooo
Előre is köszönjük! Mellesleg Boldogat!
Papa01
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy tervezi-e valaki a Phoenix Point honosítását?

Köszönöm a válaszokat! 😊

Papa

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Mad Max magyarítás előzetes!

cikasz
Köszi. <#worship>
Neked is NeoMan, de onnan az összesnél "file not found"! <#falbav> Az az oldal semmit nem ér sajnos...

Utoljára szerkesztette: cikasz, 2019.12.04. 17:38:59

http://www.akciofigura.hu

nagykispeter
Sajnos lehetséges vagy inkább biztos hogy nem.A 2070 is elég nehéz volt az állandó szövegellenőrzés miatt.Ebből szerintem még nincs is tört.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Hali!
Az lehetséges, hogy az Anno 1800-at nem fordítja még senki? Én meg már azt hittem lassan van kész magyarítás 😄 (mondjuk játszom angolul, nem gond, csak anno az Anno 1404nél megszoktam a magyart)
NeoMaN
cookink simulator honosításra fáj a fogam...resource.assets-ben találtam meg a nyelvi fájlokat,utinyripper nevű progival ki is csomagolt nekem onnan mindent,jegyzettömbben át is írható...de aztán mivel csomagolhatok vissza mindent,hogy a játék mappájába téve ki is próbálhassam élesben?
grebber
Kint is van a Halo Reach
Valaki majd megnézi magyarítható-e? (Steames persze nem a ms storeos)

cikasz
Sziasztok.
Régen a hotdog.hu-n volt egy srác aki tárgykeresős játékokkal foglalkozott. Rengeteg Magyarított játék volt ott fent.
Aztán egyszercsak megszűnt az oldal! <#falbav> Nem tudja valaki ki csinálta azt az oldalt? Hátha le vannak mentve neki a játékok <#worship>

http://www.akciofigura.hu

claydove
Szia! Nekem jók az ékezetek, valószínűleg valami tört játékkal próbálkozhatsz, keress hozzá patchet ha létezik.

Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu