Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagykispeter
És mikor?Már alig várom vagy alig várjuk,szerintem sokan!Ja és hova lessz feltõltve?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Köszike megkaptam😊
Király és müxik is😄

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

[Jakuza]
Ok. Kuldom.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Duddits
Az király! Várom a john Deere-t!

IMYke2.0.0.0
Neeeeem, most a héten már nyugi lesz, mert bár - ha minden igaz! - dolgozni fogok napi 8 órában, de már megszoktam ezt a hepajt és tudok már foglalkozni mással is.
Igaz, annyi idõm sosem lesz már, mint eddig volt... 😞(((((

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza hallottam, hogy KOH-hoz van editorod, ha lehetséges akkor el tudnád nekem küldeni az email címemre? Gondolom tudod😊 Ha nem akkor a portálon megtalálod😊 Köszike! PAnyi

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

ibrik
Akkor jól gondoltam, hogy inkább csinálnom kell egy saját oldalt a Men of Valor-nak <#vigyor>

Majd ha kész lesz az is, megmutatom - egyelõre még csak a banner van meg belõle <#vigyor>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

IMYke2.0.0.0
Még annyi szellemi kapacitásom sem volt, hogy az oldalammal foglalkozzak.
Sorbanállás, állásböngészés, fárasztó gyaloglás, néhol kicsit komolyabb beszélgetés és az egyetemi bürokrácia mellett néha örültem, ha nem kellett a gép elé ülnöm - ez komoly.
Máskor, amikor elé ültem, akkor gyorsan válaszoltam a tucatnyi e-mailre, privire, megnéztem a féltucat weblap-kedvencem, itt az összes kedvenc topikomba beírtam pár dolgot, aztán mentem aludni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ALCATELGOD
John Deere - 100% Feltöltésre vár

Vietcong - Editor hiányában csak Uncensored változat

Ha valakinek kell fordításai segítség rövid idõre, akkor rendelkezésére állok.

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

ibrik
És mi lenne, ha olyan magyarítást tennél fel addig azokból, amikrõl azt írtad, hogy a nyáron 100%-osra megcsináltad?
...ezzel betömve az "éhes szájakat" <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Jobban érthetõvé teszem számodra a helyzetemet, ha mesélek a magánéletemrõl is?
Mert az életem fenekestül felfordult manapság.
A PC-re nem sok idõm van, nézd csak meg az elmúlt hétköznapokon tett hozzászólásaim idõpontjait! Csak késõ délután jutok géphez, és akkor is holt fáradtan. Fordítani már vagy 2 hete egy szót sem tudtam, a grafikai elemek bogarászására pedig volt az elmúlt hétvégén egy fél délutánom.
Munkát keresek és igyekszem közben elintézni a járulékos ügyeimet is.
Tehát, azt azért valld be, az nem elégítette volna ki a kíváncsiságodat, ha azt írom, amit Te magad is írtál, hogy "készül", "folyamatban van" stb...

Nemkell felkapni a vizet, nem írtam olyat amin megkéne sértõdnöd, csak érdeklõdtem h mivan a fordítással. Elég lenne ha azt írnád h folyamatban vagy akármi, nincs elfelejtve.
Ugyebár azt mindtad h minden héten 1 fordítás kerül fel (eddig 1 ment fel) h miért 1, azt még mindig nemértem, bár biztos Én vagyok a pancser, de mind1, akkor is feltehettél volna más fordításodat is, mert nemcsak a GTA3 honosítás van meg, pontosabban készül, sztem ez a legjobban várt fordításod (mondom SZERINTEM)...

H ebbõl mit értettél meg/mit akarsz megérteni rádbízom...

Baszki.

DE ha megnyugtat többet sose kérdem tõled mivan a fordításokkal

IMYke2.0.0.0
Pontosan 14 napja írtam ki, hogy GTA3 Hun jön.
De azt is megírtam ugye, hogy kimaradt néhány textúra...
Ha ismernéd a Játék felépítését, akkor tudnád, hogy több, mint 700 darab *.txd fájl van a gta3.img fájlban!
A *.txd fájlokban pedig változó számú (1-40 darab) textúra.
Tehát, nekem - mivel a fejlesztõk nem éppen MOD-barát módon tároltatják a textúrákat! - át kell nyálaznom több ezer (!) fájlt...!
Mit gondolsz, ha tök egyszerû lenne, akkor nem lennék kész vele, sõt, tovább megyek, akkor ki sem hagytam volna néhány textúrát!

Ja, és hozzáteszem: nem vasból van a seggem, hogy egész nap a gép elõtt üljek és gyártsam, fordítsam, készítsem a magyarításokat!

Basszus!

GTA 3 HUN már jóideje várat magára. Mikor szándékozod ténylegesen kirakni az oldalra?
Jópár hete beharangoztad, képek meg infók meg minden azért teljesen felcsigáztál (sztem nemcsak engem) szóval jólenne mostmár tényleg a publikum elé tárni.
De diplomatikus voltam afene 😊

IMYke2.0.0.0

MMster-nek szerintem sokmindent köszönhetünk. Hálás köszönet neki.

[Jakuza]
Nos eloszor is. Van egy csapat akik elkezdtek forditani a TCM2005-t a FifaHungary forumaban megtalalod oket.
Amugy segitek nekik, pontosabban instrukciokat adok nekik, segitseggel latom el oket, az elobbi verzio tapasztalatai alapjan a gyorsabb haladas erdekeben.
Masodszor a KoH forditasa egyenlore a lentebb emlitett okok miatt felfuggesztve. Varom egyenlore a fejlemenyeket. Ha nem lesz elobb vagy utobb magyaritas hozza, akkor nekiallok egyedul, mert azt hiszem nem lenne fair MMster-rel szemben, hogy megkertem csinaljon forditot hozza, o tobb napig csinalta es nem forditom megsem az anyagot. Szal elvalik, hogy mi tortenik Panyiek hazatajan aztan ha nem lesz belole semmi, akkor nekiallok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

én is ugyanígy vagyok...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

A Vampire the Masquerade - Redemption fordítása kész lesz a Bloodlines megjelenése elõtt? Bár úgyis elõbb majd a Bloolines-nak esem neki, utána jöhet valamikor a Redemption immáron harmadjára.

Üdv! Csak kérdezném, hogy-hogy áll a Knights of H. magyarítása?
Ugyanis mikor kijön egy jó játék, és látom, hogy csinálják a magyarítást, akkor általában megvárom még elkészül, de most már nagyon viszked a tenyerem (tudom,tudom, vakarjam +)
<#vigyor2>

Let\'s go Hawks!!!

BBird
Ennek ellenére simán felcsúszott rá, persze szigorúan csak kompatibilitás megoldással. :-)
Most nem ér rá a knights of honort csinálja 😊))))))))))))))))))

IMYke2.0.0.0
Szegény, örül, hogy megcsinálta az elõzõt, szinte egyedül, nehogymá heroikus teljesítményt várjatok tõle - tegnapra...! Pfff

NeoMaN
Szia Jakuza! TCM 2005 magyarítás készûl? Mit mondjak haveromnak, nagyon focimanager õrült (engem nem köt le az ilyesmi). Köszi!

[Jakuza]
Hat ez mar az o baja, bar nem nagy kunsz feltelepiteni egy Win 3.1et <#nyes>

Solid Snake
<#nyes>
IMYke2.0.0.0
magyarítást...

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

A Heretic II Hun-t azért nem tettem fel, mert nem WinXP-kompatibilis a telepítõje.
Tehát, ha nem Win9x alatt indítja, akkor soha sem fog felmenni! Ugyanis, amikor készítettem a magyarítás az XP még csak Bill Gates kobakjában létezett... Miközben XPerience az most sincs ott nekije 😊))

😊))

[Jakuza]
Igen.
Es atis irtam a telepitojeben a nevet, valamint SMSWebes fizetest igenyelt a letoltes BIBI. Juj most vettem eszre, hogy ide a linkre rossz nevet irtam. 😛PP

RaveAir
Jobban jársz, mert törölteti a tárhelyedet... 😛 Te magyarítás lopó! TE TE TE!!! :>

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

[Jakuza]
Nos akkor torlom is a szerverrol, nehogy lekapja a fejem Imike. 😛

BBird
Köszönöm! Már le is szedtem.
Lehet, hogy én voltam vak, mert sietek... ezért fordultam gyorsan ide. :-)
Mégegyszer Köszi!
[Jakuza]
Lad milyen rendes vagyok hozzad, felteszem egy-ket napig az egyik tarhelyemre.Lehet valami keveredes volt Imikenel.

Heretic 2 HUN by Imike

[Jakuza]
HEHE.
Ki irta oda hogy csak ?
"Tested ,burned and run on a DVD using Pioneer 106 hardware.
If you are unsure of burning clones use a DVD-RW."

Azzal teszteltek es futattak a jatekot. "De ha biztos akarsz menni, akkor hasznalj egy DVD-RW-t" .😛

BBird
Hi!

Heretic 2 magyarosítást akarok!!! :-)
A "fõ" oldalon nem találtam, Gmikinél IMYke oldalára mutatott, ott sem találtam. :-(
Help mí! ;-)
hykao
há' ja, és mindkettõt törölték... 😊))
Duddits
Miért? eddig csak 2 topikot nyitott. <#vigyor1>

Duddits
Jójó csak azt nem értem, hogy csak Pionner 106 hardwerrel megy, vagy mi az izé .De ez meg mit jelent? Mi ez a hardwer?

<#vigyor3>

hykao
de csak akkor töltheti le, ha nem nyit még egy hülye topikot... 😛PP
ibrik
Még sehonnan, de már készítik - ugyanaz a gárda, akik a CoD magyarítását is készítették (.. ICE BOX STUDIO ..)

hykao
sehonnan
TDK
csá
a call of duty united offensive magyarítást honnan lehet letölteni?

AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro

Játék fog nem futni mountolva, mert virtuális drive feketelista, úgyhogy... kérlek, égess! <#nyes>

hykao
Jól emlékszem, hogy játékot akartál fordítani? 😛PP
Mellesleg egy ilyen szöveget még egy láma is ki tud szótárazni kb. 2 perc alatt...ha nem kurvára lusta... 😊
Duddits
Ezt valaki lefordítja nekem?

Game will not run mounted due to virtual drive blacklists so....please burn!

Burn using newest Blindwrite 5 (v5.2 or above). Profile should be
left at automatic. Burn at a low speed using a blank DVD-R Disk.
Blindwrite v5.2 should be installed on computer for it to work.
Tested ,burned and run on a DVD using Pioneer 106 hardware.

If you are unsure of burning clones use a DVD-RW.

IMPORTANT.
This clone should be used only as a back up for the game you bought!!!!

[Jakuza]
Akar meg is tehetne. 😛
BitComet v0.56 HUN files

RaveAir
Akkor a BitComet fordításval 1 óra alatt készen lettél? 😊
Vigyázz, mert majd számon fogja rajtad kérni.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

jaja, de max 0,8 százaléknál állhat...